Nytt år, nya möjligheter!

Då var det nytt år och alla människor börjar lova det ena och det andra. Jag tänker inte göra det. MEN! Jag tänker göra mitt allra bästa för att ge all min kärlek och goda energi till de människorna som förtjänar det.

Det är rätt lustigt att ett nyår blir en sån snackis bland folk. Man öppnar konversationen med "hur har din nyår varit?" - Mitt nyår var lugnt och inget speciellt egentligen. Man känner hur man har förändrats med åren, från att vara en partytjej till att bli en mysig hemmatjej... alkoholen lockar inte det minsta, men det har tydligen också en nackdel, för helt plötsligt tror folk att man är gravid?! - Det är jag inte. Har bara tappat sugen efter att festa, dricka och bli tokig och göra saker som inte blir bra till slut. Då är det bättre att låta bli det och bara göra allt rätt, och må bra på köpet.

Det här året tänker jag göra allting RÄTT. Jag tänker ge av min kärlek och sprida energi som gör folk glada, lyckliga och ger dem en mening med livet. Så gott som jag kan. Men bara till de som ger tillbaka. Det här året är det slut på att ge allt till fel personer, folk som ändå inte bryr sig i slutändan. No more.

Jag tror på karma. God karma ger ett gott liv. Och det är det enda jag behöver.

Nu började jag detta år med att äta frukost med mamma, sen ett varmt bad. Och jag kände mig som en ny människa. Har städat, tvättat och diskat, lagat mat och handlat idag. Nu är jag helt slut.

Önskar alla ett bra år... och i år ska INGEN få såra mig.

Puss från Tuss

RSS 2.0