varmt i vårat land

Längesen jag skrev nu. Kan berätta att det var det sista jag trodde, att det skulle vara såhär jäkla varmt i vårat ruttna land. Men den kom... och jag anade väl nånstans. Idag har jag varit duktig och shoppat massa kläder, sedan åkt till tuna park och handlat mer kläder sen hem till min lägenhet och städat den med mamma och syskonen... äntligen tom, äntligen städad, i morgon ska jag lämna nycklarna... besiktning. yeey!

Ska jobba kortdag i morgon. Ska bli skönt, för sen ska jag göra lite nytta... och i övermorgon ska jag flytta igen.

Nu sitter vi och tittar på matchen som spanien kommer att vinna, för det vet jag redan.
Sen ska jag väl försöka sova efter duschen..

Puss från Tuss.

Of to work then

Nu ska jag snart cykla ner och jobba i ett antal timmar, båda öppning och stängning. Med lunch hemma hos mamma. Najsing bajsing...

Har setat och snokat runt som en galen 50+kärring i en kvart nu, via Facebook, och ska nu lämna datorn för att åka ner på stan och jobba. Är helt kolabalola i huvudet idag, så sjukt förvirrad och trött... man kan ju undra om jag fick nån sömn i natt eller om själen var ute och hjälpte fattiga och sjuka i andra länder.

Hursomhelst så längtar jag tills jag stängt och gått hem idag för då ska jag träffa that someone <3

Men nu...

Pussar från Tussen.

kvällsblogg innan "sängen".

Inte många dagar kvar nu tills jag ska flytta. Vill flytta NU. Dessutom åker vi snart till Amsterdam, och jag måste läsa på mer om landet! Men får göra det imorgon tror jag. OOPS! Matlåda hade varit fett najs om man hade en... gud! 

Har varit jättekonstig idag på jobbet. Humöret switchade hela tiden, tillochmed Ebba märkte det. Men det är bra nu. Det enda jag känner just nu som jag inte gillar är att.... jag vill inte sakna mer nu.

Vill ha...

Godnatt, puss från Tuss!

?

Jag känner mig tom, lämnad, ensam.... med tusen frågor i huvudet.

Vad händer nu?

längta till lördag

gud vad jag har längtat efter Lördag hela dagen. Nu är det ju mitt i natten så det är ju tekniskt sett Lördag nu! Har setat hela fredagkvällen och tittat på bröllopskonserten och det var så vackert, Viktoria var så vacker och jag tappa tårar längst kinden kunde inte hålla det inne när barn sprang ut på scenen och två av dem sjöng till Viktoria och Daniel värsta tittade dem i ögonen och sjöng personliga texter... modigt... tårarna bara rann, jag grät helt galet!

Vilken pensionär jag blivit! Hahaha iallafall ikväll! HAH! men det gör inget.

Lördag består av att åka och jobba, hem och se kungabröllop, åka till Annelie och gratta hennes son, sen förhoppningsvis träffa en viss person.

Mitt humör har växlat några gånger idag, fattar inte vad som händer! :S

Men nu.... ska jag sova!

Puss från Tuss!

Kreativitet på hög nivå

Kortfattat av dagen så jag har varit med Sandra i stallet, åkt hem till mamma och fikat, var astrött hela dagen, sen åkte vi hem till rusta och köpte målargrejer och åkte till kicki och målade hela kvällen lång. ASKUL!

Nu blir det att sussa. Har fortfarande asont i kroppen efter massagen ;( poor me!

Puss från tuss

the good things keep me going.

Idag vaknade jag väl utvilad, skulle på träning i morse men ringde mig sjuk. Vi får la se om jag får hem nån räkning, jag fick iallafall vila ut, sov till halv elva vilket är kungligt för mig. Så himla skönt! - Gick upp och åt frukost och kände mig så himla glad och pigg och allt, läste kuriren och såg att Emma var med i tidningen! Blev så lycklig av alla studenter! Sen vaknade min bror och jag fick den strålande idén att eftersom min soffa nu är såld så kunde vi ju ställa ut alla kartonger ur mitt kök i mitt rum sålänge, så vi åt frukost och åkte hem till min lägenhet också, innan dess åkte vi förbi Verner Andersson men de hade stängt alla tre dagar som jag är ledig så jag måste åka dit på torsdag morgon igen och be om att få skriva på kontraktet och se lägenheten. Sen har jag inte ledigt förens det är midsommar och då är det ändå stängt.

Duktiga var vi i min lägenhet, och jag ringde till vaktmästaren och sa till om toaletten så han skulle kika på det. Hoppas han låser dörren efter sig.

Kvart i fyra ska jag på halvkroppsmassage som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Myspys! Sen får vi se var jag tar vägen, måste iallafall förbi jobbet och se annelies tatuering =D

Puss från Tuss

not like any other sundaymornings...

I morse hade jag skapligt ont i huvudet av spänningshuvudvärk, nacken var lagom ond, var helt snurrig i huvudet då en nackmuskel bråkade med mig, men den släppte efter en varm dusch, vilade tills jag skulle dra till jobbet. Gick förresten skitbra på jobbet idag... cyklade därifrån och käkade mat och åkte och handlade...

har tittat på film hela kvällen. Myspys.

Aldrig mer ska jag göra det där jag gjorde igår. Aldrig mer ska jag känna så jag kände... aldrig mer.

Nu är jag bara så jäkla TRÖTT att jag ska gå och lägga mig snart. Saknar mamma lite grann, som är i Danmark just nu, måste förbi lägenheten i morrn också och hämta lite grejer... sjukgymnastik på morgonen mellan 8-10 och sedan halvkroppsmassage på carino spa.

Godnattpuss från Tuss!

Jobb & Studenten

Idag har jag jobbat tre timmar. Var en ganska lugn dag för mig och Annelie idag. Skönt! =) Sen slutade jag och tog en promenad till Rinmansgymnasiet för att fira Emma och hängde ett champangeglas runt halsen på henne! Stod där i regnet ett tag eftersom mitt paraply gick sönder, haha! Sen gick vi därifrån när de åkte flak, så jag gick till Erikssons och åt min lunch för dagen för min mage SKREK efter vadsomhelst, så efter jag ätit gick jag & hämtade min cykel och cyklade hem till mamma (eftersom jag för stunden inte har nått hem att bo i) så nu har jag vilat, badat och nu funderar jag på om jag ska dricka lite vin eller bara låta det vara och vara hemma ikväll och titta på tv. 

ska jag jobba i morgon! men kanske drar ner till nisses och sjunger lite....?

Jag har funderat på om jag ska döpa om mig till Tuss. =D coolt det skulle va, och så tar man mammas efternamn! Alla tiders! Hatar mitt namn....

 

Vad ska ni göra ikväll då?


Puss från Tuss


äcklande tanke.

Sitter och tänker... Jag förstår verkligen inte hur man kan strula med andra (på fyllan eller nyktert) när man har en partner (eller nån man älskar). Jag förstååååår inte?! blir äcklad av tanken. Hur kan man göra så mot någon?! Har man känslor för sin partner så kan man inte göra så mot den, det är otrohet så det skriker om det onyktert eller ej, vare sig den är med på det eller ej. Fyfan. Pratade nyss med en vän som råkat ut för JUST DETTA och jag önskar jag kunde göra nått för henne, bad henne dumpa svinet fortare än kvickt. Skulle ALDRIG förlåta en sådan sak, never in my life. Och skulle ALDRIG göra nått sådant mot någon jag älskar!

Vad får man ut av själva hånglet?! Och på vilken nivå är det? "en fyllegrej" no shiet, men det är ingen ursäkt?! Vill man ha andra då eller vafan är problemet?! Skillnad om man är singel,men är man tillsammans.... så FÖR I HELVETE HÅLL ER TILL PARTNERN!


Usch... så irriterad.

Tossi toker, ja.

Vilken jävla dag. Hur orkar man liksom...?

Idag vaknade jag av att det var så jävla ljust överallt... och av att mamma säger "godmorgon mammas lilla jossi" och jag la kudden över huvudet, för strax efter det sätter hon på stereon med Lady Gaga. Shiet. Bara att gå upp helt enkelt, tittade på våra bästa år med mamma och åt frukost, sen fick min bror skjutsa mig till sjukgymnasten. Det gick jättebra, är faktiskt jättestolt över mig själv att jag klarade det så bra och verkligen fick ut nått av det. Bokade in lite träningstider och så. Skööönt.

Sen drog jag och min bror till min lägenhet och gjorde väl inte sådär jättemycket. . . vi hade ingen ork nån av oss. Lade ju ut annons på min soffa i tidningen idag och väntar på att nån ska köpa den. Idag blev den inte såld iallafall. Vi pkte ut till kolonistugan och rensade lite ogräs i rabatten sen fick bror min allergi och vi var tvunga att åka hem så han kunde ta medicin. Och jag tog mig en dusch och drog ner på stan för att träffa Marielle och Hanna, de gjorde inte så mycket och inte jag heller, var inte sålänge med dem. . . sen cyklade jag hem till lägenheten men vände när jag kommit in, eftersom spök-tanten kastar ut mig hela tiden. - eller så är jag bara allmänt STÖRD i huvudet, på riktigt?! Så jag ringde pappa och fråga om jag kunde få 30 kr till en pizza och det fick jag så jag åkte och hämtade pengar av honom och köpte min pizza och cykla med den hem och käkade upp den. Nu sitter jag bara vid datorn och gör inte så mycket... rastlös och mår allmänt konstigt idag.

Lyssnar igenom hela min spotify lista. Varje låt får mig att tänka på någonting, eller någon. Just nu påminner alla låtar mig om Sandra, ... och EM! *sakna* Ska kanske ta mig förbi Jimmys nya lägenhet senare och kika hur den ser ut... häftigt med bostadsrätter tycker jag, att man kan göra så mycket själv i dem. Ska bli intressant att se. Sen väntar jag på ett telefonsamtal från Dig...

Mår helt konstigt idag. Men i guess att man gör det ibland. Då och då...
Undrar hela tiden...

Puss från Tuss!

<3

Ingenting är kul, Utan Dig! :'(

http://www.youtube.com/watch?v=I7w4_GR26f0

Men allvarligt talat...

FÖRVIRRAD! herregud! vad gör man åt detta?! Jag ORKAR inte med att va så! Kan jag få några riktlinjer nu? Kan jag få veta vad fan jag ska göra, vilken väg jag ska gå, vad som händer?! ;(

Känner mig orolig för en person också. Vet inte vad jag ska göra för att hjälpa denna någon, mer än att bara finnas där och gör det jag KAN...? Jag vill göra så mycket mer än jag kan... cuz i´ve been there, done that. =/ så jävla orättvist! Så typiskt! Och jag kan inte sätta ord på vad fan jag vill säga. Inte än... inte nu. Det är så svårt.


Håller tummarna för övrigt nu på att hon ringer mig i morgon om lägenheten och säger att jag FÅR DEN! så jag kan andas ut! Är orolig för den också.... var ska jag ta vägen och varför i helvete har jag så mycket PRYLAR?! blir galen!


Nåja... Godnatt.
Tuss

Sommardag

Söndag. vad ska jag säga? Jättefint väder ute! var ute på promenad nyss... så jävla härligt! ska vara duktig i detta fina vädret, ska packa lite mer i lägenheten inför flytten, precis som vi gjorde igår, jag och min bror. Duktigt! Sen blir det kalas ikväll! Kusinerna fyller fjortis.

för övrigt så är jag BRA jävla förvirrad i mitt huvud... och känslan av att jag dog lite igår inombords gör det bara värre. Fanns liksom inga ord.... Det känns inte lika "bra" som det brukar göra, vettefan om jag kanske ska ta mig en funderare IGEN. Men vissa saker förvirrar bara mig just nu..... att man aldrig kan få några riktlinjer, några svar på tusentals frågor inom mig.

Orken börjar ta slut. Dumt att inse det! Inte ens JAG inser det...


Tuss.

En bit av mig dog. Nu är jag bara tom.... har ingenting att säga... det kommer inga ord.

Tack för att du öppnar ögonen på mig.

Vilken lustig dag det blir..

SOMMAR! Vad ska jag säga? Så jäkla skönt! =D

Inte nog med det så fick jag veta (VIA FACEBOOK!) att Eddie ska bli pappa! OMFG! HURRAAAAAAAA vad glad jag blev!!! och så vaknade jag förövrigt halv fyra i morse av att jag hade totalslocknat i soffan hos mamma, så jag tog av mig kläderna och tog täcket och kudden och la mig för att sova lite till. Vaknade vid 7 i morse när jag fick sms av Alle sen gick jag upp för jag var VÄL utvilad redan. Haha! Fan vad rooooligt!

Åt frukost vid HALV ÅTTA!!!! med mamma på hennes balkong, så ingen stress på långa vägar idag! Så himla skönt! Hr tillochmed ringt och meddelat att jag vill ha lägenheten så jag fick besked om allt på måndag,och då är jag ju "nästan" ledig, ska ju bara jobba 16-19.

Well well... Nu ska jag bara sminka mig sen ska jag dra iväg... så jag hinner sitta vid datorn en stund, hur skönt som helst! Lite sköna toner i huvudet, eftersom jag lyssnar på musik i hörlurar! Hihih... "låtarna ligger och lurar i öronen!" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH rolig jag är!!!!

Ha en underbar dag!
det ska jag ha!

PUSSAR FRÅN TUSS!

lyckat, eller ej

Vaknade av att mobilen var död. kul.... missade hela min sånglektion. Inte nog med det så vaknar man till nån som sovit på fel sida hela natten så det man hör hela morgonen är fula ord. INTE GILLA!

Nu är allt bara stressigt och surt....blä. Och jag är tydligen apkänslig idag så jag börjar gråta...

Kul att solen är ute iaf... hejdå

RSS 2.0