Besök av släkten.

Blod är tjockare än vatten, jo absolut.

Har besök av mina släktingar, därav dålig uppdatering.

Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att mina sysslingar är i Sverige på besök. Jag har verkligen längtat efter det, och jag är så glad att det faktiskt blev av och att de kom hit. Vi har haft jättemycket skoj.

Midsommar var hur mysig som helst, finns hur mycket som helst att skriva om det. Igår (tisdag) så var de hos mamma allihopa, vi sjöng lite singstar, och hade skoj, sen på kvällen tog jag, adam och david en promenad runt i stan och skojade och skrattade och hade askul. Det är roligt att prata engelska måste jag säga. Slutade med att de kom hem till mig mitt i natten och vi satt och hängde ett tag. Sen kom de på att de skulle upp 7 på morgonen efter så de gick hem till mamma och sov.

I dag är de i huvudstaden och vi tar det lite lugnt här hemma vi andra... jag har dock väldigt ont i magen, och jag börjar bli lite orolig kring en grej, men jag nojar väl förmycket antagligen. I morgon är jag ledig, då tänkte jag göra nått skoj.

Nu ska jag få nått i magen sen cykla hem till min bästaste i världen, och hälsa på. Ebba, jag älskar dig <3

Puss från Tuss

Men fan då! :/

Inte på topp idag, vet inte riktigt varför jag känner som jag gör idag. Känner mig lite nerstämd, inte alls samma energi som jag brukar ha. Var dessutom tvungen att skicka iväg ett sms till en person idag, och jag tror att jag sårade denna någon... Hoppas inte.

Hoppas det inte hindrar min dag! Ska göra allt för att hålla humöret uppe. Mycket tankar nu dock :( och många känslor i min mage... jag känner ett pirr i magen för att jag är så taggad för allt som ska hända idag, jag är samtidigt nervös och ledsen, orolig att jag kan ha sårat nån.

Nåja, jag har gjort vad jag kan. Nu ska jag försöka ORKA laga mat.

Puss från Tuss!

my blue blue heart.

Lyssnar på red red wine och funderar lite på saker och ting... jag vet inte om jag kommer fram till någonting vettigt, men jag funderar iallafall, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med saker och ting!

Har lite saker att reda ut med mig själv känner jag, och kärlekstrassel som kanske slutar helt som jag inte vill... eller som jag vill men inte blir bra ändå, alltså... jobbigt att känna att man behöver vara singel och vilja nått annat. Men det är dags att jag lyssnar till allt när det säger till mig att jag bör vara med mig själv och "ta det lite lungt". Kanske är det precis vad jag faktiskt behöver.... och om jag ska vara ärlig är jag inte riktigt redo för att hoppa in igen i ett förhållande.... för det kanske bara skiter sig totalt (det lär ju göra det) och det är inte bra varken för mig själv eller för personen i fråga.

Nej jag försöker hålla mig för mig själv. Vill dock aldrig såra någon, och jag gör det inte med flit om det händer. Jag har alltid varit ärlig och lagt korten på bordet, och hoppas det inte blir nått fel nu i det. Det är väl det rätta?

Nåja, just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och funderar på att äta nån typ av frukost och sen göra nån lunch innan jag sticker iväg till jobbet. Vi lär ju ha och göra på jobbet idag kan jag ju säga... och i morgon också, sen tar jag ledigt för helgen, jobbar 3 timmar på måndag och sedan checkar in på en veckas semester! Sweet.

Puss från Tuss!

Glöm aldrig vem du är!

Idag har dagen varit i högt tempo, precis som jag trodde den skulle vara! Har varit så taggad inför denna dag, och folk kanske undrar vad det finns att vara taggad till, och det är studentskyltsmoteringen som jag ser fram emot, och allt annat runtomkring :)

Vi har varit jätteduktiga idag allihopa, och allt har bara flytit på som det ska! Men det blev lite mycket mot slutet ska jag erkänna, men jag blev klar i tid ändå. Dock har jag setat hela kvällen nu och tänkt på om jag har glömt någonting innan jag lämnade jobbet, men jag tror inte det. :)

Dags att ladda upp för morgondagen!

Jag vill bara säga, Glöm aldrig vem Du är... och vad du kan göra med DITT liv.
Våga vara stolt över den DU är och låt aldrig någon trycka ner Dig.

Puss från Tuss!

RSS 2.0