myspys

Dagen idag har varit mysig. Och igår också.. hihi. Jobbade lite i dag och umgicks med Jojjo.

Nu ska jag sova. Natti.

Morsdag

Idag är det morsdag, och söndag. Mamma och jag gick ut på motionsrunda i morse och tipspromenad för att förbränna lite fett och ha en mor-dotter-stund. Väldigt trevligt... vägde mig i morse och det var fööör mycket kg där. Så nu ska jag bränna 10kg. Ska fan ner... börjar med 5 sedan 5 till..

Vi tog en fika och jag har gosat med en söt liten 4mån gammal lhasa apso. hihihi... och ätit hos mamma, snart fika med syskonen och emil och mamma såklart.. sen ska jag gosa in mig hos min goaste <3

Brukar inte skriva om vad jag gör, men det blev lite så nu. hihi.

Grattis alla mammor.
Puss från tuss.

Bara klargöra....

Som ni vet så är jag kortfattad i min blogg. Skriver sällan om personer eller långt om vad jag gör eller med vem.
Stör det någon som läser så behöver man inte göra det.

Dessutom är jag grymt irriterad på när man attackerar och inte ens tar reda på fakta innan man anklagar nån för någonting. Så sjukt jäkla dåligt att jag blir så förbannat less. :(


Nu ska jag duscha, och klä på mig för att sen dra på konfirmation.
Vems spelar ingen roll, för jag skriver som sagt inte om personer.


Thats all.

Puss från Tuss.

Kärlek, är en farlig "lek".

Jag vet inte riktigt, men varenda gång jag öppnar mig och älskar någon så riskerar jag att bli sårad. Och det är rätt jobbigt när man gång på gång på gång blir sårad. Att älska någon för mig är rätt djupt, starkt, ärligt, livsviktigt och näringsrikt.

Och jag älskar.... och jag blir sårad. Just nu känns det som....hatar den här förbannade ensamheten, hatar att jag är instabil i psyket och att jag aldrig tycks bli kvitt det. När ska jag bli frisk?

Jag älskar dig, men du verkar konstig just nu... och jag blir sjukt sårad och förvirrad. Jag vågar inte....

Jag gråter. Massor.

Puss från Tuss.

Livet leker... <3

Underbar morgon! allt jag har att säga. <3
Ledig idag, och jag är väl glad för det, för min hjärna funkar inte som jag vill att den ska göra idag. Snurrig nummer ett typ.

Vad har hänt sedan sist? - Jo jag var ute och reste lite till spanien. Och så händer det massa skoj på jobbet, studenten är ju igång kan man lungt säga. I love it! <3

Brände min lunch idag då jag gick ner till tvättstugan och kom på när jag hängde upp tvätten att "SHIT MATEN" så det blev till att springa upp och ta ut den. Shit... mumsigt med bränd mat... eller inte!*

Just nu funderar jag på vad man ska ha på sig på bröllopet man ska gå på om nån helg :) har fortfarande inte fått något svar, annars får jag fråga nån annan.. hihih. Men vore skönt att ha koll på det nu.

För övrigt är livet mysigt, jag älskar varenda dag av det. Har de bästa i mitt liv så jag kan verkligen inte klaga! Och på tal om "klaga" så var det bra jäkla längesen jag gjorde det nu. Hihi...

kommer bilder snart. Och så har jag en fundering jag funderat ett bra tag på..... och det är att radera mitt facebook konto, men jag vet inte än.

Så länge, ha det bra!

Puss från Tuss!

Tröttast!

Vad är det för aprilväder som ramlar ner i vårat land? vafan... sånt gillar inte jag! Men däremot så älskade jag hagel mot rutan igår! mysfaktor som fan! I morse när jag vaknade så var jag så sjukt trött, hade kunnat sova halva dagen om jag fått bestämma. Och nu är klockan snart sju och jag är astrött igen.

Ebba och barnen kom och hämtade upp mig efter jobbet idag! Fan vad snygg bil hon har köpt idag! Najs, vi åkte hem till mig och fikade lite grann, det var himla mysigt.

Nu är jag astrött,.... snart dags att börja lägga smutstvätten i IKEApåsen så jag är redo för tvättstugan i morgon! Ska bli skoj att snart åka ner till Spanien! Fram med klänningar och bikinis, och löshåret! =D ohlala!

Nu orkar jag inte skriva mer!
Puss från Tuss!

RSS 2.0