Toppen! =D

Idag var jag och Elin ute i tunapark och tog en fika, sen åkte vi ut till hållsta och gjorde färdigt vårat projekt. Det blev kanonfint, (bilder kommer ut på bilddagboken senare) Nu har jag precis ätit en god bit smörgåstårta. Mumsigaste jag nånsin ätit, från lökens. Rekomenderas!!

Toppendag, bara mitt ont i magen försvinner också. Då är allt världsbäst!


Ha en bra dag!
/ Joss.

JOBB =D

Yes! Idag var jag på anställningsintervju på Slottspaviljongen i Mariefred. Och jag fick en provanställning, och ska börja jobba på fredag! Han visade mig runt och så, de verkar jättetrevliga båda ägarna.  Sen kom Elin och hämtade mig och vi åkte till hennes pappas jobb och köpte plywoodskivor och sen åkte vi ut till Karlsson´s och handlade lite och sen raka vägen till Hållsta. Där vi stötte på lite problem,men det fixade vi tillslut. Tjejer fixar allt.


Fick skjuts till älskling, gick och köpte mat och sen åt jag där, sen gjorde vi sällskap hem till mig. Nu ska vi dricka lelle,titta på mia och klara och sen sova. 

Godnatt.


...a singstar?

Okej, saker blev inte som det var tänkt idag. Kanske för att jag inte sov någonting i natt. Var uppe och sprang typ sju eller nio gånger, tappade räkningen till slut. Hade sån magkatarr och mådde så sjukt illa och inget kamomillte hade vi hemma heller så jag fick dricka bubbelvatten. Bleh... Men 3 timmar sömn kanske jag fick om jag hade tur. 

Idag var vi och spelade på tottosar, handlade lite och åkte ut på landet. Mysigt som fan! Så sjukt varmt och skönt, och jag är glad för jag fick färg på benen! Det kämpade jag som fan med förra året. Nu börjar pigmenten färgas. Typ... Sötälskling, hennes moster och kusin satte upp staketstängsel idag och var jätteduktiga. Jag kände mig så dum som bara stod och tittade på, men jag sa till dem att de fick säga till om de behövde hjälp. Kände mig så hjälplös. Ingen kul känsla. Men men.. hihi. Det gick ju bra ändå. Sen har vi druckit lite cider, tittat på travet, ätit, och sjungit Singstar hela kvällen tills min bror hämtade mig.

Nu dricker jag te och har precis ätit macka. Saknar min älskling så mycket! <3 ÄLSKAR DIG SÅ!
Godkväll.

Aj min rygg.

Jag har ont i ryggen, kan knappt gå. Vet inte vad som har hänt! Hoppas det går över snart iaf. Ska inte gnälla mer om smärta! Hihi. :P

Alltså. Vissa personer är ju bara för mycket ibland, snacka om att provocera en till vansinne. Förstår inte vad jag har gjort egentligen? men men, försöker ignorera det totalt. Men ibland är det svårt, blir så irriterad och så, men det är väl bara att svälja och gå vidare. but still.... Jisses.

Igår pratade jag och älskling ut om en massa saker, nu känns det bra! Var väl inte så svårt? =) Idag kommer mina kusiner hit och fikar med mig. De kom inte när jag fyllde så de kommer idag, ska bli massa kul! Idag händer väl inte så mycket mer vad jag vet, ska försöka ta mig ner till arbetsförmedligen och prata lite idag bara, sen försöka ringa ett jobb jag sökt och kolla om de läst min CV.

(Idag skulle jag vilja spela in lite. Amanda? Vill du göra en låt med mig? <3)

Jag saknar min flickvän! <3 all min kärlek på dig älskling!

konsert

Vad händer idag då? Jo, jag skulle behöva ta mig ner till arbetsförmedligen och få ersättning för resan igår, och så skulle jag vilja spela på tottosar och gå lite på stan. Kanske ringa och kolla jobbet jag vill ha som jag sökte. Sen ikväll är det konsert på stålfors som jag ska lyssna på. Min äldsta kusin har konsert. Inte missa!

För övrigt. GAH, Jag ÄLSKAR DIG! <3 hihih.

För övrigt. Allt jag säger är tydligen bara fel. Du blir sur för precis ALLT. Jag hatar när du gör så, när du bara går...

Puss och godkväll.

Födelsedag!

Tack allihopa för alla fina grattulationer och presenter. Har haft en jättebra födelsedag ^^,

Grattis till mig dårå! 22 år =)

Halv ett i natt  föddes jag, för typ 22 år sedan. Så onödig ålder, verkligen. Grattis till mig, dårå! ^^, Tittade nyss i bilddagboken och min syster hade lagt in en bild på mig och skrivit grattis. Vet inte varför men jag började verkligen gråta, av  glädje. Fyfan vad sött gjort av henne. Vafan böra jag grina för? Känslig kanske..... hahaha. Fan vad jag älskar dig! <3 Tack!

(söta ni är mina vänner, som antecknat i era almanackor att jag fyller år! vänskapskärlek på eer! <3<3<3)

(saknar DIG nu. Ses i morgon). Puss och godnatt.

Tomorrow.

Idag har jag städat mitt rum, varit ute på en promenad, cyklat till Älskling, fikat, spelat tottosar, åkt och handlat mat, och massa. Imorgon fyller jag 22 år.

Hej.

Läskigt.

Idag har jag varit på stan med mitt älskade hjärta! Sen har jag spelat tottosar, och så har det spökat hemma hos min älsk. PLUS att vi tittade på "det okända" hahahaa. - Jag gick ut med triton sen efter det och v hade tänkt göra anden i glaset men jag kände inte att jag fixa det idag. Men jag ville.... 

Sen när jag drog hem nyss så förföljde någon mig. Var skiträdd. Tur att mamma kom till slut, mobilen dog också så jag kunde inte ringa älskling, eller mamma. PANIK. Så jag gick runt hela huset och "skakade av" mig honom.... hittade mamma sen. Förlåt älskling om du blev orolig, jag är hemma nu <3


Ska snart ringa min älskling,som har tråkigt som satan eftersom internet inte funkar hos henne. <3 Älskar dig min fina!

Natti.

Bra!

Nu ska jag ner på stan i tristessen, Lämna in viktiga papper. Duktig tjej jag är idag ^^, Ska möta älsklingsälsk på stan om en stund så det är nog lika bra att dra nu.

Får se senare om det blir hållsta.

Ha en fin dag.

Påsklunch.

Idag vaknade jag hos min älsklinghjärta. Mysigt! Vi åkte hem till mig och käkade lunch med min familj. Och påsktårta, fast jag var inte så där jättesugen. Sen gick jag och älsk till kiosken och spelade på tottosar, sen hem igen, sen dit igen och tittade live med pappa. Han är en riktig liten knasis. Men skit samma. Haha!

Sen fick vi lust att starta min bil, och den funkade denna gång, så jag och pappa åkte en sväng. Och min bil är avställd och får inte köras i trafiken så det var på egen risk. Så vi åkte en vända, sen sa pappa att han ville att vi skulle åka till vilsta med den så den fick "sträcka på sig" eftersom den stått hela vintern. Men jag sa att det säkert skulle komma polis och stoppa oss och "vad ska vi säga då?" men han trodde inte det skulle vara poliser ute nu, och visst var det poliser ute. Haha, han tvärvände. Fan vad nervös jag blev, samtidigt kunde jag inte låta bli att skratta.

Nu tonade jag precis håret, och 2 negativa saker har jag att säga till det; 1. Den räckte fan inte till hela håret, 2. Det blev för mörkt även fast jag sköljde ur tidigare än man skulle. Fan också. Att man aldrig får lyckas med någonting.

Nu ska jag söka jobb. Saknar min älskling <3
Puss.

Spöknatt.

Fick verkligen ingen bra sömn inatt. Roberts hus är hemsökt och det blev fan för mycket för mig i natt att hantera helt själv. Orkar inte gå in på det nu i bloggen men det tog verkligen på min energi och kunskap. Men vi flyttade ur rummet och in i köket istället och sov där och det gick mycket lättare, tillochmed Triton ville sova med oss då. Det gjorde han inte där inne vi var först.

Solade lite idag och jag fick färg, det är kul. Men sen så blåser det ju så kalla vindar så man snarare fryser än njuter av solen. Min älskling hämtade filt och hade tjocktröja ett tag. Sötsak <3 Vi åkte hem i sorken idag. Värsta glädjen. Den där bilen är minnen för livet, minnen mellan oss. Hihi. KÄRLEK PÅ DEN!

Kom på att jag skulle ha sökt lite jobb idag, men jag får väl göra det i morgon istället. Jag är verkligen HEEELT SLUT nu. Ska kanske sova kvar hos min älskling i natt. Sen kommer jag sakna henne som fan, det vet jag. Men men... Det är för hennes skull.

Jag skulle vilja ändra lite på det vi sa? Guess i can´t now.

Glad påsk.

Vissa beslut har gjorts av oss, och jag måste säga att jag mår fan inte bättre av dem, snarare värre. Men det var jag som kom "upp" med dem, så jag borde inte klaga. Det blir bara jobbigare och jobbigare. Får bara mer och mer ont i magen. Well well, idag kändes det som jag greps av panik, jag fick ingen luft, ville fly, men inte pga besluten, utan något annat. Kände mig så jävla konstig ett tag. Vad kom det ifrån liksom? Var det ens "mitt" "inte bra mående" =S Som tur var så pratade jag av mig med mamma och då kändes det lite bättre. Det känns så svårt när farmor inte lever, påsken kopplar jag ju alltid till henne. Jobbig dag idag.

För övrigt var vi på landet idag och solade, spelade guitar hero och umgicks, och i morgon är det min och sandras 15 månaders dag. Då ska vi vara där ute igen. - För övrigt var vi nyss hos hennes pappa på påskmiddag, mycket trevligt! Sen tog vi en promenad hem till henne (!!!) med hennes bror som gjorde oss sällskap (trevligt!)


Älskling? - Fan vad jag älskar dig! Du vet det va? <3!!!!!!!!!!!! För övrigt, GLAD PÅSK!

Lugn Söndag.

Idag är det inte lika fina väder som det var ute igår men det gör ingenting. Jag var på stan med min fina älskling för någon timme sedan, hon köpte lite nya kläder för sitt presentkort och så, var rätt skönt med en promenad. Sen käkade vi lunch och tittade på Australia. Den är bra.

Idag händer inte så mycket. Men det är väl så en Söndag ska vara...

ÄLSKAR DIG BABYLOVE! <3
Nu ska jag vänta på att få resultat från travet. <3

nattblogg

Är det fel av mig om man vill försöka visa sitt intresse eller att man bryr sig om vissa människor, även om man inte träffat dem på år och dar? - Så blir man dömd av dem bakom ryggen. Liksom, vafan är det?!

Jag ska sluta bry mig om folk ist.... så får vi se hur bra det blir.. Men å andra sidan så bryr dem sig inte ändå så vafan.

GAH.
Trött jag blir. Nu ska jag sova för ryggen gör skitont.

Fint väder ute!

Det är sol och fint väder, rätt varmt. Har gjort lite små ärenden idag, åkte bland annat till torshälla och fikade, och mamma gjorde god mat idag. Idag måste jag komma ihåg att söka lite jobb! Men nu ska jag ut på landet med Sandra!

På Lördag, då ska det bli fint väder som fan, då blir det travbanan! <3 love it.  Dagen då jag blir miljonär! YEEY!


Love / Miss J

Kul liv.

Då var det bara att leta lägenhet dårå... och sälja bilen. ;__; kul. (För övrigt har jag pratat med en seg man från kundservice i telefon i 35 minuter, som tvingade mig söka jobb på konstiga orter, elak man)

Tjao.

Svar på tal.

Jag har känt konstiga rysningar väldigt länge nu i den här lägenheten, ovanligt mycket. och det är inte kallt här inne. Så jag frågade ett medium i ett forum.  hon svarade....

"Hejsan!

Jag tror att det du känner är att energimeridianerna drar åt sig extra mycket energi i början. De aktiveras.

Man känner och aktiverar sannningsauran när någon säger något, och man känner rysningar, det berör en på någon nivå djupt i ens själ. Eller så träffar någon man haft kontakt med i tidigare liv.

Hälsningar
Anna-Lena"

RSS 2.0