Stängning all by myself

I morse åkte jag och Sandra ut till landet för att leka lite med Triton och Nemo, och hälsa på Anette och Robert såklart. Vi spelade lite kort, lagade mat och jag dammsög lite åt dem. Var där en stund, tog med mina klädpåsar som jag hade sedan jag rensade garderoben totalt igår. Blev inte så mycket kvar, och skönt är väl det. Anette blev skitglad och jätteivrig och började leta i påsarna på en gång. Roligt att kunna glädja någon annan med saker man har....

Fick skjuts av min helt otroligt underbara älskling ner på stan (till jobbet) och när jag kom in så berättade E och A att maskinen är dum idag och inte vill printa ut korten som vanligt... så vi får gå bakvägen, jaja tänkte jag... går väl som det går. Men det gick bra. Läskigt att jobba ensam dock. Shit. - och jag behövde verkligen gå på toa. tjiii fick jag.

Sen kom iallafall min bror och hämtade mig från jobbet (TACK MIN ÄLSKADE LILLEBROR!) uppskattades verkligen! Åkte hem, hämtade Ebbas (och mina gudbarns) julklappar och åkte över och lämnade dem på kanske 5 minuter, kändes så oartigt men vi hade bråttom.... åkte därifrån och in på målet för att köpa käk. Sen åkte vi hem.

Sen har jag bara varit hemma tills Sandra hade slutat. =)
Nu sitter jag hemma hos henne och äter yogurt och skriver bloggish.

I morgon är det sista dagen på år 2009. Det känns både bra och dåligt.

PUSS från Tuss!


sjukgymnast

Idag var jag hos min sjukgymnast för första gången. Vi kom fram till att jag skulle börja styrketräna, motionsträning, eller ja, konditionsträning.... och andas med magen. Hahah inte vad jag gör tydligen.

Var med Sandra ute på landet idag och hälsade på lilla Triton som vi saknade hela natten och kvällen igår. Sen var jag i Tunapark idag och köpte mig en Epson allt-i ett - skrivare. Trevligt värre!

Så den har jag roat mig med hela kvällen, samtidigt som jag lagade mat och åt... sen kom älskling och hämtade mig och nu ska vi krypa ner i sängen. I morgon ska vi jobba!

Puss från Tuss!

A lot has happen

Har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp med att fira jul och annat... Igår kom det en liten hundflicka på besök som en dam hade hittat i en snödriva, där hon låg och frös, så vi fick ta in henne till "oss" och ringa polisen. Vi hittade ägaren till slut. Tur det. Innan dess var jag på ikea och lite sånt, hittade äntligen min ögonskuggepalett som jag önskat mig i julklapp! Finaly!

Idag ska vi åka och lämna triton till Anette. Han ska bo där... det känns både skönt och lite smått sorgligt. Men det är bäst så för alla.

Tack förresten alla för era fina julklappar! Jag vet inte hur jag ska kunna tacka er! Jätteglad!

Igår kväll när vi var ute med Triton så hittade jag en femtiolapp på marken, jippi! den ska jag spela på V75 för på Lördag! Det är då jag ska bli riiiik!!

Puss från Tuss!


vilken härlig dag

Vaknade i mitt kalla rum runt nio i morse,ville bara ligga kvar i min varma säng, som för övrigt kändes väldigt ensam och tom... eftersom Sandra inte låg vid min sida. Men jag snoozade lite och gick upp och kokade ägg medan jag klädde på mig. Nu sitter jag vid datorn och väntar på att klockan ska bli mer, så jag och Sandra kan dra ner på stan!

Blir väl luncha på stan, leta sista julklapparna och sen gå till mitt roliga jobb. Jag kan inte beskriva hur mycket jag verkligen trivs. Både med personalen och arbetsuppgifterna och kunderna, allt! Jobbar 14:00-20:00 idag! Så det blir ju lite pengar, hihihi.

Igår köpte jag min efterlängtade kamera! Har lekt med den hela kvällen, eftersom jag var hemma i går efter jobbet. Har jag tur så vill Sandra att jag ska hem till henne i kväll. Vi får la hoppas.

För övrigt tänker jag inte tillåta mig själv bli ledsen, besviken eller sårad. - Så ni vet.

Puss från Tuss!


friday...

Jaha, så var det redan fredag igen, var inte längesen vi satt framför tvn och röstade på Calle som vinnare i Idol 2009! Nu är det ny fredag och jag sitter hemma och har megatråkigt verkligen, det enda jag känner hela tiden är hur jag saknar min flickvän. Hon slutar typ nu, och jag vet inte om jag bör åka hem till henne eller stanna kvar hemma och gå till jobbet härifrån i morgon. Hon börjar ju 7 ändå. Sen ska hon ju inte vara med mig i morgon på hela dagen så det känns så onödigt på något sätt, jag plågar mig själv bara...

Men fuck... det är tungt att känna sig halv. Fredagsmyyyys ska det ju vaaraaa! =/

Vad ska jag göra i morgon? ;/
Idag har jag iallafall varit i Tunapark med mami och broren, träffade sis där också. Åt jättegod mat och sen kikade jag på julklapp till Sandra, men jag hittade ingenting. Får ta mig tid någon annan dag.

I morgon ska jag jobba! 12-17 Sen blir det väl att hitta på nått?

Puss från Tuss!

förbannade jävla skit

Vaknade runt åtta i morse, gick och duschade och hann precis klä på mig tills vi skulle åka till vårdcentralen i hopp om att de skulle ta bort mitt jätteirriterade födelsemärke på ryggen... jag var verkligen inställd på det. Så ville hon bara prata om en massa annat... fan... fick en tid för borttagning den 11 januari 2010.. min och Sandras 2 års dag! Kul att inte kunna röra sig helt då.. hm....

Vi åkte och hämtade mitt älskade hjärta och Triton. Sen släppte vi av henne på jobbet och tog med hunden hem. Ska snart gå och möta henne på ica.. sen ska vi gå hem till henne. Blir att käka ute ikväll..

Jag har ont i magen ;(

Ha en fin dag, trots busvädret! Och gör ingenting galet!

Puss från Tuss!

Trött

Usch vad jag är trött... somnade klockan 6 i morse för min dumma mage bara krånglar med mig. Vaknade halv 11 i morse, så jag fick mig inte så mycket sömn i natt. - Idag är det min och sandras 1 år och 11 månaders dag!

Bjöd mamma på lunch idag på stan, sen hämtade jag ut mina nyklackade skor och lite sånt...

Orkar inte ens skriva blogg. Är så slut.... tröttast i stan.

ÄLSKAR DIG SANDRA! DU ÄR DEN BÄSTA FLICKVÄNNEN I VÄRLDEN! <3

Puss från Tuss!

Vad är det för vits med att Drömma?

När och var ska man kunna skriva av sig av ALLT man känner utan att någon kan läsa eller bli ledsen eller arg eller någonting? Hur får man ur sig allt man har inom sig på bästa sätt?

Skulle vara så skönt att få rensa hjärnan(&hjärtat), på riktigt.

Jag funderar på en sak; - det här med drömmar, vad är det för vits med att ha drömmar? Drömmar om livet, drömmar i livet? Speciellt när man har en viss dröm man vill leva, men att den kanske skär sig med en annan dröm och en livsvision man har? Vilket val gör man då och vad är rätt och fel val? - Jag har inget som helst rätt svar på den frågan, det gäller att känna rätt i hjärtat och i hjärnan när man gör ett val. Jag tror att jag kan ha gjort ett misstag kring en dröm jag haft sedan jag var liten. Det var nämligen så att jag kunde ha uppfyllt den vid det här laget och levt precis som jag drömt, - men då hade min andra dröm inte blivit av, och den står mig så starkt i hjärtat.

Skillnaden var att jag tog mig en rejäl tankeställare kring detta, men alla tänker inte riktigt som jag gör. Vilket i bland är tråkigt. Jag förstår inte sånt. - Andra prioriterar bort det som i mina ögon är det heligaste och mest betydelsefullaste... Men jag är inte "andra människor" och jag får acceptera att de gör på ett annat sätt...

Men någonting fick mig att känna saker, tänka saker... som jag fortfarande tänker på, och det lär jag göra ett tag.




Hursomhelst, i morgon ska jag jobba... 10-17
sen får vi se vad som händer. Hihi! =D 
Jag skulle gärna vilja gå och ta vaccinsprutan
(utan att folk ska få mig att känna mig dum i huvudet för att jag vill skydda mig!!!!)


Puss från Tuss!


RSS 2.0