Då ger man sig ut här igen då...

Har fasat mig för att skriva blogg, vill inte släppa ut mina känslor såhär men jag kände att det är dags att visa att jag lever, så jag skriver några rader här idag.

I dag är det alla mammors dag. Min mamma betyder fan ALLT för mig, så jag gav henne en flaska vin, blomma och kram. Vi ska tydligen åka ut och ta en fika tillsammans med kusinerna och moster sen också... Mitt psyke är inte som det ska, vet inte vad som hänt! Lergigan är min bästa vän just nu, utan dem klarar jag ingenting... Panikångest är fan min största fiende. 

Vad hände med mig? Varför blev det så?
Nu hoppas vi på förbättring! Visst?

Blev glad över att Tyskland vann igår på Eurovision Song Contest! Den låten gör mig lycklig! <3

Blandade känslor överallt i min kropp! Vet inte hur jag ska släppa ut det.. eller jo, hos kuratorn i morgon och på onsdag. Jag älskar, jag hatar, jag oroar mig, jag saknar, jag fasar, jag undrar, jag funderar, jag vet ingenting till slut. =S - Jag vill så mycket att till slut tar det slut, det funkar inte.

Tar en dag i taget....
Ha en fin morsdag nu.

Puss från Tuss

Stallet med Sandra

Idag åkte jag och Sandra (och Triton) ut till stallet. Sandras häst "Pelle" är så himla fin. Gud vad fin häst! Men lite läskig var han allt tyckte jag när vi gick med honom, men det var ju bara för att han var osäker och så stor. Triton rullade i hästbajs och blev instängd några gånger. Jag lekte fotograf och tog massa fina bilder! Kuligt!


Efter stallet åkte vi till Kicki, innan Sandra skulle till jobbet... sen drog jag hem till mig och hämtade mina räkningar och en vinflaska till mamma (eftersom vi gjorde en deal att om hon fick en vinflaska så fick jag 50kr till mobilen) och eftersom den var tom på pengar så gick jag med på det, lätt. Hemma hos mamma hade dem köpt nya balkongmöbler som jag invigde när jag lagade min mat och åt där ute... ensam liten middag men whatever, mysigt att sitta i solen och äta, ute.

Sen drog jag hem till Kicki och nu är jag hos Sandra. Ska gå ut med Triton i morgon medan de andra ska jobba och så, sen ska jag till vårdcentralen och prata klockan 10. Ledig i morgon, SKÖNT! <3

Lagom ont i magen, magkatarrjävel.

Nåja.

Puss från Tuss!


I was so angry.. but now im not.

Känns som att det är på tiden att skriva av sig lite grann... jag mår just nu väldigt underligt måste jag vara ärlig och säga. Mycket som händer nu och jag vill dela upp det... Hur?

Sitter och tänker på en vän som har det väldigt jobbigt i sitt liv, som jag bara vill hjälpa. Frågan är hur pass starkt man klarar av att gå in i det hela? Viljan är starkare än vettet egentligen... och då går det. Om jag så ska byta ut mitt mående mot hennes... för jag vet att jag skulle fixa det om det blev så igen.


Sitter också och tänker på Sandra. Herregud vad mycket som händer i hennes liv nu. Jag trycks bara längre och längre bort märker jag, och okej.... jag får väl acceptera att det är så. Men i längden så kommer jag inte fixa det. Det tar för mycket på mina känslor... finns hon inte där för mig på fredag så vet jag fan inte vad jag tar mig till! då är det kört för mig... då orkar jag inte!

I morgon ska jag få jobba lite extra,känns bra, precis vad jag behöver just nu, få tänka på nått annat ett tag för att inte bli låst i någonting.

just nu plågas en massa saker inom mig... vet inte vad jag ska göra... måste prata med en person om detta... hur fan gör man? Vad händer?

Jag är värsta duktig, fast det är så varmt ute så jag vet inte hur mycket man orkar fixa till där ute....


Me myself & I - det är vad jag måste leva efter framöver.....

Puss från Tuss.

tråkfredag

Idag vaknade jag upp hemma hos mami. Sov på hennes soffa i natt eftersom jag fick enorma attacker i natt... var bara att åka över fastän klockan var mitt i natten. Snälla bror kom och hämtade mig <3 Betydde massor!

Vaknade jättetidigt i morse, fick sms av Ebba runt 8-9 tiden i morse... och jag skulle till stallet med Sandra tidigt så jag drog med Ebba ner till Mc Donalds och tog en frukost, sen hämtade Sandra mig där och vi åkte iväg, fyfan att det skulle regna! Triton och jag sprang omkring i regnet och hade någolunda kul, inte lätt att vara inne i stallet när det dammar hö och halm... Ville inte vara ivägen heller så jag gick ut och roade mig med annat. :)

Efter att hon var färdig så åkte vi hem så hon fick duscha, och så lagade vi mat. Idag var jag så sugen på köttfärssås så det åt vi, och matlåda blev det också! helt underbart ju! <3

Vi drog ut till Robert på landet och tvättade Sorken, ut och invändigt. JÄTTEFIN blev den! Jag var värsta pedant och dammsög noga... superfint! Sen åkte vi hem till Kicki och fick veta att hon fått sommarjobb! Fan vad jag blev glad för hennes skull! - vi tog på oss och drog ner på stan, sandra hittade ett par jättefina skor som hon köpte, och såklart gick vi in på jobbet och kikade... finns mycket att göra i morgon har jag en fet känsla av. Men det ska bli superduperkul!

Sen kom bror min och hämtade mig hos Sandra, hade ioförsig velat vara kvar en liten stund till... men det gick inte, men jag är tacksam för att jag fick vara där en stund iaf... kom hem och fick mat och allt hos mami... drack ett glas rött men var egentligen inte så sugen. Sen har jag bara setat vid datorn sedan dess. Ska sova hos mami i natt och i morgon natt, så får vi hoppas att jag får ett besked snart angående nya lägenheten.

Sitter här och känner mig helt nerstämd för stunden, fick veta att en vän till mig (skriver inget namn) har fått cancer och är inlagd på sjukhuset... de kan inte göra mer... och jag har ju vetat att de misstänkte att hon hade det men att de inte var säkra. Fyfan vad jag vill KRÄKAS för att jag mår så himla dåligt just nu. Vill gråta ut i någons famn men det finns ingen famn att gråta ut i... ingen tillgänglig iallafall. - fy helvete vad jag känner mig ensam just nu, ledsen, och förstörd.

Emelie, hade behövt dig som fan nu... du hade fan ALLTID tid för mig. Du gjorde mig så himla lugn, trygg, glad. Nu finns det bara en annan som gör mig så lycklig, trygg och allt... men hon har inte tid ikväll och jag förstår det, hon har någon annan att vara där för ikväll, och jag hoppas den personen mår bättre nu också, tänker lite på det, stackars! Lyssnar på VÅRAN låt just nu och tänker på dig.... kom hit och krama mig och säg att allt blir bra? <3<3<3<3

Allt är bara skit just nu tydligen...eller? Men det enda ljusa för MIG....mitt älskade jobb, och mina jobbkompisar <3 värda guld! Vill att kvällen ska vara över så jag kan gå och jobba och tänka på annat!


Herregud! Förlåt att jag deppar ner er... ville bara få ur mig det.
SAKNADEN ÄR ENORM JUST NU! <3 :'(

Puss från Tuss.

Ner till jobbet på en ledig dag!

Idag har alla jag snackat med haft tråkigt. Undra varför!? det är ju röd dag idag och alla är lediga, tråkigt väder som fan eftersom det har varit mulet och kallt och regnat. Jag drog ner till jobbet efter att jag och min bror hade släppt av mamsen på jobbet... åkte till jysk men hittade ingenting intressant, tog en kaffe med Annelie och skrev ut några studentskyltar, kändes jättebra må jag säga! Var roligt att träffa henne också!

Vi var jätteduktiga idag ju! Kanoners! - Sen drog jag hem, tog en promenad i regnet med mitt rosa paraply, pratade som en galning i luren med Ebba hela vägen hem, stackars henne! ;) höhö...

När jag kom hem gräddade jag pannkakor, åt och sen har jag setat vid min dator sedan dess... tog lite foton och lade ut på nätet och nu sitter jag fortfarande och degar, tittade lite på tv nyss men det var inge kul.


 

I morgon ska jag följa med Sandra till stallet, och Triton också, sen ska vi shoppa lite och åka ut till Robert och tvätta bilen och så... Kommer bli jättekul tror jag. Sen jobbar jag lördag & söndag. Ska bli skoj det med!

Min tatuering har äntligen läkt! Känns jättekul.   :) Det enda som känns jobbigt just nu är att jag inte berättat det för pappa än. Känns inte bra alls... har ju inte gått bakom ryggen på honom även om jag tror det ibland, det är ju mitt liv och min kropp men ändå känns det "skyldigt" ...never mind, vi släpper det! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sussa.... så jag orkar upp i morgon.

Puss från Tuss

Söka eller inte söka - Det är frågan





Ska jag söka eller ej? - det är frågan!

Jag vet inte vad jag ska sjunga, och jag orkar inte bli dissad eller nekad en gång till men jag vill verkligen få en chans med den här... kan ingen tipsa bagge om mig eller nått annars?  Men å andra sidan, klart man ska söka... men då kommer nästa fråga; Vad ska man sjunga?

Idag har jag varit och haft sånglektion, gick kanonbra! Jättekul... sen drog jag hem till Sandra och käkade god mat, oh my... och vi drog iväg till Tunapark och kikade runt lite, hon skulle handla lite. Sen lämnade vi Triton hos Kicki och var där ett tag tills jag skulle bli upphämtad och så. Nu är jag hemma hos mami, ska snart ta mig hem när det slutat regna, och så blir det väl till att laga mat och sånt ikväll. Mami var snäll och köpte tvålpump och grejer till mig idag, TACK <3

Pratade med sångläraren och vi delade upp paketpriskostnaden på hälften. Nu kan jag andas ut lite. Hihi... I morgon ska jag tillbaka till jobbet! Ska jobba tisdag, onsdag, lördag och söndag! Kommer bli kanoners! Peeengaaar! <3 hihihihihhi... får man säga så? Var längesen jag träffade Annelie också, ska bli kul! Och så proar Martin i morgon, kommer bli skoj!

Nä om man kanske skulle röra sig hemåt. Skulle behöva rensa datorn.... nån som ska sälja sin dator, hör av er?

Puss från Tuss

Det är så förvirrande för mig...

Jag säger bara en sak. - Jag är så sjukt jävla förvirrad.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt saken! Vet inte var jag ska börja för att reda ut allt heller?! Jag vill bara gråta just nu, och de jag vill krama om kanske inte vill krama om mig, eller ens vara här för mig.


Nej, allt är bara jobbigt, komplicerad och förvirrande just nu... och jag vill ta en vinare och supa ner mig för stunden. Ingen bra idé, jag vet... men det är så frestande för stunden. Herregud. :( hur blev det såhär?


Saknar dig så jag går sönder :( <3

Puss från Tuss!

long time now..

Ojojoj, nu var det längesen jag skrev! Jag har hunnit med massor sedan dess, fick semester i måndags, men jobbade då åt min bästaste i världen! Sen njöt jag av semestern dagen efter istället och har gjort en hel del skoj, var på kalas i lördags också hos min snobbiga släkt, eller typ. I djursholm! 

Idag skulle jag och sandra egentligen gått och tatuerat oss, men så ringde patrik och berättade att andreas är hemma för att hans dotter är sjuk, så vi ska dit samma tid i morgon istället. :) Jag låg hel natten och tänkte på min tatuering och kunde inte sova för jag hade magkatarr, hahaha... så tänkte jag runt 4 i morse... att om jag intalar mig at jag ska tatuera mig i morgon istället så kanske jag kan sova... 

Hahaha... några timmar senare ringer Patrik och säger att vi får komma i morgon istället! HAHA! Läskigt, ska nog låta bli att tänka idag ;) Men i morgon, då blir det FETT NAJS!

Nån som vill åka med mig till IDOL?

Puss från Tuss!

RSS 2.0