UGA

Idag tog jag en promenad ner på stan för att gå till arbetsförmedligen. Där var jag rätt så länge. Sen träffade jag Linda på stan. Hon hade fått sin bebis. (tidigare för drygt en månad sen så var hon på en fest, nykter såklart då hon sa att det var en vecka kvar typ tills den skulle komma men hon visste inte om det var en flicka eller pojke) Jag sa på festen att jag trodde det skulle bli en flicka och vad låg det i vagnen om inte en av världens sötaste flicka! Ebba hette hon =) Kul det var att träffa på henne.

Sen kom syrran ner på stan efter lång tid och vi fixade lite grejs sen gick vi hem. Trött som fan nu, blev helt yr på stan!

Nu har jag precis tonat håret (eller sis hjälpte mig, TACK!) och är skitnöjd. Saknar min flickvän sådär lagom jobbigt mycket! Och pratar med Ebba på msn. (Hoppas du mår bra snart!)

Ska nog ta mig den där smarriga chokladpuddingen och mumsa framför tvn.
Godkväll.

Avslutat kapitell i mitt liv.

Då blev vi färdiga med lägenheten. Det känns både sorgligt och skönt, men mest skönt faktiskt. Nu kan jag lägga det bakom mig, det tillhör nu mera mina minnen, mitt förflutna. Nu tänker jag släppa taget om det, och gå vidare med mitt liv.  De var fina människor som fyllde mitt liv med kärlek, men nu måste jag släppa taget. - Har fått köra bil hela dagen! Det var kuligast av allt! Sen bar vi på en massa tunga kartonger och grejer idag, jag och pappa. Det var mindre kul.

För övrigt vann jag idag på häst. Hihih. *glad*

Ska boka in mig hos Ellinor snart. Då blir det rena kropp och sinne minsann! =) Nu ska jag ta mig en dusch och koppla av. Får la se om jag åker över till min älskling när jag är klar. Saknar henne så.


Tack och hej!

Falukorv.

Igår kväll var jag på landet med alla de där rara. Vi drack lite och gjorde allt möjligt, men jag tror att jag kanske drack för fort för jag fick så jääääävla ont i huvudet på nolltid. Eller så är jag bara inte van längre. (usch vad illa det där lät!) 

Well, så fort jag åkt hem igår så saknade jag min mysis så OTROLIGT MYCKET! <<3<3<3<3 nu när jag vaknade kände jag precis likadant, så jag kollade bussarna men det går ingen buss ut dit nu. Inte förens vid 18 ikväll. *SAKNA!* =/

håller just nu på med att laga mat, för jag skippar frukosten idag. Vaknade ju så sent. När jag gick på toaletten i morse så rusade jag ut därifrån rätt fort, för det var en megastor spindel där inne. Det ni. Äckliga saker till "djur". Men åter till det jag sa nyss, jag lagar mat.. hihi... ska äta makaroner och falukorv. Mums.

Orkar inte skriva nu... Pusstjao!

Karaoke

I dag händer det väl inte allt för mycket. Ska till vårdcentralen klockan 13, sen får jag väl se om jag åker ut på landet ett tag tills de ska åka hem, eller hur det blir. Ikväll ska jag följa med Ebba till Dennys krog och sjunga lite karaoke (nyktert såklart). Sen ska min babybabyälskling sova hos mig i natt! 

Tihi. :D nu ska jag ut och sola på balkongen!
Puss på min fina lillis <3

Shit!

Jag säger bara det, bara för att jag inte spelar v75 idag så går ALLA hästar in (innan DD loppen) och jag har inte spelat! och det är en jätteutdelning idag! Fyfan alltså!!!!! Surt det är alltså!

Nu ska jag hålla tummarna på DD iaf...

Saknar min älskling... PUSS PÅ DIG! <3

Idol 2009

Jag är så tröööött nu. Så jag ska nog gå och lägga mig och sova. Jag har iallafall sökt till IDOL nu, ni får tycka vad ni vill om klippet men jag tycker det var "helt ok" iaf, även om det kunde varit bättre. Orkar inte anstränga mig mer just nu....blir inte så ledsen heller om jag inte går vidare.

Hade tänkt följa med mamma och syrran och så till katrineholm i morrn men jag pallar inte gå upp 7 så de får åka utan mig. Tihihi....

Saknar min fågelunge... min älskade lillis. den finaste på jorden. <3 lääängtar ihjäl mig! Ses ju i morrn! Hihihihih..

Godnatt. :D

Att slänga en förmögenhet, men att räddas av en ande.

Nu när jag skriver blogg så är det rejält ösregn utomhus. Tur att jag sitter inne i köket och myser framför fönstret och är torr. Haha. Idag var jag i farmors lägenhet och rensade lite mer. Vi blev lite rikare än tidigare (säger inte summan). hihi. Pappa tänkte slänga massa kläder och så ramlade det ut ett sånt där kuvert som man har fotografier i framför fötterna på pappa, han blev skiträdd såklart när han såg vad som låg där i. Nu tror han på "spöken/andar" För han tror att farmor kastade fram den till honom. Hihihihi. Sen släppte pappa av mig hos Sandra och jag tog min cykel och drog ner på stan och så hittade jag en ubersöt klänning på H&M som fick följa med mig hem (som jag ska ha på min kusins konfirmation på söndag), och ett linne också. (Kolla bilddagboken) Och så fyndade jag ett läckert halsband på Gina Tricot som hade kostat 199kr , för bara 20 spänn! Jääävlar alltså. Hihi.... flyyyyt idag liksom.


fyfan vad det regnar idag allså. Shiiiit. Mysigare kan det inte vara. Nu vill jag ha en påse lösviktsgodis och en dricka, och min flickvän vid min sida att gosa med framför en film eller två. Myyyyyyyys <3

En helt underbar dag, mitt dåliga humör försvann och jag blev gladis istället. Tack Farmor. <3

Ha en trevlig helg.
/ Joss

<3!!!!

Bling älskar sin fiiiiina Lillis! *SAKNA SOM MEST NU*

Äntligen.

Har inget internet hemma så jag lånar älsklingens dator lite grann. Var dags att tanka på mobilen lite grann, och spela lite v64.  Idag har jag varit i farmors lägenhet och rensat ut en hel del, känns himla skönt nu. vi åkte till soptippen och röda korset med en massa saker och så... sen har jag läst en bra bok idag som jag fastnade i, började läsa den i går kväll. Helt otrolig bok (folk som känner mig vet att jag inte läser böcker)


Nu hoppas jag på att vi ska få tillbaka internet för jag saknar det.....
nu ska jag ringa Acke. (min chef)

Tjao.

Skit alltså... fan!

Alltid när man är skituppåt så blir man skitneråt. - Fan vad less jag börjar bli nu... *suckar djupt*
Nu ska jag sova, för i morgon ska jag åka tåg till jobbet.

Godnatt.


slappsöndag?

Var ute på landet igår och solade med älskling och svärmor hos anette och robert. Jag blev nästan röd. Sen åkte vi hem, och till älsk,i hopp om att vi skulle få vara ensamma men icke,2 minuter efter vi kommit hem kom svärmor, anette och robert hem och skulle förfesta och gå ut på krogen. Där sprack den glädjen för en stund. Ville ju mysa hela kvällen med älskling. =/ så vi åkte hem till mig. Och så fick vi tjata på brorsan ett tag så han körde oss till målet. Hihihih...

Idag ska vi kanske rensa farmors lägenhet lite, om pappa inte ställer till det. Vi får la se.... I morgon ska jag jobba :D



Älskar dig min fina älskling <3

första jobbdagen

Idag var jag och jobbade min första dag på slottspaviljongen i Mariefred! Kan inte säga mer än att jag trivdes skitbra, och allt gick bra till slut.. tog ett tag att lära sig men inget som var jobbigt eller svårt. Längtar till nästa gång.

Nu ska jag gosa med min älskling. <3
Natti

RSS 2.0