Tiden går fort när man har roligt!

Förmiddagen var väldigt tråkig, fanns ingenting att göra, knappt. Men så blev klockan 13:00 och jag åkte ner till stan och åt min lunch, och sen var det dags för jobbet! Kan inte förstå att tiden kan rulla på, så oerhört snabbt!  Men det är som talesättet "tiden går fort när man har roligt" och det stämmer faktiskt, för man kan inte ha roligare än att jobba på mitt jobb! Och så äre liksom bara.

Nu är det en kvart sedan jag kom hem till mamma (som bjuder mig på kvällsmat) och jag känner mig helt slut i huvudet, trött! Så det ska bli gott med mat och tur att man slapp laga kvällsmat just ikväll.

I morgon är det redan Fredag igen... känns som det nyss var fredag och jag skrev blogg. Men i morgon jobbar jag bara till klockan två. :)

Puss från Tuss!

Pain

Jag har fortfarande ont i magen över det där misstaget. Det vill verkligen inte släppa! vill inte ha en knut i magen mer! Hur får jag bort den? Har haft den varje dag nu, sen det hände. nåja.. släpper väl tids nog.

Sen undrar jag, hur länge ska jag cirkulera i denna karusell av känslor?! Behöver min kurator, och NU gärna! Behöver bena ut alltihopa, bearbeta och släppa sånt jag inte mår bra av, och gå vidare. Frågan är hur man gör det.

När jag var i Ungern behövde jag inte tänka på vad som hände här hemma och allt som tillhör. Bara mig själv och nuet... Men NU då? :(

Ska ta min nya dator och gå hem till mig. Sen laga någon typ av lunch, be till gudarna att min mensvärk försvinner och att livet går BRA för mig istället.

Sen ska jag börja tänka på MIG själv. Och bara det.

Puss från Tuss!

Höst, nytt språk, och ett körkort.

Så var det måndag igen! :) Ny vecka, nya äventyr!

Förra veckan slutade inte så bra tycker inte jag, då jag gjorde ett misstag på jobbet i fredags. Men det behöver jag inte skriva om här... har fortfarande ont i magen efter det som hände. Hoppas det försvinner någongång! :(

Förövrigt så har jag lärt mig Ungerska, satt hela kvällen igår och upprepade meningar på Engelska och Ungerska! Vilket roligt språk, när man väl kan det.. hihi!  Sen ringde jag till pappa och sa min mening, och han var så stolt att han trodde att han pratat med nån från Ungern! Mallig jag blev då, perfekt uttal sa han! - Ja, jag sa ju att jag skulle lära mig!

Längtar till nästa år, då tänker jag ta tag i körkortet igen. Bryr mig inte ett SKIT om vem som "hinner få körkort före mig" eller om folk vill "tävla" med mig, för jag tar körkort när JAG är redo och känner att det är dags, inte för att andra säger att jag ska ha det, eller stressar upp mig. Man får ju höra saker i den här familjen, och en viss person hade ju tydligen tryckt ner mig med att säga att nån annan hinner få körkort före mig, och det skiter jag fullständigt i, varsågod! Jag tävlar inte.... Bara så irriterande att ens säga så... och sen få höra det av nån annan.

Hösten är här, det känns och syns. Det är rätt mysigt måste jag säga! Min bror och jag tänkte åka till Västerås idag och kika på datorer, och andra saker, ta en sväng i shoppingcentret och sen in till älskade IKEA! Ska bli skoj!

Önskar att jag mådde som jag förtjänar bara :( och det gör jag inte. :( Bara för att jag gjort misstag som givit mig ont i magen, som vägrar försvinna. Och sagt upp kontakten med den enda på jorden som känner mig helt in och ut. Vill gråta...

Puss från Tuss!

Beautiful Hungary

En veckas semester i mitt älskade Ungern! Kan inte inte säga så mycket mer än att det var helt underbart att vara där nere och jag hade gärna kunnat stanna där för alltid om jag kunnat prata ungerska. Och det tänker jag lära mig nu. För åka dit varje år, tänker jag göra framöver!

Flygresan ner dit var ganska hemsk och stressig. Men vi kom först i kön till att få gå på planet, efter de som var prioriterade. Självklart valde vi fel platser och fick sitta som burk inpackade sillar... klaustrofobi och panikångesten var på g, men kom aldrig riktigt i utbrott. Skönt det... dock gick flygresan bra, men jag ska erkänna att jag var bra jäkla flygrädd den turen alltså.

Väl framme i Ungern så välkomnades vi av pappas kusin Lací och åkte bil ända från Budapest airport till lilla fattigbyn Sirók, där vi skulle bo i en vecka hos pappas syssling Joli! Hon var jätteglad när hon fick se oss och jag blev jätteglad över att få träffa henne igen! Dessutom fick jag ett helt eget rum, hihi! Skönt!

Dagen efter gick vi och köpte frukost och åt den, sen tog vi en promenad i värmen upp till Sirók borgen och fotograferade lite från toppen (eller rättare sagt jag och lillebror gjorde). Sen gick vi svettiga som vi var, ner igen och promenerade över till pappas farbror och hans fru (dvs min farfars bror). Han började såklart att gråta när han fick se oss och vi satt där en stund, mysigt tyckte jag.

Sen tog vi bussen till Eger och käkade lite mat ute på en restaurang och senare åkte vi till pappas kusin Tünde och hennes man och son, David (min syssling). Sen åkte vi hem den dagen...

Vi gjorde så himla mycket.. orkar inte skriva ner varje grej. Men söndagen var den (för mig) bästa dagen, då jag fick träffa Adam, Gergley och David! Och vi hade trevligt upp i skogen... (hm så det lät)! Vi skulle få se en annan sida av Sirok, så de ville visa, mamma och jag trodde det var en vanlig promenad, men nej det blev riktigt roligt, för vi skulle in i skogen och vandra, bland kvistar och grenar, högt gräs och träsk! Var ju inte speciellt klädd för det, men det var kul ändå. Älskar skogen, och skogarna i Ungern är underbara! Visst fanns det vildsvin, men de kom inte fram.. dock hörde vi dem och Adam lurade mig att det var fåglar, eller han försökte lura mig iaf ;)

Hursomhelst så gick grabbarna grus före, sen gick jag liksom ensam, och efter mig kom pappa & Zolti, efter dem kom mamma & lillegos... Och jag ville inte gå där för mig själv så jag försökte komma på nått sätt att få kontakt med dem, för det är inte det lättaste när man inte setts på 4 år, inte känner varann så bra och inte kan prata... så såg jag att de började kasta kottar och ekollon på varandra, så då tog jag upp en näve utan att de såg (eftersom jag gick ensam bakom) och började kasta på dem.. hihihi! Sen började kriget.. hihihihi var jätteroligt! <3

vi hade kul hela vägen i skogen och jag hade kameran i högsta hugg! Sen när vi kom tillbaka till huset och skulle äta så spelade vi boll och lekte och hade kul. Vissa tyckte att jag betedde mig som 12 år, men det bryr jag mig inte om, för jag hade så himla roligt! :) Och det vet jag att de också hade! Jag pratade ju allafall med Adam, han visade mig dessutom ett stort getingbo, och vi smög iväg och käkade hallon, som jag också lärde han säga på svenska, lät rätt kul.. Hihi!

Hursomhelst så var resan underbar och jag shoppade rätt mycket, är så billigt där nere. vill helt klart tillbaka! - Och snart!

Puss från Tuss!

Nattblogg - Snart ska vi åka.

Dagen har varit minst sagt schemalagd. Började med att jag och lillebror åkte ut och målade lite fönster, som blev bra... sen ner på stan och så har jag hunnit med en hel del, bland annat tvättat också... Packat skulle jag ha gjort ikväll men det gör jag när jag vaknar i morgon =)

Känns lite nervöst, vet inte om det är för att mamma skrämde upp mig och sa att det kanske störtar... hemsk tanke...att hon blir ensam kvar. USCH! dumma mamma, varför SA hon ens så?! Får ju ont i magen! NEJ!!!!

Anyway... I morgon åker jag (efter 4 år sedan sist) till Ungern, och hälsar på släkten och shoppar loss! Känns lite jobbigt med tanke på Em, med tanke på att min syster inte ska följa med, och lite sådant... och så blir det ju mindre kul eftersom mamma verkar inte ha sån "glöd" i det hela precis... :/

Har gjort en lista så det är bara att börja packa i morgon, och glömmer jag nått, så gör jag! :)

Ifall nått SKULLE hända, så glöm för gudskull aldrig bort att jag ÄLSKAR ER! <3 Ni vet vilka ni är!

Puss från Tuss!

Ojojoj - Vilken härlig dag!

Ja, vad ska man säga?! Dagen idag har varit minst sagt i högt tempo. Men det har varit så givande och roligt hela tiden också, men ska erkänna och säga att det var himla skönt när man kom hem och fick SITTA NER och andas! Drog in fyra tusen plus idag och skrattade bara när jag drog ner gallret vid stängning! Hahaha! hur fan då?!

Härlig känsla att veta när man går hem efter en vecka, att veckan slutat bra! Men anyway, ska släppa jobbsnacket nu och berätta att jag snaaart ska resa till Ungern! I morgon ska vi hinna med en massa saker, göra ärenden på stan, packa och förbereda inför trippen... dessutom ska jag tvätta också.. för man vet aldrig om man i sista sekunden hittar nått man faktiskt vill ta på sig när man ska åka, då är det en fördel om det är rent. Och känner jag mig så kommer jag hitta nått som jag måste tvätta! Iiiiih pirret i magen och nervositeten kryper fram, resfeber kallas det va?!

Igår hade vi en toppen dag hos älskade gudsonen för att fira hans 7 års dag (som egentligen är på tisdag) när alla gäster hade dragit så spelade vi lite guitarhero, rockband! Matte på Gura, Andreas på Gura eller Bas (minns ej) Ebba på trummor (och hon fick inte liiiiite blåsor) och jag fick sjunga! =D hihihi... måste dock säga att FYHELVETE vilka svåra låtar... så tråkigt när man aldrig hört dem förrut liksom och inte har en blekaste aning om hur de går! Men det var kul ändå! Cyklade hem sen och la mig i soffan, där jag även somnade till ett tag sen...



Nu är jag himla trött så nu blir det att krypa ner i sängen, - i morgon ska jag skriva packlista!

Puss och godnatt
Puss från Tuss!


Kamel-eri- kamel-era.

Jag bokstavligen TRÄFFADE PÅ en kamel idag! :O

oh happy day!

I morse vaknade jag rätt tidigt av att jag blev stressad då jag trodde det skulle plinga på dörren närsomhelst. Så jag kunde inte ligga kvar utan fick gå upp rätt tidigt. Men det gjorde ingenting, för jag tittade på Rachel Ray som är awsome btw. :) Sen kom mitt efterlängtande dool och åt frukost samtidigt....

Plocka lite och städade och bestämde mig för att laga nått gott till lunch idag, vilket fick bli kyckling&pasta <3


Mycket gott om jag får säga det själv. <3


Hursomhelst, sen drog jag över till mamma och vi åkte till folkesta och tunapark (jag och min bror) för att jag måste hitta mig en nyare dator, då min dator verkligen börjar ge sig nu. Hittade några som verkade intressanta, men jag ska kika lite på internet först också.

Kom hem och fick sedan skjuts till jobbet av en sötis. Har jobbar flitigt trots att det var rätt lugnt... tiden går så fort när man väl är där.... efter jobbet så åts det Tacos och tittade på Truetalant och xXx filmen på tv.

Sen kom den roliga nyheten... jag spelade på totto idag bara för skoj skull och JAG VANN! Har tom bevis!



Klart att man spelar på sina egna siffror.. hihi im lucky! <3


Nu ska jag gå och lägga mig för jag är TRÖÖÖTT!

Puss från Tuss!

Härlig sprudlande energi <3

Äntligen börjar jag känna att jag lever igen... pirret i magen är tillbaka. Och nu är det bara 1 vecka kvar tills jag sitter på ett flygplan till Ungern. Till "halva mitt liv" eller hur man vill se på det... Raderade några bilder idag på dåliga minnen, vill bara lägga allt bakom mig och glömma att det ens har existerat, för nån äcklar mig... och inte lite heller... jävla galning. Sudda sudda... bort! VAD TÄNKTE JAG?!

Hursomhelst... Solen skiner ute och jag ska till jobbet om 4 timmar ungefär. Längtar verkligen dit, till mitt älskade jobb, mina arbetskamrater, kunderna, allt! <3 Känner hur aptiten bara växer mer och mer till allt som rör mitt liv.

Sprudlande glädje idag... och jag bryr mig inte om vem, vad, vilket som givit mig det. Är glad att det är här! <3

I går var jag hos min storasyster och fikade på jättegod äppelpaj <3 tillsammans med mamma, carita och lillebror. Var mycket trevligt.

Tacksam för ALLA som gör mig så stark, glad, lycklig. Behövs... helt rätt energi! <3

Puss från Tuss!


WTH

All my life i´ve been good but now.... i´m thinking.. WHAT THE HELL! ;)

Kan inte annat än le!

Den här dagen har varit helt underbar, precis som ALLA inblandade i min torsdag! <3
Jag kan inte annat än le, och känna hur BRA allting känns.


Nu ropar sängen mitt namn! Och jag är ledig ända fram till tisdag eftermiddag!

Puss från Tuss!

RSS 2.0