Klagomuren.

Jag mår dåligt över att jag får folk att lessna på mig för att jag klagar och gnäller så mycket hela tiden. Och jag vill inte göra det, men jag känner ett måste av det för att det inte ska bli psykiskt istället. Problemet är att det är psykiskt också.

Vill be om ursäkt för det och jag vill förändras och ska försöka förbättra mig och försöka vara tyst.

Puss från Tuss

Vår-ig lördag!

Jättefint väder ute. Drömde mardröm i natt som stressade upp mig rejält. Fan också. Andra gången jag drömmer att jag är försenad till att öppna på jobbet en söndag. Nu är det iofs lördag men ändå. Men jag undrar vad det betyder, det är andra gången jag drömmer det nu. Ska kolla upp det.

Idag ska jag öppna, jobbar hela dagen! Ska bli superskoj, jobbigt är bara att jag har nån typ av nervös känsla i kroppen som bara ligger och tickar... igår kväll kunde jag inte somna förens sent. :( irriterande.

Men det går väl över antar jag... mycket energi i kroppen kanske.

Nu funderar jag på att gå och hämta min cykel i mamma cykelförråd och cykla till jobbet! :)

Puss från Tuss!

Lyckat! ... eller?

Dagen har gått kanonbra på jobbet idag. Sålde en kamera, och en himla massa ramar, men inga fotoalbum! Och vi har tävling på det! Damn... men i morgon då jäklar! :D jag ska vinna!

Ikväll har jag myst ner mig i soffan framför tvn och tittat på en massa bra program, bland annat mitt favvo, 2 och ½ män <3



Värmeljus, goda mackor och varm choklad nerburrad i en filt <3 LOVE IT!

Nu ska jag sitta och vänta på big brother.

Puss från Tuss!


Längesedan

Nu var det längesen jag skrev ett blogginlägg tycker jag, så nu skriver jag ett.

Helgen bestod av kalasfirande och mys hemma i soffan. En annan sak som även är gjord är att vi äntligen har bokat en resa! Så i maj bär det av till varmare delar ;D ska bli så jävla kul är så laddad inför det! Och så åker man ju med en av de bästa tjejerna i världen! <3

Måste bara få svar från pappa om det blir någon Ungern resa i sommar, för det verkar änsålänge rätt oklart. Börjar bli lite stressad, då min chef vill veta det innan Mars månad är slut.

Men men...

I veckan händer lite spännande saker, födelsedagsfirande igen, IKEA besök, och så ska jag och syrran åka till Västerås på MODELL FÖR EN DAG! och idag ska jag på möte så jag får veta hur det blir för min framtid. Läskigt! Är himla nervös.

Igår gjorde jag farmors kycklingsrätt, eller ja en nationalrätt i Ungern, men gjorde på filéer istället för klubbor och använde matlagningsgrädde ist för vanlig grädde. Gott blev det, tro mig... <3!!



Nu ska jag snart iväg igen, måste hinna äta. Jobbig natt i natt... vill fan aldrig uppleva det igen.
;( Blev lite kluven och fundersam nu på morgonen över det.

Puss från Tuss!



RSS 2.0