DW

I wish I could be
every little thing you wanted
all the time
I wish I could be
every little thing you wanted
all the time
some times

Don't give me up
don't give me up tonight
or soon nothing will be right at all
salvation
will you find out who you are too late to change?

I wish I could be
every little thing you wanted
all the time


Pannkaka och soligt väder!

Nu har man precis gräddat färdigt pannkakorna jag köpte igår. Jätteenkelt och gott! Behöver bara vatten och en stekpanna och lite sylt. Men man ska inte låta dem stå för länge för då blir de sega.




Nu ska jag fixa mig sen ska jag till bästisen och hälsa på en sväng, sen får vi se vad som händer senare. Förmodligen når ni iallafall mig på mobilen! Hihih.

Nu får ni ha en fin dag!
Puss.


Segaste fredagen på länge!

Idag har jag legat i sängen rättså länge, sen drog jag hem till S och gick ut med T och sen har jag käkat och så. Men jag känner mig jätteseg och är helt nojig i huvudet över en massa saker. Jag vet att vissa är helt trötta på att höra om det, men vad ska jag göra? Jag kanske är lite rädd. Hehe...

Jag saknar min älskling! <3

Snart kommer min syster och hämtar mig. Då ska vi åka ner på stan en sväng och sen om jag har riktig tur så kanske vi drar till Tuna Park. Tihi. =)

Vi får la se vad som händer ikväll.

Puss, Ciao Bellas.

Sjukdom

Alla verkar ha drabbats utav svininfluensan nuförtiden.... hur ska jag möjligtvis kunna undvika den? Jag tänker faaan inte vara sjuk med den äckliga! Så alla som är det minsta förkylda eller sjuka håller sig borta från mig, okej?

Jag är så arg, ledsen, besviken och sårad av en del grejer också. Men det skiver jag inte här, och nej det handlar inte om mitt förhållande, så nu vet alla nyfikna det.

Saknar min babylove! <3
Tack J för skjutsen hem!



Puss, Godnatt.

Mycket vandrande, fotvärk och jobbiga men älskade ungar, och bästa vännen!

Uppföljningsblogg på dagen!

Har precis ätit mat med min älskling, innan dess var jag och Ebba på Ica Maxi och handlade med barnen, och jag träffade Denise där! Jätteroligt! Det var en kamp för sig att hanskas med Agnes men det var ändå kul. Sen så har vi varit på stan idag också, Niklas var med också. Vi gick runt stan med Ebbas systers systemkamera och fotograferade lite saker. Käkade på Mc donalds gjorde vi också, mest för att barnen skulle få i sig lite mat. Sen träffade vi Senita och hennes barn i stadsparken och tog med dem och gick till SMAK och käkade glass och så. Sen drog vi till radermachersmediorna för Ebba skulle fota lite, och till Rothoffsparken där barnen lekte i parken och sen drog vi hemåt till Årby igen... vi har alltid gått ner på stan från årby, runt i hela stan, (och då menar jag verkligen hela stan typ) och tillbaka. Har lagom ont i fötterna nu.

Tack älskade Ebba för en fin dag! Hoppas du inte blir sjuk!
Nu ska jag och älsklingshjärtat (som jag förövrigt har saknat oerhört mycket idag!) titta på en film som kommer på tv snart som heter Linas Kvällsbok.

Ha det så bra!

Puss och kram!

Fattiglapp!

... och så kom pengarna idag. Usch. Fortfarande inte hela beloppet. - Jag får så ont i magen! Jag vill kunna ge mamma hela summan som hon ska ha, nångång! Jag börjar snart känna mig skitdum, men vad ska jag göra? kan inte påverka det där mer ändå. Och så sitter en viss person med massa pengar och kan inte ens dela med sig! Så jävla dåligt!

Nu ska jag ner på stan och träffa Ebba. Hon ska låna systemkameran av sin syster och sen ska vi fota! Eller hon ska ;) Nu ska vi titta på våra bästa år iallafall...

Hatar att vara fattig. Hur lever man på 600kr på en månad? =/

PISS!

Toppen!

Nu sitter jag och mumsar i mig en mockaruta och njuter av varje tugga. MUMS!

Jag var på stan idag och gick in och träffade Ebba, tog med mig två mockarutor till henne, hihi. Hennes syster var jättetrevlig tycker jag, och min raring hade pratat gott om mig precis innan jag kom, så jag ska få lära mig hur det fungerar där och så, (förstår ni vad det betyder??? *blink*) Så då blev jag glad!

Sen drog jag hem, spelade en billig totto, men jag vill ner och spela en till. Tänkte vänta tills Sandra kommer hem, vill inte lämna Triton ensam mer idag! Jag är så glad idag! Hihihi.. Allt har gått bra idag, nästan!

Provade skinnjackor idag på stan, på cubus, bikbok, och hm. Men den finaste var den på Cubban tror jag =)

 
Cubus


Bikbok

Mockarutor och Mensvärk.

Igår kväll bakade jag mockarutor. Det känns kul att baka och göra nått kreativt nångång.
Sen blev de skitgoda också, och det var ju bara ännu bättre!



I dag ska jag ner på stan och fixa en massa ärenden, sen till doktorn. Just nu sitter jag och lyssnar på min sura mamma som bara klagar och gnäller på en massa onödiga saker, och så har jag en fruktansvärd mensvärk. Sitter och väntar på att Ebba ska smsa mig också. Men just nu känner jag för att fixa någonting att äta. Senare idag ska jag läsa lite i boken och koppla av, det behövs. - Men det bästa jag kan göra just nu är att stänga dörren om mig så jag slipper lyssna på mammas sura röst ute i köket. Allt är ju tydligen pest och pina numera inklusive jag och broren. =/



Syster min? Vill du hjälpa mig med designen på min blogg? <3

Ha en fin dag allihopa!
Puss / J

Surt sa räven!

Ingen sömn i natt då jag höll mig vaken för att kolla så T sov i sin egen säng och inte i min. Var som en gående zombie idag, tills jag fick i mig mat och lite vila. Sen har jag och älsk varit hos hennes mami och M och hälsat på och skjutsat dem till t-hälla och sen åkte vi hem till mig och käkade tacos tillsammans med lillebror.

Igår var jag och baby på ÖB och jag handlade bara onödiga saker där. Fan vad surt att upptäcka idag att chokladen var gammal och att jag köpt en film (jag trodde var på svenska) på norska. Visst är det text och så men fan vad jobbigt! Onödigt bortkastade pengar =/

Nu sitter jag här med ont i magen, hela jag har svullnat upp pga mensen som dessutom ger mig fruktansvärd mensvärk. Just nu vill jag läggamig i babyloves säng och sova. Inte här hos mig.... =/

Nåja.
Godnatt på er! Och Grattis till Bili som fått sig en dotter =)

Skönt väder

Hann inte fixa allt jag skulle på stan men lite iallafall... sen åkte jag med sis,bror,mami till västerås för att titta runt på ikea. Köpte inte så mycket mer än mat+fika och en hundskål och en säng till triton. Sen var det mest de andra som köpte saker... spelade på tottosar så nu får vi hålla tummarna!



Längtar efter min älskling nu! - Fan vilket fint väder det var idag, det gillar vi! =D

Pussochkram!

FAN!

Stressigt idag med! Har massor att göra men jag kommer ingenstans! =/ längtar efter pengarna, men de försvinner ju lika fort som jag får dem. Och så snurrar alla tankar bara i huvudet och jag tycks inte kunna lösa dem, och nu vill jag ner på stan och säga hej till Ebba och köpa magmedicin på apoteket. =/ 

Hinner inte.... =/

Dessutom drog älsklingshjärtat i morse utan att säga att hon skulle dra. Då blev jag sjukt jävla ledsen. =/

pusshej

Stressigt, och förvirrande

Stressad som fan, och tusen tankar snurrar omkring i min hjärna! Helt förvirrad och panikslagen typ. Hatar att ta ett steg till att bli vuxen. Får så jävla ont i magen, och allt känns helt omöjligt. Allt kostar så mycket pengar, pengar som jag inte har! Måste ta mig ner på stan också och fixa saker och ting, och jag hinner ju inte ens. För det finns ingen personal dit där jag ska förens klockan 13, och vi ska åka till S farmor halv 2. STRESSAD!  Jag hinner ju ingenting omdagarna för jag är upptagen med en sak varje dag typ hela tiden.... =/  Dessutom försvinner varenda krona IGEN! Så jag lever på 0kr en månad till... en hel jävla månad utan en enda peng! Kyss kläderna farväl....... nåja får väl gå naken eller i för små kläder. =/

Hatar verkligen allting just nu.
Snälla nån, kan jag inte få ett jobb?
Är det ingen som känner någon som behöver lite hjälp nånstans??? *desperat*

Fan jag börjar fan gråta snart. SKITLIV! </3

Omogna barn.

Igår åkte jag och hälsade på hos pappa lite sådär spontant. Det var helt okej faktiskt. Vi pratade pengar, tittade på tv och så. Sen fick jag pengar! Haha! Åkte tillbaka till S och vi drog hem till M och käkade mat sen drog vi hem igen. Och jag cyklade hem till mig. 

I morse städade jag min garderob och tog reda på mer saker än jag trodde jag skulle orka. Gjorde samma sak igår kväll innan jag somnade också. Drog hem till S och satte mig och tittade på Våra bästa år med triton och vi behövde inte gå ut och kissa honom förens klockan 13! Värsta bra ju. Snart ska vi åka till landet en sväng, då får triton följa med. Justja! Gick på promenad nyss och det var ett par ungar som var max 8 år som fjantade sig i fönstret, typ öppnade fönstret och skrek "hej snygging" och stängde och gömde sig.. typ 10 ggr, sen när jag kom förbi så vart det rätt irriterande så jag pekade finger och då hörde man sen bakom ryggen på de omogna barnen "tjejen med hunden vill du knulla?!" hahahaha som om jag är pedofil! Knappast va! men barn är som barn är.... lol.

Har rättså långtråkigt nu om jag ska va ärlig. Men nu ringde broren och nu drar viiiii...

Pusshej

Bebis <3


Idag har triton och jag hade en liten sångstund, sen lekte vi en massa och han vilade medan jag tittade på våra bästa år, haha. Sen har jag försökt städa lite. Såg ut som fan när jag kom hem! Dammade av lite, och fyfan så mycket damm!!! Nu är det rent och fint... ska byta sängkläder också, och försöka få tag på en tvättmaskin jag kan tvätta i. Har jag tur får jag tvätta hos S eller så får jag vänta några dagar...(låter som att jag är värsta ungkarlen)

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, och så att klockan kan bli efter ett så jag kan ringa och hämta min bok! Fyfan vad trött man är idag... ska nog ta vovven och kura ner mig i sängen ;P

Längtar efter min älskling som är på praktiken som vanligt.... längtar så!
ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET HJÄRTAT! <3

Ikväll blir det fest, right?

Idag ringde arbetsförmedligen till mig och berättade att det fanns ett jobb till mig på 60% (det är deltid va?) efter en praktik på en månad ungefär. - Vad roligt! Lite klirr i kassan vore inte fel. Vi får se vad som händer. Ska på intervju på måndag!

För övrigt så SKA jag till arbetsförmedligen idag och träffa min jobbcoach. Sen ska jag förbi perrault och hämta min cykel som jag lämnade där igår! Vilken underbar dag/kväll det blev! Maten var helt underbart god! <3

Ikväll ska det festas lite eller?
Vet inte hur pass mycket peppad jag är.. just nu inget alls. Men vi får la se.




Jag är mallig! Jag sjöng med självaste HELEN SJÖHOLM!
helt otroligt!

Födelsedagsfirande, Helen Sjöholm, och sorgen i mitt hjärta VIF.

Igår hade jag jätteont i lungorna, nu förstår jag varför. Det var Orlas krämpor som jag gick och bar på. Det var då jag träffade mormor och morfar också... men jag kopplade inte då trots att alla tårar rann ner från ingenstans, tänkte inte ens på nått speciellt... I morse kände jag någonting inom mig också, innan han dog. När mamma sa det, att han hade somnat in så förstod jag.... Vila i fred Orla! Morfar tar hand om dig <3
Tack för all tid vi fått tillsammans!



Idag fyller min Amanda 15 år och vi ska fira henne... jag ska dit lite tidigare och lämna min present! Grattis gumman min, du får inte låta det där stoppa dig från att ha en bra födelsedag! Älskar dig gumman! <3

För övrigt så ska jag, johanna,elin,hannah, och emmie sjunga med HELEN SJÖHOLM idag! <3
Det är stort som fan! *mallig*

LOL

http://www.youtube.com/watch?v=DG570E9tn4o&feature=fvsr

Kolla när det gått typ 5 min, och därifrån till slut.. Skitrolig! Skratta som fan

Smärta!

Jag har så förbannat ont i mina lungor och ingen tar mig på allvar hemma! Går det inte över snart så ringer jag taxi och åker till akuten! =/

Usch usch.
Sen har jag massa ont i magen idag =/
Blä.

Tack älskling för att du är så otroligt underbar!

Partaj.

Ber om ursäkt om någon störde sig på bilden i inlägget tidigare. Men det är ju inte så många som läser min blogg så whatever. Idag var jag på älsklingens jobb och hälsade på. Längtar tills hon slutar =D Vi ska till J ikväll och fira hennes födelsedag! Ska bli massa kul verkligen! Var längesen! Får se hur det blir. Har inte druckit på ett tag, hehe.

Nu ska jag fortsätta med att fixa håret, sen ska jag diska och vänta på att älsklingshjärtat smsar mig och säger att hon har slutat.


Hoppas ni får en trevlig helg!
Puss och kram!

Sola på landet med lillebror!

Idag har jag och min bror cyklat till våran kolonistuga i klippbergen. Vi åkte förbi ÖB och köpte chokladfingerkex och sen till Ica Slagsta och köpte varmkorv (i konserv) och drog ut dit och lagade mat och tittade på tv. Sen käkade vi och gick ut och solade ett bra tag. Så jävla härligt verkligen! njöt av det som fan, och så fick man färg också! Hihih, det blir man aldrig ledsen för. Sen när vi skulle dra oss hemåt så tog vi upp lite potatis i landet och gurka och så... sen packade vi våra grejer och rullade hemåt.



Stannade till hos papi och hämtade lite pengar! TACK! =D och sen drog vi äntligen hem. När jag kom hem gick jag raka vägen in i badrummet och drog på duschen medan jag skulle göra mig i ordning för att ställa mig där. Men så kom jag på (gjorde samma misstag som en gång tidigare) att tvättkorgen med smutstvätt stod i badkaret! så allt blev dyngblött! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag och brorsan VEK oss av skratt! <3 LOL! Har inte skrattat så mycket sen jag klev på en köttbulle..... en interngrej mellan mig och brorsan. LOL!

Nu har jag precis duschat. Ska snart dra iväg hem till hjärtat och göra mig färdig. Sen ska vi åka till hennes pappa för hans tjej fyller år! Sen blir det myspys med hjärtegullet!

Haft en helt underbar dag!
Hoppas ni har haft detsamma!
Puss och kram!

Sjunga och vara glad, liksom! =D

Idag har jag jätteont i huvudet. Men det ska inte få stoppa mig! Ska snart åka till Perrault och sjunga lite med Elin och Emmie! Sen ska jag träffa min älskling senare idag. Känns så bra allting. Helt underbart! =)

Ska åka och tigga lite pengar av pappa nu. Hihi.
Puss och kram!

Fika med lilsis.

Var på stan idag och käkade toast. Mumsigt, J & M gjorde mig sällskap. Sen gick jag till E och lämnade en LOKA också. Hihihi... stackarn jobbade i sån värme. Sen avslutade jag rundturen med att gå till gina och fynda en topp för 49kr!

Jag längtar efter min bok och skiva som jag beställt! Kan det inte bli typ Torsdag nu? =)


Nu ska jag åka hem till älsklingshjärtat som längtar såå efter mig! Hihihi.
Puss och kram!

Räkmacka!

Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde imorse!

Idag har jag varit duktig, var hos P med J och pratade och planerade lite kring den 13 Augusti. Och stipendium utdelningen. Efter det bjöd han oss på svindyra räkmackor, men den var svingod må ni tro! Efter det gick jag en bit med J och följde henne och M till busshållsplatsen, sen åkte jag iväg till körskolan och gjorde en deal. En som jag mår mycket bra utav. Kände mig jätteduktig när jag fick därifrån! Hihi.

Åkte ner på stan en stund men det var så tråkigt så jag åkte hem och nu sitter jag här med färg i håret, har precis färgat utväxten, ska bara vänta på att få skölja ur färgvätskan. Min bror gör tacopaj som vi ska äta snart också. Längtar efter den! Mumsigt värre! Ikväll ska jag följa med S till F&F. Hihi.

Hade en riktig mysig helg! Tack för den älskling, du är helt underbar! MIN<3

Ha en fin dag!
Puss och kram!

RSS 2.0