Myspysfika med de bästa!

Morgonen började inte så bra, var mest irriterad och ledsen. Men sen blev det bättre! Mamma hade bakat bullar och tog med sig upp, när hon samtidigt tog med sig min syster, bror och Carita på fikastund.

Efter att vi fikat, fick jag skjuts till jobbet och har jobbat tre timmar idag, var himla lugnt. Sen fick det bli två bitar pizza med broren.

Mammas bullar var jättegoda idag, btw. Mysigt!

sen har jag märkt att det är rätt poppis att färga håret idag ;) fniss.

Imorgon ska jag täcka upp luncherna, tre timmar... och sedan ska jag träffa en person. Spännande må jag säga!

Puss från Tuss!

Julen var strålande!

Julen var bra. Var jättemysigt hos min syster och emil! Nog den mysigaste julen på många år måste jag säga! Sen fick jag en hel del julklappar, saker jag inte förväntat mig. Hade inte ens förväntat mig julklappar...

Jag fick en Eltandborste, Sängkläder, Elvisp, Presentkort på Gina och choklad, Pengar, Tröja, Örhängen x2, armband, trisslott, Öronmuffar, strumpor, och en julklapp från jobbet! <3

Jätteglad för allt! :) Sen firade vi jul på annandagjul (igår) och vi spelade Julklappspelet, och jag kan ju lugnt säga att det var jätteroligt! Fick ett badset och Liza gav mig sitt ljus med zebramönster på ( <3 <3 <3 <3 <3) Hihi!







Imorse fick jag mig ett städryck, och hade egentligen tänkt plocka ner julgranen och adventsstjärnorna idag, men mamma ville inte att jag skulle göra det, men dock så svårt att hålla bort damm när man bor så litet... Får ta bort den på torsdag efter jobbet, för då jobbar jag bara 12-15 :)

Jag mår bra (försöker intala mig) jag börjar nämligen bli sjuk, igår när jag jobbade hade jag feber och jag var helt slut, men jag försöker intala mig att jag mår bra så kanske det försvinner. Har ingen lust att bli dålig nu!

Nu ska jag ta mig hem till mor min och äta fisksoppa och sen vandra ner till jobbet. Idag är det jag som stänger :)

Puss från Tuss!

Julafton 2011

Äntligen har det räknats ner och blivit julafton! Gårdagen var hektisk, men blev himla lugn på slutet! Jag och Matte hade en vadslagning om vad kassan skulle hamna på, och jag vann! Så han är skyldig mig en chokladboll! ;)

Igår innan jag gick och la mig så bad jag om att jag skulle få träffa mormor och morfar i sömnen, så jag kunde berätta hur mkt jag älskar dem... men de kom aldrig :(


Idag vaknade jag runt åtta i morse, mådde skapligt illa men gick upp ändå för att ta antibiotika medicinen, motvilligt kokade jag välling och gjorde en macka... kräk-känslan var på hög nivå och det är inte vanligt för mig. Brukar aldrig äta frukost så tidigt normalt, men måste ha nått i magen om man ska ta den starka medicinen, annars kräks man.

Efter det tittade jag en stund på tv, så tråkigt att vakna ensam på julaftonsmorgonen.... Satt här och ghelt plötsligt känner jag mormor och morfars närvaro och jag börjar grina värre än en liten unge!! SÅ mycket kärlek som jag känner och som jag fick... känner hur de "omfamnar mig" andligt och jag blir helt varm och kall samtidigt, ett härligt rus kryper i hela kroppen och jag kan inte sluta gråta, hör dem säga "gråt inte, var glad nu på julafton, vi är med hela tiden" Och jag sa rakt ut "jag saknar er så mycket, förlåt att jag gråter" och då började ramen på min vita lilla byrå förflytta sig lite grann, som ett tecken! På bilden är det mormor och morfar med mig som bebis i famnen.

Kan inte annat än gråta, av kärlek, av sorg, och av saknan. BÄSTA julklappen i hela mitt liv! <3 Tack!


Ska ta och klä på mig och fixa håret, sen gå hem till lillebror och vara där tills vi ska iväg till sjukhuset och hämta mamma och åka till syster och emil! Ska bli så himla kul!

Skriver mer senare!

GODJUL PUSS från Tuss!

Julrusch och antibiotika.

Dagen har flytit på jättebra, var lite lugnare idag än det brukar vara. Blir nog värst på fredag tror jag! :)
Fått springa på toaletten och släppa på blåsan hela dagen kan man säga, och inte förens 6-7 tiden nu på kvällen så började jag få panik, gjorde bara mer och mer ont, började tillochmed gråta av smärta, så jag ringde 1177 och de hade en tid till mig 20:00, så jag åkte dit och fick medicin, och sen hämtade vi ut den samtidigt (jag och min bror) så nu har jag medicin fram till slutet av veckan, hoppas den försvinner fort!


I morgon ska jag jobba från 12:00 - 20:00 och det ska minst sagt bli spännande! :) Dessutom ramlar nog lönen in snart också! Och det är 4 dagar (snart 3) kvar till julafton! Längtar jättemycket!

Jättetack till broren som hämtat mig idag, och skjutsat runt. Och jättetack till mamma som låna ut lite pengar! <3

Nu ska jag dricka mitt te och gå och sova!

Godnattpuss från Tuss!

4e advent.

Åh, jag blev så himla glad när jag loggade in på facebook idag och fick ett chatmeddelande av en jättegammal klasskompis som när vi gick i skolan var lite småtaskig mot mig och så, men alla människor ändras med åren och han är astrevlig. Dessutom började det med att han ploppade upp där och skrev:

"ville bara säga att du piggar upp mig på FB du är allting så glad o positiv :)":D


Hihi! Vad glad jag blev! Äntligen nån som uppskattar mig, som jag är!

Nu ska jag vandra ner till jobbet, usch för snön. Vill inte ha snö! Men men.... jobba nu, sen besöka kyrkan för mammas skull. <3 Måste ändå ta ett snack med gud.


Trevlig 4e advent!

Puss från Tuss!

You´re simply the best!

Tack Emma, för att du är världens bästa!



Puss från Tuss!

Lördagsrace!

Trög jag är, jag fattar inte ens att det är lördag idag! OMG! Men nu efter en hel arbetsdag så vet jag! (skäms) Har jobbat väldigt flitigt idag, nu är jag så himla slut, blir väl så när man är i ett högt tempo hela dagen och sen kommer hem och slappnar av och nästintill somnar! Drack lite kaffe nyss med mamma dock.

Nu vill jag sova, men jag får vänta!
Imorgon är det 4e advent! wow!


Puss från Tuss!

Mysig fredag!

Denna fredag blev lika bra som jag hade trott och hoppats. Jobbdagen = perfekt, och kvällen = snyftig och mysig samtidigt, så trött dock. Blev en bra fredag, och i morgon väntas jobb... hela helgen faktiskt. Går bra nu!

Klä gran hos mamma i morgon tror jag, för övrigt måste jag slänga in bilder på min mysiga lägenhet, sorgligt att det är sista julen här, men jag längtar till nya samtidigt.


Rummet.. en bit av det.


Hallen...


Fick fetaste komplimangen när jag minst var beredd!:)

Jimmy Andersson säger
vet du vem Oliva wilde är?
skådespelare..
t U S S i t U S S säger
Japp, hon är het, dårå?
Jimmy Andersson säger
du är väldigt lik henne


:D!!

Nu ska jag krama kudden, upp och jobba i morgon!

Puss från Tuss!

Så bitter..

Den här morgonen började ju inte bra, börjar med att man drömmer om sitt ex och hennes nya hela jävla natten. Inte nog med det, vaknar upp och missar halva våra bästa år, går in på facebook och ser att min syster har postat min blogg på sveriges och världens största skvallerplats! Blir ju inte klok på detta!

Dessutom vill man kunna prata av sig med sin bästa vän, som istället blir skitsur och inte vill eller har tid för mig, när jag bedjar ut att jag behöver henne! - Är jag inte så viktig längre? Inte ens för att lyssna på? :'( Blir seriöst jätteledsen. Nåja, får väl snällt vänta till klockan blir två. :(

Jävla skitdag, änsålänge.

Tuss.

När mina ord inte når fram, får man låna en text.

We made it through storms
we made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Trying to get back what you gave me
you don't need to save me, you've broke my fears

So baby hold on

now that we come so far
just listen to your heart

You don't have to save me

just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong

Yeah, we made it all this way

Like the new castle's of time

Give me wings so I can fly
You'll always save me
I need you to follow
Cause we made it all this way

We made it this far gotta hold on on

It's a part of this road and then they get through
I open my eyes and I feel strong
I just need to know I'm here with you, oh



Jag mår inte så bra utan dig. Och det funkar inte längre. </3

Lite ordning och reda!

Jag är så glad idag. Har hunnit träna... och tro mig, det var svettigt! Sen var vi och handlade lite och mamma var bäst och fick mig tänka lite ekonomiskt. Hade aldrig tänkt på att man kan köpa storpack av köttbullar t.ex och frysa ner i små påsar! Haha! Bara det är ju hur ekonomiskt som helst! Nu har jag mer i frysen än ett paket kycklingfile och panpizza. *tummen upp*

Har kokat knäck idag! Blev jättegod. Och så har jag rensat en massa papper. Satte in alla papper för 2011 i en pärm! Äntligen lite ordning. Ska köpa mig en pärm med register till 2012 också, så blir det ordning och reda från början! Känns mindre rörigt då... fick ett ryck att fixa med det när jag kom hem nu ikväll! Med tanke på alla papper som kommer bort när man flyttar, och det är inte långt kvar tills jag måste packa ner allt igen och förflytta mig.

Måste säga att jag ser ljust på 2012 faktiskt! Även fast jag har lite i bagaget att rensa på min resa... Det kan bli bättre, men aldrig bra. Jag tänker iallafall inte vara ledsen mer... ska göra det bästa av det som går, även om en viss saknan alltid kommer finnas där.

I morgon ska jag nog plocka ner granen från vinden och julpynta. Brukar bli en sån stress annars. Kan vara skönt att ha allt färdigt redan innan. Myspys! Måste hitta ett par julgardiner bara! Nån som har ett par över?

Dagens bästa: Mamma lärde mig göra köttfärsgryta idag! <3 Bäst! Har haft massa mor-och dotter stunder i dag! Och det känns bra! Såna stunder är de viktigaste i livet! Och mamma är alltid den viktigaste personen i en människas liv! - Fick en matlåda med mig hem idag också! PUSS MAMMA! <3

Nu, dags att sova, upp och jobba hela dagen i morgon! :)
(Och jag tänker på dig hela tiden!)

Puss från Tuss!

Träningspass

Det var ett jäkla träningspass det där alltså! Jösses. Det bara rinner om mig! Hjälp! Nu väntas dusch och sen får vi se om jag gör några knäck eller ej. Vill inte förstöra spishällen när jag snart ska flytta härifrån, var ett jävla jobb att göra rent den sist!

Jag saknar... :/ Vill träffa bebis!


Puss från Tuss!

3e advent!

Har varit en väldigt lugn helg måste jag säga. Ledig dessutom! Har varit skönt. Är ledig imorgon också! Då ska jag inte göra ett endaste dugg alls! :) Idag har jag och lillebror varit på ärenden på stan och i tunapark! Sen 3e advents fika hos mamma! Sjukt att det bara är 2 veckor tills det är julafton! <3

...har nu fått ägglossning/mensvärk eller vaddetnuär! Gör ju inte lite ont! :S Är himla trött så sängen, here i come!



Tog lite bilder idag!

Jag kan inte sluta tänka på dig! :/


Puss från Tuss!

What if i need you...

Tack för att Du får mig att känna mig som världens dummaste tjej! :( De vet precis vad de ska göra för att få någon att känna sig dum. Jag har jättesvårt att låta någon betala nått för mig, eller bjuda mig på nått (förutom min familj dårå) varför kan folk inte bara fatta! Man kan inte köpa mig för pengar!?

;( Nu kan jag inte annat än sitta och hata mig själv. Och du kan sluta sura!

Bra, detta gick ju framåt. NOT!

Godnatt från Tuss!

I dont want to mess it up

Kände på mig att nån som står mig nära skulle köra ihjäl sig eller av vägen. Så hände det. Hemskt! :(

För övrigt: Livsplågeri, det gör ont i mitt djupa inre.

Godnatt från Tuss



...........

Det blir svårare än jag trodde...
Tänker du ens på mig? Nånsin? - Jag tror inte det, verkar inte så. </3

Jag tänker på dig hela tiden, även fast jag låtsas att jag inte gör det.

.......

Jag tänker på dig. Hela tiden! :/ även om du inte tänker på mig hela tiden......

Snön har landat, och jag kämpar.

Nu börjar allt rulla på, både hemma och på jobbet. Får inte riktigt så mycket tid över att tänka på det där som känns så otroligt jobbigt inombords. Och det är bra... jag ska klara detta... har änsålänge klarat flera dagar, det ska nog funka, bara jag intalar mig det... Men det är svårt!

Tänker bevisa att jag förtjänar ett bättre liv än såhär... nästa år börjar jag med att förändra mig totalt. Ska börja hårdträna och tänka mer på mig själv, på alla sätt. Mindre givmildhet... mer säga ifrån. Något som är helt nytt för mig.

Denna tjej biter ihop, tro mig. Sitter och funderar inför flytten som bär av 1 februari nästa år. väldigt mycket som ska göras, vet inte hur jag ska hinna flytta och städa, besikta och lämna nycklarna på samma dag som han ska flytta in.

Nåja det löser sig, det gör det alltid. Får packa redan i januari tror jag.

Igår firades mamma på sin födelsedag och samtidigt ramlade första snön ner. Som vanligt när mamma fyller år. Och jag jobbade som vanligt. Går himla bra! Känns så kul! :) fast det gör det ju alltid.

Snart fredag, då är det julbord med jobbet, och på söndag är det redan 3e advent! - Tiden går så fort nu!

Undrar om du tänker på mig.... :/
varje dag.

Puss från Tuss!


2:a Advent

Tiden går fort, det är redan 2:a advent. Har jobbat lite extra timmar idag! Efter jobbet fick jag middag hos min "chefen" ;) (Hon är ju min vän).. och jag blev jätteglad när hon ringde och frågade om jag ville komma över och äta mat! Och deras nya plejs är jättefint!

Igår var vi hos mammas kusin som firade sin 50årsdag. Kom hem lagom till 02:00 och jag skulle upp 07:00... så jag fick ju inte min minimala dos av sömn som var nödvändig så det blev ju att jag fick prata och prata och prata idag för att inte somna. Och så fanns det ju och göra idag på jobbet.

Nu ska jag krama kudden, och jag fattar inte att det redan är 2a advent!

Puss från Tuss!

Good luck! For real.

Skulle dra till jobbet i morse och tar på mig jackan, känner till min fasa "var i helvete är plånboken?!" och kommer på... HELVETE den är i cykelkorgen. Cyklade nämligen sent igår kväll och la den i korgen för att den var så tung i jackan, vilket helvete.. var på väg mot cykeln för jag skulle till jobbet och bad till gud om att den skulle ligga kvar, tog samtidigt upp mobilen för att ringa mamma och fråga om numret till banken så jag kunde spärra korten... så ser jag.. DEN LIGGER KVAR DÄR! och alla grejer låg i den också! Var så arg på mig själv att jag skällde ut mig själv på plats och samtidigt började skratta för jag blev så glad. Måste ha varit min turdag idag!

Och allt gick jättebra på jobbet också. Tackar för denna toppenfredag. I morgon är det jobb och 50årsfirande på schemat. Och sedan jobb 10-16 på söndag.

Nu är jag himla trött, ska nog sova. - Först vill jag säga, att 2012 kommer bli det bästa året i mitt liv (efter 2008 som inte kan överslås av någonting!!) Kommer bli en mycket sexigare, tuffare, hårdare, mindre givmild Tussi! Tro mig!

Puss från Tuss!

Redan Fredag!

Sjukt vad tiden går otroligt fort. Redan Fredag idag och redan 2 december, DECEMBER! Jag var ju nyss i Ungern och njöt av solen och värmen! Helt sjukt! Vi hade nyss studentperiod på jobbet, och då var det maj-juni! OMG!

Kan väl inte påstå att det här året har varit speciellt bra. Finns ju vissa saker som har varit bättre än andra men i helhet... nja. Finns ju bättre år som varit.

Idag ska jag jobba! Nästan hela dagen faktiskt, och det ska bli himla kul! Det är ju jultider nu och mycket julklappar handlas och ska slås in. Hääärligt! Hoppas på att få göra många julkort tillsammans med kunderna idag! :)

Slängde just i mig en vitaminbrus, måste säga att de här multivitamin brustalbetterna är himla bra.

För övrigt så fick jag äntligen nå ett slut kring en viss grej igår! Känns oerhört bra i mitt inre idag, även om det kändes katastrofalt igår. Men jag kommer hålla min del av dealen. Tro mig. (Nu fattar inte ni ett skit vad jag snackar om men det spelar ingen roll)

Dags att vänta in "våra bästa år" och sedan cykla ner till mina älskade brudar på jobbet! <3

Puss från Tuss!

Aldrig mer..

Jag kan inte beskriva hur ONT det gör i mitt hjärta, inombords. Idag dog jag inombords, på riktigt. Det liksom bara sögs ur mig, och lämnade kvar ett tomt skal. hur fan ska jag klara detta nu då? All min styrka bara lämnade min kropp... och jag har gråtit i flera timmar, efter ett panikångestanfall  (snarare helt hysteriskt) med sprutande tårar och olidlig smärta, ringde jag över min lillebror som kom och räddade livet på mig. Iallafall så kändes det.

Har varit helt förbannad på mig själv hela dagen... av många anledningar, men jag ska sluta vara så förbannat snäll, ska sluta tänka på ALLA ANDRA och alltid sätta mig sist, ska skita i folk som inte förtjänar min godhet och omtanke, och folk som tar mig förgivet KAN DRA ÅT HELVETE! för jag är så sjukt less på att blir tagen för given hela tiden!

Jag har fått nog.....

Tacksam för att min bror räddade hela dagen, annars hade jag bara varit hemma och sörjt. :(


Hur ska jag resa mig nu? När det inte finns nått kvar....


/ Tuss.

RSS 2.0