i miss her.


Idag har det inte hänt så mycket. Sitter och saknar min älskade flickvän och tar det lungt. Vad har ni gjort idag?




I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do is think of me and have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms wonder what I gotta to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me

Puss från Tuss

<3

Kärlek på min älskling
och mina vänner
<3 <3

känslig som fan

Fy satan vad det är jobbigt att sitta och le och känna inom sig hur man bara vill falla ut i gråt! Jag klarar snart inte att hålla in det länge till!

Det har hänt en sak idag som gjorde att jag fick ont i magen, innan dess var en person jätteirriterad på mig och jag hatar det, för det får mig att känna mig så jävla värdelös! Jag fick stå och vänta på någon i 20 minuter och frysa fötterna av mig, och jag är sjuk.

dessutom känner jag mig så fruktansvärt utanför idag. Och varje fråga jag ställer ger tillbaka ett irriterat, kort, surt svar. Det är fan inge kul att leva idag, men jag vet inte hur jag ska göra det bästa utav det.

De sitter och skrattar och har kul, jag sitter och kämpar för att inte gråta helt hysteriskt. De antog att jag inte ville vara med på att spela kort, frågade inte ens först, sen... lätt att skicka upp mig till datorn istället.

Vad ska jag göra nu då? kommer jag börja gråta?

hundfilm

Vaknade med feber i morse, men den gick över rätt snart. Fortfarande förkyld men inte så farligt så jag inte kan leva med det, hehe. Har en typ av magvärk just nu som jag däremot vill slippa, men jag ska inte sitta och beklaga mig i min blogg nu så... hm, jo just ja! Jag tittade på en film nyss med massa små hundar, den där chihuahua i beverly hills. Fan att man ska lyckas gråta i slutet när allt blir så lyckligt! Måste jag vara så jäkla känslig mot lyckliga slut? Hahahahaha... kände mig verkligen helt patetisk och löjlig när jag grinade att jag fick säga åt mig själv att sluta böla för ett par hundar i en film. LOLZ PÅ MIG! HAHA!

I dag ska vi till Robert och Anette en stund. Men jag ska nog hinna laga lite mat innan dess. Idag blir det kycklingpytt! Mumsigt som bara den!

Senare idag (om jag hinner) ska jag sätta mig ner och skriva lite på sälj annonsen för bilen. Tråkigt att det finns folk som blir sura för att jag ska sälja den, men vad ska jag göra? Man kan inte hålla hårt i minnesprylar för alltid, speciellt inte trasiga och dyra sådana som man kan sälja och skaffa bättre, i detta fall bil. Tro mig, jag har tänkt igenom detta 100 gånger noggrant. Vill ni ha den så köp den av mig istället för att sura.

Ni får ha det så bra!

Puss från Tuss!

saknan och förkylning

...fortfarande helt jobbigt förkyld. Har saaaaaknat och saknar fortfarande min älskling! Vi (min bror och jag) gick till ICA för att handla för en timme sen och för att jag skulle få sluta sakna! Men hon slutar om en timme, och då vet jag inte ens om hon kommer hit eller åker hem. Åh. Jobbig saknan.

Och nu kan snoret i min näsa sluta existera TACK! Jag har inte lust eller tid att vara sjuk.

LÄNGTAR EFTER DIG ÄLSK! <3

För övrigt har jag bestämt mig för att sälja bilen nu.
Någon som vill köpa en ljusblå Toyota Corolla 70 (1981)?

Puss från Tuss

Förkyld

Vaknade helt genomförkyld, gick upp och åt frukost, sen en förkyldningsbrus, rinexin och halstabletter. Har jätteont i vänster öra också. Uh.

Sitter och tittar på melrose place nu. Ska till svärmor och mikke vid två, sen ska mitt hjärta dra till jobbet, och vara borta till halv tio ikväll. Hur ska jag överleva?! Sakna!

Förövrigt,  glöm inte ställa om klockan idag!

Puss från Tuss

Hunden och jag

Idag vaknade jag av att Triton var jättemysig och gosig. Låg kvar och gosa en stund innan jag gick upp, fixade frukost, återigen ägg, macka, nybryggt kaffe! Åhw. Tittade på Våra bästa år, kollade kontot och jag har inte fått några pengar än! BUHU! aja, de kommer väl på måndag då helt enkelt...hursomhelst, sen gick jag och Triton ut på en lååångpromenad ända hem till mig. Då ringde mami till sis och vi åkte till Ica Maxi (bebis fick följa med!) och handlade lite. Mami köpte cupcakes, för lisa hade en nyhet till oss! Jag tyckte det var värt det!



Smaskiga som bara den! Är ni sugna på nått gott så köpa såna!

Nu har jag och Triton varit ute på promenad efter att min syster skjutsade oss hit. Har diskat åt hjärtat så hon slipper ta den stoooora disken sen. Sen rensade jag kassen med äpplen som vi fick av anette. UUH vad mycket ruttna äpplen och maskar som kröp i kassen. RYSER!!! uh. Men nu så...

Jag och bebis saknar lillis ;( lääängtar såååå efter hjärtegoset! <3 20 minuter kvar nu tills hon sluuutaaar!

GAH!

Fyfan vad frustrerande det är när andra snor ens nickname! ARGH!


O som i Onsdag.

En lugn Onsdag idag. Vi vaknade i morse och både jag och sandra kände julstämning, fast att det är två månader kvar till jul. haha! gick upp och sen kom kicki hit och käkade frukost med oss. Mysigt. Senare kom Anette och sen åkte vi till Tunapark en stund. Köpte ingenting, eftersom jag inte har några pengar. Är jättesugen på Kokospinnar!

ÅÅH VAD JAG VILL HA DET!

Min energi försvann under tiden vi var borta, nu är jag helt konstig. Men det går säkert över senare. Ska snart äta, är jättehungrig! Och dumma Facebook är nerlagt för webbunderhåll så jag får snällt vänta några timmar.

Vad gör ni då?


Puss
Ms J.

Härlig dag! Mycket jobb och gratis DVDskivor!

Idag kom svärmor hit och gjorde mig sällskap under frukosten. Jag mumsade ägg! Hihi... Sen cyklade vi ner till stan svärmor och jag, och jag gick till praktiken. Otvättat hår och osminkad kom jag dit. Ebba bara tittade på mig. Hahahaha seriöst, jag kan inte hjälpa att jag är ful osminkad. Gick in på toan och sminkade mig och kom ut som mig själv igen... Sen fick jag massa roliga uppgifter idag. Fick göra en ny skylt till videoöverföringsskylten, skriva ut två förstoringar och håller på med en till skylt.

Sen har jag och Ebba köpt blomma till Annelie idag som fyller år i morgon! Hon blev glad! Sen segade jag ner datorn. Hahaha.. men skylten blev jag jättenöjd med! Bra! Vad duktig jag var! Hahah... sen fick vi dela på DVD-R skivor, sånadär små. Hon tänkte slänga dem! NO WAY! De följde med hem.

När jag kom hem förresten (till älsk alltså) så hade hon städat så fint i hallen! Blev helt surprised, och inte nog med det, hon sken upp som en sol. Och jag verkligen älskar den energin i henne! <3 LÖÖVE! sen visade hon mig sitt sovrum som var ommöblerat! JÄVLAR I HAVET vad fint det blev! Mycket stolt över min (inte så ivanliga fall) städnojiga flickvän! <3


ÄLSKAR DIG SOM FAN ÄLSKLING! <3 och triton var gosig som fan idag! <3

För övrigt så är jag och triton med på julkort ;)

Begravning och födelsedag.

Hej bloggen!
Var ett tag sen jag skrev någonting. Sandra och jag var på begravning i fredags med hennes pappas familj, träffade Eddie där (som jag inte sett på väääldigt länge) sen firade vi Sebastian på hans födelsedag senare på dagen. Men jag tyckte inte det var så speciellt kul eftersom folk alltid ska dra så tidigt. Då tycker jag inte att man behöver komma. De tär mer tecken på att man inte är så intresserad. Hm... vi tittade på idol tillsammans och sen åkte jag och sandra hem till henne, hann vara där ett tag sen åkte vi och hämtade Anette som hade varit på fest och handlade på målet och åkte ut på landet och sen hem och sov. Skönt. Fullpackad dag.

Vad har hänt mer? Hm. Jo, inte så mycket faktiskt. Var rätt lugnt i helgen.

Idag har jag varit duktig och ätit en riktig frukost. Ägg, kaffe, smörgås osv. Mumsigt! Man mår verkligen mycket bättre på dagen när man ätit en riktig frukost. Aldrig mer ska jag hoppa över den. Satt och tittade på våra bästa år med mamma och sen kikade vi lite på kort tillsammans. Fixade mig och så åkte vi ner på stan. Fikade med syster (och mamma +bror) och kikade in en snabbis på jobbet. Annelie berättade att jag har rätt till lönebidrag. Så jag skickade nyss iväg ett mail till min handledare på AF. Anyway. Sen drog vi till tuna park och sen fick jag skjuts hem till Sandra.

Vi får la se vad som händer ikväll =) Imorgon eller i övermorgon vill jag hinna göra synundersökning och skicka iväg mitt papper med posten.

Vad har ni gjort idag?
Puss

Blandad dag.

Idag har det varit en bra dag, var trevligt på jobbet, och så åt jag godaste maten på länge idag när jag lunchade med Sandras papi och henne på Beirut. Sen fick jag mitt jobbschema idag också! JIIIIIHII! 


I morgon ska vi gå på begravning, Sandras kusins mammas. Sen senare ska vi fira min lillebror på 21årsdagen. Vilken blandad dag verkligen.

Nu ska jag sova och sakna Sandra. <3
ÄLSKAR DIG VA! <3

sluta nu

Jag vet inte vad det är för fel på mig, eller vad jag gör fel. Men det blir fel hela tiden och jag blir så ledsen. Kanske är det dags att sluta vara så blind och öppna ögonen? Jag måste börja inse att jag ger förmycket utav mig själv till alla runtomkring mig och ibland kanske det inte alltid ges tillbaka. Jag behöver få tillbaka av det jag ger.....

Det spårar ur...
Jag vill backa...
Drar mig ur...

SKIT!

Sen blir inte saker bättre av att jag saknar...

Omg

Jag fick höra igår att min kusin L råkade ut för ett rånförsök, men rånaren åkte på en fet höger och blöddei ansiktet. Fan vad stolt jag blev, ingen tolerans där inte! Sen fick jag höra idag att min syster eldade upp håret igår! Otur. Inte lika stolt. Hahahaha, men ändå... stackars min älskade sis! =/

Idag har vi ätit god mat hos M&M och sedan bjöd jag på tårta, eftersom Triton har födelsedag idag! Orkar inte skriva så mycket mer faktiskt, har haft fullt upp idag, var och släppte Triton så han fick springa, och tog vägen förbi vårdcentralen. Missade mitt möte på AF idag men det löste vi senare. Dessutom är alla ärenden avklarade! BRA!

Nu ska jag ta mig ett bad, har så ont i ryggen. Att jag aldrig ska lära mig bära saker RÄTT! Dessutom gör det ont i armlederna och överarmarna, känns som värsta misshandeln....men men det går kanske över snart.

I morgon blir det praktik! YEY! Då ska jag fixa lite bilder. Ser fram emot det som fasen!

Sandra

Ha det så bra.
Puss från Tuss

Omg

Jag fick höra igår att min kusin L råkade ut för ett rånförsök, men rånaren åkte på en fet höger och blöddei ansiktet. Fan vad stolt jag blev, ingen tolerans där inte! Sen fick jag höra idag att min syster eldade upp håret igår! Otur. Inte lika stolt. Hahahaha, men ändå... stackars min älskade sis! =/

Idag har vi ätit god mat hos M&M och sedan bjöd jag på tårta, eftersom Triton har födelsedag idag! Orkar inte skriva så mycket mer faktiskt, har haft fullt upp idag, var och släppte Triton så han fick springa, och tog vägen förbi vårdcentralen. Missade mitt möte på AF idag men det löste vi senare. Dessutom är alla ärenden avklarade! BRA!

Nu ska jag ta mig ett bad, har så ont i ryggen. Att jag aldrig ska lära mig bära saker RÄTT! Dessutom gör det ont i armlederna och överarmarna, känns som värsta misshandeln....men men det går kanske över snart.

I morgon blir det praktik! YEY! Då ska jag fixa lite bilder. Ser fram emot det som fasen!

Sandra <3

Ha det så bra.
Puss från Tuss

Omg

Jag fick höra igår att min kusin L råkade ut för ett rånförsök, men rånaren åkte på en fet höger och blöddei ansiktet. Fan vad stolt jag blev, ingen tolerans där inte! Sen fick jag höra idag att min syster eldade upp håret igår! Otur. Inte lika stolt. Hahahaha, men ändå... stackars min älskade sis! =/

Idag har vi ätit god mat hos M&M och sedan bjöd jag på tårta, eftersom Triton har födelsedag idag! Orkar inte skriva så mycket mer faktiskt, har haft fullt upp idag, var och släppte Triton så han fick springa, och tog vägen förbi vårdcentralen. Missade mitt möte på AF idag men det löste vi senare. Dessutom är alla ärenden avklarade! BRA!

Nu ska jag ta mig ett bad, har så ont i ryggen. Att jag aldrig ska lära mig bära saker RÄTT! Dessutom gör det ont i armlederna och överarmarna, känns som värsta misshandeln....men men det går kanske över snart.

I morgon blir det praktik! YEY! Då ska jag fixa lite bilder. Ser fram emot det som fasen!

Sandra <3

Ha det så bra.
Puss från Tuss

Omg

Jag fick höra igår att min kusin L råkade ut för ett rånförsök, men rånaren åkte på en fet höger och blöddei ansiktet. Fan vad stolt jag blev, ingen tolerans där inte! Sen fick jag höra idag att min syster eldade upp håret igår! Otur. Inte lika stolt. Hahahaha, men ändå... stackars min älskade sis! =/

Idag har vi ätit god mat hos M&M och sedan bjöd jag på tårta, eftersom Triton har födelsedag idag! Orkar inte skriva så mycket mer faktiskt, har haft fullt upp idag, var och släppte Triton så han fick springa, och tog vägen förbi vårdcentralen. Missade mitt möte på AF idag men det löste vi senare. Dessutom är alla ärenden avklarade! BRA!

Nu ska jag ta mig ett bad, har så ont i ryggen. Att jag aldrig ska lära mig bära saker RÄTT! Dessutom gör det ont i armlederna och överarmarna, känns som värsta misshandeln....men men det går kanske över snart.

I morgon blir det praktik! YEY! Då ska jag fixa lite bilder. Ser fram emot det som fasen!

Ha det så bra.
Puss från Tuss

Triton 3 år

Idag ska jag vara duktig, ska gå ner på stan och fixa mina papper och sen ta reda på hur man ska göra med hälsodeklaration och sånt. Sen om jag hinner ska jag hem och skruva isär mitt gamla databord och sängbord. Fortfarande ingen som är intresserad?

Sen ska jag träffa min arbetspsykolog. Känner inte för att gå dit, men måste man så måste man. Längtar efter praktiken idag, vill dit och framkalla massa kort och sånt!

Förövrigt så fyller Triton 3 år idag (blir vär 21år i hundår) så ingen BEBIS är han längre, icke!

Ha en fin dag! Det ska jag ha!
Puss CIAO.

IKEAshopping!

I dag var jag och mina syskon i Västerås! Bland annat på IKEA, där jag shoppade loss för ovanlighetensskull, *NOT* hihi. Grejen är den, att jag har länge funderat på att köpa möbler i min stil, dvs svartbrunt. Så jag köpte ett nytt databord (ett likadant i svartbrunt, bara att det jag har är vitt) och sedan köpte jag en svartbrun byrå! Har velat köpa en ny byrå hur länge som helst men har inte haft råd, eller har inte tyckt att jag haft det. Nu slog jag till!


Så här ser mitt gamla databord ut, köpte likadant bara att det var svartbrunt.
Mitt vita är till salu!



Nu har jag bara ett litet problem. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mina "gamla" (välskötta) möbler. Ska man sälja dem på BLOCKET eller finns det någon som vill ha, eller eventuellt köpa?


En sådan fast VIT har jag till salu om någon är intresserad!

Hör av er om ni är intresserade eller vet någon som kan vara!

Förövrigt så GRATTIS till mig och älsk på våran 1år och 9 månaders dag! <3 LOVE!

Lugn lördag

Idag blir det en lugn lördag med S. Vi orkar inte göra någonting idag. Vi bara lever, existerar och "är" idag, tillsammans. Man orkar inte göra så mycket när man är i farten hela tiden, så ser vi båda på saken idag. Det är Strängnäs marknad idag och ingen har ens frågat om man ville följa med. Jag är kanske inte så viktig att fråga... men men...

Jag som älskar marknader =/ Svärmor frågade om vi ville gå ut ikväll och kolla fotbollen, men vi orkar fan inte! Ska vi bli sånadär sönderarbetande människor som är trötta efter jobbet och bara degar tills man somnar?

***

HAHA! Min mysis sitter och sjunger "vila i denna källa" jättefalskt (med flit?) nu och både jag och triton väntar på att hon ska vara tyst. Hihihihihihi.... <3 Inte så mys. Däremot är det hur mysigt som helst att pussas! Man blir så bortskämd i ett förhållande och man pussas förlite, det liksom blir inte lika viktigt, det som är såååå mysigt! Visste ni att pussar/kyssar återförenar kärleksenergier hos varandra? - <3

Jag sitter och är jättesugen på kebabtallrik från målet! Och så lite spel på tottosar!
Ni får ha det så bra! Hör gärna av er! (Ber om ursäkt för att jag är dålig på att svara på samtal)

Puss!

Sugen på S.

Jag vill åka till Stockholm och köpa nytt löshår! =D Någon som vill följa med? - Tänk att det redan är Fredag! Helt otroligt! Och mitt hjärta bara jobbar och jobbar, vilket är jättekul! Det behöver hon! =D

Nu ska jag göra mig i ordning!
Ha en fin helg!


TACK!

Note to myself: Imorgon halv tre! =)

Ni andra får ha en fin dag idag, så får vi se vad jag får. :P

Puss / J


En ny dag, en ny del av livet.

11:01
Ja, så är det faktiskt. När jag vaknade i morse (av att en gosig älskling låg brevid mig och var mysig) så kände jag att "Nu jävlar ska jag göra nått bra av mitt liv, och börja leva ett sundare bättre liv" Mår så bra. Sen kom svärmor och tette över (som the old days) och hälsade på och det var skitroligt! Finns en annan sak som jag inte tyckte var så roligt. Bara för att man tillåter en sak så behöver man inte överdriva på en gång. GOSH!

Idag ska vi ta en sväng till Tunapark och kika lite på grejer, och umgås! Mycket trevligt, sånt gillar vi. Solen skiner ute fastän det är höstväder! Mysigt! Har myst i min nya rosa mysdress i dag! Underbart! så mjuk och go!

Var jättesugen på att köpa en ny mobil igår, men jag hejdade mig. Bra bra!

Nått läskigt som hände idag var att jag trodde jag såg sandras mormors namn på tettes facebook och sen säger dem att det är första "5 oktober" efter att honm dog.. jag säger då det.


nu ska vi dra... tjao

***

Uppdaterad blogg
Kl: 14:22



Nu har vi varit i Tunapark och ute på kyrkogården hos Sandras mormor. Idag är det 17 år sedan hon dog. Helt konstigt hur jag känner hennes närvaro så starkt kring Sandra, Tette och Kicki. Men ändå... skönt för dem att hon är hos dem hela tiden. Känns som att vissa stör sig på mig så otroligt, vet inte varför, men fick en stark känsla av att vissa tycker att jag är "för mycket" och jag vet inte riktigt hur jag ska ändra på det, för jag är den jag är, och det har jag alltid varit. Hm.... Fan vad jobbigt det blev. Vågar inte fråga heller om det är så... tycker att min känsla säger tillräckligt. =/


Hursomhelst, jag köpte ett par stövlar! Jättefina. Och det gjorde min älskipälsk också! Har lagt ut bilder på dem i min bilddagbok, så ni får kika där om ni är nyfikna! Nu ska jag hjälpa min fina älskling som mitt hjärta slår för (extra mycket) idag

Nu ska vi äta våfflor! Ha det så bra!

Puss / J.

 


Jävla mage

SNART SKÄR JAG UR MAGEN!!!!!!!! JAG STÅR INTE UUUUUT LÄNGRE! ;(

En sån där romantisk jävel.

 

Jag har varit och handlat, plockat upp lite (i lugn takt) diskat och gjort fint. Köpte 20 röda fina rosor till min älskling, en ask chokladhjärtan och fyllde en skål med godis och lämnade ett litet meddelande. Sån är jag. =)

 

Bara för att jag älskar min älskling mest av allt! <3
Jag är ingenting utan dig, babe.

You and me forever <3


Ska snart till jobbet och vara där till klockan nio ikväll. Men sen ska jag hem till älsk och omfamna henne och det längtar jag som tusan efter! Längtar så jag spricker!!!!!!

Ha en fin dag!
Puss
J

RSS 2.0