Smärta

Nu drar jag till jobbet.

Och jag ber.... om nån som läser känner NÅN (vemsomhelst) som kan massera... så snälla skicka han/hon till mig NU! Min rygg och jag hatar varann..... och jag måste bära på den hela tiden, och den på mig.

Knutar hela ryggen full. Värker inte lite. Dör snart...

Puss från Tuss.

Nattblogg - Alla hjärtans dag! <3

Har haft en jättemysig alla hjärtans dag idag tillsammans med min familj. <3

När jag vaknade gick jag upp och tittade på Våra bästa år samtidigt som jag gjorde/och åt frukost. Sen fick jag ett litet städryck så jag dammade, dammsög och tvättade golven, och gick över till mamma för att äta lunch (som hon bjöd på) vi åkte och hämtade pappa och åkte sedan vidare och uträttade lite ärenden... sen hem till mamma och fikade tillsammans med Liza och Emil också. Myspys. Familjestund <3 Älskar när vi har det! Vi spelade yatzy också.. skoj!


Jag fick jättefina örhängen av mamma. Och en ljuslykta. <3



Sen tvättade jag och lillegos. Nu är jag hemma och snart ska jag sova. Kollade fel... jobbar 16-19 i morgon, inte 10-16... onödigt att jag gjorde matlåda.. men struntsamma nu.


Puss från Tuss! <3

Hypnotic.

Gårkvällen var myspysig och skojsig. Och jag blev glad när Loréen fick åka till andra chansen och Brolle och Sanna Nielsen gick vidare till finalen! Jippiyeey.

Idag är det bara 4 timmars arbetsdag, kommer gå skitfort tror jag, det är ju alla hjärtans dag i morgon. Hoppas på att få sälja en hel del hjärtramar, och småprylar idag! =D

För övrigt är jag himla trött idag, och har fortfarande knutar inacken som tar knäcken på mig. Igår blev jag trött redan vid 17 tiden. Sjukt. Hade ärligt kunnat somnat då i soffan...

Vet inte om jag kommer "fira" Alla hjärtans dag i morgon. Vi får la se, blir bara att man ger, och inget får. Så... vettesfan. Fick iallafall en ask chokladhjärtan av bästaste Alle igår! <3

Nu ska jag borsta tänderna och sminka mig och kila till jobbet snart.

Puss från Mästerkatten TUSS!  mjauu.. ;)

Ventilationsfel som vanligt på min lediga dag

Ledig dag...tråkigt väder. Det enda jag gjort idag är att  ha varit och handlat och setat hemma och degat. Ska fika med mina syskon snart...först ska jag till Konsum och köpa hjärtan-kakor.

Och ventilationen är bajs. :(

Puss från Tuss!

Hat

Jag har polisanmält en händelse dag...


Puss från Tuss!

Vilken värdelös dag!

Den här dagen blev inte som jag ville. Har varit fruktansvärt irriterad hela dagen! Först ringde jag till Eleven.se´s kundtjänst för att fråga vart mina pengar har tagit vägen, var en månad sedan jag skickade tillbaka paketet som jag köpte till min syster i present, som hon fick av emil också... Nu i efterhand önskar jag att jag hade givit henne den också. Så typiskt att det ska hända mig första gången jag beställer från nätet. :( Usch.

Hursomhelst så hittade dem inget paket... så jag vet inte, känns som de pengarna är borta föralltid :( Skulle ringa tillbaka på torsdag, fredag. Har det gått en månad så BORDE det vara där? Men men... skitsamma..

Sen ringde jag radiotjänst och bråka... efter mycket om och men fick jag som jag ville, men ändå inte. :( Hatar att betala för nått jag inte ens använder. Men men... är det lag så är det.

SEN strulade en annan sak som jag beställde, de hade dragit pengar från kontot men inte skickat nån vara, så jag fick maila dit. Men DET var det enda som löste sig idag..

Vill fortfarande ha mina nästan 300kr från eleven.se :(

Sen idag så ringde de från THE STUDIO i Västerås och frågade om jag var intresserad av att fotograferas gratis en hel dag (4 timmar) och fick ta med mig någon. Det enda som kostar är bilderna sen, men man behöver ju inte ta alla.

...fick veta av Ebba sen att Alle också ska dit, samma dag! <3 Men hon lär ju åka när jag kommer dit. :P Coolt.


Nu är jag trött, och ledsen.
Godkväll.

Puss från Tuss!

Ventilationsbråket.

Vaknade upp hos mamma där jag sovit i natt pga den olidliga stanken hos mig igår. Ringde till hyresvärden nu på morgonen och klagade, hon hänvisade mig vidare till YIT snubben som håller på med ventilationen i hela huset, ringde dit och passade på att berätta och frågade samtidigt om han varit där sist jag fick en lapp hem att de skulle fixa och om han fixade det, men det hade han inte gjort... idioter...

Nu skulle han iaf fixa och ringa mig när det var klart. Då räknar jag med att ventilationen funkar som den ska! Så jag kan använda min ugn utan att vara orolig.

Idag är jag seg, mensvärk och halsont. Bläbläblä.
Nu ska jag gå till jobbet.

Puss från Tuss!

Stinkande ventilation.

Seriöst, jag ger upp nu. De har ju fan inte alls fixat min ventilation. Det stinker mat/bajs/kräkäckel nått snusk igenom min ventilation och jag har jobbat och är helt slut och har en sån fruktansvärd huvudvärk. Seriöst jag spyr snart. Tårarna rinner för att jag inte kan slappna av....mår illa av stanken och vill inget annat än lägga mig i sängen och sova. :(:(:(:(:(:(:(

Jag dör.

Puss från Tuss!

Möblering och obóy spill.

Idag ska jag inte jobba förens 16:00 så jag och min bror har fixat in sängen i sin sovalkov, äntligen! Blev himla fint! Passade på att bädda om sängen med mitt nya påslakanset från IKEA. Fint. <3

Möbleringen tog ett tag men det blev jättefint tillslut. Även om jag många gånger var på väg att ge upp. Min bror strök och hängde upp andra gardiner också <3 Tack snälla!

PLUS att min älskade syster gjorde mig ASGLAD med den nya bloggdesignen som jag fick idag! <3 TAAACK! Det blev riktigt fint. 

DESSUTOM så spillde jag Obóy på min kamera, mobil, duken, ljusen, fjärrkontrollerna.. allt.. utom datorn. :(


Men men, nu ska jag till jobbet.
Slänger in bilder sen.

Puss från Tuss!


Kuddar och felsteg.

Måndagen var inte riktigt min dag kan jag konstatera. Att vara tjej och leva med mensvärk är inte trevligt. Kunde knappt resa mig ur sängen i morse utan att gråta. Sen hade jag lite andra bekymmer men det behöver jag inte skriva här... Jag har bara gjort en massa fel idag och det var som sagt inte min dag... men det blev bättre senare.

Jobbat idag, sen bara varit hemma. Var helt slut efter jobbet och slockna en stund i soffan för att sedan käka lite mat och efterätt. GLASS&STRÖSSEL<3 Världens bästa!



Nu ska jag försöka INTE tänka på min extrema magkatarr och försöka sova. I morgon ska jag och lillebror göra om lite här hemma hos mig. =D

Dagens köp: Två kuddar och två ljuslyckor på rean, Indiska.


Puss från Tuss!

RSS 2.0