Fotomässa! <3

Ont i magen idag, av en hel del anledningar men det ska vi inte skriva här. Hursomhelst...

Idag är det lördag, jag ska följa med Alle, Lotta och Anders till Älvsjö och gå på Fotomässa, det ska bli himla kul faktiskt. Sitter just nu och pinar i mig frukost, inte ett dugg sugen faktiskt. Känner att jag behöver åka bort från Sverige snart, kanske sätter mig på ett plan till Ungern ett tag?

Jag vill ta en dag i taget, för jag går i tre meter djup snö just nu känns det som, jag kommer ingenstans och fastnar hela tiden. Snart drunknar jag i den höga snön... Ge mig andrum, snälla, ALLA!

Nä, nu ska jag iväg! Hoppas alla andra har en underbar dag

Puss från Tuss!

Inte kul...

Iskallt hemma hos mig. Men nu är granen med dess tillbehör klart. Ska bara pynta när tiden närmar sig.
Ska alldeles stax börja vandra till jobbet...

Bläfredag... ensamt och dant.... hata. Kanske dricker lite och går ut..... YEAH. SJUNGA <3


I cant move anyware without you.

Det känns tomt inom mig... DU saknas. Och jag klarar inte av det här mer snart!  :'(

Puss från Tuss!

Love

Jag älskar Dig och det kommer jag aldrig sluta att göra. Bara så du vet.

<3

Magsyra är inte najs.

Blä blä blä. Jag är trött på att sova halvsittandes. Jag är trött på att ha magsyra upp i halsen så den nästan nuddar "flärpen" bakom tungan. Det känns som tjugo hårbollar i min hals och jag mår fan illa av det. Hursomhelst så vaknade jag klockan 07:07 idag och mådde apilla. Var beredd på att "nu kommer jag kräkas" för magsäcken var helt hård och värkte, mina tarmar vred sig och ingen liten magknip... jag är trött på detta nu. Plus att mitt magsår gör ont hela tiden. Bara skit med mig! :(

Funderar på att gå ner till mamma och laga pannkakor. Ska jobba om 4 timmar! Måste ju få i mig någonting!



Idag är det Gudbarnens dag! Och jag tänker stolt på mina älskade skitungar <3<3
All kärlek till dem! Mathias & Agnes <3

Förövrigt, tack älskade syster Liza för att du lugnar ner mig, vet inte vad jag skulle göra utan dig! <3 Älskar dig, bästaste!

Puss från Tuss!


Duktig Tussitokerjaaa!

Idag har jag varit himla duktig faktiskt måste jag ju säga! När jag vaknade i morse gick jag hem till mamma och skulle titta på våra bästa år, eller ja det var tanken iallafall... men när jag kom dit så var det redan slut. Så jag åt frukost och tittade på tv istället. Sedan åkte jag och min bror till Rusta och kikade lite på vad de hade för juldekorationer och julpynt. När vi åkte hem därifrån så hoppade jag av hos Kicki och tog en fika med henne. Vi satt och pratade en hel del om allt. Det var skönt och kändes bra. Sen gosade jag sönder lilla bebis <3 Min älskade lilla Triton! - Han har blivit långhårig!! <3

Efter några timmar så tog jag mig en skön promenad hem, det snöade och var jätteunderbart! - Den promenaden fick mig att tänka, fundera, rensa hjärnan... och när jag kom in så gick jag ut med soporna, sedan dess har jag bara städat och donat. Rensade bland alla mina papper, diskade undan disken, dammsög och tvättade golven, sen bäddade jag rent och gick ner till tvättstugan och bokade tvätttid, och det fanns en till mig. Sen drog jag och handlade med min bror och sedan satte jag upp rullgardinen i fönstret... resten av kvällen har jag setat här i min lilla värld. Min lägenhet. Min nya trygghet. - Jag trivs.











Tack Ebba för att du är min bästa vän, för att du får mig att orka... Trodde aldrig jag skulle säga detmen tack till Jojjo faktiskt som pratade med mig idag... det behövdes och uppskattades. - Tack mamma för att du är så tålig när det kommer till mig <3 Tack lillebror för att du handlade åt din fattiga syster idag <3

- Tack till mitt hjärta för att du fortfarande älskar mig!

Puss från Tuss!


I "hans" händer...

Jag känner mig så sjukt ensam. Och jag är bara fel fel fel... och misslyckad.

Nelly Furtado - In god´s hands
har jag spelat hela kvällen nu på repeat. Tårar bara rinner längst mina kinder. Allt känns så dumt nu, jag känner mig sååå meninglös på denna runda jord. Har badat hos mamma, grät en hel del då med. Grät en hel del när jag tog mig en dusch efteråt, och jag gråter nu.

Jävla skitliv.

Saknar mina vänner... jag kan göra vadsomhelst för en varm kram just nu!

Godegud, hjälp mig vara stark och orka. :,(


Puss från Tuss


D som i Den-där-misslyckade!

Jävla skitkväll, rent utsagt. Jag vill bara gråta ögonen ur mig, vilket jag också gör! Varför ska kärlek vara så tungt och jobbigt ibland, när jag vet att det kan vara så himla underbart och stanna där!?

Det gör ont i mitt hjärta nu, efter ikväll.... men jag försöker ständigt kämpa för att klara av det. Orkar snart inte vara stark längre.

Vad är det för fel på MIG? :'(

Snart blir det döden. </3

Puss från Tuss.

F som i FREDAG och FAN-vad-jag-är-dumihuvet.

Usch vad stressad jag känner mig idag, hinner inte äta, inte vila, inte ta det lungt, ingenting.Känns som att jag bar irrar runt i min lilla lägehet och har noll koll på vad fan jag ska göra! Blir tokig snart!!! -  Och det är fredag IGEN också...

Ska snart GÅ till jobbet och det tar ju sån tid! Det är kallt ute och ja... blä jag vill lägga mig under täcket eller bara stanna på jobbet i ett dygn. Mår inte bra idag.... det där samtalet igår vi hade gjorde så ont, det bara ekar i huvudet på mig hela tiden. Idag känns allt sepe.

Behöver ha dig här i kväll! Men antar att du inte vill vara här... så jag tänker inte ens fråga dig! ;( Jag vill inte vara mer till besvär.

Fittliv. :'(

- Tussi.

D som i Döden.

Jag vill inte andas ett enda andetag till.... Snälla kan jag få försvinna?! *_*

Välkommen tillbaka, smärtan. </3

- Tussi :'(

M som i min.

Mycket har förändrats, mycket har hänt och nu är stormen över och lugnet här. Jag har hittat hem. Oftast tror man att man hittat hem och att allt känns bra, men nu vet jag. Och här vill jag vara!



Ditt leende lyser upp mig. Du värmer min kalla själ med värme.
Tack... jag älskar dig! <3



Fyfan vad kul att spela dreamcast! Men jag suger rätt okej på det va!
Busat med Noel och blivit besegrad av gulle! <3

Lediga dagar! sen jobba fredag, lördag och söndag.

Bryr mig inte om vad folk säger nu, jag lever mitt liv, saker har förändrats.


Puss från Tuss!

Lovely workingday!

I går kom min efterlängtade Alle tillbaka till jobbet, vi hade gjort en välkommen hem banderoll och satt upp på jobbet! Hon blev såklart jätteglad!



Fick lite fina presenter också. En Guess plånblok (äkta) och ett par sådana örhängen, och massa fina "joss-hårspännen" *GLAD* Gulle hon är då! <3

För övrigt så var kvällen inte alls bra... jag fick panikångest in mot natten och jag tänker inte skriva varför men de viktigaste vet. Usch usch...

Nu ska jag kila till jobbet! Skoj skoj!

Och DU, kan dra åt helvete!!!!

Puss från Tuss!

Lovely weekend

Härligt slut på veckan! allt gick kanoners på jobbet i fredags fick jag veta och... ja. Mycket trevliga samtalsämnen med helt underbara människor i lördags, massamys med gos och bebismys<3 De luktar så himla gott! Och Bayley´s är aldrig fel! Det fick mig att tänka på morfar och det kan jag gott göra. Det var ca. 4-5 år sedan vi sågs och allt kändes ju kanonbra! 

Hela helgen har varit helt fantastisk, har verkligen kunnat koppla av och tänka på allt annat än stressiga saker. Bara tagit det lungt och njutit<3 Det behövdes, och denna (kommande) vecka kommer bli helt otroligt mysig och bra, det bara vet jag!


Nu ska jag sova. Lyssnar på Spice Girls - Mama. Jag tänker på min mamma när jag hör den och blir glad.
Tack alla inblandade denna helg <3

Och till baby, i love you! <3

Puss från Tuss!

Stay

Idag kom mamma hit och hälsade på med mina syskon! <3 Det värmde, men sen när de gick fick jag sån sjuk seperationsångest, just nu rinner tårarna i smyg. Det är så sjukt jobbigt när det blir så! Fan!

Hursomhelst så lagade jag mat nyss och har ätit den och snart ska jag få skjuts av min älskade bror, till jobbet som kallar om en timme. Har tydligen varit problem på jobbet idag då datorerna och maskinen krånglat. Men det löste sig till slut och det är ju tur det. <3

Mitt jobb är verkligen mitt andra hem, det känns så och det känns bra och tryggt, jag hanterar det som en familjemedlem, gör allt för det där stället <3



Idag är det tråkväder, och jag vaknade i morse av borr borr som vanligt, idag störde det mig bara LITE men jag är van, nu tycker jag att de borrar lite vääääl mycket, hur mycket finns det att borra i egentligen?  Tänk om de borrar sönder väggen så om jag ska sätta upp en hylla så rasar den?! Hahahahha... roligt vore det.

Nu är det såhär va... - att jag är typ kär i dig, men det vet du redan! <3 Puss!!!!! miley cyrus - stay

Puss från Tuss!

Snöstorm!

Vaknade återigen av borrande och oväsende i väggen brevid mig. Men fortfarande sover jag djupt och rör inte en min. Det stör mig inte det minsta, inte ens när det stiger i volym heller. Men det är najs, tycker det är rätt mysigt att vakna så faktiskt! Sen måste man ju gå upp enligt mobilen och den tycker jag inte om då! :P

Nu har jag precis gjort mig klar för att gå till jobbet. Återigen en heldag! Men idag har jag pannkaka till min räddning, lunchen igår var ingen höjdare och då hade jag inte så mycket vitamin i kroppen heller. Inte för att pannkakor har... eh..

Taggad som fan! Men till min fasa ser jag världens jävla snöstorm ute! OMG! Bara traska ner till stan igenom den, för någon lyxig skjuts till jobbet får inte jag! Haha!


Drömde så starkt att jag väntade en flicka. Vad sjukt att det kändes så starkt, jag var så lycklig när jag vaknade...Hmmmmm....


Puss från Tuss!

Pannkaka och hollywoodfruar!

Det gick kalasbra på jobbet idag ju, jag trodde ju inte riktigt på det hela vägen, men blev förvånad när jag drog ut remsan! Ohlala! Fan vad vi äger, jag och Ebba! <3 Fick sällskap av Danne efter att jag dragit ner gallret. Då slapp jag gå helt ensam hem, han skulle ändå åt samma håll. Trevlig prick, kul att snacka med nån som man inte träffar ofta, haha!

När jag kom hem satt jag på en stol och ba stirra rakt ut i intet.... fick ett sorgligt sms som gjorde en aning ont i hjärtat, men vad ska man göra.... finns inget att göra! Hursomhelst så gick jag och köpte sylt (tack för pengarna! ;) haha!) för att sedan gå hem till mami och grädda pannkakor till matlådan. Tittade på hollywoodfruarna också och sedan pensionärsjävlar! Fyfan vad det ÄGER! så jävla rooooligt! hahahaha <3



Gick hem och la mig ett tag, men kunde inte somna så nu sitter jag här...

Trött jag blir på saker... blir lite förvirrad nu. Fööör mycket som svävar runt mig! :(

Och du.... det känns inte som att du älskar mig längre, jag orkar inte med detta.... du hör ju inte ens av dig som jag vill att du ska göra... även fast jag försöker hinta i bloggen (och jag vet att du läser den) vad ska jag göra liksom? Dessutom jobbar jag massor.... :( Jag känner mig inte älskad och då funkar inte jag... :(

Nu ska jag och Marielle snacka på MSN tills vi stupar! Hahaha! <3

Puss från Tuss!


Mitt hjärta smälter, mitt huvud värker, men livet är underbart ändå! <3

Jag har fastnat för Miley Cyrus - Stay! <3

Idag vaknade jag till underbart oväsende, jag tyckte det var mysigt faktiskt, gratis väckning! <3 Sen blev det lite vääääl mycket när jag hade fullt vaknat, hahha.. men jag får vänja mig, de jobbar ändå fram till april såatteh.

Har ätit min frukost nu, och ska ha en iskall promenad ner till jobbet idag. Det är liksom -8 grader ute. Jag kommer halvt dö på väg ner, men nyttigt att röra på sig, kanske släpper yrseln då också. Nej, jag måste fan fixa körkortet nu, detta går fan inte, det är så mycket mer bekvämt med att åka bil än gå i kylan!

Saknar Alle idag, längtar lite tills hon kommer hem igen! Men å andra sidan får jag jobba mer med Ebba och det är ju helt underbart! Jag känner att hon och jag fått starkare kontakt nu och det mår jag asbra utav. <3 Var hemma hos dem igår kväll. Vi åt mat, snackade skit, var lite arga, sen gick det över, ebba färgade mitt hår och sen spelade vi yatzy och moffade ostbågar och dipp, sen skulle Agnes gå och sova och ville att "jottan" skulle läsa godnattsaga för henne, och då gjorde jag det, värsta sött! Sen somnade hon... när boken nästan var slut kom thias och la sig på henne och skulle lyssna, astrött var han, sen somnade han på hennes rumpa! Hahahaa!




Jag älskar er så obeskrivligt mycket, skruttungar! <3



Nu kallar jobbet!
Puss från Tuss!

I can´t be tamed.

Söndag morgon... ska kila till jobbet om dryga halvtimmen. Jättehuvudvärk idag! Men jag har haft en jättemysig morgon ändå! Just nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus - I can´t be tamed. Blir alltid så peppad av den låten <3

Fyra timmar på jobbet idag kommer göra mig RIK! <3 Dessutom går det rätt fort också. Sen ska jag försöka få någon att hjälpa mig med att färga håret! Behöver det verkligen! Om det nu går att göra med mitt onda huvud?

Vet inte varför, men den här dagen betyder mycket för mig. hm.. nåja.



Saknar dig älskling! Önskar du kunde vara här jämt! och att du var det NU! <3 Jag saknar söta sms som kommer lite hela tiden nästan, sponant, fyllda med underbar kärlek och fina ord med betydelse! ... Men det kommer inga såna till mig, det kommer inga samtal heller, ingenting :( Och det gör ont.

Puss från Tuss!

Lösning, i like.

Nu har jag och mamma kommi fram till varför jag varit så yr i huvudet så länge. En knut i nacken kanske. Haha! Vilken service jag fick nu på morgonen, satte fram datorn satte mig för att logga in på facebook, så kommer nyttig frukost serverad, en kopp te och ett kokat ägg. Jösses vad bra mamma jag har! Inte nog med det, hon masserar mig i nacke och axlar och smörjer in med voltaren salva, och så fick jag värmekudde (som jag just nu har på axlarna)

I just LOVE my mum! <3

Idag ska jag tamejfan lyckas klara av det på jobbet. Ska ha Tävling men jag misstänker att jag kommer få tävla ensam. Trots enoooorm huvudvärk så ger jag mig inte, jag har sån styrka idag!

Nu måste jag rusa...

Puss från Tuss!

Gnäll-smärta... men jag är tyst va!

Nej. Jag mår verkligen inte bra!
Mitt huvud gör ondare än ondast just nu och jag skulle inte ha något emot att få lite smärtstillande för det. Dessutom så ska jag jobba hela helgen lång så jag måste vara fit for fight. Får göra det bästa av situationen! Lite nervös är jag faktiskt då jag är fruktansvärt yr i huvudet och det bara värker i bollen på mig. Ska sluta klaga nu...

Idag har jag känt så mycket. Saker jag inte kan reda ut... saker jag inte vet vad de betyder, saker jag inte kan tolka, saker jag känner... saknan, längtan osv...

I morgon är det alla helgona... det brukar vara den dagen jag "hedrar" mina älskade bortgångna. Vi får la se om jag kommer ut till kyrkogården på nått sätt...

Just nu skulle jag vilja frysa tiden. Är det ok?

SAKNA!

Dessutom hatar jag att jag är en sån person som låter folk trampa på mig när jag redan ligger. Hur ändrar man det? Det börjar göra rätt ont nu....

Puss från Tuss!

Rörigt det blev...

Allt känns som en enda stor röra just nu. Och jag måste skriva av min rädsla nånstans och då blev det här bästa stället.... Jag ska vara helt ärlig. Jag är skiträdd för vad som händer i min hjärna just nu och då menar jag inte mentalt eller psyktikt, utan fysiskt. Ögonen går i kors på mig, jag tappar balansen ofta, jag är trött, yr, och har ont i kroppen, i magen mest... på olika ställen, svimfärdig hela tiden, mår illa och allt är sjukt jobbigt.

Skulle vilja kolla upp det där lite mer. Får bli på måndag.

Idag gjorde jag det omöjliga, möjligt på jobbet! Och jag är stolt över mig själv. I morgon ska vi jobba arslet av oss och vi kommer ha en sån rolig fredag, det känner jag på mig!

Nu är jag trött och mår illa, tänkte sova. Ska drömma om min älskling i natt! <3 Saknar dig såååå!

Puss från Tuss.

Lediga onsdag

Ledig i dag.
Har inte gjort sådär jättemycket egentligen. Träffade triton, fika hos kicki... var hos kuratorn och på stan.
Sen har jag och mamma spelat yazzi och degat framför tvn. Nu har jag megajobbig magkatarr!

Jag saknar min älskling sådär jättemycket. Men... vad ska man göra åt det (just nu)?

I morgon är det jobba som gäller igen.. ska fixa träningskort och köpa träningsskor också. Nu jävlar ska jag bränna fett! Och jag tänker fanimej inte ge mig, tänker stå på mig den här gången, och har jag tur kanske någon tränar med mig också. Finns ju några st som jag vet tränar där regelbundet.

Blädag.


Puss från Tuss!

RSS 2.0