skvallerpressen?

Vet inte vad man vågar skriva här, "skvallerpressen" kanske läser. Hm... Jag har iallafall varit på olika ställen och uträttat mina ärenden, nu är jag äntligen klar, efter en kort arbetsdag och ärenden. Snart ska vi dra och sola, sen hem till sandra och fixa mig och så ska jag iväg och parta med Emma och Linda! =D vad roooligt det ska bli!

Nu mina vänner... ska jag prata med sandra och kicki, tills vi ska dra.

Puss från Tuss

"Bajseyes" på stan med PooBLUE!

Har varit en kanondag idag! Vaknade upp och mådde verkligen BRA. Käkade frukost och begav mig hem för att fixa håret och så, tappade bort nycklarna lite men de fanns tillslut, drog ner på stan och träffade goungen Ida! =D fyfan vad roligt jag har när jag umgås med henne, hon är en glädjespridare på hög nivå, fyfan vad vi skrattade åt allt och ingenting! Så jävla kuuul. Vi käkade, gick på stan och sen tog vi fika. Lyssnade på massa låtar i hennes mobil och pratade och pratade... haha.

Tack Ida! Var jättekul!

Hursomhelst sen tog vi oss förbi Eskil för hon ville gå på toaletten, sen gjorde vi sällskap halvvägs och jag cyklade hem till mamma. Sen följde jag med mami,broren och hämtade syster och åkte till tunapark och köpte skor! =d yeah! Nu slipper alla se mina fula gröna reebook. =D

Om en halvtimme ska jag iväg till Kicki och äta mat, sen hem till Sandra. Måste ner till tvättstugan först bara och hämta tvätten och ta upp den så den får torka!

Usch vad jag har mensvärk, magkatarr, och panikångest. Ingen trevlig kombination inte! Fyfanken!
Hoppas det går över snart, känns som nån styper mig runt halsen och kring magen! GAH!

Hoppas ni andra haft en bra dag!
Min har varit strålande! Och bättre blir den ikväll!


Puss från Tuss!

Better for better

Känner mig som en ny människa idag! Härligt, mår mycket mycket bättre också! Och eftersom jag mår bättre så bestämde jag mig idag för att färga utväxten på håret vilket jag precis har gjort. Dessutom så har jag träffat Triton! Fan vad lycklig jag blev av det. Vilken underbar liten hund, han får mtit hjärta att gråta av kärlek! Guuud vad jag älskar honom!

Ska ta mig en promenad ut i det friska luft-vädret och röra lite på mig, blir lite instängt när man är sjuk. Ska förbi och säga hej till den där glada tjejen inne på Fuji Fotocenter :P haha!

Hoppas att ni inte glömde ställa om era klockor?!

Ha det så bra!

P.s Denna är till en person, och de flesta som läser min blogg vet till vem...

You're my lover
Undercover
You're my secret passion and I have no other

You're delicious
So capricious
If I find out you don't want me, I'll be vicious

Say you love me
And you'll have me
In your arms forever and I won't forget it

Say you miss me
Come and kiss me
Take me up to heaven and you won't regret it

You are the one
You're my number one
The only treasure I'll ever have
You are the one
You're my number one
Anything for you 'cause you're the one I love


Puss från Tuss

sjukling

Nu ska vi se om jag orkar sitta vid datorn en liten stund.... jag kan berätta att jag är sjuk. Förstår inte hur jag kunde bli det, har inte varit det på bra länge!

Nä.. orkar fan inte sitta här... bra försök dock..

Vila

Puss från Tuss.

working day

Varför är jag så himla trött?? Blir att jobba veckan ut, eller till lördag. Sen ska jag vila upp mig! Man ska inte ignorera när kroppen börjar säga ifrån och det tänker jag inte göra heller, ska ta söndagen och måndagen och vila upp mig så jag blir fit for fight igen sen. Men denna vecka är snart slut.. hihih.... jag tjänar massa cash! hihi.

Jävla huvudvärk, jävla frossa,... blä.
Känns som att jag aldrig sover ut? Även fast jag går och lägger mig FÖR tidigt... Hm.

Nu ska jag sminka mig och kila till jobbet! =D
Puss från Tuss

säkert tusentals steg

Idag har jag gått väldigt mycket... eller promenerat kanske det heter. I morse vaknade jag och kände "nej jag vill inte gå upp" för jag sov nämligen inte hemma, jag gick upp och klädde på mig, och tog mig till bussen, och väl nere på stan insåg jag att jag sparade tid om jag gick hem till mamma från stan istället för att vänta på bussen, mycket riktigt! (Jag hade nämnligen min jobbtröja hos mamma!) gick upp och hämtade tröjan, tog på mig den och sminkade mig och gick direkt till bussen (eftersom biljetten fortfarande gilldes och jag skulle bli så punktlig om jag tog den) trevligt att åka buss ibland tycker jag, det får mig att få "gå i skolan-känsla".

Postade mitt brev och gick till mc donalds och köpte underbara bagel och oboy och gick in på jobbet =) Annelie hade klippt sig, guuuud vad fint det var! =D och så gjorde jag fetaste misstaget idag så jag nästan började gråta, men nu har jag lärt mig utav det, tro mig. Fy vilken panik jag fick... ville typ skjuta mig på plats!!! Hemskt. Nåja... glad att hon inte blev arg iallafall....

Jobbade åt Ebba idag eftersom Agnes var sjuk, och så ska jag jobba i morgon eftersom Thias också blivit det. Men det blir mycket pengar och det är en drivkraft i sig, fast idag har jag varit helt hängig och slut, plus att mitt öra gör någolunda jätteont!! Men jag tycker om att jobba! =D det är kuligt!

Nu ska jag koppla av lite, tänkte ta mig ett bad hos mami, och kanske färga min utväxt... om jag orkar. Funderar på om man kanske kan tvinga sig att trivaas i min jävla lägenhet om man möblerar om?! Helvete vad jag inte vill ha den kvar! Kan det inte bara finnas en ledig på söder? Som jag vill ha, som jag kan trivas i?

Ber till gudarna! Om det finns såna! <3 Tackar någon för en mysig kväll igår! TACK<3<3<3

Puss från en trött Tuss!

;(

Jag är inte menad att få känna lycka. Det ska alltid tas ifrån mig. Jagälskar personer med hela min själ, och sen tas dem ifrån mig eller lämnar mig.

Fyfan, hatar känslor!
Hatar kärlek
Hatar livet!


FAN! </3 Jag orkar inte.
Vad är vitsten?

kaos

Jag är tvungen att skriva av mig.

Hur kan du få mig att tro en sådan sak? Jag trodde att du skulle finnas vid min sida för alltid! Att det var menat så?! Du sköt upp samtalet hela tiden och jag lät mig själv tro att allt var så bra och att det bara kunde bli bättre, men det är fan inte bättre, det är snarare sämre nu. Hur i helvete ska jag klara mig helt jävla ensam nu då?!

Jag klarar inte av det... tanken får mig att vilja gräva ner mig under jorden.... jag trodde du skulle vara den där tryggheten som jag BARA känner hos dig!...... föralltid!!!

Tankarna bara flyger omkring helt kaosartat i huvudet på mig nu, vad ska jag känna, vad ska jag göra, vad ska jag tycka, vilken väg går jag nu? Vem möter upp mig längst vägen... vem räddar mig från ensamheten, tomheten, sårbarheten, hålet?!

VAD FAN SKA JAG GÖRA NU DÅ?! Det var ju bara Dig jag ville vandra med!

:'(

Ekonomifråga

Jag har märkt att det inte är så lätt att spara pengar när man flyttat till eget. Pengarna går ju först åt alla diverse räkningar, hyra osv, och de få pengar man får över ska man dela upp på en hel månad, omg... och jag är van vid att köpa åtminstånde NÅGON grej varannan vecka till mig själv. 

Just nu har jag knappt 100kr kvar och det är en hel vecka kvar på månaden, omg hur ska det gå? Dessutom ska jag betala av biljettpengarna till Sandra och så måste vi boka flygbiljett tur/retur plus hotellvistelse. Mina pengar har gått åt till självaste "flyttahemifrån-projektet" dvs saker till hemmet osv. Nu behöver jag ju inte det så förhoppningsvis får jag mycket mer pengar över denna månadslön.

 


Jag längtar till v.27 så vi ska åka till Amsterdam och se min största idol LIVE! Det är verkligen en dröm som jag har haft i 13 år! och äntligen blir det av... och jag har alltid känt att den jag åker och ser min idol med, är den person som jag håller av mest och verkligen vill vara med. Det blir Sandra... så det måste vara menat?

Vad nu hon känner det vet jag faktiskt ärligt talat inte, och jag tänker inte "tvingas" ta reda på det heller. Men jag har mina aningar... 

Idag var jag i Tuna park med mamma och lillebror, köpte födelsedagspresent till mitt älskade lilla gudbarn, Agnes. Hon fyller hela 2 år på tisdag! Hoppas att hon blir nöjd! Tyckte iaf om det jag köpte! =D

Just nu sitter jag hemma hos mamma med min laptop. Så svårt att vara för mig själv på dagarna, det är inte ens roligt, jag känner snarare bara ångest, panik, rädsla och depression då. Men det är väl en fas man kan hamna i när man flyttar hemifrån, det är ju liksom ett stort steg man tar till att bli en egen individ på egna ben osv...

Det känns konstigt att vara ledig, jag vill jobba! Och igår var jag på arbetsförmedligen, och det var rätt jobbigt må jag säga, men jag hoppas det löser sig med allt. Visste inte riktigt vad jag skulle säga. Nåja, allting ordnar sig på något sätt.

Nu ska jag klura ut vad jag ska göra resten av min lediga dag. Saknar vissa personer idag...

Puss från Tuss!

Utrensat (hoppas jag?)

Igår efter jobbet kom mamma över med C och hennes väninna. De hjälpte mig att kolla igenom lägenheten om jag hade "besök" och det hade jag på nått sätt, men det var mest minnen från huset. Vilket fall som helst så tog de bort alla "andliga minnen" och energispår... och jag fick mig några tankeställare och funderingar... vem killen är som hon pratade om, och om den blonda glada tjejen faktiskt är Zandra?

C´s vän stängde ner mig, så jag inte är alls lika mottaglig av det mediala. Skönt tyckte jag, hoppas det stannar så. Sen sa hon saker när hon höll på mina chakran som faktiskt var läskigt sant... hur jag måste lära mig säga ifrån, våga säga nej, eller våga säga till... det är jagjäkligt dålig på, hon sa också att jag är en varm, snäll människa som har mycket vänner kring mig, och det har jag ju. :) De berättade att jag har MYCKET beskydd från andra sidan, och det känns ju skönt!

Hon berättade att jag ska ut och resa (vilket jag fakiskt ska, och det kunde hon inte ha vetat!) osv...Mycket intressant. Sov dock väldigt skönt i natt, hoppas det vände nu och förblir bättre... Så jag vill bo kvar!

Idag kommer moster och kusiner, mamma och syskon över på fika. Var roligt! =D Och så är det 5 år sedan idag som mormor gick över till andra sidan, så vi ska åka dit och lägga en blomma på graven, SAKNAR DIG, ÄLSKADE MORMOR! <3


Ska till arbetsförmedligen halv två, hoppas det går bra!

Puss från Tuss!



Vilken dag

Idag har det varit en helt sjuk dag på jobbet. Men roligt också. Var förbi Lundbergs idag och skrev in mig... lika bra. Vet inte riktigt vad jag ska känna kring den här lägenheten, får göra det bästa av saken! Kändes iaf skönt att ha varit där.

Stackars ordningsvakterna på jobbet ;P bli terrade av oss tjejer på FFC :P men de kommer in frivilligt!

Jag har invigit duschen! DEN VAR UNDERBAR iallafall trots allt skit! Så den kan jag inte klaga på. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och titta på tv tills jag somnar... måste göra det bästa av situationen. Hoppas jag slipper sova ensam snart...


Godnatt
Puss från Tuss

Obehag...

Ja, obehag är precis vad jag känner just nu när jag sitter hemma i min lägenhet. Får så fruktansvärt ont i magen av att sitta här, känns som att jag ska strypas samtidigt, det är inte kul att vara hemma,det är snarare plågsamt, sitter ständigt och undrar vart jag ska dra för att jag inte vill vistas här inne ensam. Frågan är hur jag ska hitta en lägenhet som jag vill ha, som kan vara ledig inom 3 månader isåfall.

Jag känner för att gråta! Jag ska nog inte ha en gammal lägenhet med trägolv och massa historia i sig. Utan en ny fräsch lägenhet nära stan, nära söder där jag bott typ hela mitt liv.

Näe, jag vet inte vad jag ska säga, göra just nu... är så arg på mig själv att jag hade så bråttom. Hatar att jag alltid är så impulsiv. Så i morgon ska jag gå till Lundbergs och ställa mig i kö på en etta på söder. Där vet jag att jag skulle trivas iallafall.

Får väl sätta igång tvn och kolla på den tills jag slocknar... fyfan vad jag önskar att "någon" sov med mig i natt så jag slapp känna obehaget och rädslan. För det är inte kul!

Lär bli psyk om jag bor kvar här. :'(
Och sluta säga "ja men du har inte vant dig än".... prova själva att bo här. Kan inte ens skriva blogg utan att jag känner att nån rör vid mig. Det är fan inte kul.. dumt att låta mig vara?!

Puss från Tuss.

ensam

Jahaja, så vaknade man upp och allt man känner är separationsångest och inser att hela ens liv har förändrats fortare än jag hunnit reagera. Lyckas jag få det att funka? vart ska man börja? Allt är ett enda stort kaos, och mina känslor flyger omkring utanför min kropp så jag vet inte vad jag ska känna ens.

Jag känner för att säga till mina sk. vänner... De som inte hälsar på hos mig nu när jag flyttat, behöver fan inte höra av sig till mig något mer sen!!! För det är så lätt att säga "ja men när du flyttat så kan vi göra ditt och datt" osv... men inte en jävel av mina vänner har hälsat på än, eller ens hört av sig. Jo, Ebba... men ni andra då?

Hatar ensamheten. Rädda mig ifrån den tack? Förstår inte vad ni tycker är så skönt med den.

Blickar framåt åt sommaren! Så kanske jag klarar det ändå.

En puss från Tuss.

working saturday.

Inatt sov jag hos mamma. Sen drog jag till jobbet och jobbade med Ebba i några timmar tills jag drog med lillebror på äventyr. Sen hämtade vi upp Sandra och skjutsade hem henne, och åkte vidare, jag köpte pizza och åt och vilade lite.. sen åkte vi till Coop och handlade och då släppte de av mig hos Sandra. Vi har tagit det lugnt och tittat på melodifestivalen.

Nu är jag trött. Idag har jag varit så fruktansvärt känslig hela dagen. Det har varit fruktansvärt jobbigt. Men det känns lite bättre nu.

Trött... det betyder sova.

Kul att Anna vann melodifestivalen, men jag höll lite på Ola och mest på Salem al fakir!! Var ju så nära.. Nåja!

Puss från Tuss!

förvirrande

Usch och blä. Jag gillar inte att det spökar i min lägenhet, jag gillar inte att ha en klump i magen, jag gillar inte att läsa saker på facebook och få ont i magen och nästan bli lite deppig!

Fan vad mycket kaos det är inom mig just nu. Inte klokt! Vet inte hur någonting blir framöver alls?! Jo. att jag har jobb och att jag har vänner som hör av sig lite ibland när det passar... hm.

Känner mig så himla ensam :( Och jag hatar den känslan! Var skönt att jobba idag dock!

Sitter hemma hos mamma nu! Vågar fan inte va ensam hemma efter det som hände igår. Skrev till E och frågade vad jag skulle göra och jag ska prova det nåndag! Får la se vart jag sover någonstans! I morgon ska jag jobba så då måste jag vara utvilad.

Vet inte vad jag ska göra nu...
Blir "det där" någonsin som förrut?


Puss från Tuss

Flytten hemifrån!

Har hänt rättså mycket på senaste tiden... har flyttat hemifrån nyligen, och så. Orkar inte skriva så mycket är astrött. TACK ALLA SOM HAR HJÄLPT MIG PÅ ALLA SÄTT!

godnatt.
Puss från Tuss

Sandras födelsedag!

Idag är det torsdag. Den 4 mars... och min sötnos fyller 22år idag! Det firade vi med frukost, jag sjöng a capella för henne med alla mina fyra paket i köket vid frukostbordet. Hihihi modigt av mig tycker jag. Hahahahaaha! Hon blev verkligen jätteglad över solbrillorna! Sen fick hon en liten skumpa, ett fotoalbum och ett paket strumpor. Det var väl gulligt av mig?

 

 


I natt dock hade jag det inte så roligt. Jag har ALDRIG i hela mitt (snart 23 åriga) liv haft såååå ont i magen! Det visade sig vara luft i tarmarna som vägrade komma ut. Måste varit väldigt kompakt.... smärtan gjorde så ont... att jag grät! Usch, känner mig så dum idag som ringde och väckte mamma, och som råkade väcka Sandra. Inte nog med det, jag somnade så skönt igår först, sen helt plötsligt visade sig farmor. Då fick jag en bekräftelse på att hon är på andra sidan, och tårarna bara sprutade ut från ögonen! Dessutom blev jag rätt tagen eftersom hon var den sista jag trodde skulle komma upp så TYDLIGT under ögonlocken på mig. puh...

Nu sitter jag här hos sandra, hon har fått paket, kicki och triton ligger och vilar och vi ska åka till Tunapark snart. Senare idag ska vi baka tårta och sen ska jag förbi min lägenhet och bära säng och köksmöbler. Hihi... snart är det dags! Känns jätteroligt!

Nu ska jag kolla kontot, sen drar vi.

Ha en fin dag!

Puss från Tuss

vilken dag alltså!

Vilken dag alltså. Tog bussen till jobbet idag för jag var lat och orkade inte gå. Var och tränade hela kroppen igår så jag hade så ont att jag åkte buss.

Fan vad fort dagen försvann förbi. Och jag köpte nya kläder idag på lunchen. Härligt faktiskt måste jag säga! Love it! - Fyfan... jag gjorde fetaste tabbarna idag, och jag skäms mer än man kan! Framkallade en DIA i negframkallaren idag, och skrev ut en bild som inte var RGB i stora epsonskrivaren. Usch.... fy på mig. Skämdes inte lite kan jag ju säga. Tur att hon inte blev arg! - Tro mig, gör aldrig om det!

Haha, btw... Jonas kom in på jobbet idag och hämtade sin canvastavla som vi så fint hade gjort till honom! Pinsamt det var eftersom att jag hade pratat med honom på MSN dagen innan! Hahaha... men men.

Nu ska jag gå och sova och hoppas att magsmärtan jag känner bara är tillfällig och att den vänligen vill flytta på sig till i morgon. Den har hela natten på sig!

Ska bli skönt i morgon efter jobbet... kommer bli en toppenkväll tror jag <3 då blir det myspys.

Puss från Tuss!

RSS 2.0