Svalboviken igår, tunapark idag.

Igår kväll följde jag med Ebba och hennes familj till svalbokviken och grillade. Såå mysigt där ute, synd att inte min älskling var med, hade varit ännu roligare då!

Idag har jag och älsk varit i tunapark och så. Sen fick jag vätskebrist och mådde apa. Min hjärna ville inte fungera, skitläskigt verkligen! Orkade inte prata. Nu har jag druckit mycket vatten så nu mår jag bättre. Sov inte så mycket i natt heller, men det får jag lov att göra i natt, hoppas jag sover bättre då. Just nu är min älsk på ica och fikar med johanna, vi sitter och väntar på henne, så vi kan börja äta. =) Hihi, var hemma en snabbis och hälsade på ungrarna. De var så glada att se mig... hihi.

nu ska jag vänta lite till på älskling, sen ska vi äääntligen äta. <3
blä för DENNA värme.

Ha det så bra!

Nattblogg.

Jag kan inte sova, har så ont i magen :/ jävla urinvägsinfektion, OCH magkatarr, dessutom är jag lite besviken på någon som jag trodde kunde bättre än så. Träffade på en person idag som inte "var sig själv" (utan att säga förmycket) vad ska man säga liksom... Anyway. Träffade de där personerna idag som jag inte kan prata med ;P haha... roligt. (ingen fattar vad jag snackar om, som vanligt) Ska göra i morrn med, sen ska jag ut på landet till min sköna böna som jag älskar mer än allt annat på jorden! 

GAAAAAAAH SAKNA! <3<3<3<3<3 Blev lite ledsen i ögat när hon inte kom hem, men vafan... hon kommer hem i morrn och då fan ska jag sova med henne, den saken är klar! Önskar att hon var vaken nu så jag kunde prata i telefon ett tag så jag kan sova.... 

Tack för idag!
Godnatt.

Sommar och sol!

I dag är det fint väder ute, som det har varit hela veckan! Min älskling är ute på landet och jag saknar henne som FAN!  - Jag har varit på tunafors vårdcentral idag och lämnat urinprov, har åkt på en INTE SÅ ROLIG urinvägsinfektion. Usch och fy för den. Hoppas att det finns medicin att plocka ut sen på apoteket, hon sa på vårdcentralen att om hon inte ringer sen så finns det medicin att hämta ut på apoteket innan fem. Klockrent isåfall. Sen försökte jag ta min andra medicin idag men det var kapslar och jag kan verkligen inte svälja såna.

Jag har så mycket fobier :/ usch usch....  nu ska jag ner på stan och köpa nått att äta sen kanske jag drar ut på landet, saknar henne så mycket!!!!!! <3

Sol

Solig dag idag med, solade på landet... köpte en fin tröja på gina idag. Har mått dåligt mer än halva dagen. Var nyss i sundbyholm och sen hemma hos sandra. Hatar medialitet, och allt just nu.

Drar från stan i morrn tror jag, vi får se, men jag tror..... orkar inte andas mer snart. =(
GAH


Städa.

Idag har jag varit ute med Triton tidigt på morgonen, i regnet!! Sen har jag somnat om tättintill min fina älskling! Mysigt värre, sen gick vi upp och käkade frukost, snart därpå käkade vi lunch med mamma. Efter det åkte vi till lidl och jag köpte svingoda kakor, och så åkte vi och släppte av syrran och lämnade Sandra och Triton hemma hos dem. Sen åkte jag och lillebrorsan till landet och städade så gott vi kunde... det blev rätt ok. Sen köpte vi lite käk och lagade till hemma.

nu har jag tittat på miami ink och hunnit duscha. Mår inte så bra i magen, men det är en vana numera. Får leva med det...Så jävla påfrestande, tappar inte livslusten LITE när man har sådär ont i magen JÄMT! =/ Men så mycket kanske jag inte skulle berätta..... sorry isf.

Hade velat hinna till min älskling nu. Men klockan flög iväg och nu går det inga bussar. Det är ju helg, det tänkte jag inte på... Damn...

Nu ska jag ta en macka och te, och krypa ner.
SAKNAR DIG ÄLSKLING! <3

Puss och kram!

Mina nya linser. =)

Det var svårt som fan att sätta in linserna men jag klarade det till slut. Blev irriterad som fan men det lät mig inte stoppas, jag skulle ha i dem i ögonen så var det bara och så blev det efter en halvtimme. Hahaha! =) Jag hade tyckt om dem ännu mera om de hade haft lite mer färg och så man såg lite mindre brunt i mitten vid pupillerna, men skitsamma... här är två bilder på hur det ser ut... jag är nöjd.

    

Nattblogg.

Nu till kvällen har jag plockat upp lite i mitt rum, rensat min tvätt och fått det fint och trevligt på mitt datorbord. Mycket skönt! Har fyllt i lappen som jag ska lämna in i morgon och så upptäckte jag pengar på mitt konto. Vad skönt det med! Tack för den liksom! Hihi. Synd att de försvinner nu bara... Hm. Vad har mer hänt sedan sist jag skrev? Jo vi spelade Buzz förrut, pappa hade köpt ett nytt spel, min syster ska numera kallas för "räkan" av mig.... hon tycker att man kan göra kötträtt (kotlett?) av en räka. HAHAHA!

Har laddat upp lite bilder på min bilddagbok. Det blir ju inte av längre. Har ingen ork eller lust längre. Känns inte så viktigt att alla ska veta vad som händer i mitt liv längre... var roligare förr. Men men.. nu kommer nya bilder iaf. =) enjoy!

Saknar min Sandra som är på landet! <3 *tänker på hela tiden*

Just ja, i natt sov jag bäst. Var mycket längesedan jag sov så bra och skönt som jag gjorde! Och igår med. <3
Nu orkar jag inte skriva mer, ska gå och krypa ner i sängen. Helt nöjd med dagen!

Ha det så bra! Så skriver jag mer någon annan dag!

Pusshej!


Ont i magen =/

Idag har det inte hänt så mycket. Anette kom ner på en kaffe med Nemo i morse och så läste jag lite bok, gick ut på promenad med Triton och så väntade han och jag på Sandra, så när hon kom gick vi ner till arbetsförmedligen tillsammans. Triton var så duktig hela vägen idag, och på stan. Duktig vovve <3 Sen tog hon honom och gick hem och jag tog en promenad hemmåt. Åt mat och kollade posten, hämtade plånboken och gick tillbaka för att möta henne vid kiosken i nyfors. Vi spelade lite tottohästar och gick hem.


Sen kom hennes bror hit och snart kommer Svärfar och Soile hit och fikar. Trevligt. =) Nu ska jag pina i mig min Dofilus fil. det är snuskigt jobbigt och bläigt...

I morrn blir det väl äventyr antar jag. Eftersom min älskling hade andra planer. På fredag ska vi mysa, jag och älsk =D och på lördag är det studenten. men jag och älsk ska ut på landet. =) hihi. Så ser dagarna ut.

Tack och hej, leverpastej.

Sjukling

Gick och la mig runt 12 tiden igår kväll. Vaknade klockan 4 i natt och bara kunde inte sova!! Hade så fruktansvärt ONT  i halsen, kunde inte ens svälja. Så jag fick lite smått panik och gick upp. Satt uppe till 9 i morse, sen gick jag och la mig på soffan och somnade, vaknade klockan 12 med feber och ännu mer ont i halsen. PANIK! Det är ashett ute också. Så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen....

Så åkte älskling och hennes familj till sundbyholm och jag sitter helt ensam hemma. Skittrist verkligen. Ville följa med, men jag straffades med att bli sjuk. Vågar inte gå ut ens... vill inte bli sämre.

Fanockså! :( hatar livet mitt skapligt mycket just nu. Skulle va skönt att dö nu faktiskt.

hat

Alltså seriöst jag måste få skriva av mig. MED FETASTE SUCKEN PÅ G! Varför försöker jag ens ibland? Det går ju inte igenom??!!! GAAAAH...exploderar inombords, gråter samtidigt. Fan.....

Ville bara ha klarhet på rädlsan jag känner som kryper upp. Förlåtdå.
BAJSA!





GAAAAAAAAH *SUCK!!!!!!!!!!!!!!!*
hata mig, hata livet och alla just nu.

RSS 2.0