Rädd för infektion.

Vaknade i morse och saknade min kärlek jättemycket. Men jag gick upp och kom på att "justja måste ju ta hand om min tatuering" så jag tvättade den och smörjde in den med helosansalva som jag alltid har på mina tatueringar. Efter en stund började det bli blåsor och äckel i den så jag blev helt nojig och trodde jag fått infektion, dessutom blev jag helt febrig och rädd så jag tog alvedon fort som fan och ringde rådgivningen.... och vårdcentralen.

Men så tänkte jag "äh jag ringer studion och berättar läget" och han bad mig komma ner så fort jag kunde och sa att infektion får man inte sååå fort. När jag kom ner (med min bror) så sa han att det ska se ut sådär och det ska vara rött runt, han har ju trotsallt penetrerat nålar i huden. Allt var normalt... rekommenderades en annan salva dock.

Nu är jag lugnare men fyfan, jag tror jag spelade upp hela mitt livs historia i huvudet i morse, trodde jag skulle dö av blodförgiftning eller nått. Tänkte "vafan har jag gjort?!"



Ser inte så fint ut, men var tydligen helt normalt... eh.

När såna här saker händer, börjar man fundera på hur dum man egentligen är.

Nu ska jag tvätta lite med min bror och sen äta nått och ner till stan för en fika med bästaste Mia innan jag börjar jobba klockan fyra. Men vädret kunde ha varit bättre tycker jag.

Tror inte jag ska ha fler nu, det räcker nog (?)

Puss från Tuss!



Nygaddad.

Då har jag varit och fortsatt på tatueringen, fixat det där jag var onöjd med och det slutade med en jättevacker fjäril på armen, däremot kan jag känna (trots att jag är supernöjd) att nu blev den iallafall inte färdig =/ och det stör mig oerhört, för då vet jag i bakhuvudet hela tiden att om jag nu måste "göra färdigt" den så kommer killen jag älskar inte stå kvar och vilja ha mig.

Och nu när jag hör det när jag skriver det, känns det lite konstigt? Älskar man inte någon för hur den ser ut eller hur den vill se ut? Kan man inte se insidan istället? Jag sjönk just till under "dåligt" i mående.

Jag som var så glad nyss, blev precis jättelåg.

Det är nått som är fel va?

Puss från Tuss!

När saker glöms bort.

Jag råkade glömma stänga kylskåpsdörren ordentligt igår innan jag drog till strängnäs så ikväll när jag kom hem så var det bara ta ut alla matvaror och slänga, och åka till affären och slänga ut säkert 200kr på nya varor.... jävla klantskalle... trött jag blev på mig själv.

Nåja nu har jag fått ur mig det. Godnatt! :P

Vi klarar allt.

Jag trodde denna helg skulle bli helt galet tråkig och att jag skulle sitta och vara ledsen hela helgen. Men det blir vad man gör det till, säger folk. - Jag gjorde det till vad jag ville. Och det blev den bästa helgen i hela mitt liv tror jag.

Jag har myst med mitt hjärta hela helgen! Vi har haft så himla mysigt, vi har skrattat åt allt, vi har pratat, vi har spelat tvspel, jag har njutit av ett underbart gitarrspelande med sång och jag har känt hur hjärtat bara smält.

Vi har haft det så kul, både igår och idag! Idag tog vi det lite lugnt, spelade tvspel, myste i soffan framför tvn, tog en promenad till hans föräldrar och träffade dem en stund, sen ner på stan och åt ute, sen en mysig promenad längst med hamnen.... underbara stad! Sen förbi affären och hem igen.... slapp dag med massor utav kärlek!

Tack mitt hjärta för en jättehärlig helg! Kan inte säga det för mycket. Du gör mig så lycklig! <3

Du och jag är beviset på att vi klarar ALLT.

Nu ska jag in i duschen och sen ner i sängen, för i morrn ska jag upp astidigt, tatueringsfix klockan åtta på morgonen! Oh my.... Natti!

Puss från Tuss!

Alltså killar!

När ska han lära sig hur jag fungerar, vad jag hatar och vad jag blir trött på?

Han gör just nu precis det jag inte vill.... GAH!

Och sen säga att allt är Mitt fel. Herregud.

Love to mum! Me love earings<3

Igår hade jag feber och ont i nacken, men idag känns det mycket bättre, klarade av att jobba de få 4 timmarna också, känner mig duktig. På kvällen fick jag lite massage och det var precis vad jag behövde, tror att det släppte en aning av det... men så i morse när jag vaknade kände jag av hela ryggen, men antar att det är så när man blir gammal.. haha (eller snarare inte går och unnar sig massage hos en salong).

Min älskade mamma kom hem igår, och oj vad jag blev glad när hon gav mig en påse jag tyckte att jag kände igen. Öppnade den och i den låg det jag hoppades på. Jättefina örhängen! <3 (tack snälla mamma, jag älskar dem! och dig såklart, hihi)


Så jag, eller vad säger ni?

Igår blev hela min och lillebrors resa komplett. Nu är det bara att längta kvar, och det ska bli så himla spännande! Men jag börjar bli lite nervös att jag inte ska hinna köpa mig en kamera innan jag åker, för jag måste ha en ny då, måste få fina bilder... men gissar på att gamla bettan får hänga med mig ändå :/ Blir så dåliga bilder av den bara.

Idag är jag ledig, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, eller om jag ens känner för att göra nått. Vill nog mest bara ta det lungt och vila upp mig. Förra veckan jobbade jag varje dag (7 dagar på raden) det är mycket för att vara jag, så det är skönt att va ledig idag... brukar alltid vara full av energi på mina lediga dagar och vilja göra massa saker... idag vet jag inte. Ta det lungt funkar också... tror jag. Ibland är det svårt att vara en impulsiv person.

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp allt, jag har nämnligen bokat en tatueringstid. Tänker på om den är så bråttom eller om jag ska boka om tiden. Vet inte om jag vill lägga pengarna på den nu eller mer på en kamera... Fan vad svårt det är. Och jag vill samtidigt inte stressa ihop det, för jag ska ha den resten av livet.

Nåja, ska ta mig en funderare på vad jag vill. Tack för mig, kanske skriver mer senare

Puss från Tuss!

Rösta!

Nu är jag med och tävlar om att bli loreals nya ansikte utåt..

https://lorealapps.com/ccg_se/redirect?url=https://lorealapps.com/ccg_se/competitionentry/josephine-tussi/

Man ser hur det vänder...

Gårdagen bestod bara av massa jobbiga känslor, besvikelse, tårar och kände mig rejält sviken. Men det var då, och nu vet jag att jag inte ska säga vissa saker till vissa personer, och att jag inte heller ska "offra" saker i mitt liv för andra när andra i sin tur inte kan göra detsamma för mig. Skönt på ett sätt att saker händer, då får man se vad som egentligen gäller.... och hur folk egentligen är.

Så jävla synd bara. Inte speciellt pratsugen med folk som sårar mig, inte idag iallafall. Please, step away!

Ikväll ska jag ut med min fujifamilj, och jag ser fram emot det så himla mycket! Det ska verkligen bli jätteskoj! Har räknat ner dagarna nu i över en vecka! Så nu sitter jag med hårfärg i håret och ska kanske ha på mig nått av de nya plaggen jag shoppade igår.

Brukar aldrig hitta kläder till mig och därför brukar jag aldrig tycka det är kul att shoppa till mig själv, men så hittade jag både ett par skitsnygga byxor (som satt jättefint) en cardigan med knappar, i grönt (!) Och en jättefin topp man kan ha både när man ska va fin och till vardags, också den grön! Tänkte variera färger lite... fick allt detta för under 500kr! Helt amazing!

Känner att jag behöver sätta mig ner och rensa bort både folk, gamla kläder, rensa listor på alla möjliga sidor, och radera bort folk som faktiskt inte alls prioriterar mig eller ser mig som en bra vän. Detta måste göras. :/

Nu ska jag skölja ur hårfärgen i håret och sen leta fram nån lunch. Hihi...

Puss från Tuss!

Så trött på detta nu...

Det är inte ofta jag blir sådär riktigt jättearg. Men idag så blev jag det.

Jag blir attackerad med anklagelser, visst är "typ" vissa saker sant, men att få höra att man är en falsk person och att "det är inte första gånger det händer" - Gör mig rent förbannad!!! Är nån helt dum i huvudet eller!?

Jag är ärlig mot folk, jag säger vad jag tycker, jag hjälper och jag stöttar, finns där, jag är mer där för andra än vad jag är där för mig själv, jag ger mitt liv åt andra människor hellre än mitt eget... jag gör allt för folk, och det jag får tillbaka är... - att jag är falsk?! LÄGG AV!

Så jävla otacksamt, så jävla irriterad jag blir. Nu blev jag stämplad som det och tro inte det känns bra. Jag blir så jävla ledsen....

Idiot! Lämna mig fan ifred och gör vad fan du vill, men kom fan inte snacka massa skit och sprida falska rykten om mig, för jag har aldrig gjort dig nått illa, förrutom sagt det där jag sa.....HERREGUD!



RSS 2.0