No words to say.



Im trapped.. like a fish needs water :(

Lonely road.

Jag kan dra åt helvete....

Årets sista jobbdag!

Idag jobbade jag årets sista jobbdag, iallafall för min del. Året har ju ett dygn kvar men jag tackade för mig i år, fortsätter nästa år (dvs på söndag). Det gick väl sådär, önskade väl att det inte var så folktomt på stan idag... men man kan inte få som man vill jämt, ellerhur?

Känner mig energilös idag, trött, och vill vila upp mig, behöver det. Behöver lite tid med mig själv... Vill släppa alla ansvar för en dag, en stund... bara ta hand om mig själv och inte göra ett skit.

I morgon är det nyårsafton, och folk tjoar och härjar... det är nyårsafton VARJE ÅR?! varför denna hysteri? ffs. Vad är det att fira egentligen? Jag har inga planer.. ska vara hemma och vid tolvslaget kommer mamma och hennes kusin upp till mig och tittar på fyrverkerier och skålar med skumpa med mig. SEN får vi väl se vad jag hittar på, om jag stannar hemma i min lgh eller om jag ger mig ut, hem till Ebba och dricker lite cider... vi får la se.

Man vill ju gärna ha lite bilder från årets sista dag.

Nu sitter jag hos mamma, är trött och hungrig efter en heldag, ska nog äta något.
(för övrigt sitter jag och tänker på nån jag råkar älska rätt mycket.. hihi)


Puss från Tuss!

Bacillskräck till fasa.

Nu har det gått sådär långt igen. Precis som förra året, jag trodde dock att jag skulle slippa bli så i år. Livrädd för magsjukorna! Livrädd för att träffa folk som kretsar kring bl.a barn, för barn blir alltid smittade först. Stora folkmassor är bara att glömma, de ger mig starka panikångestattacker. Livrädd snart för att vistas utomhus överhuvudtaget, för folk spritar inte händerna lika mycket som förra året i år. 

Det är inte kul att gå varje dag och vara livrädd och på helspänn för att man KAN RÅKA BLI sjuk. Varje person man träffar gör en skeptisk. Vill inte må såhär mer för jag mår SJUKLIGT dåligt av detta tillstånd, och nej, det är inte friskt - jag VET det.

Tur att det finns folk som försöker förstå mitt tillstånd och anpassar sig efter mig. Som spritar händerna för att lugna mig, hostar och nyser i armvecket osv. Men så finns det ju folk som hostar rakt ut... ;) haha.. behöver jag säga ett namn?! :P gör inget dock för jag vet att hon inte är sjuk.

Ska försöka övervinna rädslan genom att utsätta mig för sån miljö. Dvs tänkte ge mig ut på öppet vatten - Tuna park!

Igår när jag var och handlade så sa en kassapersonal till en annan "Erika fick ju gå hem för hennes mage ville inte må så bra som hon ville.. usch jag är jätterädd för magsjukan" KUL- Jag ville typ PANIK springa ut därifrån.

Och i går kände jag mig så sjukt ensam... ringde alla mina vänner.... ingen svara, smsade alla typ... ingen hade tid eller ville eller orkade eller kunde. Till slut hittade jag ljuset i tunneln! Tack kära hjärtat! <3

Hursomhelst... nu ska jag tvätta ansiktet sen ska vi iväg... Jobbet kallar 16-19 :)

Puss från Tuss.


Plz blow these tears away!

Tårar.. när ska de upphöra? - Mår inte så bra va.
Det är dock inte konstigt, så mycket som hänt mig detta år, typ massor. Hm.

- Tuss.


Clean it up

Jag mår inte så bra idag, jag har en jobbig känsla i magen som jag verkligen HOPPAS ska FÖRSVINNA! Jag skulle behöva träffa ett bra medium och få lite vägledning så jag vet vad som händer. För allt är bara rörigt nu.

Igår bara grät och grät och grät jag och det var väl dags att släppa ut allt man pressat så hårt inne. Jag berättade äntligen vad jag verkligen känner och nu känns det mysko. För jag har verkligen blottat mig själv.. och vad fick jag ut av det? Jag mår inte bättre just nu.

Dagens positiva är iallafall att jag ska till jobbet strax, och sen hoppas jag att det vänder för mig. Cuz i need it.

Jag behöver komma bort.... :/ Rensa allt...

Puss från Tuss.

Julen 2010

Igår var det julafton. Och jag måste säga att det var himla mysigt. Vaknade tidigt och ville bara ligga och dra mig en stund till, men det var bara gå upp, klä sig och dra till kyrkan för att gå på traditonell kyrkbesök precis som varje jul, även fast jag inte är speciellt kristen. Hursomhelst, efter det gick vi hem och käkade julgröt och åkte till pappa för att hämta honom och sen till kyrkogården.

Det var iskallt ute, och efter kyrkogårdsbesöket åkte vi hem till mamma och åt mat och strax därpå gick vi hem till mig och fikade och tittade på kalles jul, öppnade julklappar och satt där ett bra tag. Drack lite bubbel med mamma och pappa också. - I mina nya champangeglas som jag fick i julklapp av alle <3

Första julaftonen på säkert 15 år som jag njutit av julafton, som hela familjen varit samlad, alla varit nyktra och trevliga och glada. Den kommer jag minnas lääänge..

Idag är det juldagen och inte mycket har hänt mer än att jag tittat på filmer på tvn idag.. typ halva dagen. Om en stund kommer moster och kusiner hit och firar jul med oss. Innan dess ska jag hinna hjälpa mamma med maten och tvätta håret och byta kläder... men det ska nog gå bra.

Jag tänker inte göra som alla andra.. och skriva ut vad jag fick i julklapp, för jag behöver liksom inte skryta.

Ha en trevlig fortsättning!

(btw hjärtat, jag saknar dig galet mycket... !!!)

Puss från Tuss!

i allways end up hurting someone down the line....

Jag vet inte om jag orkar mer nu... seriöst.
Vad jag än gör
Hur jag än gör
Om jag ens gör nått
eller om jag inte alls gör nått alls..


ALLT precis allt blir fel.


i allways end up hurting someone down the line.... </3

Jag pallar inte.

Tuss.

fyfan alltså.

tokigt det blir när folk ska misstolka saker... det visar sig ju bara att jag inte kan skriva blogg längre....


nu skiter jag i allt, jag drar till min enda trygghet just nu, mitt jobb.

tuss.

You make me wanna fly away.

Nu hänger jag inte med alls längre. Varför gör du såhär emot mig? Tvingas ställa frågan: Vem är Du? ... Du är inte den jag blev tillsammans med, den jag älskar över allt på jorden, Vad fan hände?! Vad sysslar du med?!

Du utsätter mig bara mer och mer för smärta, jag mår asdåligt och jag trycker undan det SÅÅÅ sjukt många gånger och även fast Du vet hur jag mår, så fortsätter Du.... Vad vill du mig? Du säger (påstår) att du älskar mig, men ändå utsätter du mig för detta!?!?!

Jag älskar dig, och samtidigt avskyr jag dig på samma gång :/ Det stör mig att jag älskar nån så starkt som jag älskar dig. För du behandlar mig inte som guld, som jag bör bli behandlad. Och det ärdags att jag sätter ner foten och säger ifrån nu, för nu gör det FÖR ont! - Hör fan inte mer av dig om du inte kan ge mig vad jag vill ha.... och behöver.

Jag har fått nog. Och mitt hjärta blöder (och det finns inget stopp....) </3

Puss från Tuss.

4-e Advent

Mysigt var det när det jag vaknade i morse. Åt jttegod frukost, hann med en hel del faktiskt. Myste i soffan med min frukost och mitt varma thé. Nu känns det härligt, man känner verkligen att julen på väg in.

Nu ska jag dock iväg till jobbet, har precis tittat på en rolig julfilm på 5an. Så nu blir det till att ignorera alla knutar i ryggen och vandra ner till jobbet och jobba 6 timmar.

Puss från Tuss.

Julgransdebut, film-mys och julklappsinslag.

Kom hem efter en dag på jobbet, var helt slut när jag kom in hos mamma, och hon var snäll och hade mat till mig! <3 Åt och hjälpte mamma att slå in hennes julklappar till kusinerna bland annat, sedan kom syster över och vi hjälpte mamma och gjorde (enligt tradition) det vi brukar göra tillsammans, dvs klä julgranen! Myspys. Sedan hann jag både titta på robinsson, bada, laga matlåda och titta på film tillsammans med älskade mami. <3

Sen följde broren med mig hem och vi klädde min julgran. Debut, har alltid velat klä min alldeles egna julgran! Vilken underbar känsla <3<3<3 och snygg blev den, även om det kan tänkas se ut som en EMO gran :P haha!



Nu har jag myspys-känsla i min lägenhet, självklart även tända ljus tända. <3 Lyssnar på underbar julmusik.

Nu är det dags att sova. Glad att jag hann så mycket idag, även fast jag var slut och har ont överallt.

Puss från Tuss!

Lördag!

Ville inte gå ur sängen i morse, snoozade i två timmar, och tur var väl det att jag ställde klockan så tidigt så det var möjligt. Men nu har jag ätit frukost och ska knata ner till alle och matte på jobbet! Jobbar till fem idag, sen får vi väl se om det blir att stanna kvar en timme till eller om det klarar sig och blir lugnt.

Har inte likaont i dag i kroppen som igår. Hoppas det forstätter bli bättre.

Off i go.

Puss från Tuss.

Fredag-julklapps-inslag-mys!

och så slog jag nyss i mina första julklappar. Myspys. De andra ska jag inhandla på måndag! Nu ska jag sova!

Puss från Tuss.

Redan fredag?!

Dags att gå till jobbet nu. Snöstorm ute men vad ska man göra när man inte har nån bil eller körkort! Man kan ju inte alltid räkna med att folk ska köra runt en.... Iskallt ute säkert.

Idag är det 2 år sedan farmor gick bort. Så det känns lite sjukt att det var så längesen fast det känns som det var igår. Mår lite bättre idag, fick sån ny härlig energi av att bada igår!

lite trött är man ju alltid men vad ska man göra åt det liksom.

Nu kallar jobbet!

Puss från Tuss.

Vatten vatten, bara vanligt vatten...

Internet ville inte fungera i morse när jag satte igång internet på min dator vid frukosten. Struntade i datorn och promenerade ner till jobbet i mycket god tid. Plask plask plask sa det under fötterna när jag kom till jobbet i morse. Jahaja, vatten rann över i kranen och vatten överallt på golvet. Vatten till grannbutiker osv.. vilken soppa. verkligen.
Jag ringde A i ren panik och hon kom sen in och hjälpte till. Jag fick såklart panikångest och hjärtat satt uppe i halsgropen. Tur att hon vet hur det är och kunde lugna ner mig, jag gick ut på en själrensande promenad för att lugna ner mig och kom tillbaka med ny energi. Var skönt, för jag var helt skakis. Efter min lunch fick vi iallafall igång allt som det skulle... skönt det.

För övrigt idag har jag bara varit helt förvirrad, rörigt i huvudet, yr... ja... yberstressad inombords. Tack till A som kom in nu på kvällen och hjälpte mig. Hon kände på sig att hon behövde komma dit och jag behövde henne där!

NU är jag äntligen hemma... typ... är hos mamma. Ska laga mat, och försöka få i mig den också, sen tänkte jag ta mig ett varmt avkopplande bad, för jag har ont överallt och behöver stressa ner. Mår verkligen inte bra idag.

Man tycker att jag borde vara trött på vatten idag, men ja... ironi.

Puss från (en trött) Tuss.

myspysledig dag!

Haft en räddande dag,var ledig så jag har blivit bjuden på lunch på stan. MH! BLACK AND WHITE! <3 Åkt till Anette, varit ute med Triton, osv....

<3

Nu har jag sjukt ont i kroppen och vill inget annat än lägga mig i sängen.

Puss från Tuss.

Magen skriker, av smärta.

Vet inte alls hur jag mår idag egentligen. Magen gör sig hörd iallafall... och det gillar jag INTE!!

Känner mig oerhört ledsen och känslig idag. Inte så konstigt kanske? Hursomhelst så ska jag strax ner till mamma och titta på våra bästa år och äta frukost, kanske tvätta håret också om jag hinner. Sen ska jag ner till tomteverkstan´på jobbet... Det är mycket som händer nu och jag hoppas att magen vill vara snäll, (trots att det kan vara stressigt)... men jag jobbar i min egna takt.

Tänker på dig hela tiden... önskar att saker och ting var bättre. Saknar dig. :( All the time.
Min kärlek <3 :/


Puss från Tuss.

Slapp söndag.. Nja.

Idag har jag varit och lekt med Triton, mysigt. Varit på stan och hälsat på inne på jobbet, jag har också tagit en skön promenad hem och jag har städat och varit och handlat. Det känns himla bra att ha det gjort.

Lägenheten känns större och finare nu när kartonger är borta och det är nystädat. Dock tråkigt som fan att vara ensam hela jävla tiden. Jag är inte en sån person som trivs ensam... det vet alla som känner mig. :/


Nu dricker jag lite välling, ska strax sussa. Workingtime i morgon <3 känner mig duktig som la ut alla bilder på facebook nyss från julbordet! Natti!

Puss från Tuss!

Julbord med jobbet<3

Idag har jag inte gjort alltförmycket på dagen, var nere på stan och fixa present till alle, sen åkte jag och robert till anette ett tag och drack kaffe och snacka lite. Sen hem för att tvätta håret för att sedan vandra ner på stan och käka julbord med mina knäppa vänner! <3

Jättemysigt. Fyfan vad man skrattar i det där sällskapet! Inte lite bilder blev det heller, och Anki med sitt "PEDRO" hela tiden.. LOL!  Tack för en kväll full med skratt.



Lite bubbel först kanske...



Mina kära kollegor! <3



I love my Ebba! <3 Jag ser ju lite onykter ut...hahaha...


Nu ska jag gå och sova, för klockan är massa mycket!

Puss från Tuss!

OMFG!

Jag sov 4 timmar i natt, om ens det!!!!!! INTE OK! Min stressmage blir bara värre och värre fick ju inte sova alls i natt, mår ju så jävla illa hela tiden. Huvudvärk och illamående på högnivå igår innan jag somnade, tänkte att "nu har jag fan åkt på magsjukan" var beredd flera ggr att springa till toan. Och inte fan mår jag bättre idag.. nejnej!

Hur fan ska jag fixa att jobba med ett sånt här extremt illamående?! Gud, jag dör! Men ska äta upp min aktivia sen dra iväg till jobbet.

Håller tummarna på att jag klarar av dagen!

Puss från Tuss.

Tankar...

Tänker en hel del nu ikväll, på allt. Började gråta nyss. Har pratat med mamma i telefon och jag känner mig så fruktansvärt ensam. Jag mår inte så bra, tror jag. Verkar så iallafall. Jättekänslig och allt känns tungt.

Tankar borde inte få tänkas, saker och ting borde radera minnen tycker jag... som man mår dåligt av. Sitter och tänker på henne som fan just nu, önskar att saker hade slutat annorlunda. Vill spola tillbaka tiden, vill ändra saker... då hade jag mått så mycket bättre idag! Men kommer alltid tänka på henne... kommer alltid önska att jag kunde ändra saker, stoppa tiden, gjort saker ogjort.

De som känner mig väl vet vad jag pratar om.... Smärtan gör ont! Fruktansvärt... 

Anyway, sova ... för jag ska jobba igen i morgon. 

Godnattpuss från Tuss.


Mamma <3

Dagen har varit helt okej. Jobbade med A och E idag! Skoj! Efterjobbet tog jag en promenad (som vanligt) hem, fast jag gick hem till mamma. Där åt jag mat och tittade på idol tillsammans med henne och lillebror. Trevligt!

Mamma och jag skrattade som aldrig förr sen när vi satt på Facebook och tittade på videosnuttar! LOL jag tror aldrig jag skrattat så friskt med någon förr. <3 Tack mamma! Det var himla roligt!

Nu är jag ensam igen, hemma i min iskalla lägenhet. Ensam. Lika tråkigt att gå och lägga sig varje kväll... ont i magen som vanligt... :(

Men va ska man göra... bara att leva med det! Tog en egobild med systemkameran idag <3 Bjuder på den och säger godnatt, för nu ska jag sussa.





Puss från Tuss.

Iskallt ute.

Dags att kila iväg till jobbet! Ska bli jättekul idag, för jag jobbar med de bästa<3

Ladda batterierna i kroppen, för jag ska jobba hela helgen, så ikväll blir det att ta det lungt framför tvn.

Nu ska jag springa...

Puss från Tuss!

Känslig, och något virusliknande på g.

Sov bra inatt, dock mår jag inte så bra idag, vet inte om det är nån bacill eller virus som försöker göra mig sjuk, men jag har varit lite småseg idag och jättekänslig, vet inte vad det är med mig faktiskt... hoppas det var en endagsgrej. För tydligen märktes det på jobbet. - Jag vill må bra!

Trött som bara den nu, vill sova... men klockan är bara 18 så det känns lite väl tidigt... Ska åka och handla snart med min darling sen hem och mysa i soffan och försöka låta bli att frysa ihjäl. Måste fixa internet också, svårt att ha kontaktsurf...

När ska allt vända? eller börjar det gör det nu? - Jag vill ha svar...
Kanske mår jag bättre om jag gråter ut allt jag känner inombords?
Inte nog med det så börjar min bacillskräck bli värre IGEN! omg.. ska jag orka vara jobbig?

Puss från Tuss.

RSS 2.0