Losing you... NO!

Gårdagen var helt okej, jag jobbade över 2 timmar extra, drog hem och fixade med det jag skulle, sedan drog jag iväg med mamma och lillebror till Slagsta glass och tog varsin glass med dem.

I dag har jag varit ledig hela dagen, mina planer att åka till Västerås blev inte som jag tänkt, då jag insåg att jag inte riktigt hade råd med det, men det är så tråkigt när folk inte förstår att man kanske inte har råd med allt. Speciellt när man ska åka iväg till Italien om 2 veckor och lever på en deltidslön.

Hursomhelst, idag har jag umgåts med min kära mor! Vi åkte ner på stan (mor, bror och jag) för min lillebror skulle fixa med papper på diverse ställen, medan mamma och jag letade present till tvillingkusinerna, inte lätt att handla när man knappt har råd med det, men vi hittade en grej som vi tror ska bli kanonbra! :)

Efter det träffade mamma och jag på Tobias på stan, (den jäveln tänkte skrämma mig men mamma förstörde det) Gick en sväng med honom för han skulle tillbaka till jobbet och mamma och jag skulle till samma håll, sen drog vi och väntade på lillebror och när vi var klara på stan åkte vi till tuna park en sväng.

Med mat i magen och lite bilturer överallt så kom vi hem, och pappa kom över och fixade min punktering på cykeln som jag haft ett tag, väldigt snälllt gjort. Hoppas den håller nu! *håller tummarna på det*

I morgon väntar ännu en ledig dag, Vi får la se vad den har att bjuda på! Skulle behöva städa lite på kolonilotten och fixa lite saker, men det tar jag då... idag är idag och i morgon är i morgon.

Saknar en person... men denna person har bett mig att inte höra av mig, så jag försöker (trots att det tar emot som fan) att inte göra det, jag respekterar folks önskan. :/ Saknar dig iallafall.....

Nu ska jag och en vän ta en liten promenad så här på kvällskvisten, sen ska jag hem och ta hand om tvätten!

2 veckor kvar till Italien, och endast 10 dagar kvar till Studenten (inte min dock)

Puss från Tuss!

Rullar på som det ska!

Som jag berättade i inlägget tidigare så är det "bästa perioden" på jobbet nu! Och det är jättesvårt att slita sig från jobbet, även när man är ledig eller har slutat för dagen. - Så blev det idag när jag slutade... jag blev kvar en timme till... för att jag ville inte gå hem, ville fortsätta med allt kul som händer! =) (då gillar man verkligen sitt jobb, tror jag!)

I dag har jag varit och handlat med mamma och lillebror, jag har också fixat och donat, och jag har fått ut massor utav dagen måste jag säga... längtar redan till i morgon! <3

För övrigt känner jag mig lite nerstämd nu såhär på kvällstid, blev lite mycket i huvudet tror jag. =/ Varför måste det börja bli sepe i huvudet nu för?! Jag orkar inte rensa bort allt.... Nåja, bara bita ihop och se glad ut, så kanske det försvinner snart!

Puss från Tuss!

Fantastisk helg!

Jag måste säga att jag har haft en jättemysig helg! I fredags jobbade jag och sedan tog jag tåget till Strängnäs. Kände som att den kvällen gick väldigt fort. På lördagen tog jag och Mathias oss en lång promenad i jättevarma soliga Strängnäs... vi gick nästan 1,2 mil!! Den du! Jättemysigt! Och jag råkade moffa glass, men det får man göra när det är sådär varmt och man vandrar jättelångt. Dock var jag ovanligt pigg hela tiden, hade kunnat gått längre... om inte huvudet rört till det... blev lite yr.

Hursomhelst.. åkte hem sen och tittade på pride paraden på stan. Och sedan satte jag mig på royal oak, där min kära mor satt med sin gode vän och drack en öl, så jag tog en jag med och sen blev det två... och så träffade jag ju på herrn som jobbar där. Hm... Hursomhelst... min kära broder kom och hämtade mig vid 20:00 tiden och vi åkte till willys för att köpa lite godis, eftersom det är/var Eurovision song contest finalen!! Och jag blev superduperglad när våran kära loreen vann hela skiten! =D

Söndag... drog jag ner på stan och in på jobbet för att göra min bästa vän sällskap under hennes arbetstid, så jag passade på att hjälpa henne med att montera studentskyltar (det är jättesvårt att slita sig från jobbet nu när det är student-tider) sen råkade jag vara kvar tills det var dags att stänga och gå hem... så jag hängde med henne till MAXI och vidare för att hämta upp mina älskade gudbarn! Vilken lycka i mitt gudmorshjärta! <3

Vi bestämde oss (plus Matte och några fler) att åka ut till mälarbaden och bada och sola... så vi gjorde det, och det var oerhört mysigt! Jättehärlig helg, kort sagt! <3

Tack alla som gjorde min helg! <3



Kvällsblogg!

Måste skriva av mig lite känner jag! I dag har det varit full rulle må jag säga, började dagen med att missa lunchen totalt, istället blev det en "lunch" bestående av 2 bananer och 2 äpplen, (inte okej!) så min mage ville inte som jag, och jag ville inte vara som jag ville vara. Om någon förstår? Man fungerar inte så bra på några frukter på dagen, så jag har varit en riktig virrpanna idag, men det gick bra ändå, fick mycket gjort! Det känns bra!

Allt har flytit på underbart bra på jobbet, och just nu kretsar mitt liv kring just det, - Jobbet! <3

Längtar som en tok efter FREDAG och jobbet! Mest av olika anledningar, men delvis för att jag ska frulla med anki i morgon, sen jobba vidare med alla studentskyltar som ska göras! Känner på mig att det kommer att gå jättebra! Sen kommer ju min bästaste Ebba ner och jobbar med mig några timmar också! Och efter jobbet ska jag äntligen få träffa Mathias!! ;)

På lördag är det ESC och Pride parad i stan, och på söndag är det mammornas dag! <3

Nu ska jag nog föna mitt nyduschade hår och krypa ner i sängen, hoppas på att halsen inte gör ont i morgon när jag vaknar och att jag inte hostar allt för mycket i natt eller i helgen!

Puss från Tuss!

Love is music, music is life, life is love! ♥

Vaknade denna morgon av hostan såklart, men även utav att ena halsmandeln är stor och att halsen värker! Hoppas verkligen att detta dumma virus drar åt skogen snart och lämnar mig ifred! 3 veckor kvar tills vi ska till Italien och jag tänker INTE missa eller vara sjuk då! Dessutom tycks jag har smittat ner min kära moder, vilket jag absolut inte ville skulle hända, hoppas det försvinner fort! :/

Satt och funderade lite på en massa saker, helt plötsligt kommer det upp i huvudet (samtidigt jag lyssnade på musik) -  "love is music"... så jag fortsatte meningen så den blev såhär.. mina egna ord -

"Love is music, music is life, life is love!" <3
Sant ju!

Nu ska jag klä på mig och fixa någonting att äta till lunch, för sedan bär det av ner till jobbet igen! Vi har verkligen full rulle där kan jag ju säga, det är ingen vila. Mycket vattendrickande och åter full rulle. Men hellre det än inget att göra och rulla tummarna. :)

Igår kväll efter jobbet tog jag en promenad ner till djurgårn och träffade min Ebba o co, vi drog till Vilsta och spelade kubb och vi trodde ju att vi tjejer skulle vinna, men vi lät killarna vinna så vi kunde åka hem, det var så himla kallt och det var askul också... vi ska göra om det, när det inte är så kallt och mygg överallt. :)

Mysigt att hitta på saker med sina vänner. Vänner in my heart! <3

Nu avrundar vi detta...

Puss från Tuss!


Tiden rusar förbi.

Idag fick jag sova lite längre (för min dumma hosta) och det kändes härligt må jag säga, även fast jag knappt vågade ändra sovposition för att inte förstöra nånting. Minsta rörelse startar igång hostan när jag sover!

Har inte tagit någon promenad idag, och det känns inte så kul måste jag säga! För jag hade verkligen kommit in i det där nu, och nu kanske man blir lat! Men jag vill bli av med min hemska hosta först. Så det är lite tråkigt tycker jag!



Men någonting som är positivt är att det är studenten om 2 veckor, och det är Italien om 3 veckor. Pratade lite med moster idag och hon är lite nojig över jordbävningen och så, alltså att det ska komma en till, för det kan göra det. Men jag är inte ett dugg orolig, just för att jag känner att är det meningen att vi ska råka ut för någonting så kommer vi göra det ändå, oavsett vad vi bestämmer oss  för att göra, för jag anser att vi redan har valt våra liv och vad som ska hända i dem innan vi börjar leva... kommer vilket fall skriva ett brev innan jag åker, och lämna här hemma. Utifall att...  - Men ingenting ska hända! Mer än att vi ska ha askul och få minnen för livet! :)


Sitter och saknar mannen i mitt liv... även fast det kanske inte är så officiellt så finns det alltid en speciell person som tatuerat in sig själv i mitt hjärta, och vi har självklart både upp och ner- gångar  - Men kärleken övervinner allt.

Det sorgliga är att det finns folk som tror sig vara kära i mig, eller en speciell jag tänkte på just nu... och jag vill verkligen inte såra någon, det är inte i min natur... och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det där. Vad jag ska göra åt det riktigt... hoppas det rinner ut i sanden bara.

Nu ska jag sminka mig och sen får vi se vad jag hittar på, för i eftermiddag jobbar jag! :) Ska bli kanonskoj!

Puss från Tuss!

:/

Jag saknar dig, min kärlek. :/ Vill bara ringa dig hela tiden och säga det.

Tecken från andevärlden...

Igår kväll när jag låg i soffan och slötittade på tv innan jag skulle gå och sova, så inbillade jag mig att det lät som att någon sprayade nått i mitt badrum, lät precis så men idiotjag tänkte att det var bara jag som inbillade mig för att jag var så trött så jag brydde mig inte. Men så idag när jag skulle borsta tänderna så såg jag någonting intressant..... spegeln var (som jag tidigare i veckan tvättat rent) skitig med hårspray! Då slog det mig... jävlar jag inbillade mig inte, och nej... där var det en text på spegeln... det står "Ho" eller "Hjo".... och vad det betyder vet jag inte.


Jättesvårt att se på bilden, men jag försökte fota så bra jag kunde.


Sökte på Hjo på wikipedia och där står det en förklaring som var lite läskig. "här vilar friden"... vad betyder det och vad vill det mig?!

Läskigt det där, men samtidigt är jag inte förvånad över att få tecken från andevärlden. Intressant dock vad det där ska betyda, ....... eller ska det föreställa en streckgubbepå sidan?

Puss från Tuss!

Nya tag!

Nu kör jag nya tag. Mamma och syrran kom över i morse och drack kaffe tillsammans med mig, sen gav vi oss ut på en morgonpromenad i 1 timme, jag ställde mig på vågen och mätte runtom alla ställen för att nu ska jag ha resultat!

Känns bra, tänker hålla på sådär varje dag nu! Nu jäääklar ligger motivationen på topp, bättre hälsa!

Just nu har jag lyssnat på radion på Benny och jag hoppas med allt jag är att han svarar på min fråga!


Puss från Tuss!

Fatness.

Nu orkar jag inte höra mer från folk angående mitt utseende. Ja, jag vet redan att jag ser ut som ett hus. Det är inte så himla lätt att försöka få bort magen, låren, armarna... och numera fettet som sätter sig på ryggen som valkar, alltså.... kunde jag byta så skulle jag! Jag mår jättedåligt psykiskt just nu över mitt yttre.

Men det är ingenting man säger till folk. Istället hackar folk på en och retas... visst, kanske är kul för er, men för mig är det som misshandel i psyket.

Vill gå ner 14 kilo igen, som jag gjorde när jag var tillsammans med S.




Hur ska man lyckas och hur ska man börja?! Jag vill inte vara fetto i ITALIEN!!

Orkar inte ens motivera mig själv när folk klankar ner på mig. :'( Nu kom tårarna...


Ta en titt på dig själv innan du yttrar dig.

Puss från Tuss!

Studenten i full gång!

Igår vaknade jag rätt tidigt, tur var väl det för jag blev inringd att jobba och det var det bästa på länge, blev hur glad som helst när hon ringde och frågade om jag kunde komma in och jobba! =D Hann med en hel del på morgonen, duscha, sminka mig, diska, laga matlåda, och käka frukost i lugn och ro! :) Kändes som förr i tiden och det var en helt underbart att jobba, hade en härlig dag! Och idag kommer en till... idag ska jag jobba heldag!

Ska bli spännande och se hur det går, men det ska nog gå jättebra! :)

Dags att ta och borsta tänderna och ta på sig skorna och jackan för att bege sig på cykeln ner till jobbet! Får inte glömma matlådan heller!

Puss från Tuss!

Hit the lights!

Var ett tag sen jag skrev sist. Nu börjar allt ordna upp sig känner jag, fast att jag har en liten orokänsla i magen kring en sak, men det går säkert att reda ut med tiden. Jag mår bra och har fortfarande kontroll över mig själv, vilket känns helt fantastiskt. Såhär bra har jag inte känt mig på flera flera år, äntligen är jag min egen och tar kommandot över mig själv! Tror jag skulle ha varit "singel" istället för att påbörjat ett nytt när jag kände att det var vad jag behövde, men älskar man nån så starkt så blir det lätt att man ser förbi det och tror att det ska funka ändå.

Idag är jag glad för valen jag har gjort. Jag lämnar dock det förflutna i det förflutna och blickar framåt. Det som har hänt har jag lärt mig något av och därmed behöver jag inte blicka tillbaka.

Jag ska vara med mig själv, det känner jag i hela kroppen... Iallafall för nu. För jag tror att jag blivit för bränd av allt. Känner för en gångs skull att jag ska lyssna på kroppen och sinnet!

"Hit the light, let the music move you, lose yourself tonight, come alive, let the moment take you, lose control tonight"


Förövrigt så är det 4 veckor kvar till Studenten, och 5 veckor tills vi åker till Italien, det är 6 veckor till vi får besök av våra ungerska släktingar och jag bara känner hur lycklig jag känner mig! Ska bli så kul, älskar att längta!

Det var allt jag hade att dela med mig av just nu.

Puss från en glad Tuss!

Satan i skatan!

Hade en hemsk dag häromdagen.. då jag fick besök av en skat-unge som flög in hos mig. Jag blev såklart livrädd och sprang raka vägen ut för att plinga på hos grannen för att få ut fågeln. Jag har en extrem fågelrädsla.

Men vi lyckades efter en timme ungefär få ut den. Jag är fortfarande lite rädd, när jag tänker på det. Tänk om den kommer tillbaka igen liksom, nu kommer jag aldrig våga ha balkongdörren öppen igen.  För grejen var den att det var soligt ute och jag tänkte vädra lite efter att jag setat på balkongen och ätit lunch, lät det va öppet och gick in i mitt "rum" och la mig i soffan för jag tänkte vila lite. Men så såg jag fågeln flyga förbi mitt fönster och jag hörde nått ljud i köket/balkongen, så jag gick dit för att titta och jo visst fan hade jag en fågel i köket på väg in, så jag rusade bara ut...

Den bajsade på min dator, klev på min dator, bajsade på mitt täcke i min säng, och hade ner tavlan med mormor och morfar i sängen, bajsade på golvet, bajsade på kudden i soffan, bajsade på bordet... flög in i fönstret ett antal gånger, hade sönder min fina blomma och klättrade omkring på min gardinstång, bajsade lite till på fönsterräcket och sen lyckades min granne öppna ett litet fönster som den efter mycket om och men flög ut igenom, så jag fram där snabbt som satan och stängde... sprang ut i köket och stängde balkongdörren och tillbaka in för att verkligen stänga fönstret igen... USCH ... men sjukt tacksam för all hjälp av grannen. Underbara dam!

Förövrigt var helgen jättehärlig.

Idag har jag tvättat allt, som fågeln kan ha varit på... jag är så bakterierädd. Plus att jag behövde tvätta. Har varit med Ida idag och träffat henne söta unge, och så har jag inte gjort så mkt mer, jag och broren åkte och köpte pizza, och har mest degat framför tvn. Men jag måste börja göra nått åt min mage nu, den ser förtaskig ut.

Med det avslutar jag inlägget med att säga... att jag mår äntligen som jag vill må med mig själv. Från insidan alltså.

Puss från Tuss!

Fikastund!

Idag är det redan fredag igen, har varit på stan idag med mamma och syskonen, och sen har vi fikat hemma hos mamma. Jag har setat och scannat in alla bilder på mamma från när hon var liten och likaså med pappas. Jag tycker det är lite roligt faktiskt. Hihi... De var så söta när de var små!

Har inte så mkt att göra nu på kvällen, känner mig oerhört trött. I morgon ska jag jobba och likaså på söndag. Veckorna går förbi så fort nu, man hinner knappt reagera! =P

Det var allt för mig.

Puss från Tuss!

Poliser, jobb och solsken!

Idag har det varit strålande sol och fint ute. Jag har dock jobbat sådär första maj! Välförtjänta pengar! Hihi! :)



Tiden gick som vanligt oerhört fort på jobbet, och jag hann montera 11 st studentskyltar och så hann jag göra 7 st efter det. PLUS att jag hjälpte kunder och hann städa lite grann! Inte illa. Men jag har tappat bort min riiiing?! Vet inte om den ligger på jobbet eller om den är borta! :(

hursomhelst, när jag slutade/stängde och skulle gå hem så såg jag till min fasa en stoooor rad med upprustade poliser och två stora skåpbilar åkte förbi mig fulla med poliser i! Visade sig vara kravaller vid tågstationen! - Min åsikt är.... fyfan vad barnsligt att kasta stenar och grejer på varandra. Låt folk ha sina åsikter.. det är DET demokratin är till för... men använd inte våld för i helvete. Så jäkla onödigt...

Nåja, kom hem till mamma sen iallafall och vi åkte och plockade upp syster och pappa för att åka hela familjen till Sundbyholm och umgås lite. Mysigt tycker jag! :) Det tror jag alla tyckte.

Nu ikväll har jag gjort kyckling/pastasallad och det är bra att det finns kvar till lunch i morgon! Hihi. Visst, pastan kanske inte är så nyttig, men vem bryr sig? Viktigaste är väl att man blir mätt?

Nu är det mörkt ute och jag ska snart bege mig hem igen (är just nu hos modern min)

Det var allt för mig just nu, skriver en blogg igen om några dagar när jag har nått att berätta.

Puss från Tuss!

RSS 2.0