Man får vad man förtjänar.

Åh gud vad jag ångrar dig. Ångrar allt Du gjorde mot mig, och du fortfarande gör i mitt huvud. Önskar man kunde klättra ur sin kropp och slippa känna allt det människor får en att känna. Och då menar jag fan inte bra känslor! Jag är för första gången i mitt liv, i år... SJUKLIGT GALET OTREVLIGT ASFÖRBANNAD! Kastar grejer omkring mig och skriker så lungorna lägger av!! Hur fan kunde jag vara så jävla dum, då...... den tiden.... och se vad det gjorde!

Ingen behöver fatta vad jag menar. Jag fattar och detta är MIN blogg, jag skriver av mig här... vill du inte lära så gör fan inte det! Fyfan vad jag skakar av illska just nu, behöver skaka av mig det!

Hoppas du stupar! Och jag kommer göra allt i min makt till att INTE BRY MIG!

Man får vad man förtjänar!

Puss från Tuss!

Tra lala laala

I dag har jag besökt kyrkogården, bjudit mor och bror på mat och åkt till Strängnäs och träffat världens absolut finaste kille! Så mysigt! <3 - Jag blir så lycklig av Dig!

Jag ler. Och just nu dricker jag ett andra glas vin. Äpple och kanel -vin.

Trevlig helg!

Puss från Tuss!

Jaha, mitt nya liv nudå...

Känner väl inte att det går sådär jättebra med mitt s.k NYA liv... ensamheten är hemsk. Vill inte vara ensam, äta frukost ensam, laga lunch ensam, äta den ensam, komma hem till min lägenhet efter jobbet och vara ensam, gå och lägga mig ensam.. vakna ensam... osv..... Så jävla deprimerande liv. Nej, det går inte. Dessutom är jag en förhållande-person och jag klarar inte av ensamheten. Behöver ha någon att prata med, vara med, skratta med, hitta på saker med, eller bara vara i samma rum som... och slippa gå och sova ensam. :/

Min enda lösning är att gå hem till mamma när jag känner paniken, för går jag hem istället och är ensam så blir jag deppig och det är det sista jag tänker utsätta mig för. Men hon säger väl till snart. För jag är typ där jämt numera. Dessutom bor jag 1 minut ifrån henne, och två gånger har hon varit här... eller dem. :( Vad är det för fel att hälsa på hos mig? Men min syster som bor i *cencur* kan man börja hälsa på varje dag... jag förstår inte. Har lessnat på att bjuda över folk.

Börjar inse att jag kommer va ensam. Tills nån tar tag i mig och kanske tillochmed måste fria, bo med mig och skaffa ungar. Men då är jag väl 30....... :(

Förlåt för deppbloggen... men jag är så less på det. Enda stället jag inte är ensam på är jobbet. Eller iaf i en timme, sen är jag tillochmed ensam där.


Nej nej nej nu slutar jag....

I dag ska jag iaf få göra julkort. ska bli jättekul :):):):):)  längtar till jobbet, vill åka dit redan nu, och jag börjar inte förens om 1,tim 40 min.... Vad vore jag utan mina älskade kolleger och jobbet? <3 Min största glädjekälla.

Puss från Tuss

Ett nytt steg, mot mitt nya liv.

Jippie! Jag fick äntligen min löööön! Hurraaa!
Dessutom har jag betalat in alla räkningar och väntar på att de ska dras. Och tanka på mitt internet, så nu behöver jag inte vara internetlös något mer. Gud så skönt!

I eftermiddag ska jag till jobbet, och ikväll ska jag mysa ner mig i soffan som vanligt. Måste börja vänja mig vid ensamheten, jag kan liksom inte dra till mamma såfort jag känner paniken av ensamheten. :/ Jobbigt men bättre att jag gör det själv än att mamma kommer säga "nu får du vara hemma lite istället för att komma hit" för det skulle göra alltför ont i hjärtat....


andas ut.

Puss från Tuss!

Tandläkarbesök - Laga tand

Var nyss hos tandläkaren och skulle laga en tand. Det jag inte var beredd på var nästan det värsta av allt: - Bedövningen! Usch och fy säger jag bara! sist jag tog bedövning så var jag rätt liten och då var det inte alls som nu. Kanske var det en mildare variant då. Den jag fick nu bedövade halva halsen, tungan, och hela högra sidan... men jag tror fan hon träffade en nerv för mindre än halva tungan är inte bedövad... jösses. Äcklig känsla.



Jag tror jag vet nu hur det känns för folk som får cancer eller stroke nu, när de tappar känseln i halva ansiktet permanent.. herregud vad hemskt.

Eftersom jag inte är kapabel till att prata normalt just nu, och eftersom jag inte har något internet passar jag på att blogga lite hemma hos mamma. Fyfan säger jag, jag ska sköta mina tänder betydligt mer nu, inga fler läsk eller godis för min del.

Tänkte följa med mamma och lillebror hem till systeryster idag och umgås lite med henne. Det är roligt att vara hos dem, men det blir typ inte av så ofta.

Nu, biter jag ihop och väntar till bedövningen släppt, för jag får inte äta förens den är helt borta. GAH!
Och försöker även bita ihop till på onsdag då mitt internet kommer tillbaka!

Puss från Tuss!

söndagslugn...

Idag har jag jobbat. Det gick bra, trots att jag mått underligt och nästintill svimmat halva dagen... (gjorde inte det men var skapligt yr i huvudet) Sålde en kamera idag också, det tyckte jag var kul. Hihi! Sen cyklade jag hem till mamma och där tittade vi på film och på serier, var där en stund och gick sedan hem och la mig i soffan, tittade på Pan Am och slutet av The Reader...

Nu är jag redo för att sova, och i morgon blir det att laga tand hos tandläkaren, hoppas verkligen att hon är trevligare då! Och dessutom slutar internet fungera idag/i morgon så jag hoppas att jag överlever..

Tack gode gud för att jag har världens bästa mamma. Ville bara säga det.

Nu ska jag sova, Godnatt!

Puss från Tuss!

Nu ska jag till jobbet, jobbet...

Hjälp! jag kommer inte ha något internet på tisdag och onsdag! Hur ska jag klara mig?! :(

Nåja, får väl funka ändå. Nu ska jag iallafall ner och jobba, hoppas det går bra, för jag håller på att bli sjuk! Men nu har jag tagit alvedon och hoppas på att det ska hjälpa.

Puss från Tuss!

Up over the hills...

Den här dagen har varit riktigt trevlig. Tog mig en mysig höstpromenad ner till stan idag, det var jättehärligt väder. Efter stadbesöket tog jag mig en rask promenad upp till sjukhuset och till mammas avdelning för att vänta på henne medan hon hade möte. Det tog en hel timme! :P

Sen har jag varit hos min älskade syster och fikat. "Mormorfika" dessutom. Muums! <3



Vi åkte till affären och handlade kvällsmat sen och åt den samtidigt som vi tittade på bra tvprogram. Mysig torsdagskväll tycker jag. Vi tittade på både "du är vad du äter" och "lyxfällan" så jag fick för mig att både ändra min kost och börja träna, och börja leta saker att sälja som jag inte behöver för att få in extra pengar. Lärorik dag!

Helt sjuk tanke att det är Fredag i morgon, IGEN! Tiden går för jävla fort alltså. Läskigt ibland.

Nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen och tittar på the mentalist innan jag somnar (som dessutom blivit en av mina nya favoritserier)

Puss från Tuss!

Ta ensamheten ifrån mig.

Jag hatar ensamheten... Jag vill inte bo ensam. :( Jag är en för social person, jag behöver kunna prata med nån när jag behöver, ha sällskap, slippa sitta och äta ensam, laga mat för en osv... Men jag får ta och leva med det. En vacker dag kanske jag flyttar ihop med någon. Då kanske jag aldrig behöver stå ut med känslan av att vara ensam.

Igår var jag (och mina syskon) och tittade på en lägenhet. Jag gillade den, men köket var inte ok för mig. Så jag ska ringa idag och tacka nej till den. Syyynd. För den var ju mysig.

Men jag får leta vidare. Dessutom tycker jag ju om den lgh jag har redan, men jag behöver ett kök, ett badkar och en balkong. Vet inte, jag kanske går och inbillar mig att jag ska få besök nångång! haha... dum jag är!

Idag känner jag mig lite sliten, vet inte om jag håller på att bli sjuk, känner mig oerhört trött, har ont i nacken, ryggen, huvudet och känner mig som man gör när man haft feber och blivit bättre.. kroppsmässigt alltså. :( Vill inte gå och bli sjuk, nej nej nej!

Nu ska jag väl göra nån nytta.. om jag orkar.

Puss från Tuss

Paint your hair.

Idag står det mycket på schemat, lagom mycket iallafall.

Först ska jag försöka orka mig på att färga mitt hår, sen göra någon lunch och sedan kl 16 så ska jag jobba lite grann, ikväll är det lägenhetsvisning och jag är himla nervös måste jag säga! Hoppas att den är jättefin, sådär fin så man inte ens behöver tänka över det utan bara vill ha den. Hihi! Nu är jag seriöst helt trött på den här lägenheten och dess brister... Det är verkligen iskallt här inne. Det blåser dessutom iskall luft in i rummet från över sängen. Det är inte ett dugg nyttigt eftersom jag kan bli förkyld och sjuk. Tänder ljus hela tiden men värmen går ju inte ut/runt i rummet eftersom att ventilationen inte fungerar som den ska.

Det som gör att jag inte vill lämna den här lägenheten är att jag har världens bästa grannar, en fin nyrenoverad lägenhet, jättefin utsikt osv... Men jag behöver ett kök och jag behöver ett badkar, och ett större rum!

Nä nu ska jag diska bort lite och sedan försöka färga mitt hår, helt själv. Får se hur det går! Har inte ens nått badkar så jag kan skölja ur det. Hoppas också att vattnet som är förorenat blir friskt snart igen... stackars alla dem som har sånt vatten här i stan :(

Puss från Tuss

Lillebror 23.

Idag gick jag upp runt kvart i nio för att jag skulle gå hem till mamma och uppvakta lillebror på födelsedagen. Jag kände mig ju lagom trött måste jag säga... men vad gör man inte för sin älskade lillebror på hans stora dag?

Dagens outfit idag blev detta:



Om nu bildkvalitén ser dålig ut så är det för att jag tog kort i kamerans display. Mammas dator har liksom ingen minneskortläsare. Dessutom har jag gått ner i vikt märkte jag, när jag ställde mig på vågen. Hurra!

Nu ska jag bara vänta till att klockan blir lite mer, sen ska jag vara modig och ringa till en tjej som har en lägenhet som jag ska kika på... hoppas jag får komma redan idag! Vore ju askul! :) Men jag har väldigt mycket delade känslor och åsikter kring en flytt. Har redan de bästa grannarna, bästa tvättstugan, nyrenoverad lägenhet och så... men att de aldrig fixar ventilationen eller värmen är ett minus, plus att lägenheten är inte så speciellt stor...

Tål att funderas på. Den här jag ska kika på är 40kvm.. den jag har nu är 28kvm. Lite skillnad.

Nu ska jag hjälpa mamma lite i köket, senare idag kommer det besök och då ska jag äntligen få moffa tårta och jättegoda bullar som min syster har bakat. Längtar! Hihihihi!

Puss från Tuss!


Fattig, men hoppas på vinst.

Idag är det en såndär tråkig dag. Jag är fattig och jag är trött och fryser. Känner inte för att göra någonting idag! Dessutom är jag hungrig igen, fast att jag redan har ätit lunch idag.

Jag tycker inte om Ensamhet

Spelade en v75 för 4kr idag och en DD för 20.... nu hoppas jag att mina hästar vinner, annars gråter jag.

Dumma fattigmansmånad :(

Puss från Tuss.

when the heart guides you...

Jag kommer aldrig att sluta älska dig! :(

Im beautiful in my way cuz god makes no mistakes.

Baby, i was born this way.


I morse vaknade jag av en jätteskön sömn, även fast jag knappt sovit speciellt mycket i natt eftersom jag fick svårt att somna och lite smått hjärtklappning... Efter att min sk. hjärtklappning lugnat ner sig lyckades jag äntligen sova... Och i morse hann jag precis till tandläkaren i tid och jag mådde rätt okej faktiskt.. tills tandläkaren kom in och var så himla otrevlig mot mig. "det duger inte" och "nej du har så dåliga tänder att du får höjd avgift" detta var ju katastrof tydligen... dumt att man inte bara berättar för sin patient istället hur man ska gå till väga för att bättra det istället?!

Dessutom var det inge kul att få ökat avtal på 96kr extra i månaden. GAH!

Hursomhelst så gick jag till Ica efter det och träffade på moster utanför, och där inne träffade jag även på Sandra, men sa dock inte så mycket,  tog mig promenad hem till mamma för att avreagera mig från tandläkarbesöket samt äta min frukost, vi tittade på dool och nu ska jag snart hem och äta.... Sen ska jag jobba hela dagen! =)

Längtar efter helgen... Tror att det blir att hälsa på en vän i Strängnäs då faktiskt. Men vi får väl se. Måste vara hemma på Söndag iallafall, eftersom jag ska ringa till en person och så fyller ju min bror 23 år.

Jag kände en kille som var jättekär i sin tjej och visade det väldigt tydligt... Och jag vet att hon var jättelycklig med honom. Han visade sig vara himla omogen och vägrade växa upp, allt han gjorde var att sitta hemma och spela sina tvspel, glömma omgivningen och sin tjej, hon fick alltid komma i sista hand. Dessutom gick han inte ens ut och letade efter ett jobb utan levde som en 18åring som fortfarande bodde hemma utan nått som helst ansvar över sitt eget liv.... hursomhelst så fick han jättefina kärleksgåvor av sin tjej i form av ramar med bilder, som han sedan kastade när han dumpade sin tjej, som han inte ansåg älskade honom... så tycker hon att han är ett jävla svin. Och JAG tycker att det är att sticka kniven rakt i någons hjärta med att göra en sån grej, för jag vet att den där killen hade en bild på henne vid sin dator. Tycker så synd om den här tjejen, och killen förtjänar inte en sån fin tjej.... hon förtjänar nått mycket bättre. - Undra varför hon inte kunde visa det då! Stackars tjej! :(


Nåja, nu ska jag fixa lunch, sen väntar jobbeeeet! =D
Puss från Tuss!

Solig höstdag!

Idag är det mycket på schemat. Frukost, sen vidare till Vårdcentralen, sen hem och luncha, sen träffa Ebba! EFter det ska jag hem en stund sen vidare till jobbet! :) Efter jobbet ska jag fixa massa saker också...

Bizy day! :D but i like it.

Puss från Tuss!

Sol och höstväder, mys!

Vaknade rätt tidigt i morse och drog till mamma för att sedan tillsammans med henne göra en hemlis. Det gick bra, men jag tänker låta detta vara en hemlis ett tag till, iallafall tills på söndag!

Förövrigt så har jag varit hos mamma hela förmiddagen och ieftermiddag ska jag jobba 3 timmar. Sitter och funderar över hur jag vill börja köra bil igen... men jag har aldrig ekonomin för det. Aldrig... även om jag har motivationen.
Men jag vill börja övningsköra igen... jag vill det verkligen.

Blir en liten powernap nu, sen ska jag hem och göra lite lunch.


Och vad som kommer till en viss person... så har jag fått nog nu. Det räcker...! Pallar inte mer!

Puss från Tuss!

Monday morning, day and night.

Vaknade helt underbart skönt i morse!! -Det var inte kallt!!! =D jag sov nämligen i en tjocktröja! Gick upp och tog på mig för att sedan ta hissen ner till tvättstugan och boka tid och sen åka upp för att göra iordning frukost. Mysig morgon måste jag säga! Tittade på Våra bästa år under tiden som maskinerna gjorde sitt! Sen hann jag precis hänga upp tvätten innan våra bästa år var slut, tror jag? Minns inte nu bara för det... Haha!

Hursomhelst, sen fick jag besök av jordens bästaste tjej som sedan skjutsade mig så jag fick köpa min lillebrors födelsedagspresent! Så nu är det äntligen klaaart! :) Tack snälla du! <3

Har varit nere och hämtat upp tvätten som jag bara kastade ner i IKEAkassen så nu ska jag ställa mig och vika tvätt. Har precis hunnit göra lunch också. Fick bli falukorv och egengjort potatismos! Mums!

Skulle vilja umgås lite idag, så om någon känner sig manad så får man gärna höra av sig, och om några timmar kommer en av alla mina raringar hem från sin utlandsresa! Jippi! Och dessutom, så träffade jag två av mina dagisfröknar på mitt jobb i lördags, de kände igen mig och kom ihåg mitt namn och mina syskons! HAHA COOLT! Dessutom så fick jag en vänförfrågan idag av bästaste Matilda! Glad jag blev! :)

Nu blir det klädvikning, sen får vi väl se.. måste handla.

Puss från Tuss!

I´ll set fire to the rain.

Lyssnar på Adele´s "Set fire to the rain" och jag kan inte sluta lyssna på den, jag tillochmed kan texten nu och sjunger med. Så jäkla bra låt, och text.

I dag är det Söndag, vilket betyder jobbelijobb i ca 4 timmar. Asnajs! :) Sen ska jag se om det finns någon tvätt-tid till mig ikväll :) Vore ju bra att få saker rena...

Iskallt, ute är det just nu enligt min temometer endast 6 grader, och inne är det 19, men jag fryser asmycket! Vet inte om jag tycker om hösten när den är så iskall, för sen blir det så kallt så det ramlar ner sånt där vitt vatten i flingform som stannar kvar så oerhört länge. :/

Har lite mumsig tårta som jag kan äta sen, men ingen idé att man bjuder över folk, för de kommer ändå inte. Jag får inse att jag är ensam, och att ingen har tid att hälsa på... alltid har folk någon urusel ursäkt. Men men...


Im off to work. Bye then!

Puss från Tuss

Vitt vin är lördag för mig!

Jösses vad jag är sugen på pizza.

Jobbdagen har varit helt strålande rolig och gått kanonbra hela dagen! Log när remsan drogs ut vid stängning :)
Efter jobbet åkte jag och hämtade ut mitt paket som äntligen anlänt till Ica, och begav mig mot nyfors för att fira Micke som fyller år i morrn egentligen! Trevligt! Och gott med ett glas vitt! =) Sen fick jag skjuts hem!

Gick över till mamma och broren en stund och lämnade lite tårta. :)

Jag är trött och förvirrad.

Puss från Tuss!

Fredagsmys!

Jag älskar min mamma, hon är den bästa på jorden. Thank god for here! <3

Hursomhelst, gick hur bra som helst på jobbet idag, och efter jobbet och hemma. Jag cyklade förbi mammas väninna efter jobbet och köpte lite presenter och en sjal till mig, jättefin. Nu kan jag släppa det... dock vet jag inte vad jag ska ge min bror i present. Men det kan jag ta sen...



Nu känns det bra. men jag måste fortfarande göra som jag skrev i det tidigare inlägget.

Nu blir det mer Idol med mamma och bror, hon bjöd dessutom på underbart god tacos <3

Puss från Tuss!

Dags att ventilera.

Jag måste rensa bort folk nu från mitt liv, som jag känner inte gör mig nått gott.
Det måste få ett slut på detta plågande kaos som aldrig upphör i mitt psyke... Nån måste ... gå!

Fredag och fredagsmys står på menyn efter jobbet som vanligt... men ändå känner jag mig inte glad. Någonting fattas, någonting känns inte bra, någonting måste ändras på. Kanske kommer det hända nått jobbigt kväll? På jobbet? Efter jobbet på väg hem? eller hemma?

Hursomhelst ska jag cykla förbi Margareta efter jobbet. Hoppas hon har nått jag kan köpa!

Puss från Tuss!

Fucked up

♥ Den som vill dig något - Kommer till dig ♥
♥ Den som bryr sig om dig - Hör av sig till dig ♥
♥ Den som saknar dig - Tänker på dig ♥
♥ Den som vill ditt bästa - Ger dig råd ♥
♥ Den som brinner för dig - Finns alltid för dig ♥
♥ Den som älskar dig - Lämnar dig aldrig ♥


För övrigt så har jag precis fuckat upp mitt liv.... bra jobbat.
Får jag dö nu?


Puss från Tuss

When your world turns around.

What a mess! Ohnej jag orkar inte!

Jag fick höra igår kväll att jag inte är en bra person...jag kan tydligen förändra en hel person, till det sämre. Det är kanske inte det man vill när man träffar någon som man älskar mest av allt? Ska man inte påverka en person till det bättre i en sån situation? - Jo, men det har tydligen jag gjort helt fel. Och hur vet jag inte, men det spelar inte så stor roll sålänge man vet att det är NEGATIVT. Att man kan komma och "förstöra" en person som var helt "normal" innan man kom in i dens liv, och när man sen lämnar dens liv så var allt som "normalt" igen... men så kommer jag med min förpestande energi och lyckas "förstöra" personen igen.... det får mig att känna mig så sjukt hemsk, att jag måste skriva av mig i min blogg för att kunna bearbeta detta hemska info jag fått! Kan JAG vara så hemsk?! För jag ser ju vad jag har fått för resultat... och säger man det man menar så måste det ju vara så.  - Usch, jag vill bara försvinna för ett tag... känslan att man är en så hemsk person... nej jag fick världens panikångest i natt och kunde inte sova, och när jag sedan vaknar så handlar det om hur hemsk jag är igen.. och hur mycket offer personen är...

Tänker inte skriva vem det handlar om... men jag orkar inte. Detta förstörde fan MIG! :'(

Förresten så hittade jag en bra lapp på fb när jag loggade in.

Facebook funderingar..

Läste i tidningen idag om att de ska göra om Fb och att folk kommer att kunna läsa mer om ens privatliv och bli en större del av det. Det känner jag mig inte så bekväm med. Visst, fb är trevligt att ha för att hålla kontakten med folk, men att de ska kunna läsa ALLT om mig? Allt jag gör, tänker, tycker ... nja, det får mig att lite vilja ta bort det, eller i allafall avaktivera.

Vad händer med mänskligheten? Med det som kallades PRIVATliv? Det får man ha lite vid sidan om...

Den här dagen har varit rätt mysig, kanonfint väder ute, jag har hunnit med en hel del idag och snart ska jag ner och jobba, då jag är den som stänger idag... eller nästan varje dag. :)

Jag behöver sätta mig ner och reda ut lite saker för mig själv känner jag. För nu kommer kaoset tillbaka.

Puss från Tuss!

Trevlig helg, kan man lugnt säga!

Man brukar ju alltid önska folk en trevlig helg, men brukar man ha en trevlig helg? - nja, inte jag, inte alltid (förutom när jag jobbar då) Men denna helgen har varit riktigt trevlig måste jag säga.

Drog till Strängnäs och festade lite med älskade vänner och nya personer, som jag lärde känna. Sen blev det utekväll i Strängnäs, på UnderBar där jag träffade på RRAnders! Han blev ganska förvånad att se mig igen, men samtidigt glad, likaså jag! Var ungefär 5 år sedan sist tror jag.. OOPS vad gammal man har blivit! Shit!

Har dessutom världens bästa dator att sitta vid, jag har världens mysigaste lägenhet, och livet är i belåtenhet för stunden. Det tråkiga är att folk inte kommer och hälsar på hos mig. Det är mycket snack och liten verkstad i denna sak, men jag får väl inse att jag inte har några vänner...

Tackar för helgen som slutade igår och inväntar just nu Sotaren som bör dyka upp närsomhelst. Har en hel lapp på klagomål... eller som jag vill att han ska kika på iallafall. Tror dock inte att han kommer besöka ALLA lägenheter på en dag.

Puss från Tuss!

Måla....

Vaknade i morse halv tio av att det plingade på min dörr, vaknade och gick upp men då var personen utanför inte kvar... och då kunde jag inte somna om, så jag bestämde mig för att gå upp och klä på mig, sen gick jag till Konsum och handlade lite frukost för att sedan äta den hos min kära mor <3

Hon satt och löste melodikrysset.. hihi! Sen åkte jag och min bror ut för att måla lite fönster... men det var så himla tråkigt och speciellt när man inte har hela dagen på sig. :( så han målade dörren och jag ett fönster, sen åkte vi hem igen.. och nu har jag precis ätit min lunch och ska snart gå hem för att byta kläder. Spillde målarfärg på mina byxor :(

Hoppas att det går att tvätta bort!

Idag funderar jag på att åka till Strängnäs :) Och det är rätt fint väder dessutom. Kan bli skoj!

Puss från Tuss!

RSS 2.0