Fredagsmiddag hos älskade mami!

Har haft en bra dag på jobbet. Gick väldigt fort idag! :) Cyklade hem till mamma efter jobbet. Snart börjar en av mina favoritfilmer, nämligen Patrioten! Mel Gibsons bästa film, enligt min smak! - för övrigt är jag hos mamma nu, har ätit jättegod mat och mumsat glass.

I morgon börjar jag 11. :) dagen kommer gå sååååå fort. hihi.

Lägger tankarna på nått annat, men jag saknar dig. :/

Puss från Tuss!

Allvarigt talat

Just nu känner jag mig lite ledsen... och ensam. Och behövde skriva nått, men hade inga ord, så jag hittade några på vägen...


Allvarligt talat, jag har gjort mitt bästa.
Gjort som du vill, dragit ner på och festa.
Och de finns inga andra killar o tjejer, du känner ju mig jag är fan ingen player.
Och jag är trött på att bli anklagad, tagit den luften när du behagar.
Du vet inte vad du har, men om jag drar
får du se vad du inte har kvar.

allvarligt talat är det såhär det ska vara?
om du förklarar
vad ska jag säga,hur ska jag göra jag har
försökt men du vill inte höra


Om det inte passar, fuck it,jag är så trött på att tjaffsa faktiskt
fan vad du tjatar, planlägger saker du vet att jag hatar
Frågar mig, vad tänker du på nu; Ingenting, så snälla kan vi gå nu

De är Okej att du är vän med ditt ex men
glöm inte vem som är där när du är knäckt

Allvarligt talat,du tycker att jag tjatar,
det blir inte bättre om vi aldrig pratar
Du vill aldrig hitta på nånting, Varför kan jag aldrig få nånting?

Allvarligt talat, jag har pratat med min mamma och hon sa desamma.
Allvarligt talat, äre såhär det ska va kan vi lika gärna låta det va.

Vad vill du ha av mig?Vem ska jag va för dig
För du kan låta mig gå
- det gäller dig med, det gäller båda två.


(Mange Smichdt -allvarligt talat)


Mariefred & Sundbyholm

Idag har jag haft en härlig ledig dag tillsammans med min familj. Vi åkte till Mariefred och besökte hedlandet, köpte inget märkvärdigt där, sen åkte vi in till Mariefred och strosa och letade länge efter nånstans att äta... god mat tycker jag att det var! Och mätt blev man. (Har förövrigt haft jobbigt att gå idag pga att hela jag svullnat upp och blivit runt) sen blev det fikapaus på mitt gamla jobb i slottspaviljongen. Försökte gömma mitt ansikte.. hihi.

55kr för en bulle och kaffe, helt sjukt. Men det gick ner, sen drog vi hemåt. Lämnade syster hemma och åkte vidare ut till Sundbyholm och satte oss, mamma bjöd mig på en glass och det var så härligt att sitta där vi hamnen med henne och brorsan. <3 Min syster skulle varit med också!! :(



Efter nån timme åkte vi hem och jag kan säga att dagen varit bra!

Tills kvällen kom och nånting jobbigt knäckte mig :(
Men det får lösas.

Nu ska jag sova!

Puss från Tuss!

En dag kommer man fram...

Dagen idag har varit otroligt seg, mörk, dyster och grå. Regnet har fallit enormt mycket, har inte fått så mycket gjort idag. Städade lite förrut idag sen gick jag hem till min älskade mamma och fördrev tiden lite till innan det var dags att få skjuts av min lillebror till jobbet.

Har typ bara jobbat sedan och ätit lite på stan och tagit mig en promenad hem. Nu sitter jag hos mamma och funderar på att gå hem till mig och leta fram allt jag vill sälja och ge järnet! Tradera och Blocket typ. - Varför ska jag ha en massa saker liggandes som jag inte behöver eller använder, som jag lika gärna kan sälja?

Hoppas det blir fint väder i morgon .... för övrigt så blir jag förvirrad över en grej.

skit samma.

Puss från Tuss!

Stockholm

25/7

Blev en tripp helt ensam till våran storstad - Stockholm.

När jag kom dit så var det äckligt regnväder och alla gick typ PÅ varandra, så himla mycket folk överallt. Jisses!
Men jag fixade det bra ändå, efter att ha besökt några butiker så gick jag ut och då hade regnet avtagit. Så mycket sjuka människor som kryllar runt där... måste ju vara riktigt funtade eller höga på något! Skrek åt folk och hoppa omkring på gågatorna... herregud.

Jag gick till Eden och hittade massa fina saker, (som jag för övrigt inte köpte) ångrar att jag inte köpte det jag hittade! Men sedan gick jag upp till taj mahal och köpte mitt nya 50cm långa löshår, var verkligen dags att skaffa nytt. Mitt hade blivit helt fult och slitet... Hittade ett par skor också, och en tröja.. annars ingenting.

Mysig dag..

Puss från Tuss.

When it hurts, nothing can heal you.

Kan man laga någonting som gick sönder? Jag har hört att när det en gång gått sönder går det inte att laga??

Jag gick sönder. Laga mig?


Puss från Tuss!

Pattycake

Tittar just nu på projekt runway och de har fått låna små jättesöta hundar som ska insperera, vara med och utsmyckas. Och det var en speciellt hund där jag fastnade för... nämligen lilla Pattycake! <3

Men hursomhelst. Fredagen är här... skitdåligt väder och jag ska bege mig från Eskilstuna om någon timme eller så.
I såna här väder kan jag bli rätt uttråkad och jag hoppas att jag inte blir det, för det vore ju inte så kul. :( Speciellt när man inte fått lön än så man kan inte gå ut och göra roliga grejer... eller köpa sig en chipspåse :(

I natt när det verkligen ÖSTE ner, (som när vi var i Amsterdam) så blev jag lite rädd, och samtidigt kom jag ihåg det... att springa i SÅNT himla regn, däremot tror jag aldrig jag kommer kunna uppleva ett SÅNT kraftigt regn igen.. det liksom tillhörde Amsterdam, ANOUK och resan.. Hursomhelst så i natt när jag var astrött och hade somnat, så vaknade jag av regnet verkligen SLOG inte smattrade mot rutan, så jag öppnade ögonen och såg världens starkaste blixt så jag blev livrädd. Har aldrig varit rädd för blixten förr. Trodde den skulle slå in i huset och döda oss, jag låg och funderade på hur fan jag skulle komma ut från huset om det började brinna! Sen somnade jag om.

Längtar till måndag, och kanske så drar jag till stockholm då och shoppar lite :) bara liiite.. hihi!

Jag saknar dig... btw.

Puss från Tuss!


Här var det livat...

Har ni kommit rätt? - Jovisst, har ni det!

Har fått äran till en mycket MYCKET fin bloggdesign av min kära syster <3 den representerar mig lite mer.

Nu har jag ledigt i 4 dagar! Är jättetrött nu och helt slut i kroppen av en heltokig vecka :) askul dock!

Sova sova sova, skriker min kropp! Orkar inte vara vaken mer, så jag går och sover ut lite :)
hoppas att alla får en bra helg och att jag också har en toppenhelg, att den blir som jag vill och så.

Nu ska jag bara sitta här några minuter och njuta av min fina bloggdesign. Såå fin så fin <3 Tack snälla syster för den! Blev verkligen glad!


Puss från Tuss!


"Du har inga bilringar, du har krockkudde"

Vilken toppendag jag har haft idag! Jobbade fram till 16 idag och den tiden gick JÄTTEFORT! efter jobbet åkte jag hem till mamma och råkade vila en stund, blev sönderringd av min käraste Ebba som ville att jag skulle följa med henne, andreas och barnen och äta pizza, självklart fick hon ju bjuda mig då jag inte har en enda krona, TACK för den! Sen fick hon ett ryck och kände för att hon ville åka en sväng till Strängnäs och visa mig och andreas var hon vuxit upp och bott, jätteintressant tycker jag :)

Sen åkte vi in till stan och jag sa hej till en mycket speciell kille ;) bland annat... vi lekte i lekparken med barnen också... hihihi ebba och jag älskade att åka kana ;) askul! Jag fick även köra lite bil igen.... askul!

När vi kommit hem till stan igen åkte vi och tvättade bilen, (i biltvätt, som jag förövrigt aldrig åkt in i förr) askul och ascoolt! Agnes var dock rädd och ville hålla "jottan" i handen hela tiden! <3 lilla hjärtat!

Nu har jag kommit hem och gjorde precis pannkakor till matlådan för morgondagen! Den kommer bli jätteskoj! Sen är jag ledig och drar från stan ett tag :) hihi ska bli en askul helg

Observera mina "askul" i detta inlägg.. haha upptäckte det nyss ;)

Snart kommer ny bloggdesign, som är skapad utav min ÄLSKADE syster; Miss Lizzah <3


Puss från Tuss!

The girl with the green scarf.

Vilken dag! Vaknade i morse, gick upp... för att gå ut på en morgonpromenad med min kära mor. Vi gick i 50 minuter och sedan tittade vi på våra bästa år, åt frukost och sedan blev allt bara skit för en stund.

Jag ville hitta på någonting innan jag skulle till jobbet (börjar klockan 16:00) och sa det... Då planerar min kära familj att åka till Mariefred när de vet att jag inte kan följa med! Det är alltid så, är det inte ikea så är det nått annat ställe... börjar ju snart tro att de verkligen INTE vill att jag ska vara med, som en del av familjen. Men när jag är ledig så gör vi ingenting... börjar bli riktigt ledsen och sårad. Vet inte vem jag ska prata med om det.

Hursomhelst, jobbigt det är för att jag inte kan cykla iväg någonstans och hitta på saker på egen hand. Saknar min älskade cykel... hade jag haft råd nu hade jag köpt mig en ny, men det är tur att jag har en ängel som vill låna ut sin cykel till mig. Ska se till att ställa den på ett säkert ställe sen, men nu måste jag gå till jobbet...

fördrev tiden lite extra genom att titta på en kanonbra film <3 En shoppaholics beskännelser :)
Nu ska jag snart gå till jobbet.

Får inte glömma ringa till sjukhuset i morgon så jag kan hämta ut rätt piller. Börjar bli stressad nu.

Puss från Tuss!

"du kan skaka dina bomber, jag har bara två myggbett"

Vilken dag! Tell me about it. Missade mitt älskade dool i morse för att jag var så otroligt trött! Tror jag somnade om eller nått, för jag vaknade ju halv nio?! nåja... försökte äta frukost men det ville inte ner, så jag gjorde mat, tänkte att det kanske inte växer i käften iaf... har jättesvårt att äta på mornarna numera :S jättekonstigt!

Gick inge bra att äta det heller, så sen struntade jag i det och tog mig en jättehärlig dusch istället. Och vandrade hem till mamma, som bjöd på god lunch... vi åkte sen ner till apoteket och hämta ut nått jag trodde var rätt men sedan i bilen upptäckte var fel produkt. *Suck* fyfan vad j-o-b-b-i-g-t!!  Då visade det sig att det var hon som skrev ut skiten som gjort fel. Gah! Så jag måste ringa i morgon, så jag får rätt grejer, tänker inte dö av blodproppar!

Åkte ner till stan och fikade med en mycket fin vän (med jättefina lockar),  det var mycket trevligt! tog mig en promenad hem, då regnet äntligen slutat falla! Otroligt! :)

Nu sitter jag hos mamma och är jättetrött, men jag tror det är utav vädret. Synd att jag inte hann med hem till min syster som hade gjort muffins. Jag kan aldrig följa med dit... :( för det planeras alltid när jag redan är upptagen, jobbar eller inte kan av annan orsak. Tycker ju det är så mysigt att vara hos min syster :( får bli nån annan gång hoppas jag!

Näe, orkar inte skriva mer, funderar på att gå hem och dammsuga lite sen slänga på nån film och bara dega!

Förresten så är min älskade cykel stulen!!!! Och det gör ont i hjärtat... vad ska jag nu ta mig fram på? palla gå!! </3

Puss från Tuss!

5,4,3,2,1 i wont stop until it´s done.

Hääääärlig morgon! Solen skiner och jag har tjattrat med mina älskade kollegor halva morgonen på Facebook. Haha! Nu ska jag strax åka ner till jobbet och jobba till fyra, sen kanske jag får låna min bedårande Ebba en stund... haha... ofta jag använder såna ord ;)

Måste ju säga att ventilationen varit riktigt bra sedan vintern då när den var sepe... nu har jag känt allt från rökdoft, fylledoft (parfym och rök), brajdoft (jag lovar att de röker på, kan skilja på den doften från en mils radie) och nu luktar det grannens lunch... herreguuud. Orkar inte gå och spraya liljekonvaljerdoft hela dagen!!

Hoppas den är borta tills jag är hemma igen! Nu ska jag ner och slå söndags-rekord!! PEPPAD!

Mitt hjärta slår vidare.. <3

Puss från Tuss!

Jag kom iallafall inte sist...

Vilken stålande dag, eller hela veckan faktiskt. Iallafall på jobbet! :) Blev asglad när jag skulle åka hem, för att det går bra... så himla bra! Och jag sträckte lite extra på mig, för jag har gjort massor!

Efter jobbet cyklade jag hem min cykel och följde med mamma och lillebror hem till syrrans pojkväns fam. Vi fikade och spelade tärning, guuuud vad roooligt! :) Jag kom iallafall inte sist... tur, för jag har dåligt förlorarsinne ;)



Sitter jättetrött nu och har försökt fördrivit tiden hela kvällen. Nu orkar jag inte göra det mer. Skulle både baka och titta på film ikväll, men det blev att dega framför datorn som vanligt... nu orkar jag inte det mer heller.


LOVE! <3

Puss från Tuss!



Finns det en så finns det flera..

Dags att uppdatera i bloggen lite grann, som ni vet så är jag inte så mycket för att skriva blogg längre.

Jag kan börja med att berätta att jag känner mig lycklig. Jag har hittat mitt inre jag och nu kan det bara bli bättre, men mycket svett och tårar har kommit ut längst vägen, men jag går... mot mitt mål! Med halvstora kliv....

Idag har jag varit ledig, och på den lediga dagen har jag umgåtts med en väldigt fin person, plus att jag har tvättat och handlat, och diskat och försökt mig på att baka en kaka som jag sedan kastade för att den inte blev bra. - Tittade på film och nu sitter jag här och uppdaterar lite innan sängen ropar.

Btw. Jag är så himla trött på folk som SNOKAR, som luskar reda på allt de kan få tag på i infoväg kring mitt liv och vad jag gör. Har åsikter kring det. Vilka jag umgås med osv....SJUKT irriterande. Låt mig vara bara! Informerar jag inte dig om det så angår det inte dig.... SÅ BARA SLÄPP DET!

Sen är jag trött på dem som dömmer mina val i mitt liv. Som lägger sig i och försöker påverka osv.. det är alltid upp till mig själv i slutändan ändå. Så snälla, lämna det där åt mig själv istället. (Tack!)

Sitter och saknar nu.... och det gör lite ont faktiskt. Men förövrigt är allt bra.

Börjar bli himla trött nu så nu ska jag sova!

Godnattpuss från Tuss!



Sviken igen... fuck it.

Den här kvällen suger. Kände mig bortglömd av min familj, de gör någonting som jag älskar att göra, åkte dit jag mest av allt vill... Utan mig </3, får dessutom veta att jag inte kan lita på vänner, man ber dem att låta saker stanna mellan oss.... men ändå vet folk. Hm.. skumt alltså. Och det är inte första gången.

Plus att det gör ont att saker inte är som de bör... jag ska inte va ensam... och det vet Du. :( Saknar..


Ensam, trist och ledsen. Bra kväll.... aldrig känt mig så ensam förrut.
Gråter en skvätt... torka tårarna... och börjar gråta igen... bra där.

Vill inte må såhär. Orkar ju fan ingenting just nu.

För övrigt hade jag en jättebra dag och har varit på toppenhumör... gick bra på jobbet idag <3

Godnatt då...

Puss från Tuss!

Those words has been said.

I have spoken... och nu känns det skönt. Att jag äntligen fick ur mig det.
Dagen har varit rörig idag, men bra. Dock lite tårar som föll, men det är över nu.

Nu väntar sängen.

Puss från Tuss.


Uttråkad i värmen

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Ja                                                               
Fått ditt hjärta krossat: Ja, och förra året (fast på olika sätt)                                                
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
Kysst en kompis: Nej.

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Ja tack, gärna.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade mig hos mamma.
Vilken tid vaknade du idag: 10:15
Vad gjorde du igår runt midnatt: Tittade på bebiscenter...
Någonting som du längtar till: Åka till ungern (om det blir av)
Senaste gången du träffade din pappa: på midsommarfirandet hos mamma.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: A lot.. men samtidigt ingenting.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jodå, tre st.
Vad gör dig irriterad just nu: Att folk inte kan hålla hemligheter.
Långt eller kort hår: Långt!
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är mig själv.

DIN FÖRSTA:


Piercing: Öronen, sen näsan och naveln.
Tatuering: Armen, sen axeln/skulderbladet.
Bästa vän: Ebba
Sport: Tennis, sen Basket.
Husdjur: Hamster
Vaccination du minns: gick i lågstadiet.
Förälskelse: Haha Niklas...lol
Alkohol du drack: Öl


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?



Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: Längre!!
Romantisk eller spontan: Både och!
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar <3


RSS 2.0