Söndag och vårkänslor

I morse promenerade jag till jobbet. Njöt av varje sekund. Vårkänslorna slog över i hela kroppen. Underbart! Solen sken och asfalten syntes på marken. Och det gick bra på jobbet också även fast det inte var mycket folk på stan.

Min syster btw är världens bästa, som fixar min bloggdesign.

Puss från Tuss

Pippimys.

Vaknade av att grannen och hans fru bråkade, han satt och skrek utanför dörren på sitt hemspråk och sparka/bankade på deras dörr. Tänkte "vad fan är det för oväsende dödar han nån eller?" så jag gick upp och kikade i kikhålet och såg att han satt där på trappen och var ledsen.

 

Struntade i det och slängde mig i soffan med tanken "jaha blir det här jag sitter idag igen, hela dagen?" och tittade på lite tv, my sweet 16. OMG vad larvigt program det är. Måste man verkligen ha världens statusfest bara för att man fyller 16 i USA? - Tönt.

 

Bestämde mig för att inte sitta och dega hela dagen, så efter min frukost pratade jag lite med mamma och vi tog en promenad ner till ån för att mata änderna. Det var dagens goda gärning. Sen fortsatte vi nyss på en promenad, det behövde jag. Har ju varit inomhus i snart över en veckas tid. Mys-stund med mami! Var mysigt att gå ner med mamma och mata "ankorna", det påminner mig så mycket om när vi var små <3

Nu ska jag laga mat, sen ska jag gå hem till mamma. Vad sjutton ska jag annars göra idag?

Puss från Tuss


Fredagsmys ikväll kanske

Insåg precis när jag loggade in på Facebook, vilket jag inte gjort på länge att; - Fyfan vad boring. Har varit sjuk nu i över en veckas tid och under den tiden har jag varken haft ork eller lust att gå in och kolla läget. Nu när jag logga in och skrev en statusrad så känns det bara... ehhh.... 

Så jag skiter i det tror jag... känns inte sådär jätteviktigt, och då finns det ändå folk som är BEROENDE. Sjukt.

Den här morgonen vaknade jag utvilad, skönt. Snöt mig ett antal gånger och gick upp för att göra frukost, åt den i samband med våra bästa år. Sen diskade jag bort disken och nu tänkte jag försöka ta fram dammsugarn om jag orkar. Sitter just nu med en blå ansiktsmask i ansiktet och känner mig allmänt ful. Kan liksom inte röra på kinderna eller hakan. Creepy.

Men WHAT det var liksom NÖDVÄNDIGT, jag håller på att få finnar och grejer. Blä,.. brukar inte ha sånt!

 

Vad dagen har att erbjuda har jag inte en blekaste aning om. Det får nästan återstå att se tror jag. Beror väl lite på vad jag känner att jag orkar göra idag, vill inte ha tillbaka febern och skit. I kväll är det iallafall fredagsmys, för det är Let´s Dance och det måste tittas på, för jag stöttar Anders Bagge! <3 Skulle vara mumsigt med lite chips och kanske lite Pepsi. Yumyum.

Ska flirta med systeryster också och se om hon kanske har lust att ge mig en ny läcker look på bloggen.


If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

Puss från Tuss!


Äntligen lite tillfrisknande.

Har inte skrivit på en vecka snart, mer...

Det är så att jag varit sjuk över en vecka nu. Men det känns som jag varit sjuk i ett år. Äntligen börjar det gå åt rätt håll, sist jag sa så, så vände det och blev värre, men nu känns det verkligen som att jag snart kommer vara frisk och kry igen, och ni skulle bara veeeeta hur mycket jag längtar. Äntligen av med febern, huvudvärken, illamåendet, all jävla muskelvärk överallt, det fruktansvärda hostandet och snytandet hela tiden.. stackars mina bihålor. Influensan kort sagt. (lite kvar men det mesta börjar försvinna)

Saknar mina knasbollar på jobbet så sjukt mycket. Kan inte fatta att jag klarat stanna hemma! Längtar som fan efter dem! saknaden är enorm, men jag vet att de klarar sig kanonbra utan mig också, även om jag vill vara där och göra bra ifrån mig. Snart så!

Vilat upp mig idag, skönt. Börjar bättra sig. Och så kan man ju inte låta bli att vara lycklig idag, (trots allt), över att det är solsken ute och man får lite vårkänsla när man tittar ut och ser asfalten på marken och hur snön smälter. Lovely!

Nu ska det vilas lite mer, sen så... sen ska jag ringa till mitt hjärta.
Otroligt att jag orkade skriva blogg.

Det var allt från mig på ett tag.

Puss från Tuss!

Lite ventilation, OMG!

Vaknade denna morgon och la täcket över huvudet. Dock sov JAG till 11:03 och det är way to long sleep för mig. Kunde inte svälja, av halsont. Näsan var täppt och rann samtidigt, och jag kände mig febrig. WHAT THE F.....!!

Jag har varken TID eller LUST att vara sjuk nu. Och febern släpper ju inte... hur ska jag kunna jobba såhär? De kommer skicka hem mig, jag känner det på mig... :( Vet vem som smittat mig.. hahah! ;P

Hursomhelst, satte mig och åt frukost vid datorn som jag brukar, lyssnar på musik och plötsligt hör jag ett jävla oväsende från över sängen, och inser "NÄMEN GRATTIS LITE VENTILATION HÄR?! ÄRE SANT?!" Men fyfan vad den låter.... i badrummet också, men fyfan vad röklukt jag fick in... huvudvärken blev ju inte mindre.

Nu ska jag försöka ta mig ner till mamma så hon får pyssla om sin lilla tjej innan hon ska till jobbet. Tur att det bara är tre timmar idag <3

Längtar dit....

Puss på mitt älskade hjärta idag också <3

Puss från Tuss!



Idag mår jag bra! :)

Lycka i hela kroppen! Allt känns så bra, nästan för bra... jag vill gråta och det är nog blandat tror jag... Glädje och tvärtom. Men skitsamma....

Njuter av Breakaway.

Ill spread my wings and Ill learn how to fly.
Ill do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I wont forget all the ones that I love.
Ill take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Känner mig ofta som hon sjunger... skulle vilja bara dra... har så mycket jag vill uppleva och se innan jag blir "vuxen" på riktigt.

Men men.. myyyys på dagen!


Puss från Tuss!


Personlig planering för 2011

Lite planering för mig för år 2011.
Det behövs.

- Spanienresa, gärna i maj.
- Besöka släkten i Ungern , Juni eller Juli.
- Skaffa mig körkort till sommaren.


Det är mina tre mål för året. Sedan i höst vill jag hinna åka till London. (Ska ha möte i morgon med bilskolan).

Det lustiga var att jag satt och kollade vad det kostar att åka till Spanien. Och det var inte alls farligt dyrt. Sen tittade jag mitt horoskop och vad står det där.... jo...




För övrigt är jag himla känslig idag, har gråtit halva morgonen. Och tänker INTE sitta hemma och deppa ner mig, no fucking way. Så jag håller mig sysselsatt. Ska följa med syster på äventyr <3

Hoppas ni andra får en bra dag.

Puss från Tuss!

Sis 26, - Dimma och arbetspass!

Idag fyller min älskade storasyster 26 år. Jag ska hem till henne senare ikväll och fira henne. Åker till henne direkt efter jobbet! Ska bli jätteskoj och mysigt!

Igår hade jag en hemsk dag, men idag mår jag riktigt bra! Lyssnar på underbara The Baseballs och hör att de gjort cover på Monday Morning! Och jag kan inte merän bli riktigt glad av denna underbara musik! Vill ut och dansa bugg eller nått annat galet! Hahaha! Har planer på att dammsuga också, möblera om och göra om lite någon dag snart! Det ska bli kul! Kommer nog bli riktigt fint tror jag, och om jag har tur så åker jag och lillebror till ikea på torsdag som vi tänkt, eller pratat om iallafall...

Ska strax knata ner till jobbet och jobba flitigt fram till stängning. Tycker det är riktigt jobbigt att fixa matlåda och hålla på bara, önskar att man var rik så man kunde äta ute, vad enkelt det skulle vara... Men sånt lyx unnar jag mig bara på sommaren när man kan sitta ute. Hihihi!

Dimma ute eller vadå? Ser ingenting när jag tittar ut genom fönstret! OMG! Kommer jag att hitta fram till jobbet?!

Hursomhelst så ska jag kila nu!

Pussar från Tuss!

FYFAN VILKEN SKITDAG!!!!

Jävla fitt-piss dag! Jag hatar den här dagen, vill lägga mig under täcket och gråta och stanna där för ALLT GÅR ÅT HELVETE IDAG!

Klockan är redan ett snart, jag har inte lagat nån lunch, vet fan inte om jag hinner det heller, jag är skitstressad, har ingen present till min syster eftersom nån annan köpte precis samma sak som jag, och jag vet inte hur fan man skickar tillbaka paket på posten!?!? Finns ju en anledning till VARFÖR jag INTE handlar på nätet!!!!!

Irriterande jävla skit... och det var inte lite pengar heller, och hur fan ska jag få tillbaka dem och när? - Inte nog med det så är NORDEA nerlagt för tillfället så jag har noll aning om hur mycket/lite pengar jag har kvar på kontot!!!!!! JÄTTEBRA½!!!!


Jag går och dör nu....................skiter i allt snart.... alla mina planer går åt helvete,.. :'(

-Tuss

Gott Nytt År! <3



Gott nytt år, önskar jag och Ebbaknasen <3

RSS 2.0