Long time, but im back

Idag fyller Robert 40 år.. då ska vi hem till honom. Fast först ska jag ner på stan vid 12 och luncha och ha utvecklingssamtal med min chef. Sen ska jag nog bara ta det lungt. Blir nog att åka buss ut till Robert sen,för folket ska ju dricka, som om det var så himla kul då. Synd att inte JAG har körkort så jag kan ta bilen och åka hem ikväll när jag känner för det. Får ju inte ens dricka, eftersom jag äter medicin.

På lördag ska jag upp till sthlm, till djursholm och fira Peter! Ska bli skojsigt!

Lite nervös just nu över mitt utvecklingsamtal,men det ska nog gå bra. Ska bli intressant att höra om jag kanske måste jobba på någonting som jag kanske inte gör så bra. Men lärorikt, man kan inte bättra sig om man inte vet vad man gör fel. Visst?

Ska äta lite frukost nu, och titta på våra bästa år, sen ska jag sminka mig och dra ner på stan.

Mår lite underligt idag, vet inte riktigt hur jag ska känna, så mycket som kretsar i huvudet allmänt idag. Hoppas det blir bättre, igår var det tungt... och när jag klev ur sängen i morse var det TUFFAST EVER, snacka om att man fick alla möjliga ångestattacker... *suck* när ska det vända?

Vad händer på Valborg för er då?
Jag behöver lite tips på vad jag kan göra.... tråkigt att sitta och uggla hemma.


Puss från Tuss.

tempo...

Har varit en mycket stressig dag idag, men det gick bra till slut. Stannade kvar efter jobbet och gjorde klart lite extra arbeten som skulle vara klara... kände mig duktig. Nu sitter jag och saknar, tänker, på den enda tryggheten i mitt liiv, som jag bara inte kan leva utan... SANDRA! Jag önskar jag var med henne nu... hon var jättesöt som ringde mig fastän hon festar med sina vänner nu!

Synd att folk inte bara kan låta henne få göra som HON vill! TACK hjärtat för att du ringde mig, jag blev så lugn och trygg av att prata med dig! Du är fan den enda som kan få mig så, därför är du så viktig i mitt liiv, plus att jag älskar dig som ingen annan på jorden! <3

Nu ska jag försöka gå och sova... måste skaka av mig och slappna av. I morgon jobbar jag stängning, sen ska jag träffa gosehjärtat! <3 längtar fruktansvärt mycket!

USCH sen kommer "valborg" som jag verkligen inte tycker om. BLÄ!

Kände för en stund sen att jag vill ringa till Em och bara prata om allt och inget, men kom på ganska snabbt att det kan jag fan inte göra, och då blev jag ledsen i ögat. HADE BEHÖVT HENNE NU! =(

godnatt!

Puss från Tuss

Wonderful!

Det är så sjukt fint väder ute, och det bästa av allt, - jag är ledig idag! Hihi! Min dag består utav sånglektion med Malin, sen åka hem till mamma en sväng, sen hem och laga mat, äta, dra hem till kicki på en kaffe och förmodligen sen hem till Ebba för att kolla hockey med henne och Andreas, träffa ungarna! <3

Tror min dag kommer bli helt fantastisk! <3
Idag lever jag! Fyfan ... på HÖG nivå!

Dessutom ger jag mig betyg 10 idag, för jag var duktig i natt. Och nu på morgonen har jag hunnit städa, diska och fixa mig på en timme typ. Men frullen hann jag inte med.




UPPDATERAT:

Efter sånglektionen pratade Malin med mig om att eventuellt arbeta extra med ett projekt hon har, lät ju intressant men jag vet inte om det är någonting för mig. Just nu sitter jag och funderar på mina inkomster, och utgifter hit och dit, alla pengar som måste sparas osv... dessutom vet jag inte hur det blir med skatteåterbäring. Skulle ju vara ganska så skönt om man visste det! Dessutom har jag inte skickat in UGA pengar så det blir 2000 mindre... hursomhelst. Tog paketpris på sånglektionerna på ca 3500 för 10 lektioner! Det var fett najs, var jättekul att sjunga idag och känna att det lät bra! Var längesen och det ger mig självförtroende!

Drog till mamma efter lektionen och fick äta mat. Slapp åka hem och laga mat, men det är bra för då kan jag laga den maten ikväll! Vi fick ett ryck och tog bilen till Överskottsbolaget och handlade till min födelsedag, engångsartiklar. Orka bry sig om en fet disk. Usch nej... dessutom ska jag få smörgåstårta av pappa på min födelsedag! Fyfan vad GOTT! Kan det inte bli lördag nu? :)

Jag var duktig och ringde TELE2 och avbeställde mitt abonnemang, värsta vuxet av mig! Hahaah! Btw, fick låna pengar av pappa... har fan inga pengar kvar nu och det är 10 dagar kvar till lön. Gosh. Snällt, tack! <3

Nu ska jag cykla till Kicki, sen ska jag hem till Ebba och gosa med mina gudbarn! <3 guuud vad jag längtar!
Ha en trevlig fortsatt dag, kul att ni läser min blogg!

Puss från Tuss!

Oh men shit.

Helgen var sjuk! Fredagen hos Tobias, Lördagen hos Ebba, Söndagen hos Ida!

Just nu mår jag inte så bra, men det är ju inge ovanligt! Men ska gå och jobba så det kanske vänder?! Tatuera sig om två veckor ungefär, ska bli spännande! Det blir ingen mer alkohol för den här bruden kan jag ju säga redan nu, fyfan heller!

Finns en grej jag inte kan skriva här... men TACK Sandra för att du fanns där då, och nu. Vet inte vad som hänt annars. Folk blir så oroliga för mig hela tiden, och jag förstår faktiskt inte varför?!  Det finns inget att va orolig FÖR?!

Any way.. har ganska rejält ont i kroppen idag, men jag ska bita ihop, och bege mig ut. Sen ska jag jobba åt Annelie klockan 13, fram till stängning! Det blir nog skönt, det är ju måndag och då finns det alltid något att göra! Helt sjukt att jag fyller år på Lördag! Ska bli skoj tror jag. vi får la se vilka som är välkomna. Höhöhö...

Puss från Tuss


morgontrafik!

Ja, jag lever fortfarande!

Har inte skrivit på ett tag, har inte riktigt haft tid med det, ska inte hända igen! Sitter just nu med en skaplig huvudvärk då jag inte fått någon sömn i natt för att jag haft ett antal andningssvårigheter x antal gånger, men jag lever! Dessutom ringde S i morse bara två timmar innan jag SOMNADE och prata om hotellet... förlåt! Jag var helt jätteförvirrad och trött. Somnade om, sen ringde min chef och fråga om jag kunde öppna för att hon är sjuk! YES! Jag älskar att öppna så varför inte! :D Somnade om en liten stund, sen ringde hon igen,  sen ringde en tjej om lägenheten direkt efter... hann snooza 3 sekunder till sen, sen fick jag sms från en annan kompis. Hahahah! Vilken morgontrafik det var i luren! Men det gillar vi! Hihihi.... Nu ska jag dock bara stressa iväg!

Så sjukt fint väder idag! Jag mår bra! <3

Ska jobba arslet av mig :D jag ska tjäna pengaaaaaar och det är inte så att det är jobbigt, snarare ASKUL! Såna jobb borde ALLA ha... men jag är en lyckans ost! <3

Det är fint väder, och jag är KÄR! <3

Puss från TUSSS!!!!

RSS 2.0