?

Nej... JAG vet inte längre.
Jag vet fan INGENTING.


Det gör bara skapligt ont inom mig. Dessutom har jag mensvärk som driver mig till vansinne.

En funderare kanske?

Jag har inte riktigt fått alla bitar på plats än. Vissa dagar knäcker Du mig så fördjävligt, vissa dagar får Du mig att flyga på moln och inte kunna vara lyckligare. Hur ska man anpassa sig för att det ska bli bättre än sämre?

Jag har någonting att fundera på tror jag. För såhär kan jag inte ha det, det går bara inte!

Jisses.

/ Tuss.

Nyckeln...

Kortfattat om dagen...

Första dagen (efter långledigt) på jobbet idag! Löning och så händer det jag bara TÄNKTE i huvudet när jag skulle hämta beställningen vid lastkajen och tittade upp på sprinklersen och tänkte "coolt om de skulle gå igång om den brann" bara en tanke jag hade... inget mer än så! OOOPS..... dryga timmen efter går BRANDLARMET och alla måste ut från cityhuset. OMG! Inte bra att tänka tankar idag inte.. hahah.... vi gick ut, och jag hade ju lunch så jag åkte till rusta på min rast med lillebror som hämtade mig, och jag shoppa lite sen tillbaka till jobbet.

Efter jobbet hade jag fått min nyckel till lägenheten, så när jag slutat åkte vi till Willys. Jag handlade alla torrvaror. Skönt, avklarat, sen åkte vi hem och bror min åt mat, justja, vi hämtade sis. Sen hem och hämtade kartonger och åkte till mitt hem. De hade satt dit mitt namn på dörren! Shit vad jag blev glad att se det! =D Upp på vinden som var stor och läskig, spökade där gjorde det minsann, men det var bara välkomnande så jag blev inte rädd.

In med sakerna och sen hem. Nu är jag jättetrött och ska sova. Det blir jobb i morgon igen, behöver all energi jag kan få. Så...

Puss från Tuss!

lyx

Idag har jag sovit ut, tagit mig ett bad -lika bra att passa på medan man har chansen liksom, för sen har jag bara en dusch... sen har jag iallafall dammsugat, ätit och rensat lite mer. Skönt! Nu kan jag koppla av.

Tänkte fixa håret nu, sminka mig och ta på mig varma kläder och ta mockarutorna i en påse och vandra ner till jobbet så mina blondiner kan få smaka mockarutor. Men jag var inte helt nöjd med dem idag! Men hoppas de tycker att dem är goda.

Sen ska jag ta en promenad, så får vi se vart jag hamnar. Kanske går och frågar om jag får rasta Triton. =)

Saknar mysmys idag. OHMY<3

Ha en bra dag!

Puss från Tuss!

Grattis Martin!

Igår var vi och firade min yngsta kusin Martin i bowlinghallen. Vi bowlade och åt tacosbuffé. Det var väldigt trevligt tyckte jag, sen drog jag hem till Sandra och hade mysigt. Hon hade lagat mat, potatisgratäng och kött, fyfan vad god potatisgratäng, säger jag bara! 

Sen tittade vi på lite desperate housewives och sov. I morse åt vi mumsig frukost, även om hälften av grejerna hade passerat i datum, men det gjorde ingenting. Sen gjorde vi oss i ordning och tog en promenad i snön hem till Kicki. Triton var ju sötare än nånsin tyckte jag, fick lust att ta en promenad med honom så jag tog honom på kissrunda och det gjorde ju bara Kicki glad... så tog jag fina bilder på honom. Sen fick jag äta mat där med dem. Mums!

Sen fick jag skjuts hem när Kicki skulle skjutsa Sandra till jobbet! Tihih. Sen jag har varit hemma och plockat fler kartonger fulla och åkt med lillebror till soptippen, rödakorset, kolonolotten och mc donalds.

Just nu har jag asont i magen, det är säkert pga mc donaldsmaten... fan om jag blivit sjuk!

Nåja... Nu ska jag vila.

Puss från Tuss!

min söndag

- Vilket betyder att jag jobbar helt ensam i dag. Men det är rätt skönt, jag har lite arbete att fixa, kommer bli strålande fint. Satt helt fastklistrad igår! Vad roligt det är med små uppdrag =D

Usch för alla snö. Ska man verkligen gå ner på stan och pulsa i den där snön? Omg säger jag bara... palla! Och ingen lillebror är vaken heller som man kan fråga om skjuts. =/

- runt 18 skulle vi vara i bowlinghallen, för yngsta kusinen fyller år i morgon. Hoppas jag hinner dit!

Nu ska jag försöka prioritera fröken tussilago lite mer. Det behövs.

Puss från Tuss!

värdelös

- är vad jag känner mig just nu. Och inte lite heller! Det finns ingenting jag kan göra heller och det känns värst.

Varför ska man ha känslor för? Det är ju bara jobbigt och helt onödigt. Man blir alltid sårad ändå på ett eller annat sätt av olika saker, hela tiden. Iallafall i mitt liv. - Eller det känns så... Jag trodde jag hade kommit en sån bra bit på vägen, men det hände visst något... Fyfan. Nu slutar det med att man sitter och är helt svart på kinderna. Bra!

Jag vill pausa. Stoppa. Spola tillbaka, ändra.

Ingen puss från Tuss.

Grattis farfar! =)

Idag hade min farfar fyllt 87 år om han hade levt. Grattis ändå farfar! <3

Jag ska strax ta en promenad ner till jobbet. Jobbar bara tre timmar idag, sen ska jag hem och rensa kartonger! Vad skönt det ska bli sen när det är färdigrensat! Mamma och jag försökte planera in när jag ska flytta, och jag tror att det blir 5 mars och 6 mars (efter jobbet) men att IKEA för alla möbler blir nog 1 mars innan eller efter jag ska till sjukgymnasten! Hihihi... Spännande! Hoppas att han ringer snart om nycklarna och så!

Nu ska jag klä på mig. Och sedan kila!
Ha en bra dag!


Puss från Tuss!

IKEA och handkräm

Nu är klockan natt, men vi har varit på IKEA idag och mamma handlade flytta-hemifrån-grejer till mig! <3 Världens bästaste! TACK! Sen kikade jag på hyllorna åt Ebba, men det fanns bara gröna sådana. Tråkigt...


Jätterolig dag! Dessutom har jag och brorsan skrattat oss tårögda idag när jag skulle ta lite handkräm innan vi skulle åka och hela tuben exploderade på mig, där stod jag och fattade ingenting, helt paralyserad, tills jag insåg vad somhänt och asgarvade... brorsan låg på golvet som en skalbagge på rygg och skrattade. FYFAN vad roligt! Min jacka, mitt hår, mitt ansikte, mina armar,byrån, väggen, dörren ALLT var täckt i handkräm... omg.. tur att jag hade en reservjacka...

Luktade gott iaf ;)

Nu är jag trött, ska sova tänkte jag. I morgon ska jag jobba tre timmar, sen blir det att röja kartonger igen.

Trevlig dag! =) Tack alla inblandade! <3

Puss från Tuss!

Trött

Fy satan vad jag är trött idag. Jag har varit jättetrött ända sedan jag öppnade ögonen i morse, sen hela dagen. OMG att jag överlevde dagen! Yeey!

Nu i kväll har jag och lillebror packat om kartonger. Jisses vilken röra det är hemma hos oss just nu. Kartonger ÖVERALLT, man blir nästan tokig! Men men.. snart är det min tur. Jag längtar!

IKEA i morgon med de bästa! <3

Godnatt!

Puss från Tuss!

konka på!

Tog en trevlig promenad till vårdcentralen i morse, halvstressade dit, men det gjorde ingenting då fick jag bara upp blodcirkulationen bättre :) Kom precis i tid,och kändes skönt sen när jag gick.

Tog bussen för ovanlighetens skull till stan (trodde jag) fyfan vilken hemsk busschafför! Jättedryg och snäsig åt de äldre damerna med rolatorer, men trevlig mot gamla gubbar! usch.. bara för att han har en dålig dag behöver det inte gå ut över alla resenärer. FFS! Det tyckte jag inte om.... Tog fel buss dock så det blev en sightsing runt stan tills jag kom in, gick och handlade mc donalds och käkade, sen jobba.... stängde idag :)

Nu har jag burit kartonger med lillebror! Fysatan vad grejer jag har alltså. Blir tokig på mig själv. Varför är det så viktigt att spara skit?

Nåja, aptrött...

Så godnatt!

Puss från Tuss!

change of plans

Vad har hänt sen sist? Jag har skrivit kontrakt på lägenheten, hjälpt sandra att flytta och lite sånt. Idag skulle jag egentligen jobbat men bytte bort tiden för att jag ska till kuratorn, men ska jobba ändå. Och det är bara skoj! =)

Sen när jag kommer hem ska jag packa och packa om saker som ligger i källaren. Nu ska jag äta mat som hastigast sen iväg till kuratorn.

Puss från Tuss!


Spännande dag!

Vaknade runt nio i morse, gick upp kvart över och sydde mina leggings, åt lite frukost och läste lite på facebook och andra sidor, sen skulle jag logga in på bloggen och fastnade i en tjejs blogg om skönhetstävlingar för barn! Herregud vart är världen påväg? De kommer ju få hjärnan en aning vristad när de blir stora sen, thats for sure!

Väckte nyss min bror och ringde och väckte pappa. Vi ska åka och hämta min soffa runt 11 tiden. Spännande! =D den är skitfin! <3 (kan lägga in bild på den och fotöljen!)



Sen sitter jag och funderar lite. I dag ska sandra flytta. Ska bli jätteroligt att hjälpa till och så! Samtidigt tänker jag på min lägenhet! Funderar på vad jag ska ha för färger på väggarna och så. Får nog sätta mig ner och ta ett snack med syrran kanske?

Vad tror ni om det här?


Typ på tre av väggarna...


och den på en vägg, som fondtapet?


Jag funderar lite faktiskt. Tror att det kan bli väldigt fint! Men nu ska jag ge brorsan sin alla hjärtans dag present utav mig. För det är faktiskt en dag som JAG tycker är viktig att "fira". Kärleken är trots allt det viktigaste i mitt liv, och i mina ögon. <3

Ha en fin alla hjärtans dag!
Puss från Tuss!


BLÄkänslor gillar jag inte!!

Blä blä blä säger jag bara idag. Nu blir jag skeptisk och sånt hatar jag att vara, dessutom har jag ångest. Så jävla jobbigt när hjärnan, hjärtat och magkänslan krockar. Jag är en person som gör rätt snabba val ibland, som jag sedan sover på saken om och sen blir det katastrof.

Nu tänker jag på lägenheten jag snappade åt mig.. har inte skrivit kontrakt än (skönt) men jag känner att vissa saker gör mig fundersam... det jag vill ha är

Nära till stan
Bussförbindelser
När till folk
Normalhögt i tak
En dusch+toa (inte enskilt)
en mysig hall
KÖK med fin spis/kyl/frys
Bra läge av rätt sida av stan


Just nu känns det som att det där inte stämmer överens med det jag "har" på g. :( Och det gör mig en aning osäker på allting, och jag har inte riktigt kommit fram till vad den inre magkänslan säger mig. Måste nog ta reda på det först innan jag skriver på något papper. Så svårt att titta på lägenheter med folk med sig, för deras åsikter blir avgörande och jag tror att deras åsikter är mina tillslut.... så jag hinner inte tänka efter själv. Därför vill jag att Sandra och Kicki ska följa med mig och hjälpa mig avgöra.. för de är som jag.

Vill inte flytta bara för flyttandets skull... Helst vill jag bo vid tunavallen, för där trivs jag. Eller i värsta fall söder. Finns Rickards lägenhet kvar så funderar jag på om jag faktiskt vill ha den istället, om killen inte ville ha den. Får ta och kika en gång till så får jag bestämma mig helt sen.

Hoppas han ringer mig vid ett nu då! Så typiskt att man inte kan ta emot samtal idag. Men men :)

Puss från TUSS!

Jag ska flytta hemifrån!!

Jag åkte och kikade på en lägenhet idag med familjen, som jag sedan fastnade för. Jag rignde och visade intresse, vill ha den! Nu är den min snart! Och inte nog med det, han gav mig 1 mars som inflyttningsdag! Helt otroligt vad fort det går! Dessutom, gott folk, har jag ringt på en soffa på blocket som pappa ska köpa åt mig i morgon, med fotölj dessutom! Vilken snällis han är! <3

Äntligen får jag lite flyt i livet! Det känns bra! <3
Nu har jag ont i huvudet, och imorgon ska jag äntligen till jobbet igen!

Puss från Tuss!


Flytta-hemifrån-tankar...

I dag sov jag ut rättså länge, skönt. Sen gick jag upp och käkade frukost och tog det lite lugnt, plocka ordning i mitt rum, sen tog jag mig en promenad över till Kicki och tog en fika. Hjälpte till att packa lite och hjälpa henne med gardinerna i hennes nya sovrum. Vi pratade lite om saker och ting... sen ringde Mats och vi drog ner till hans hyresvärdar och skrev papper och snackade, sen ringde jag på en lägenhet och vi åkte och käkade sen tittade vi på den på en gång, äntligen har jag lite flyt. Justja, hämtade mamma innan också. ;)

Säger då det... om man byter lite tapeter och dörrar så ABSOLUT det mysigaste! Vill ha! Nu var det iofs en kille som ville ha den som inte hade lämnat in papper på den än, men jag håller tummarna precis som mamma och mats att jag får den! <3

Annars finns det ju flera lägenheter! Just nu hade jag velat kika på sandras lägenhet, men får väl göra det på Söndag då jag ska hjälpa henne att flytta! Spännande!

Ha en bra dag! I morgon blir det IKEA!

Puss från Tuss!

Jobbsöndag! =)

Idag ska jag jobba ensam. Spännande det ska bli, var ett tag sedan! Men det kommer gå alla tiders bra! För övrigt så var det Melodifestivalen igår, och Linda som jag höll på gick inte vidare? Eller hur var det? Men Salem´s låt var riktigt jäkla bra alltså, först tyckte jag den var halvtaskig, men den blev kanonbra!

Ser fram emot livet lite grann, känns som att jag har någotlunda bra fotfäste på marken iallafall. Skönt. - Lyssnar mycket på Ashleys texter och de är så vettiga att man börjar tänka till slut. Det stäker mig på något sätt. Får mig att tänka på saker som man kanske hade glömt om livet. Det är ju bara början för mig... är ju inte så gammal och det är som de äldre säger, jag har ju knappt börjat leva än. Men det kommer!

Nä, om man kanske skulle fixa någonting att äta, och dra till jobbet! Har en sån snäll bror som skjutsar dit mig! <3

Ha en fin dag! Jag vill till IKEA med mitt hjärta.

Puss från TUSS!

RSS 2.0