Sundaysweet.

Söndagen är här, tiden går som konstaterat väldigt fort.

Jag har lite ont i magen idag också (men det var 10 gånger värre igår) det ska nog gå över... jobbar "bara" 4 timmar, sen får jag skjuts av Kicki, tillsammans med pirran, som ska vara min assistent under flytten. Jag känner att den här dagen kommer att bli jättebra! Och tiden kommer att springa förbi fort idag. - Och i morgon är jag ledig!

Då kommer Ewa och köper min badrumshylla. Blir toppenbra! Förhoppningsvis har jag en ny TV i morgon!

Nu ska jag ta en tablett, och vandra ner till jobbet. Gör ju inget om man sitter där en stund och gör lite nytta innan man öppnar :)

Trevlig söndag!

Puss från Tuss!


My day in Västerås

Idag åkte jag och lillebror till Västerås för att kika runt lite efter olika saker, bland annat en ny tv till mig. Ville in till stan så jag kunde shoppa mig ett par nya byxor, hade tänkt nya jeans men det fick bli jättefina svarta byxor istället som satt som en dröm på mina ben! Omg, i love them!



Vi drog till Lagerhaus när jag hade shoppat mina byxor på bästa New yorker! I värsta nya shoppingcentret! Inne på Lagerhaus letade jag efter kakeldekoer till nya lägenheten. Då hittade jag på fyndet.. en personvåg...



Min nya jättefina våg! (som jag behöver köpa nya batterier till)



Sen drog vi till ikea och jag fyndade lite grejer, bland annat denna fina barstol. Perfekt för mitt kök! (Ska köpa en till nästa gång, fick inte plats med fler grejer)




Mina nya finfina byxor <3

Nu har jag världens huvudvärk och ska krama kudden. Btw. Det är nu bara helgen som ska passera, sen är det snart dags för flytten... ME LOVE!

Puss från Tuss!

Min enda tröst - När pms:et sätter in.

Jag blir så otroligt känslig när det är dags för att PMSet att sätta fart i kroppen. Det händer inte alls ofta att jag råkar ut för det, för jag brukar slippa. Men man känner direkt när det är dags. Jag blir så känslig att man kan dö!

Usch, normalt skulle jag skratta åt mig själv om jag träffade på mig själv med PMS. Men när man sitter innanför kroppen så är det inte så lätt. Grejen var... att idag kom en kille in på jobbet innan jag skulle stänga, han brukar komma in ibland och säga hej till mig och prata...om allt och inget. Känner honom inte dock. Idag kom han in och så tittar han på mig och säger/frågar: "åh, väntar du också?" Jag ba: "va? ne vad menar du?" - "är det tvillingar?" Säger han helt seriöst, och blir förvånad när jag blir arg och säger "nej jag är bara tjock"....

Blev jätteledsen då... självklart sa jag inte det. Men där föll hela mitt självförtroende.

Ska jag sitta och säga till mig själv nu? "du är så jävla snygg ... fyfan vad BÄST du är... och du är så himla bra på allt du gör" "ibland önskar jag fan att jag var lite mer som du" "du är fan allt man vill ha"

Men säger man så till sig själv så bestrider man ju jantelagen och blir egoistisk och dum i huvudet?!

Jag orkar inte, jag går och sover. Och vaknar på bättre humör imorgon!

Puss från Tuss

Hyper-Tuss

När jag får i mig en kopp kaffe eller annan dryck med koffein, så blir jag så himla hög på det. Blir sprallig och överallt! Hyper-Tuss.....

Hursomhelst, så ska jag snart äntligen få gå ner till jobbet och jobba i några få timmar. Det är redan Tisdag idag, och i morgon eftersom jag jobbar 3 timmar då, kommer dagen gå jättefort, sen helt poff pang kommer det vara Torsdag, och då är jag ledig.... så den dagen kommer gå asfort också, och så jobbar jag några timmar på fredag... poff så är veckan nästan slut.. efter helgen dvs. SEN ÄR DET DAGS! Och jag är redo!

Man ser på mitt sätt att skriva att jag är uppe i varv. Haha!

Iallafall, så märker man att det börjar närma sig. och det känns bra! På måndag är jag ledig, då ska jag hämta pirran av Kicki, ringa till nya hyresvärden och kolla om nycklarna, jag ska pyssla och dona i lägenheten, och jag hoppas att det går fort.

Nu ska jag avsluta blogginlägget med...
Att ni får ha en bra dag-

Puss från tuss!


Värk.

Igår fick jag äntligen mina köksmöbler hämtade och sålda, har dock bara inte fått pengarna för det än. Men det känns skönt att blivit av med dem ändå. Nu är det mindre saker att bära.

Idag har jag träningsvärk känsla i hela kroppen, jag får nästan panik utav det. Vilken sablans värk överallt. Ont i ryggen, benen, rumpan, låren, armarna, magen... shit.. Hoppas det går över snart. Blev värre när jag duschade sådär varmt igår. Hm... nåja. jag är tydligen inte ensam.

Nu har jag världens huvudvärk så jag kanske bör ta en värktablett. Tänkte hinna städa lite i lägenheten, gå en promenad med mamma och ringa hyresvärden.

Imorgon ska jag jobba! Jag längtar som bara den! =D bästa stället att vara på!

Puss från Tuss!

Today for you, tomorrow for me.

Det börjar närma sig. exakt 14 dagar kvar idag! <3

Idag står det på schemat:

- Titta på dool
- Duscha, Klä på mig och fixa mig.
- Ta med lillebror och gå till lägenheten
- Böka runt med kartonger och ställa om möblerna (så det går lättare att städa)
- Äta lunch
- Gå en promenad ner till jobbet och jobba.
- Jobba och gå hem
- Titta på serier och sova

:)

Hoppas på att veronicas syster vill köpa mina köksmöbler!

Puss från Tuss!

Man får inte vara dum!

Nu är det inte lång tid kvar, bara 15 dagar! Sen flyttar jag!

Jag har kommit på en jättebra idé kring det där förbaskade kaoset. Jag ställer in alla grejer i sovalkoven så är det bara att ställa resten av möblerna i mitten av rummet och sen städa runt omkring! Fan vad jag är smart ibland! Då blir det mindre rörigt och så kan man ta möblerna för sig och kartongerna för sig! Härligt glad jag blev nu när jag kom på det!

Ska försöka komma iväg till Enerig&miljö nu så jag kan flytta på elen tills jag flyttar! Sen jag kan nästan andas ut!

Nä, dags att sminka sig, åka och fixa elen och äta nått innan man ska iväg och jobba!

Puss från Tuss!

Glöm inte kärleken!

Kärlek är inte att sova eller ha sex tillsammans. Kärlek är empati, omsorg, respekt, trohet, att sakna sin partner, rädslan att förlora den, tid för och med varandra, tankar på den du älskar när ni inte är tillsammans, och de små kärleksfulla handlingarna varje dag! Kärlek är någonting man får och måste vårda för att få behålla! <3

- Tänk på det!

För övrigt sitter jag hos mamma, ska flytta om två veckor och det ska bli så härligt! Har ont i ryggen och nacken efter gästsängen, men har tagit hit min madrass och mina kuddar, nu ska den nog bli skönare :)

Dags att sova tror jag! i morgon SKA jag packa lite till och försöka åka till Energi & Miljö så jag kan fixa elen.

Du vet att jag saknar dig hela tiden och tänker på dig va?

Puss från Tuss!


Fredagen den 13e.

Tiden rullar på. Idag är det, eller var det, fredagen den 13e. Men det gick bra idag ändå. Trots att det var världens konstigaste väder ute idag. Det kom en snöstorm från ingenstans (innan var det rena rama våren ute) och det var verkligen SNÖ-STORM (!!!) den varade ute i ungefär knappt 5 minuter, sen försvann det och solen tittade fram och det blev en helt blå himmel och fåglarna kvittrade... sen blev det lite mulet och började blåsa, och inte lite, utan värsta vinden. Tokigt.

Nåja. Jag har varit och jobbat idag och haft fredagsmys med mamma och lillebror. Vi tittade på "One day" och mamma och jag tyckte den var himla bra, medans broren gick från tvn ganska fort.

Har hittat två barstolar som jag ska inhandla av ett par nästa vecka, samt att det kommer en tjej som ska kika på mina köksmöbler som jag har satt ut på annons,  jag hoppas hon vill ha dem. *håller tummarna*

Dessutom har jag funderat kring en massa personer i mitt liv, på en massa sätt. Och några känner jag nu att jag börjar växa ifrån, på olika sätt. Hm... Skönt att komma fram till saker ibland. Andra saker gör ont.

I morgon blir det jobb fram till 16, sen hem och packa ner allt som är kvar. För att sedan nån annan dag börja städa. Ska bli så skönt att flytta och få det överstökat, så man kan börja koncentrera sig på det nya och inreda lite fint. Tänker mig lite andra färger denna gång, med inslag av brunt och beige, och vitt.

Vi får se..

Nu ska jag sova.

Puss från Tuss!

I rätt riktning!

Idag är det dag 2 som jag är hos mamma nu. Börjar känna mig mindre stressad och bekymrad över flytten. Och det är bra. Vaknade dock upp till ett regnväder utanför, men det gör ingenting, för idag ska jag ta en fika med min marielle och så fortsätta packa hade jag tänkt.

Dessutom har jag gått ner 2,4 kg sedan jag började träna på egen hand. Helt otroligt! DUKTIG JAG ÄR!

Nu råkar det vara torsdag och jag var förberedd redan innan på att det skulle vara "min vecka" nu. Och det hade jag så himla rätt i, jag har ju börjat känna mig lite otrevlig mot andra och mig själv tidigare. Men nu vet jag varför.

Det är 20 dagar kvar nu, och jag älskar att ha någonting att längta till, att räkna ner till. Det mår jag bra utav. Dessutom kommer dessa veckor springa iväg jättefort. Jag menar denna vecka är snart slut, det är för tusan fredag i morgon! sen jobbar jag i helgen och vips så är det ny vecka, den kommer också gå jättefort... sen så...


Nu ska jag göra nytta, sen ner till stan och kramas.
Puss från Tuss!

Glad tuss- kan vara jobbigt för andra - Fb konversation

Josephine Tussi Lakatos
hihihihi spännande :D:D:D
Jag är helt pirrig i magen idag, dels för att jag är så glad att hon är tillbaka, pirrig i magen för att jag snart ska flytta, och för att det är så fint väder så man blir så glad
och nu blev jag pirrig i magen för att du har en present att hämta som du inte vet vad det är.. hihihihihihi
Mattias Andersson
hahaha
illa
lugna ner dig du
Josephine Tussi Lakatos
hihihihihihihihihi
ENERGI
Mattias Andersson
ta en sak i taget
ANDAS
Josephine Tussi Lakatos
hihihihi jag har iaf pirr i magen..
*ANDAS*
hhihihihi
Mattias Andersson
haha
Josephine Tussi Lakatos
hjälpte inte att andas.

Mattias Andersson
haha andas lugnt då
de borde hjäpla
Josephine Tussi Lakatos
*andas lugnt*
Jag är inte mindre pirrig i magen för det
Mattias Andersson
tss
Josephine Tussi Lakatos
hahahah
Känns bara så bra idag, med allt som händer! Önskar bara tiden gick snabbare så jag fick flytta och göra fint i mitt nya hem så jag kan bjuda över "jobbet" på fika eller singstarkväll!
Mattias Andersson
haha det skulle vara kul


Jag och min kollega Matte snackade lite om dagen och han berättade att han fått en present av våran chef som han inte hämtat än, och vi vet inte vad det är... idag är jag pirrig i magen kring en massa saker så jag blev ännu mer glad och pirrig i magen, nästan hyperglad. Men det är en härlig känsla, med mycket fin härlig energi! =D (ALLA klarar inte av min energi)

Flytt-tankarna bara sveper omkring

Det känns väldigt rörigt just nu. Saker jag lovar mig själv aldrig mer ska hända, låter jag hända och nu är det dags att flytta igen när jag väl känner mig "hemma", och det tar ett långt tag för mig att hitta ett hem. Delade känslor kring flytten, jag vill bo kvar här för jag älskar lägenheten och utsikten, grannarna och tvättstugan, plus det faktum att det finns hiss. - Men, jag vill också flytta för att slippa stanken i lägenheten, jag vill till ett nytt större, ljusare och bättre läge. Dessutom får jag balkong och kök denna gång.

Tror det är själva grejen att behöva packa ner allt, lämna detta, och börja om, IGEN. Sen packa upp och greja, att sitta och oroa sig för hur flytten ska bli så smidig som möjligt, vilka som ska hjälpa till, hur jag ska få ut möblerna, om jag/vi ska bära bort dem eller fylla bilen med kartonger, osv. Jag blir stressad och osäker, känslig och förvirrad. Och det är inga känslor som jag tycker om speciellt mycket.

Vill inte bli sådär. Men så ska jag ha min vecka snart också, så den påverkar ju ännu mer, samtidigt känner jag pirret i magen över att snart få flytta, att få räkna ner (samtidigt som jag vill få det överstökat).

Gudars. Skönt att kunna skriva av sig.

Nu blir det serier, i morgon ska jag få hjälp att packa det sista sen "bor jag" hos mamma ett tag, tills det är dags.

Älskar dig mamma för att du föreslog det. FAST att det känns som jag bara är ivägen :/

Puss från Tuss!

trettondagsafton.

Idag har jag jobbat och varit hos mamma och haft middag med hela familjen, tyvärr klarade ju farsgubben inte av att låta bli en viss grej, så han fick ju dra hem rätt fort efter maten.. så besviken. Men inte förvånad, inte nån överaskning egentligen. Hursomhelst, efter maten spelade vi Sverige Chansen, jätteroligt sällskapspel jag köpte en gång före jul! Jag förlorade hela tiden och mamma vann.... men det var kul. Sen åt vi efterätt och tittade på The Voice Sverige.

Mysigt att umgås med sin familj, och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar mina syskon och mamma!

Nu är det Twilligt 2 på tv och jag ska sova efter det.
I morgon ska jag till Ica och hämta kartonger och packa klart!

Puss från Tuss!

Fat rat.

Jag tycker att jag är äcklig.
Fyfan. Helt fet och så...

Kul att motivationen gick bra då. :(

Nyår 2011 -2012

Finns det ens mycket att säga. Festen var jättetrevlig, och människorna på bilden nedan. Resten sög pung, speciellt tolvslaget.... helt ensam på stan (bland massa människor) med tårarna i ögonen och missade tolvslaget helt. Nej fyfan...



Nyårslöften:
1. Börja träna på riktigt, försöka ändra kosten i de mån det går.
dvs, bara äta "onyttigheter i form av fika vid speciella tilfällen".
2. Börja säga ifrån och sluta vara så förbannat givmild hela tiden.
Bara ge min tid och energi till folk som ger mig densamma.


Puss från Tuss!

RSS 2.0