KARLSSON!

Har inte gjort så mycket idag, var och hälsade på mitt hjärta idag på jobbet en pytteliten stund, sen åkte jag, mami och bror till Strängnäs för att handla lite på KARLSSONS. Och det gjorde vi också. Jag köpte lite grejer, och så köpte jag en ny kudde på jysk! Sover gudomligt med dem. (har en sån hos Sandra som jag fick av svärmor) sen bjöd mami oss på Mc Donalds och sen åkte vi hem igen.

Sen har jag inte gjort så mycket. Stod inte ut med stöket så jag städade i mitt enormt MINSTA rum ever! Sen satte jag mig här vid datorn och nu längtar jag efter min gosigos! <3 Vi ska åka ut på landet till Anette och titta hur det ser ut där ute nu.

Blir en ny layout här sen. Så ni vet.
Puss och kram!

Turdagen!

Jag har turdag idag! Vann på mina skraplotter jag köpte idag! Och vann på dem igår också två ggr.... och så vann jag på tottosarna idag på DD. Hihi så jag är gladis.

Men jag saknar hjärtat! - Tack för att du gör mig så lycklig! <3

Godnatt.

Till min förvåning!

Vaknade i morse av att en hund luktade allmänt hund och var i mitt ansikte och av att världens vackraste ängel tittade ner på mig när jag öppnade mina trötta ögon! Vilken vacker syn! Trodde först jag drömde, sen såg jag att det var min Sandra, min älskade flickvän. Gick upp och käkade frukost och drog iväg på en cykeltur tillsammans med hjärtat till Ica. Där jag sa hejdå för en stund och åkte hem och kröp ner i sängen för att sova till halv elva då våra bästa år börjar, innan det tittade jag en liten stund på Knight rider! Älskar den gamla serien!

I väntan på lunch (är inte van att äta frulle klockan åtta) eftersom jag var så hungrig, tog jag mig en cykeltur till Ica för att köpa kakor. Då såg jag den där vackra personen sitta i kassan (!!) Hihi, de där ögonen! Det där glada leendet! ÅH. Jag är så förbannat kär i dig gullunge!

Ringde till dem där två ställena jag ville jobba på idag, och det första behövde ingen personal nu, men kanske till hösten, och det andra stället behövde ingen personal nu men tog emot praktikanter till hösten. GAAAAH! NUDÅ?

Hursomhelst. Nu ska jag cykla ner på stan och möta min syster! Och sen ska jag träffa den lilla systern, och senare ska jag vara med min älskling <3

Ser fram emot helgen.

Puss och kram!

Latmask. HAHA!

Idag är det tisdag, vad händer då? -  Inte så mycket! Låg i sängen massa länge idag och slappade och tittade på tv, sen kände jag världens saknan! Funderar iallafall på att dra ner på stan en stund, måste åka förbi Ica också och träffa älsk (sakna som faan!!) Ska försöka göra någon jävla nytta nångång! När jag nu orkar, jag är en sån latmask. Haha!

Min frukost består av ett stort glas nyponsoppa. Nyttigafialotta! =D

hoppas att babylove får sluta tidigare idag *hålla tummarna*
Nu ska jag höra av mig till lilsis, 

För övrigt, fan vad töntigt att ta bort mig från vänlistan på facebook för att jag har flickvän! Tack för alla år av vänskap. Kul att en sån grej ska avskräcka en.... idioter!

Pussochkraam!


Fästingar, inte mina favoriter.

Vaknade på fel sida i går morse. Fyfasen! Vaknade runt åttatiden av att det kröp någonting i min panna, det visade sig vara en fästing. Så jag tog bort den, och när jag såg att det var en färsting, kastade jag den så den hamnade på Sandras kudde. Sen kröp det en fästing på mitt innerlår, undet täcket! Så jag tyckte inte om en viss hund den dagen, usch vad jag tyckte illa om honom. Fästingbäraren som absoluuut var tvungen att sova i sängen. =/ Så kände jag då, dessutom vaknade jag på fel sida så är jag inge rolig, och absolut aldrig rolig om jag inte får vakna på rätt sätt och drömma färdigt, vilket jag då inte gjorde. Så jag och hjärtat gick in och duschade bort alla fästingar och bädda rent i sängen och var vakna. Sen kom anette ner och åt frukost med oss och så...

Idag mår jag lite bättre, eftersom han är nybadad och har inga fästingar nu. Känns tungt att älskling går till jobbet och inte jag på mornarna, även fast jag gör henne sällskap till jobbet. Jag är så rastlös för jag har ingenting att göra då. Alla jag känner jobbar ju eller är bortresta.

Idag har jag iaf (trots att jag känner mig sepetrött och trots att jag int hinner med kroppens rörelser som hjärnan delar ut) så var vi på Tuna park, kyrkogården, och ica maxi idag. Nu känner jag när jag skriveratt min hjärna hänger inte med så jag måste logga ur... och lägga mig och vila. SHIT vad äckligt jag mår! Hjärnan och kroppen kopplar inte som de ska =/

allt sker i slow motion.
Längtar tills klockan är 18 och älskling slutar <3

Puss och kram!

skitdag.

Ingen sömn i natt. Sov väl ca. 3-4 timmar, och under dem timmarna hann jag drömma att jag blev våldtagen av två killar och sedan jagad av dem varav en har en spruta med sömnmedel/gift/knark? som han kör in rakt i armen på mig (jag känner det på riktigt så jag vaknar) och ligger vaken resten av morgonen. Helt hopplöst. Anledningen till att jag inte kunde sova var för att jag hade så sjukt ont i magen och för att jag tittade på ett program om svininfluensan och fick sepegrejs i huvudet och inbillade mig att jag blivit sjuk. Hata det!

Men men.. åkte till IKEA med Mami, Syrran och Emil, Hans mamma och syster var med också. Vi käkade på IKEA också sen strosade vi lite i Hälla. Mamma köpte en ring till mig och en väska. Hihi. söt.

Nu saknar jag baby. Åka och sova med henne? - Ja!
Godnatt.

Viktigt.



Det finns ett brev som bara får läsas av en person.
det finns ifall det skulle hända mig nått.

Jag älskar er!

Duktig flicka!

Jag saknar min Sandra!!!!!!!

Men men... hursomhelst. I dag kom min syster och hennes emil hem till oss och åt mat, och jag ska träffa svärmor klockan tre för att åka till tuna park. Hon är så söt som skriver och frågar om jag vill följa med. Hihihihi. =) Då blir jag glad.

Tror jag tar mitt pick och pack ikväll och sover ute på landet. Utan massa datorer och tv-aparater och skit. Bara jag själv och tystnaden. Tror det kan vara bra för mig. Men vi får se... Måste planera lite känner jag.

Idag har jag varit värsta duktig, sökt skitmånga jobb! Fick nån typ av motivation som kommer från (vart?) Dessutom så hittade jag ett jobb som sångerska, till ett sånt typ av band jag vill sjunga i. Hoppas de hör av sig! Sökte tjänsten som skoförsäljare och lite ica jobb och sånt... Försökte även mig på det där förskolejobbet jag hittade. Hoppas jag får nått. I morgon ska jag ringa till Micke också och höra om jobb/praktik.

Kanske så vågar jag hoppas =)

Just nu saknar jag ihjäl mig, älskar dig så obeskrivligt mycket mitt hjärta! Du är i mina tankar hela tiden, jag tittar på klockan hela tiden och tänker och kommer på... och nej... och .. ja. du vet. *Sakna och längta*

Nu ska jag sätta in löshåret och sminka mig, sen blir det att cykla till svärmor <3
Pusshej.

Damn också!

Nu har jag slängt in alla mina mobilkontakter som fanns i mobilen, på datorn (inte dem som är i simkortet) sen har jag raderat massa gamla sms (i inkorgen ca. 600st, och i utkorgen 900) så jag får plats med fler. Saknar min nu så jag blir ledsen i ögonen! =/ Sen så blir jag irriterad när det jag tänkte spela på DD idag vinner, när jag inte spelat det. Gick miste om nästan 200kr. Jaja.

Det är så förbannat tråkigt!!!!!! Vet inte vad jag ska göra,mer än sitta och sakna!
Over and out.

Dålig tid för detta...

Jag har varit dålig på att skriva i min blogg på senaste tiden, men det har hänt en hel del så jag har inte riktigt känt att bloggen är prioritering nummer ett. Är fortfarande på jakt efter ett arbete och jag tänker inte ge mig förens jag har skaffat mig ett. Om inte annat så praktik, det är ju alltid en början, helst om det leder till jobb.

Vet inte riktigt vad jag ska göra framöver med min tid. Om det blir att isolera sig ute på landet med teoriboken ett tag, eller om det blir filmtittande hemma i min säng, eller kanske datortid över... det får helt enkelt visa sig. Saknar baby en hel del. - nog om det.

Det skulle vara trevligt om någon skrev en kommentar eller så, så man vet om bloggen är besökt eller ej. Annars kan jag ju nästan ta bort den?

Ni får ha det så bra! Så hörs vi!
Puss och Kram!



(<3 SandraMarieBerglund)

Sun is love.

Idag har jag och lillebror varit på landet och ätit mc donalds och solat! Jag fick äääntligen mina glaaaas! Lila, jättefina är dem! Fast maten kostade 128kr! Men vafan, vad gör man inte för sin bror och för lite glas? Tihi. Jag är inte den snåla sorten! Sen kom pappa ut dit och skulle vara precis där vi låg och solade, för att ta bort massa ogräs och sånt, så vi flyttade på oss, irriterande! Sen när han var klar där så skulle han absoluuut vara där vi var igen. Herregud! Sen fick vi njuta av tystnade och solen en liten stund innan han skulle ha på radion och alla maskiner, gräsklippare och sånt. Men sen kom regnet så vi åkte hemåt. Hämtade min cykel i årby och åkte hem.

Nu börjar kvällen närma sig, den där jobbiga tiden... då man tänker och har sig. Jag känner en jättestark saknan inom mig, som får mig att kunna börja gråta på en millisekund! Dessutom har jag så tråkigt. Ska nog krypa ner i sängen och slänga på nån film eller nått. Har ingen lust eller ork med någonting idag, känner mig fett deppig. =/

Jag saknar dig!

i feel the rain...

Det här är så jobbigt. Jag vet inte vad jag ska tänka, känna, hur jag ska vara, göra?! Men jag och Ebba har iallafall varit på Slagstaglass och moffat. Sen åkte vi och spela tottosar och SPRANG i ösregnet, och tro mig, det ösregnade, fan vad jag kände mig levande när jag sprang! Härligt! Hahahahhah fetaste garvet sen! hahahha det måste vi göra om!

Tack gumman för idag! Tack för att du bryr dig om mig som du gör! Det betyder så mycket!


Förövrigt så känns allt..... så .... tomt. =/

THANK YOU!

Tack Elinor för hjälpen! <3
det betydde mer än du anar.

Ett jävla Svin liksom...

Jaha ska man behöva vacinera sig mot den skrämmande svininfluensan eller? Jag blir nästan irriterad på folk som säger att den inte är farlig, ni vet inte det?! Jag ska fan ha ett vaccin och så är det, då får det kosta vad det vill.

På tal om något annat så vill jag att Micke ska ringa mig ang. jobbet!! och så vill jag vinna pengar på hästar för det behöver jag! Frågan är om man ska satsa de sista 7kronorna på en billig DD och välja ut hästarna noggrant? Det här börjar ju bli löjligt. Jag har inga pengar att leva för, ingen har tid att umgås med mig, och jag börjar bli deppig för att jag är arbetslös. Inte nog med det så börjar pappa bråka med mig,efter så mycket som jag varit där för honom! Det är tacken. Så jävla otacksam! Blir så less.... nejdå, tillbaka får man ett elakt sms som verkligen är kränkande!

"Bry dig inte om det " är lätt att säga - Jo, jag bryr mig visst. För det där gick rakt in i hjärtat och skar sönder en bit.

- Gick upp med Sandra i morse klockan 7 (fast hon började 9) och åt frukost med henne och tittade på tv tills hon skulle gå, sen gick jag och la mig i min säng och sov. Vaknade lagom till våra bästa år och sen käkade jag mat, har så jävla ont i magen. Behöver besöka en läkare för en grej.... får ta det senare. Inte så akut.

Saknar dig nu, ska du veta... så jävla jobbigt utan dig.

Hoppas, är det för mycket?

Nu får vi hålla tummarna på att jag får jobb snart annars kommer jag gå under och drunkna. Mår piss som fan. Jag orkar snart inte med det här mer.

</3

Att tänka på...

Har egentligen ingenting att skriva här. Men ni kan ju tänka på en sak, ok?

"Om ni inte är rädda om det ni anser er vara dyrbarast för er, rår om, och visar era starkaste känslor för, så kommer ni förlora det. Och man vet ju inte vadman hade förens man förlorat det. Inte sant?"

1 och ½ år idag!

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i 1 och ½ år. tihi.
Pusshej


Sjukling.

Jahaja, vaknade med en dunderförkyldning. Halsen värkte, näsan var täppt och snuvig, och magen är fortfarande inte min bästa vän. Mår inte sådär jättebra, och har inte det bästa tålamodet.... men jag försöker... aldrig får jag må bra.

Saknar min baby och min bästavän <3
Ta hand om er, ha en bra dag.
puss och kram

Natt/morgonblogg.

Vaknade runt tre i natt av magkatarr, kunde inte sova... så jag fick upp och fixa nått att äta, och kokade te. Sen la jag mig och tittade på outsiders men jag mådde illa av att titta på naturalister. Nu är klockan kvart över fem och jag har fortfarande inte somnat om. Jag hatar min mage nu... vi är inte bästa vänner alls! Snarare osams! Jag är trött och vill sova..... men nejdå det får man inte göra. Jag får sitta och känna magsyran tränga upp i halsen på mig... jävla skit.

Ni som inte har magkatarr, fyfan vad jag är avundsjuk på er! Jag skulle inte ens önska min värsta fiende magkatarr! Förstår ni då vad jag menar? Jag står snart inte ut längre.

Nä, jag vet inte om jag ska hålla mig vaken nu så länge jag kan, eller om jag ska tvinga mig själv sova nu. Jag måste ju stupa nångång?


Jag saknar min Sandra! <3  ;_____________________________________________;


Fullt schema för dagen!

Idag har jag tydligen ett stort schema för dagen, hälften har vi redan avklarat. Vi har varit på landet och plockat jordgubbar, sen åkte vi till folkesta och jag gick in på Rusta och letade matta, men jag hittade ingen jag ville ha. Sen var vi på stan innan det, och åkte till torshälla och hämtade syrran och sen vidare till ica maxi och handla. Snart ska vi åka hem till moster och fika, de ska åka bort i morgon, och så åker pappas ungerska kusin hem senare idag (inatt) så vi ska säga hejdå till dem och ge dem lite grejer vi köpt. Som är totalt svenskt. =)

Seeeen i kväll ska jag ääääntligen få spendera tid med min älskling som jag saknar helt GALET mycket! Längtar som fan!

Skriver kanske mer senare. Lägger ut bilder sen i bilddagboken! 
Ta hand om er!
Puss och kram!

Västerås... och så.

Idag har jag varit i Västerås med mina syskon. Vi åkte till biltema och sen till ikea och så.... köpte en kudde, en tavla, och en såndär krokgrej man sätter på dörren. Och litemer småsaker... sen på biltema köpte jag ett oljefilter till bilen och bilshampo. =) Nu ska det grejas!

Sen har jag bara tagit det lungt. Bror och jag tittade nyss på Benjamin Buttons otroliga liv. Fyfan vad bra den var! Värd att se! Rekomenderas! (Men den är 2,5 tim lång)

Nu sitter jag här och fortsätter sakna min älskling, vill kyssa dig som fan baby... bara så du vet.
Godnatt.

Vilken dag!

Idag var det äntligen skönt väder, tyckte jag iallafall när jag vaknade och gick upp. Lite regn hade fallit och det var inte sådär galet varmt som det varit i några dagar nu. Så jag tog på mig mina nya jeans som jag fyndade igår i sthlm för 199kr. Ringde arbetsförmedligen och sen drog jag ner på stan och handlade nya inside på apoteket. Sen gick jag till ming palace och köpte lunch och åkte hem. Sen skulle vi dra och hämta mamma (var det tänkt), och värmen hade kommit tillbaka så när jag kom hem satt mina jeans ganska slickat på benen, tur att jag fick av mig dem. Bara att byta till klänning istället och åka iväg. Vi drog till Elgiganten först och jag köpte lite tvättmedel och en bordsfläkt, nu ska jag få det svalare! Så detså.

SEN åkte vi och hämtade mami på jobbet och åkte raka vägen hem till syrran och emil på fika. MUMS vilken god tårta hon hade gjort! SVINGOD! <3 sen spelade vi lite bowling på deras wii. Och så när vi tjejer skulle spela så dog tvn så det var bara att kasta bort den och åka och köpa en ny. HAHA! skitroligt, emil tyckte att de skulle åka på en gång och köpa en ny så jag och mamma och brorsan hakade på. Sen shoppade jag ett linne idag på gina för 60kr och en hårfärg för 49.

Nu är jag äntligen hemma och jag är skittrött. Vi ska snart käka, tänkte om vi skulle köra en omgång Buzz. Sen så blir det en kul kväll.. ellerhur älskling?

Känner saknan i hela kroppen idag. Jag saknar er (ni som finns i mitt hjärta) ååwh. EM jag saknar diiiiiiiig massamycket, vet att du är med mig men gaaaah.!

Ha en bra helg!
Puss och kram!

Nattbloggar lite igen...

Har varit i tunapark och i folkesta idag med Ebba och Cajsa, och så ungarna... var kul, längesen jag köpte så mycket saker som jag gjorde. Sen köpte Ebba guitarrhero worldtoure (?)  som vi spelade, skitkul!

Sen träffade jag äntligen min älskling! SAKNAT SOM FAN IDAG! Och på tal om henne så sitter jag nu och toksaknar henne igen,längtar tills vi kommer hem i morgon från Stockholm så jag kan få krama och pussa på min fina fina älskling igen!!!!! Sjukt stark saknan! Det är jobbigast att sakna någon när man vet att man inte kan träffa en.... än när man kan det men inte gör. Hursomhelst så försökte jag möblera om i mitt lilla minirum idag, men det gick åt skogen så jag fick (trots denna värme som gör mig illamående) ändra tillbaka som det var, och det blev bara stökigare. Blä... skiter it nu.

Älskling, jag saknar dig som fasen! Vill inte sova ensam i den här värmen, utan dig. *önskar du var här vid min sida*

Godnatt gott folk, nu ska jag försöka sova i denna värme. Och Tack Ebba för den här dagen!


RSS 2.0