vinter seg

Usch, idag är jag segare än segast känner jag. Undrar lite smått om jag börjar bli sjuk i knorrsjukan, för jag känner mig så himla trött, orkar ingenting, hjärnan orkar ingenting, har lite ont i magen, dunderhuvudvärk, och jag varierar med frossa och feber... ORKA! Vill typ sova, men klockan är bara 18 så det känns lite väl tidigt...

Saknar min Sandra också! <3 

Skulle ha träffat Ebba idag, men jag blev dålig så det sket sig. Får se om jag mår bättre i morgon! Isåfall drar jag till jobbet, annars får jag stanna hemma och bli bättre. Finns inte så mycket mer att göra isåfall.u ska 

I morgon ska mitt hjärta följa med Johanna till stallet och rida, kul för dem! =) Och på Onsdag också... jag vill också följa meeeeed. Hihihih.... ;P


Nu ska jag spela betapet med Anette och Robert!
Ha det så bra!


Puss från Tuss!

1:a advent

Idag har jag varit hos älsk, sen drog jag till ica maxi med mami & mina syskon. Vi skulle köpa tårta till pappa som fyller 60 år i morgon egentligen, men vi firade idag istället.

Han hade lagat mat till oss när vi kom, och jag gick in i köket och kände doften av det s.k VILDSVINET som stank doften av gammal mens och spyor typ. Skojar inte när jag säger att det stank, och smaken.... Don´t even wanna go there! Seriöst... Men jag tog mig några potatisar och två små köttbitar för pappas skull. Kväljningar för varje tugga, vet inte vad som hänt?! Han som brukar laga så himla god mat, och jag som skrytit så om hans matlagning, så ... det var det värsta jag ätit i hela mitt liv. ALDRIG MER!

Vi tackade för maten (som pappa inte ens själv åt eftersom han mådde illa och spydde av vaccinbiverkningarna) så vi fick äta tårtan själva sen drog vi ner på stan för att se sträng-och trumstockslotteriet. Mötte svärmor och vi gick in i folkmassan typ.

Efter det gick jag med svärmor på stan sen drog jag tillbaka till First Music och försökte äta korv med mamma, moster och de andra. Sen bestämde sig mamma och jag oss för att dra hem för det var så kallt. Tror att min moster blev lite ledsen att vi skulle gå, hon hade tänkt att vi skulle ha tjejmys med gottplock och sånt :/ (Förlåt!)

När vi kom hem så julstädade jag mitt rum och nu sitter jag här med ljus tända och lyssnar på mysig ljuvlig julmusik och njuter! Saknar mitt älskade hjärta massor bara! Men jag vet att hon är i bra händer på jobbet med Johanna så...

Får träffa mitt hjärta i morgon kväll ju! Hihi hon ska åka och rida sen jobba! Duktig flicka! Vill också följa med dem till stallet, skulle va massa kul... får hoppas man blir frågad nångång =D

Ha det så bra alla som läser! Ha en bra 1:a Advent!

Puss från Tuss!

trött med stort T

Jag är så himla TRÖTT.
Trött i kroppen.
Trött på att inte veta vad som ska hända med saker och ting.
Trött på att vänta.
Trött på att längta.
Trött i ögonen.
Trött i ryggen.
Trött så jag vill lägga mig och sova.
Trött på att ha ont i magen.

Vad gör man åt allt som gör en trött?

En glad sak är ju att jag nästan är helt klar med alla julklappar. Bara den till Sandra kvar...

Jag bör ta mig en funderare kring en sak... tänk tänk tänk.

- Sandra... Jag älskar dig, baby! <3

Puss från Tuss!

yeeheehees!

Nu ska jag snart till jobbet! Ska bli jättekul för att det är så julfint där och julstämning! Det enda dåliga idag är att jag har skitont i halsen och i magen men det går säkert över. Onödigt att klaga, jag vet! 

btw, jag kollade på kontot och jag får 300kr mer i morgon än jag ska få! Så jag är jätteglad idag! =D

PUSS på min Sandra <3 Jag älskar dig... KÄRLEK!=)

Puss från Tuss!

Inlove with a camera

Denna önskar jag mig i julklapp! HELT GALET KÄR I DEN! <3
Hoppas vi ska sälja den på jobbet!!!

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=EX-H10rosa


sen är jag ju såklart helt galet kär i min Sandra!


Ha en bra dag!
Puss från Tuss!

Fyndat inför nyår!

Jag har varit en sväng på tuna park och köpte mig en jättefin klänning som jag bara var tvungen att köpa! Den var helt underbart fin på! Och fyndade ett pärlhalsband på Gina för 29kr! Like it alot!

 
Just love it! <3

Puss från Tuss!

Tussi ... hihi!

Nu är det så att jag faktiskt har funderat och jag vill ha en tatuering. Ska jag "go for it"? - Sen vill jag typ lägga ner massa tusenlappar på att köpa en massa nya kläder och tömma min garderob lite grann! Skulle vara sååå himla kul, sen skulle det inte skada om jag fick en tågbiljett till Stockholm för att gå till min favo-affär och köpa löshår! Är fan stamkund där ;)

Idag blir dagen ganska lugn. Ledig... men i morgon ska jag till jobbet och på torsdag också. Måste bestämma mig för vilken dag till som jag vill vara där, ska nämligen vara där tre dagar. Funderar på måndagar eller fredagar... Nåja jag får klura lite mer på det vid ett senare tillfälle, har ju till i morgon på mig. Jag vill typ hem och hämta lite pengar och åka till tuna park och dreggla över kläder, eller leta saker jag kan önska mig i julklapp. Folk vill tydligen köpa julklappar till mig i år. Jag är mer nöjd om jag får vara med de jag älskar! Då är jag "nöjd" Men min s.k "släkt" ska ju fira julen ensamma så det blir väl inte så mycket vara hemma, är nog hos Sandra. Det är inte lätt att inte ha nån släkt. Det är väl moster och kusinerna som är det...? De "gamla" lever ju inte längre.

Nåja, i natt så var jag och Sandra en aning rädda eftersom att det spökade här i natt. Det lät som champange korkar sköts ur flaskor, det ljudet, och så hörde vi nått mer senare och så la vi oss i sängen och tänkte att det säkert inte var nått. Men så tittade vi på Ugly Betty på datorn i sängen innan vi sov, och då såg jag en siluett bakom i fotäljen och höll på att skita på mig jag blev jätterädd!!! Och jag som är medial bör inte bli rädd! Men men.. jag somnade sen till slut.

Vad hände i helgen då? Hm, Sandys mamma fyllde år i förrgår och i går slappade jag & Sandy i soffan och hade värsta mysigaste kvällen framför två filmer, de var bra. =) "I love you, man" och "Heartbreak hotel"


Bjuder på den uberfula bilden...





Nåja, får la se vad dagen bjuder på.
Puss från Tuss!

Fuji, Presentjakt & Andar i glas.

Jag har inte skrivit någonting på ett tag inser jag nu när jag skriver lite. Hade "utvecklingssamtal" igår med Alle då hon även bjöd på lunch. Hon hade skrivit ett helt A4 papper med bra saker... Oj! Jag visste verkligen inte att det finns så mycket positivt att se hos/med mig. Har ju så svårt att ta åt mig, men nu har vi pratat ut om det iallafall, och jag vet vad som krävs av mig för att få stanna kvar.

För övrigt så gjorde vi nästan ingenting igår på jobbet. Chefen lekte i Photoshop och jag stod i kassan. Hihih... roligt roligt! Gjorde en liten tavla till Sandra med bild på Triton också, det var typ det enda. Sen träffade jag Sandra efter jobbet och vi åkte och fixade presenter till Svärmor.

Vi gjorde anden i glaset i förrgår. Mikke var med också... Blev helt olikt vad det brukar vara, men det får man väl räkna med när man ger sig in i en sådan sak. Det är ju trots allt ingen lek, utan en andlig seans.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen, har möte med min arbetspsykolog. Vi ska gå igenom lite saker och kolla upp hur det går och sådant, brukar tycka det är dötrist, men nödvändigt. Sen ska jag åka till Tuna Park med lillebror. Och ikväll är det IDOL!

Vad händer för er idag?

Puss från Tuss!

Vila i frid

Näe usch, fick nyss höra en tråkig nyhet. En bekant har tagit livet av sig... Jag ryser i hela kroppen... fyfan vad hemskt att göra så mot sin tjej, att meddela henne om det också. Usch vad jag blir ledsen..

Vila i frid Niklas!

Lilla blå och gröna fotocenter.

Sitter just nu här, har precis kommit innanför dörren efter att ha varit och spelat på totto och handlat bröd på ICA. Innan dess var jag på jobbet och var där till stängning, tog bussen hem efteråt. Om typ en kvart eller så, kommer dem och hämtar bilen ifrån oss. Det känns lite sorgligt, men skönt samtidigt... Äntligen ska den får resa iväg till några som kör den och gör om den till nått annat. 

Saknar min flickvän!!! Och så har jag en fruktansvärd huvudvärk idag. Önskar jag fick sluta ögonen och veta att när jag vaknar i morgon så ligger min vackraste brevid mig... men jag får vänta till i morgon natt!

Jo, justja! Alle lärde mig att slå in paket på olika sätt idag! Det var jätteskojsigt och lärorikt. Vi försökte komma på vad jag INTE har lärt mig än, men jag kan allt inom produktionen! Och jag är glad över det, för jag vill verkligen stanna där så länge butiken finns! Trivs verkligen helhjärtat där!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Nu vill jag göra mackor och slänga mig i sängen framför tvn, men de ringer väl närsomhelst så... jag måste väl vara beredd på att gå ner och överlämna nycklarna!

Puss från Tuss!


Nu var den såld!

Vilken bra dag! Först en skön promenad ut, sen säljer jag min bil. Och sen ska jag till FFC och vara där tills vi stänger! Vad roligt!! Bra bra bra dag. Hade varit ännu bättre om jag hade fått sova med min flickvän i natt och i går natt, men men man kan inte få allt.

Saknar mitt älskade hjärta, hoppas att hon kommer hit snart =)
för övrigt, TACK Emil för hjälpen! Nu blev det inte så acward.
 
Puss från Tuss!

Lilla blå!!!

Då har man äntligen publiserat den....

http://www.blocket.se/sodermanland/Toyota_Corolla_70_24548469.htm?ca=12&w=1
Hoppas nån vettig människa köper den. Och inte nån oseriös schåååååhrpy typ.

Nu ska jag titta på en film jag halvt missat.
Gonatt

Puss från Tuss

Bra!

Idag var jag på praktiken till stängning. Skönt att vara där, inte tänka, känna, utan bara vara och göra sitt jobb typ. Anki och jag hann med rätt så mycket där på slutet, och intressant att se hur det går till att byta papper, och byta till aps osv... även stängningen var intressant. Nu vet jag hur man gör! Mycket teori och mycket pedagogik. (Det heter väl så eller?) Sen tog jag det lugnt, blev lite tvtittande och lite annat....

Gick och mötte mamma och så. Nu sitter jag hemma och försöker hitta bilder på min bil, eftersom jag ska sälja den! Eller en gammal klasskompis ska kika på den i morgon, för övrigt så fick jag nytt tillstånd idag. YES!

För övrigt så framkallade jag en bild till Kicki idag, och en nyckelring till mig själv. Så lovely! <3

Hittade en gammal dikt eller låt jag skrivit, på en skiva.... jag tror jag vet vem jag skrev den till.

"when words they stare you in the face
when you longing for an other place.
where noone in this world could replace you.
I told you everything of my childhood.
You didnt walk away, i thought i´d loose you forever.
But you stayed here, throuh the way...
And i trust you. 

Well, now i miss you like crazy
now i wanna hold you in my arms.
now everything is spinning around me
and im standing in the middle.

Now i want you more than ever
you think i am so clever
i didnt understand.
and now i dreaming...

All i want is you"

<3 Jag älskar dig, Sandra Marie Berglund. <3


Mys-Söndag

Mysdag idag denna söndag! Har inte orkat göra ett skit nästan idag, bara tagit det lungt, känns som att hela dagen har flytit förbi. Var med Älskling, Svärmor och Mikke vid kyrkogården, sen har vi bara varit hemma och myst.

Just nu tittar vi på Djävulen bär Prada och passade på att gå ut kvällsrundan med "lilla raketen" under nyhetspausen. Godkväll.

Puss på min älskling! <3

Puss från Tuss!

RSS 2.0