Grattis pappa!

Har varit jättetrött hela helgen och början av denna vecka, men jag är fortfarande glad och uppåt! Häller i mig vitaminer för att inte bli sjuk! Och jag hoppas och ber till gud att jag klarar mig ifrån sådant!

Idag har jag ont i huvudet och känner mig trött och yr. Behöver egentligen vila upp mig, men ska bara jobba 3 timmar och i morgon är jag ledig, så det är bara bita ihop! Kommer gå jättefort idag tror jag! Timmarna bara rusar iväg!

Idag fyller min pappa år. Han blir en gammal man, kan man säga! Haha! Tänkte åka förbi och gratulera honom! För sedan är det dags att jobba!

Puss från Tuss!

1a Advent

Så var det dags för detta år att fira 1a Advent idag. Fortfarande ingen snö ute på marken, snarare grönt gräs fortfarande! Skumt! Idag vaknade jag rätt tidigt så jag gick upp började plocka fram smutstvätt och gick ner och bokade tvätt-tid. Gick upp på vinden och hämtade adventsgrejerna, och ner i tvättstugan för att hämta tvätten och hann bara ställa dem i hallen förens mamma ringer och vi ska åka till tuna park för att jag skulle handla julklappar! Och det gjorde jag också, till alla i min familj utom lillebror. Men det ska jag fixa i morgon.

Efter tuna park åkte vi till affären och handlade lite, sen hem och lämna grejerna för att fika hos mamma tillsammans med Ewa som kom på besök. Jättetrevligt att träffa henne!

Och jag har aldrig sett min bror så social! oh my. Blev så glad,... gudars vad han pratade<3

Efter att hon varit över hos mamma så åkte jag, mamma och lillebror hem till liza och emil för att planera inför julafton. Fick god glögg och fikabröd och mysigt var det! :)

Sen åkte jag hem och har städat och pyntat inför julen, iallafall advent. Och slagit in julklapparna jag handlade idag! Myspys må jag säga! Och nu är jag jättetrött och ska nog sova. Imorgon ska jag iväg 10 på morgonen, till IKEA!

Puss från Tuss!

Tomtefoto!

Denna vecka har varit jätterolig, men hemskt full av tempo och rörelse, har varit helt slut när jag kommit hem, att jag inte orkat laga mat utan stupat i soffan eller sängen istället. Är helt utmattad nu, men jag klagar inte!  hihi! Idag har vi haft tomten i stan.. eller snarare i Cityhuset! Tomtefotografering och kunderna kom in till oss och fick bilden med tomten gratis. Härligt tempo må jag säga!

Försöker även fixa alla julklappar på en gång så jag kan koppla av nu när december månad börjar och alla stressar omkring för att handla de sista julklapparna. Dessutom sparar jag mer pengar då :) Man får inte vara dum!

Är lite irriterad över ett visst irritationsobjekt just nu som tar ALL min lilla energi jag har kvar nu känner jag. Varför ens försöka förklara att man mår dåligt när personen inte lyssnar?! Känns rätt meningslöst. orkar inte.
-Det handlar inte alltid om Dig!

Nu ska jag hem och sova!


Puss från Tuss!

Du bor där inne... fast det rasar ihop.

Det som inte dödar, gör dig starkare. Mjotack! Det har jag märkt. Men att mitt hjärta skulle behöva lagas om och om och om igen, det trodde jag aldrig, och aldrig att det skulle göra såhär ont.

-Du har så många sidor
. Och jag känner dig... jag trodde det iallafall.


Jaha, då var det bara försöka plocka upp alla spillror igen och resa sig, sakta men säkert. För jag vet att jag är stark nånstans, måste bara leta fram det igen. Trodde aldrig att jag skulle behöva men jag vet nu  - JAG FÖRTJÄNAR JU BÄTTRE ÄN SÅHÄR!

Puss från Tuss!

Time to MOVE on.

Igår när jag vaknade och insåg att kyl/frys hade gått sönder (plus att ventilationen är dum) så kände jag i magen "här ska jag inte bo" ... tänkte på nått annat trots att jag var helt nere. Åkte till jobbet och när jag kom hem så ställde jag cykeln hos mamma. Gick hemåt och passerade husen brevid henne och tittar in på gården och tänker för mig själv "här skulle jag vilja bo, men det är ju omöjligt!"

Vem ringde mig nyss om inte DEN hyresvärden och erbjöd mig en 40kvm 1rok med balkong och klädkammare! Helt jäkla otroligt! I DET HUSET! Kändes ju lite läskigt eftersom det kändes så medialt... som att jag gick hjälp av de anhöriga!


Och GUD vad jag är glad! Ska se den ikväll efter jobbet! Och jag är helt hög av lycka! Allt ordnar sig! Äntligen!

Puss från Tuss!

Nu får det räcka, faktiskt.

Nu orkar inte jag med detta mer! Det är någonting som säger mig helt klart att "Där ska du inte bo" men jag vill bo där! Inte nog med att jag varit så sjukt irriterad i över ett år nu på att ventilationen inte fungerar alls i min lägenhet, och att det är så otroligt kallt på vintern inomhus, så har nu även kyl/frys börjat låta som fan på nätterna och det värsta av allt var (efter att jag igår kände på bröden i frysen att jag behöver skaffa en termomenter) och imorse skulle jag ta ut bröd för att jag skulle äta frukost.... 10 grader visar termometern! WTF! .. nej nej nej jag orkar inte mer!!

Fatta hur mycket pengar jag lagt ut på maten, och hur mycket jag får slänga nu! Även om de fixar det. Den där kyl och frysen är ju för i helvete helt ny!

Jag orkar inte, jag får så ont i magen och nu är jag faktiskt helt deppig. All glädje liksom rann ur mig för en stund. Dessutom finns det inga lediga lägenheter i den här staden till mig, nu när jag behöver. :(

Puss från Tuss!

Oj vilken dag!

Vilken dag idag alltså! Den gick bra fort må jag säga och allt möjligt har hänt idag under jobbtiden. Hann inte ens sitta still 5 minuter knappt.. sprang omkring som en jojo! Men det var jättejättekul! :) Nu är jag dock bara så himla trött! Gick hem till mamma, ska äta hos henne idag! Räddaren i nöden! som alltid!

Ikväll kommer pan am.. och i morgon är jag ledig <3
nästa vecka kommer lönen! då ska jag handla julklappar!

Puss från Tuss!


Veronica Maggio äger!

Igår var jag på Veronica Maggio konserten i lokomotivet! Måste säga att "hon blåste mig av stolen" som man säger... så himla bra konsert och shit! Hon äger ju helt galet mycket. Vi trodde konserten skulle börja 21 som det stod på biljetten, men hon började spela 22:45... och guuudars, hon äger ju live! LYCKA! och vilket drag det blev! Jag glömde dock min kamera hemma så det fick bli min dåliga mobilkamera... så inga bra bilden men ah...



Jag älskar den där bruden, hon är så KUNG!


---

Förövrigt så har dagen idag varit skön, kände mig jättenöjd när jag åkte från jobbet. Och i morgon kommer det säkert också bli asbra! Sen är jag ledig en och en halv dag! :) Ska bli skönt... Nu tror jag att jag ska gå och krama kudden tills jag ska upp i morgon igen!

Puss från Tuss!

Äntligen fredag!

Jag har ingen aning om vilka som läser min blogg, eller OM det ens är någon som gör det. Men hursomhelst.. bryr mig inte så mycket om det... för jag skriver det jag känner här. Min lilla plats som är min. Gillar man inte mina åsikter, att läsa om mina känslor eller om vad jag gjort varje dag, så behöver man inte läsa i den. Simple as that!

Allt känns så rörigt inom mig. Jobbigt snarare... Önskar det kunde släppa och jag kunde städa upp det gamla och låta det inte finnas längre. Men det är så jobbigt att försöka släppa det gamla när det påminns hela tiden.

Hursomhelst, idag mår jag iallafall bra och det känns skönt! För idag är det fredag och det betyder att jag ska jobba idag, (3tim) sen ska jag och Alle gå på Veronica Maggio konserten i lokomotivet! <3 Ska bli jätteskoj! Längtar! (Hoppas att man får ha kamera med sig, för jag vill ta kort på henne!) Men nu ska jag försöka fixa mitt hår, tänkte locka det idag så jag känner mig lite fin för omväxlingskull. Sen laga mat och sen är det dags för jobbet... tiden brukar gå så fort på fredagar!

Jag kan förresten inte sluta tänka på dig, min kärlek. Dag in och dag ut.

Puss från Tuss!

Time to change

Det slog mig precis -  det är dags att förändras.
Det är dags att "blow you away"


Jag vet vad jag måste göra, för jag vet vad dina svaga sidor står.
I´m never gonna give up.

Puss från Tuss!

Som ett hål.

Du var mitt ljus
Du gav mig värme
Du gav mig trygghet
Du höll mig uppe
Du gav mig liv, glädje och mening.


Jag ser inte längre dina stora vackra ögon
Som tittar djupt in i mina
Jag ser inte längre en famn
En axel att luta mig mot
Den trygghet du en gång gav mig
känner jag inte längre
Den trygget som bara Du kunde ge
Den lycka bara Du kunde ge
Var är den?
Varför blev det så?


Plockar upp spillror
av det som blev kvar...
när du ville gå.
För att aldrig komma tillbaka,
aldrig åter här stå.

Saknar dig varje morgon
varje dag, varje kväll, varje natt.
Och du vet inte hur ont det gör
inom mig, hela tiden.

Kom tillbaka!

Jag älskar dig!
Oavsett vad du gör nu.
Oavsett var du är. - Alltid.


----

Vissa saker går helt enkelt inte att "bearbeta", hur mycket man än vill och försöker. Vissa saker lämnar aldrig ens hjärta, när det väl redan borrats ner, tatuerats in permanent. Var väl mest det jag ville få ut. Saknaden av Dig... är oändlig. Och Du lämnar aldrig mitt hjärta.

Supermys.

Toppenbra morgon idag! Vaknade till och från i morse, fick tillochmed tvinga mig själv att vakna ibland för att jag inte var säker på om vissa ljud kom ifrån drömmen eller om någon faktiskt bröt sig in till mig, .... fyfan vad jobbigt att tvinga ögonen att öppnas så jag blev vaken, sen somnade jag om, var sjukt kissnödig så gick upp mot min vilja, man vill fan inte lämna en jättevarm och mysig säng. Gick och la mig igen och hade precis somnat till jätteskönt då det plingade till i mobilen, sms. Och sen igen.. Sms!

Gick hursomhelst upp runt halv tio idag, för sedan kom mamma hit och under tiden jag väntade på henne så kokade jag ägg och kokade te-vatten. Sen kom mamma med nybakat bröd och vi åt värsta mysigaste frukosten <3 ÄLSKART! - Det var så att mamma hade strömavbrott och vad är då inte bättre än komma till mig. Det tråkiga är att det ska krävas ett strömavbrott för att mamma ska komma hit. Hihihi... Superlycklig idag iaf! :)

Vi tittade klart på Våra bästa år, och tog på oss och gav oss ut på en promenad. Jättehärligt! Jag ska ju ner mina 4 kg till att börja med! Jag SKA lyckas! Vill inte ha det såhär mer! Dessutom inge mer läsk, inge mer godis (undantag någon choklad under mensperioden)

Fick jättegod lunch hos mamma idag, och det har vilats en hel del idag, sen drog jag till jobbet och det gick som vanligt bra, och sen hem igen. TVtittande och snart sängen <3 Som jag för övrigt precis har börjat vänja mig vid att sova helt jävla ensam i.

Får se om det blir nått mer inlägg lite senare.

Puss från Tuss!

Gray

I dag är jag lika grå som vädret. Men det kommer förhoppningsvis bli bättre under dagen. Hade ett samtal nu på förmiddagen, det gjorde lika ont som smärtan att sörja någon. Men det behövdes, dock tror jag inte att jag blev vettigare av det.

Lyssna på hjärtat säger folk. -Ja lättare sagt än gjort.

Puss från Tuss

Farsdag!

Jag brukar inte fira Farsdag, kanske för att jag inte anser att min far bör firas. Men alla andra pappor är värda att firas idag. Jag hade hursomhelst inte hjärta att strunta i att köpa en blomma till farsgubben. Så jag köpte en med lillebror och åkte förbi och lämnade den. Fyfan vad mycket damm han hade överallt. Tog fram dammsugaren och började dammsuga hans golv. Usch.... tror han skämdes lite. Att man ska behöva vara mamma åt sin pappa. Sjukt.



Hursomhelst, besökte mina hjärtan idag och sen följde jag med ut på landet. Kom hem och tittade på True talant finalen och blev irriterad över att Sofia inte vann. Sen blev jag jättekänslig... började gråta en hel del. Jobbigt det är att känna saker.... :(


Mitt hjärta är fyllt med kärlek. - Trots det, känner jag mig ensam as hell.

Puss från Tuss!


The blue jacket.

Igår följde jag med min lillebror och mamma till Tunapark för att leta reda på en snygg jacka till bror. Han hittade en på en sportaffär och kunde inte bestämma sig, så vi åkte hem för mamma skulle laga mat och jobba.... sen kom han på att han ville ha den jackan fast i en annan färg, som vi kom på, fanns i Strängnäs. Så vi åkte dit han och jag. Och han köpte sin jacka, sen åt vi på Mc donalds och åkte hem. Jättemysig gårdag...



Ibland känns livet som en enda lång väg...

Positivity.

Åh. Jag känner mig så himla mycket gladare och lyckligare nuförtiden, vet inte vad det beror på faktiskt, för när hösten kommer vanligtvis brukar jag bli rena motsattsen?! Jag är så lycklig över varje dag jag får, varje dag jag får uppleva en ny dag med nya möjligheter och nya lärdommar. Det känns så härligt! Kanske är vädret, eller folket i min omgivning, eller pillrena jag äter. Ingen aning! :)

Jag ser faktiskt fram emot snön sen också. För jag vill ut och åka pulka! Gud så kul! :)

Men idag så blir det promenad med mamma, och min syster om hon blir klar snart (hihi) och sen tänkte jag faktiskt gå till HSB för att säga mina åsikter kring "ventilationen" herregud jag vet inte hur länge jag ska behöva tjata om detta, men igår kväll när jag skulle sova så luktade det så illa att jag fick tuppjuck!

I eftermiddag/ikväll ska jag jobba också, det ska också bli himla kul! Fick förresten jättefina örhängen igår av A, som hon köpte i Spanien till mig. Jättefina vita med leopardmönster på! LOVEIT!

Oh my.. denna vecka kommer gå såååå fort!

Puss från Tuss!

What a nice beginning <3

Hade en jätteskön måndag igår, först gick jag till tandhygienisten för att de brukar göra en undersökning och ta bort eventuell tandsten. Hon gav mig några goda råd. Tackar jag för. :)

Gick hem och hälsade på hos mamma och lillebror, vi skulle åka och handla så vi drog till Ica Maxi och ÖB, skönt att ha fyllt på hemma så man slipper svälta sen när man börjar bli fattig. Sen har jag mest legat och latat i soffan, eller ja, jag fick ju besök av mina syskon också, vi fikade lite och tittade på mumintrollet och på nån film. Måste säga att det var jättemysigt att ha dem hos mig, för de är trots allt de två människor som jag kommer leva längst tillsammans med. Mina kära syskon <3

Idag är det tisdag och jag tar det lite lugnt hemma innan jag ska iväg och jobba i eftermiddag. Tänkte väl laga någon bra nyttig mat snart. Åt en hel del onyttiga saker igår kväll och jag vet inte riktigt varför det blir så. Kände mig som en utav de utvalda i "du är vad du äter" Usch om Skipper hade sett mig nu. Hahaha!

Ser fram emot att jobba lite ieftermiddag, ska bli himla kul! Dessutom är min A tillbaka från sin semester och jag har saknat henne så himla mycket! Ska nog fråga henne lite kring en grej som jag lämnade i lördags... hoppas det inte var någon fara.

Ikväll blir det soffan som gäller, för det kommer desperate h. <3

Vet inte vad eller vem som gör mig såhäl himla glad och lycklig fylld med så mkt härlig energi, positiv sådan <3 Tack iallafall till den eller dem som ger mig det.

Puss från Tuss!

Jag tar ett snack med gud

Dagen på jobbet har varit helt underbar, jag förstår inte! gud så härligt! Sen beställde jag en american pizza innan jag cyklade hem, för det tyckte jag att jag var värd. Dock vill väl inte min IBS mage som jag... allt rann bara rakt igenom mig idag, tur att jag hade en dofilus till min hjälp under jobbtiden idag. Läskigt sånt där...

Träffade fam Hellström idag också, de skulle till vattenpalatset med barnen. Gud så mysigt! :) anyway.. askul dag!

Nu har jag precis ätit mat, och diskade åt min kära mor så hon slipper bry sig när hon kommer hem sen från kyrkan. Jag tänkte gå dit och lyssna på kören när de sjunger, bara för att min mamma sjunger med där. Och så kan jag väl ta ett snack med gud när jag ändå är där... ;)

Puss från Tuss!

Saturdaynight

Tack för att du var hos mig ikväll och hälsade på. Det betydde mycket för mig.


Just got to have!

Kikade lite runt på nätet och hittade ett par tofflor som jag bara MÅSTE ha i julklapp!!! 149kr strl 38/39



Sååå fina! <3 Kan vara himla skönt att ha på sig inne när det är så kallt och på vintern speciellt. Perfekt julklapp till mig, skulle göra mig jätteglad.

Puss från Tuss

Sleep, when i cant?

Kan inte sova.... Jag behöver henne här... den enda som förstår mig som kan trösta mig och få mig sluta må dåligt. Men hon kommer inte vara här, komma hit, eller finnas här... Men hur ont det än gör... så saknar jag henne.

- Och det är inte lite heller! Varför blev jag så himla deppig helt plötsligt?

:(

Nyrenovering

Det här var fasen svårare än jag trodde. Jisses.

Känns så konstigt att inte längre vara en del av det. Men jag antar att det är såhär det blir. Livet går vidare, även om jag inte vill att det ska gå vidare. För då ändras ju allt... Jag fattar ingenting just nu. Tusen tankar, tusen känslor.

Dags för ett försök 2 av nyrenovering inombords. :/

Puss från Tuss!

Its time for a change.

Igår var jag inte rolig. Men det är läskigt att bli sådär arg när man aldrig är sådär arg eller någonsin varit. Känner väl bara att jag är trött på att bli dåligt behandlat hela tiden när allt jag gör är att GE hela tiden till allt och alla. Och alla människor har en gräns, - min gräns drogs förlängesen.. men jag insåg igår att jag har för mycket känslor.

I guess ... allt hade väl varit inne i mitt inre för länge.

Igår tog jag en fika med Elin och Alex, vi gick på stan sen i 3 timmar. Men det var härligt att umgås med henne, var så längesen, kändes så himla bra att äntligen få låta livet bli som det brukade vara.

Nu tänker jag tänka på - MIG SJÄLV.

Puss från Tuss!



RSS 2.0