For what use?

Det finns ingenting att säga. Det som finns att säga, säger jag inombords, just nu.

Mardröm!

Förlåt mig att jag skriver fem på morgonen men jag drömde en sån hemsk mardröm i natt. Vaknade för en halvtimme sen och kunde inte sluta gråta, grät helt hysteriskt! Drömde att pappa skulle dö... att vi hade rest iväg till ett annat land (jag tror det var ungern) för att han skulle dö.  Men själva grejen är den att det kändes så äckligt verkligt... och jag hade så mycket att säga till honom i drömmen innan han dog. Sen vaknade jag av att jag grät hysteriskt, så jag gick upp och snöt mig och la mig igen, men kunde inte sluta gråta, så jag skickade sms till pappa för att kolla att han verkligen levde (hade en konstig magkänsla) men det gjorde han. Magkänslan satt kvar länge.. nu ska jag verkligen inte ta honom för givet! Thats for sure!

Fick den där sorgkänslan när jag vaknade och det där ontet i magen (som vi är vana att känna i våran familj efter alla dödsfall)... var tvungen att skriva av mig så jag kan somna om, annars ligger jag och tänker på det hela tiden.


Pappa, om du läser min blogg. Dö inte ifrån mig! Och... JAG ÄLSKAR DIG SOM FAN! <3

Godnatt ni andra också.

Ensamhet.

Jag vill skriva ett inlägg om den känslan jag känner mest inom mig just nu. En känsla som inte ska finnas där egentligen, enligt mitt horoskop. Det stod till exempel att jag skulle vara i centrum och att många vänner som inte funnits där på länge skulle lägga märke till mig och höra av sig osv. HAH! Ofta de har gjort det. Jo, Elin hörde av sig och det blev jag jätteglad för, men ni andra då? Vet jag att ni finns där för mig, om ni inte hör av er?! Förlåt mig om nån blir sårad men jag känner att jag behöver skriva detta...

Man har kompisar  och så har man vänner. Jag börjar känna att jag inte vet vad jag har, är jag verkligen så himla misslyckad och tråkig som person att ni inte ens kan slänga iväg ett litet sms och höra hur det är? Är det så jobbigt, att ta kanske 5 sekunder av era liv och skicka iväg en liten text eller slå en signal? Det känns som att jag måste ta det steget hela tiden. Annars är det bara tyst... Ja, jag kan höra av mig jag också, men ibland vill man kanske bli lite överasskad och glad av att ens nära och kära hör av sig frivilligt...


Ja, jag känner mig himla ensam inombords. Och jag saknar er...
Jag börjar nästan gråta nu.

Vet inte vad jag hade gjort nu om jag inte hade haft Sandra (som jag förövrigt har saknat ovanligt starkt och mycket idag, och som jag fortfarande saknar asmycket!) Hon verkar vara den enda som vill höra av sig, även om det idag har varit ganska mycket i huvudet på henne, och även fast hon den senaste veckan inte haft så mycket tid på vardagarna, så vet jag att hon älskar mig och gör så gott hon kan, och det uppskattar jag! För jag vet att jag får den kärlek jag behöver av henne sen när veckan är slut ändå. <3


Seriöst. Är jag inte värd någonting?





Ni kan väl åtminstånde lämna en kommentar om ni läser min blogg? Eller är det också för jobbigt? :(

Krångel.

Idag har jag stått i köket och knådat deg och blivit helt förbannad på den, och mig själv. Glömde ingredienser i maten jag skulle laga och så stämmer inte receptet och allt blev helt sepe och stressframkallande, så det blev inte så bra. Men det skiter jag fullständigt i just nu. Har precis diskat och ätit. Broren tyckte det blev gott iallafall, försökte laga farmors "ungerska kuddar" men blev en fail.

Det är jättefint väder ute och jag känner för att bege mig ut en sväng, längtar så efter mitt älskade hjärta också. Hon slutar om 2 timmar och då tänker jag omfamna henne SOM FAN! <3

Måste hålla hårt i mina pengar nu känner jag. Satan i gatan vad de försvinner på saker jag inte behöver. :/ Jag bör gå en pengarkurs.

Fortfarande ingen som vill anmäla sig till att skaffa träningskort (eller som kanske redan har ett?) som kan tänka sig träna med lilla mig? Jag måste bli av med 10 kg och det är NU! Fyfan alltså... jävla fettopadda! PLUS att jag behöver lite motion och träna upp konditionen!

(och nej jag har inte ätstörningar eller anorexi) Det handlar bara om att jag vill trivas med den jag är och det gör jag inte nu. Jag lyckades förrut att gå ner 14kg och då kan jag fan lyckas igen med 10.

Hör av er!
Puss.
J

Gnällfia!

Jag vet att ni tycker att jag gnäller en hel del. Och ja, sån är jag. Lev med det! JAG TÄNKER GNÄLLA PRECIS HUR MYCKET JAG VILL I MIN EGEN BLOGG! Jag vet inte varför jag gör det, och vad jag får ut av det, eller tror att jag får ut av det, men jag gör det iallafall... och nu råkar det vara så att jag är missnöjd med mig själv. Om jag ska vara helt ärlig så hatar jag mig själv ibland. Har sån lust att tvångstbanta ner 10 kg men då kommer de tillbaka, så det enda jag kan göra är att motionera (hade varit KUL om jag inte hade problem med benet som är sepe typ hela tiden numera) eller skaffa ett träningskort och haft en trevlig vän att träna med. Såna finns det visst inte. Ingen intresserad PÅ RIKTIGT utan att bara säga det?

Ska göra SLAG i saken. Inte bara prata om det... det är så lätt att man gör så. Är så less på mig, känner mig fullständigt oattraktiv och äcklig. Sen gör inte min nya frisyr livet lättare, känner mig som en tant. =/ Helvete.

Sen tänker jag gnälla i MIN BLOGG över att jag har ont som satan i halsen och vill vara frisk. Det skulle vara trevligt.


Well... i morgon ska jag laga mat. Sen ska jag färga håret =)
Puss hej.

Söndagsmys

Hej!
Kanske dags att uppdatera min blogg lite grann, eller vad tycker ni? Som några vet har jag varit lite sjuk men det börjar gå över nu sakta med säkert. Virussjukor är bara att vänta in, att de ska gå över av sig självt. Helgen har jag tillbringat med min älskade älskling, mycket mysigt! Min syster var här igår och fixade till min blogg lite grann, MYCKET SNÄLLT av henne! TACKTACK! =D<3.

Idag gick jag ut med Triton och var ute på morgonpromenad i en hel timme. Skönt för både Triton och mig! Vi gick en långpromenad, och det var nyttigt. Jag måste nämligen börja gå promenader som fan och jogga. Ska tappa 10 kg och DET SKA BARA BORT! Så det så.

Idag blir det Västerås med min älskade Sandra. Vi måste ladda upp våra garderober lite grann nu. Jag skulle behöva lite saker:

* En ny höst/vinterjacka
* Ett par nya höst/vinterskor
* En tjock tröja till
* Nya mysleggings
* Strumpor


Sen skulle det vara rätt skönt att ha nytt smink och löshår, men det får jag ta nån annan gång, lite senare.

Nu ska vi käka frukost, sen ska vi åka! Ha en fin dag allihopa!
Puss
J


Aj..

Aj min hals. Min kropp. Mitt huvud. Slem nånstans mellan näsan och halsen där inne nånstans, så jag nästan kvävs. Och på detta ska jag lyckas praktisera tisdag till torsdag utan frånvaro. Hur ska detta gå?


Uh. mår inge bra :(

Nyklippt.

Gick och klippte mig på sax och kam. Hon som klippte mig tyckte mitt hår var bland det värsta hon sett. Och klippte bort allt dött och slitet. Istället fick jag en fin frisyr, uppklippt och kortare, men samtidigt mycket mycket finare. Nu blir det inpackningar som fan! Sen är håret friskt.



Ursäktar den dålig bilden. (här hade jag precis kommit hem)
Fick sidlugg, men den satte jag upp.




FAN VAD JAG SAKNAR MIN ÄLSKLIIIIIIIIIIIING!!!!! <3 <3<3

Tidig morgon

Vaknade ovanligt tidigt i dag, sov ganska så stelt inatt eftersom jag inte hade mycket utrymme att vrida och vända på mig. Men jag hade konstigt nog inte ont i ryggen när jag vaknade! Hihi.

Idag ska jag till arbetspsykologen på arbetsförmedlingen klockan 11-12, jag uppfattade det som att hon mest vill se hur det går och har gått på praktiken och hur jag mår. Sen är jag sugen på att gå till nån bra frisör och klippa mig och slingblondera håret lite. Skulle vara roligt att göra någonting nytt och roligt för mig själv (och för en gångs skull undvika folks åsikter kring ens frisyr, eller hårfärg, vad ni anser mig passa i och inte).

Mår lite bättre idag än igår, men jag har lite smyg-ont-i-halsen. Tog så himla mycket läkemedel igår, har nog aldrig tagit så många i hela mitt liv. Jag är ju inte så mycket för sånt, tycker att det går över av sig självt ändå. De enda jag tar är Inside typ.

Har mensvärk som fan nu. Hoppas det går över snart!
Nu ska jag överlämna datorn till min darling igen...

Ha en fin dag, hör gärna av er!
Puss
J




Lördag

Jag har jätteont i halsen idag. Fyfaasen! Var nyss på stan (gick hem!!!) var där med Ebbas lilla fam, och så... jobbigt att gå länge, men det var trevligt. Fick en ros på stan, och så. Trött trött trött säger jag bara. orkar inte skriva nått.

Ska lägga mig och vila tills Sandra slutar. Nyfiken på hur det gick på travet.

Puss hej


Grattis Emil

Idag fyller min systers pojkvän år och vi är hos dem nu och firar honom. Orkade inte äta så mkt fika. Min käraste Sandra är på jobbet och slutar inte förens 20 ikväll. Hon skulle komma hem till mig sen, hoppas vi ska köpa mat på målet. Vore så mumsigt!

Dagen var skitbra idag på praktiken, tog en extra praktikdag idag, och slutade klockan tre, men stannade kvar till klockan fem (för vi hade så himla roligt!!!) ser ut som att jag har jobb snart ;) och det ser jag fram emot som fan. Ska dit i morgon och hämta mitt minneskort för jag glömde det kvar.

Längtar efter min älskling nu!!! Snart börjar Idol!
Ha det så bra!
Tjao

lunch

Just nu har jag lunch... åkte hem och satte mig vid datorn en stund. Saknar min älskling som FAN! och har tänkt på Em halva dagen nu. Önskar hon vore här.... på jorden, med oss andra.


Saknar mina älsklingar! <3

Nu ska jag återgå till det jag gjorde innan, dvs framkalla bilder. Förresten så framkallade jag bilder idag åt mig själv. Hihi vad det var roligt! =D

Puss o kram!

Grattis Em på 22årsdagen, även fast du är i himlen.

Gud vilken saknan jag känner idag. Det gör riktigt ont inom mig! Saknan efter en av världens bästa människor. Känns helt konstigt att "fira" din födelsedag igen... utan Dig. Hoppas att du har kul upp i himlen och att du besöker mig idag. Älskar och Saknar Dig bästa vän.<3


För övrigt så sov jag inte ensam i natt, hade som (tredje dagen på raken nu) sällskap av min fluga som flög omkring kring huvudet, börjar snart tro att det är nån jag känner som blivit fluga i sitt nästa liv, eftersom den inte låter mig vara. Men grejen är att den bara kommer fram på natten och inte på dagen.  Hm...


Saknar min älskling idag som fan, hade velat klä på mig igår och tagit cykeln över fast att hon sov bara för att få vara henne nära, och även fast jag inte mådde skitbra. Ville inte vara ensam, och jag orkade inte sakna mer. Det gör så ont att sakna folk man älskar så djupt. <3



Och så saknar jag min andra bästis Ebba! <3 Men hon kommer in på jobbet idag så jag VET iaf att jag får träffa henne, och så får jag ju kanske träffa Sandra sen..


För övrigt är det en sak som gör mig nervös idag, och det vet en person vad det är (tänker inte skriva om det här)

Nåja. Nu ska jag dra till praktiken! Ha det så fint.
Tjao.

usch och blä

Åkt på nån sjuka tror jag... jag är helt slut i huvudet, i kroppen och har muskelvärk överallt. Så trött och ont i huvudet idag att jag nästan kände att jag ville svimma...

Ska lägga mig i min säng nu och vila en stund, hoppas det blir bättre sen!

Puss.

5 år! (igår)

Thias fyllde 5 år igår och jag tänkte att jag skulle skriva lite blogg idag istället för igår, för jag var helt slut igår. Var iallafall mega roligt. Ida kom och hämtade upp mig igår vid sjuan, och när vi kom dit så var vi ganska först, förutom Ebbas pappa då, som var där. Jag filmade lite och så... kul att ha. Och det blev måååånga paket.

Har inte så mycket att skriva. Ida och jag åkte och käkade kebab sen eller ja, Ida åt pizza... sen drog jag och lyssna på när kusinvitamin sjöng solo. =D lika bra som vanligt.

Nu kommer lite bilder!

 






Barnvakt

Klockan är fem över tio och jag sitter just nu hemma hos Ebba och barnvaktar hennes änglar. Hon var tvungen att åka upp till akuten och röntgen, hoppas att det går bra och att de hittar nått fel på henne. Barnvakt, jaa hm.. det var lättare sagt än gjort... Thias är skitsur för att jag inte vet om han får spela nintendo, och jag vet inte hur man sätter på film eller om vi ens får det... Men men... snart börjar våra bästa år =D och det säger allt.

Saknar min älskling också. skriver senare.. tjao

***

(6 timmar och 40 minuter senare)


Tjohej!
Har varit hos Ebba tills hon kom hem, då fick hon värsta bakrycket och satte igång och storbakade massor av olika kakor!!! Hahaha! skitknasig brud den där Ebba, men vafan... hon är ju min bästis så det är ju inte så konstigt... Sen skulle jag hjälpa henne att knäcka ett ägg för att jag skulle pensla på kakorna, så är jag beredd på att knäcka det och säger "ägghuvud" och det var rena rama otursordet, för jag tappade på nått konstigt sätt ner ägget under bordet. Tyvärr finns det bildbevis! Fyfan vad jag skrattade, jag tappade fan luften ett tag....LOL!  Som tur var så slickade Simon (katten) i sig ägget, så det var inte helt onödigt... HAHAHAHA! ;)

Nu är det jobbigt, jag känner mig seg, varm och svag. Har ont i kroppen och världens huvudvärk. Och jag har massor att göra känner jag. Ska baka mockarutor åt Thias kalas, och fixa mitt rum, städa garderoben, hinna vila, lägga in bilder på datorn, fixa fotoalbumet, och så mitt i allt detta jobbiga (inte nog med att jag verkligen inte orkar vara vaken och har ont överallt) ska jag tydligen få på mig världens äckligaste disk också. SNÄLLT! De ger mig alltid de jobbigaste diskarna när jag som minst orkar! Varje gång!!! jag tänker vägra! Mammas moster och kusin var här nyss och fikade med oss, och så tittade vi på lite gamla kort. Det var mycket trevligt, det har jag inte gjort sedan mormor och morfar levde (saknar dem!!!!).

Men men... känner på mig att någonting kommer knasa sig idag, men vad vet jag inte än... Orkar inte med sånt! - Sitter och saknar hjärtat mitt just nu som fan. Längtar till Idol......


God damnit vad jag har ont i huvudet. :/
ska försöka vila lite, och stressa ner.

För övrigt så har jag och älsklingshjärtat varit tillsammans i 1år och 8 månader idag! <3
Känns underbart! KÄRLEK PÅ DIG HJÄRTAT! <3 <3 <3 <3


Puss, hej!
J


Jättekul dag!

Det var verkligen en rolig dag idag, hela tiden! Gick bra på praktiken, och gick bra på arbetsförmedligen. Träffade på folk idag var jag än gick, som jag kände, trevligt när det händer! Och nu är det så roligt när folk frågar vad man göra nuförtiden, för nu kan jag säga någonting annat än "jag gör inget, jag är arbetslös" haha. Justja! Träffade på Göran och (nu minns jag inte vad hon heter)... från k68, de blev jätteglada när de såg mig i hissen och jag började berätta hur jag trivs och vad jag gör. Så roligt att andra blir glada för ens skull. Sånt gillar jag! Finns allt för många negativa runt omkring mig som tyvärr inte gör så... Tråkigt nog.

Fick massa beröm idag på praktiken, och så lärde jag mig nya saker, massa nya saker. Gick så fort att lära sig och allt. SKITROLIG DAG! Sen fick jag följa med A till lagret in i det "hemliga rummet" i City huset! Häftigt! Hade jag ingen aning om existerade ens. Coolt, mycket coolt.

Sen åkte jag iaf hem till älskling och var där fram tills efter idol då jag åkte hem. Nu är jag hemma! Imorgon blir det nog att passa gudbarnen medan Ebba är på sjukan... Men det blir bara kul! Älskar ju dem så mycket.

Nu ska jag sussa.
Puss, Hej!
J

Ny dag, nya tag.

Idag är det nya tag som gäller. Visst var det många som hade låg energinivå och var ledsna och sorgsna går, men idag ska man vara glad och göra det bästa av allt! På F är man i farten hela tiden och det är så himla kuuul att man tänker inte så mycket! Så jävla härligt verkligen!

Senare kanske (om allt går vägen) ska jag hem till älsklingshjärtat och mysa! Titta på IDOL och kanske äta lite mat?

Har inte så mycket mer att skriva. Jo, jag ska till arbetsförmedligen men det skrev jag i förra inlägget, och så ska jag förbi nygatan och lämna papper. Mycket spring... Tar det på min lunchrast. =)

För övrigt så var det en kille som skrev till mig på bilddagboken, jag kommenterade bara hans (trodde det var en tjejs bilddagbok) bild att jag tyckte den var fin, och då kom denna....





(Jag vill bara understryka att jag INTE känner denna person.)


PUSS OCH KRAM!
s - <3


Begravning och så.

Begravningen var idag, och den var jättefin. Många grät men jag kände faktiskt inte att jag behövde det, även fast det var sorgligt och jag saknar honom. Skönt för en gångs skull att slippa sjunga (har sjungit på alla begravningar jag varit på tidigare) Fick bära våran blomma ut till graven, den var tung ska jag allt säga er, mina armar skakade och värkte efter att jag överlämnat den till mamma då jag fick panik. Muskler i armarna är inget jag har, som funkar, hehe... efter cermonin åkte vi till pilkrog och åt smörgåstårta och fika. 

Sen åkte vi tillbaka till kyrkogården och tog kort, sen fick jag skjuts till min älskling... var där ett tag, sen drog jag hem och nu har jag fixat alla papper som ska lämnas in och så, i morgon. Känns bra, då kan jag äntligen koppla av! Skönt som fan!

Snart börjar Idol, får se om jag orkar cykla till älskling, eller om jag stannar hemma och träffar henne i morgon. - I morgon ska jag till arbetsförmedligen, sen till praktiken! Och jag längtar, det var så himla kul där! <3

Puss och kram...

 

 

ps...

 

(bara för att jävlas med kusinen lägger jag ut bilden ;P
HAHAHAHA! <3 )

Hos Ebba.

Idag är det måndag, jag har varit på vift efter present till gudsonen, och det är fixat nu. Käkade mina panpizzor hos Ebba och nu är jag kvar... leker lite med busAgnes...

Ni får ha det så bra.

Puss och kram

Helgen =)

Fredagen blev att åka hem till Ida med Ebba och umgicks lite, mot kvällen blev det Nisses, helt okej där öven om vissa saker inte blev så bra sen...Tack gumman för nyheten <3 även om det var fel tillfälle att ge mig det. Hihih. En och annan tår rann längst kinden, men jag blev bara så himla glad! Tack för kvällen... Natten spenderade jag i min flickväns varma famn... Hihi.

Lördagen blev myspys hela dagen! Jag och älsklingshjärtat gjorde den dagen till en total mysdag! åkte dock ut en sväng till folket på landet och hälsade på en stund, stumpan min tvättade bilen, och så... sen åkte vi hemåt och tog en sväng förbi Ekängen och köpte kött och potatisklyftor, och choklaaaad! Sen åkte vi hem och lagade mysmiddag tillsammans med en film, och det blev helt underbart perfekt mysigt, tack älskling, det var guld värt! <3 vi tittade på perfect stranger med Bruce Willis och Hallie Berry. - Den var skitbra! Spännande!

Söndagen (idag) blev till att åka ut till odlaren med älskling och triton, för att låta honom springa av sig lite, sen hem och spelade på tottosar, jag & mina syskon åkte till IKEA. Vi kikade runt, min syster köpte en massa saker, jag köpte 2pack diskborstar för 7kr Hehe! (om man vill att jag ska hjälpa till hemma och diska så gäller det att ha rätt diskborstar) och så lämnade vi tillbaka tritons säng också. Och det gick kanonbra!

Snart ska vi käka, äta rester från igår. Mums! Sen blir det nog att vi åker och köper en film nånstans eller så, och förbi mig så jag kan hämta mina tabletter... Ser fram emot i morgon och TISDAG då jag börjar utbildas! Jobba med Ebba <3

Underbara LIV <3
Tack ni som gör mitt liv värt att leva!

Fredag

Känner mig inte sådär jättepigg idag, men efter att jag har ätit känns det iallafall lite bättre. Ikväll blir det väl inte som jag hade tänkt mig, men jag får väl göra det bästa av situationen.

Saknan.


Jag älskar dig Sandra <3 mitt allt.

what?

Usch idag känner jag mig helt känslig och allt är piss. Vet inte vad jag ska göra åt saken, om jag ska sitta och må piss inomhus framför datorn, eller åka till nån och försöka göra situationen bättre än vad den är...? Men jag vet inte....

Saknar folk, och jag mår helt konstigt. Hade inte svininfluensan funnits så hade jag åkt utomlands, "bara sådär" nu. För det känner jag verkligen för just nu...

Och så hatar jag att mamma umgås med den där äckliga!  Jag vet vad som väntar runt hörnet, och jag fattar inte varför hon låter det hända, IGEN! - Helvete.

Ensamt...

Jag vill inte sitta vaken sent in på natten och sakna och vara helt jävla ensam.
Jag saknar dig!!! Jag har ont i magen och kan inte sova, jagär inte trött, men jag orkar fan inte göra nått heller!
Helt stört....

Ska försöka sova nu. Hoppas tomheten försvinner snart....
DU ÄR ALLT, det vet du va? <3


Dessutom är det farmors födelsedag idag, och det är fullmåne, kan det bli värre just nu?
Hur ska jag nånsin kunna somna??


En liten uppdatering...

När jag kom till Arbetsförmedligen så var det jättemycket folk som skulle in (innan de öppnat) kändes som värsta idolkön alltså. När de öppnade så rusade alla in, alla ville väl vara först antar jag. Jag gick in och satte mig och väntade på att Caroline och Carina skulle komma och hämta mig, och det gjorde dem rätt snart. Vi åkte hiss upp och träffade ännu en person för att tillsammans sätta oss ner i ett rum och prata. Det var min jobbcoach, min handläggare och en arbetspsylolog. Kändes väldigt nervöst men det gick bra och vi kom fram til att jag inte är redo för att jobba ännu utan ska praktisera tills jag känner att det funkar, samtidigt som jag har kontakt med arb.psykologen. Låter ju bra.... vad skönt.

Efter att jag varit på Arbetsförmedligen,gick jag till Fuji Fotocenter och tittade om bästis jobbade, och det gjorde hon. De välkomnade mig glatt in och jag drack lite kaffe. Mycket trevligt, sen pratade jag och Annelie om praktiken och så... kändes bra. Tittade på klockan och såg att jag HANN titta på Våra bästa år, så jag åkte hem,och så passade jag på att käka under tiden. Spännande!!!

Det händer en hel del just nu, och just idag! Min telefon har ringt typ hela dagen! Mamma, Pappa, L, Sandra, Ebba, Jobbcoachen, och nån försäljare... haha! Roligt att jag kan va till hjälp då!

Var nyss på stan, gick runt lite med Ebba, och sen med syrran, sen när jag skulle åka hem så ropar en kille till mig "Tjeeejen! Du är fett fiiin" jag tittade på honom och han log massor! Hahaha! Förlåt, men jag blev faktiskt glad av att höra att man är det!.... sen att en person blev sur kan jag inte göra så mycket åt... Det är ju inte så att jag sa eller gjorde nått tillbaka.

Anyway, kom precis hem från Tunapark och landet med bror. Säger bara en sak, D&G nya parfym luktar mumsigt gott!!!! Och jag har shoppat en ny hairspray idag, deo, rakhyvlar, två filmer för 20spänn! och ett nytt puder,var skitlängesen jag använde sånt, mysigt lent i ansiktet....

Nu har jag precis duschat, och ska åka till svärmor och mumsa hembakad pizza, sen ska jag hem igen!
Puss och kram (och håller tummarna för Ronny att han klarar körkortet!)


Arbetsförmedligen kallar...

Nu är klockan halv tio, om en halvtimme ska jag befinna mig på Arbetsförmedligen och disskutera angående om jag ska praktisera eller fortsätta söka jobb som vanligt. Det jag vill göra, som jag känner att jag brinner för, är att få chansen till Ebbas systers butik. För jag vet att jag skulle trivas som fan där. Så varma positiva människor med fina energier överallt. Skulle inte ha tråkigt en enda gång. - Hursomhelst, nu sitter jag och dricker Oboy för första gången på evigheter, ska snart sminka mig och leta fram en kofta, sen ska jag ta cykeln ner på stan...

Jag känner mig så fruktansvärt ensam. Kunde inte sova i natt... det saknades någonting... som jag saknar.

Tack Ebba för att du finns i mitt liv, och dina underbara ungar! <3 Hade jag inte träffat er igår så hade jag nog suttit och gråtit hela dagen eller nått... Känns tryggt att veta att ni finns där!

Igår kväll satt jag hela kvällen och skrev med Adam (min syssling) han är så himla rolig, och så snäll! Fan vad roligt det var att kunna prata så länge och om så mycket med honom! Fast att han suger på Engelska. Hahahaha!

Well, kan inte sitta här hela dagen,ska snart iväg... Men man kanske skulle göra sig lite snygg idag så man kan få höra lite fina saker ;) Var ett tag sen nu....

Puss
Och ha en bra dag!

RSS 2.0