Halva veckan har gått.

Det är otroligt hur fort tiden går, och hur fort året har svept förbi.

Sitter här och tänker på att det är Torsdag idag och att det snart är helg, IGEN. - Det är dock var jag längtar efter just nu, för på lördag ska vi ut med jobbet och äta och ha det mysigt! Ska bli skoj!

Har hunnit med rätt mycket denna vecka, städat, fixat och donat, och idag gav jag mig in i klädkammaren och försökte städa upp så gott det gick. Känner ju att jag måste göra mig av med en hel del där inne, egentligen. Får ta det som nästa projekt. Nu vill jag bara få ordning och ha det mysigt hemma. För det är ju här jag är för det mesta, dock ensam oftast, men ändå hemma. Gjorde om lite igår, genom att byta ut gardinerna och duk på bordet osv... får se om jag gillar det för just nu känns det inte som mitt hem.... annars åker det tillbaka.

Min kärlek har varit här i veckan och givit mig energi för fullt. Vi lunchade i Tisdags också, det var nog en av de mysigaste dagarna jag varit med om, måste jag säga. För det är SÅ jag vill ha mitt förhållande, mitt liv. Med mannen jag älskar, brevid mig. Kunna ta en lunch tillsammans och bara ha det underbart! Längtar tills han vill vara mer hos mig, det kommer bli såååå underbart!

Idag tänkte jag ta det lungt innan jag ska iväg till jobbet. Om jag hinner ska jag hem till "frugan" och låta henne rita lite, behöver lite inspiration till tatueringen som ska fixas till. För just nu är det bara ett rosa löv ute i ingenstans, och ett som är helt utsmetat.

Det var allt jag orkade skriva nu.
Puss från Tuss!

Höst i Augusti

Det är kallt ute och det är inte ens September än. Hösten kryper verkligen in nu. Bäst att passa sig för att bli sjuk, jag kände i morse att jag hade hela halsen och näsan full med slem. Aldrig kul att vakna av att man kan andas. Hostig har jag varit i en veckan nu snart, hoppas det inte blir värre. Vill verkligen inte gå och bli förkyld nu.

Denna vecka är rätt lugn, jag jobbar tisdag, onsdag och torsdag, på fredag funderar jag på att dra till Stockholm och shoppa lite, om man hittar något förstås. Har jag tur får jag nog med mig min kära lillebror :)

På lördag väntar en ledig dag, på kvällen ska vi ut med hela Fuji Familjen <3 Det ser jag fram emot så otroligt mycket, ska bli såååå kul!

Ikväll kommer mitt favvoprogram på tv och då ska jag bänka mig framtför tvn. Längtaaar! Men just nu ska jag ner till Tunapark och luncha med min älskling <3 Ska bli såååå mysigt!

Puss från Tuss!

Mycket funderingar just nu.

Det är mycket jag funderar kring just nu. Val i livet, personer i min omgivning, om de ska få stanna eller gå, val kring systemkameror, osv....

Känns inte som att jag kan tänka så klart som jag vill just nu. Och det stör mig något oerhört mycket! Jag har hur som helst inte bråttom. Haft besök i helgen av min kärlek, eller han som jag är kär i iallafall. Vet inte ens om det är så ömsesidigt som jag önskar att det var (längre). Det får mig att fundera lite.... Men orkar inte riiiktigt tänka på det just nu, det blir bara jobbigt.

Nu är det såhär, att jag vill ha en systemkamera. Och jag har hittat några stycken jag väljer mellan, men kan inte beställa mig riktigt vilken jag ska köpa. Ska fundera veckan ut, sen tänker jag slå till! =)

Ska förövrigt börja "göra om" hemma, tänkte byta gardiner och färger hemma. Tror det kan bli rätt fint, ska iallafall prova mig fram.

För övrigt mår jag bra, var nära på en förkylning där ett tag, men den verkar ha gett sig. Hostan är iallafall inte borta, och den gör allt så jobbigt... men jag hostar mest hemma. Skumt....

Nu har jag skrivit av mig lite, dags att invänta kvällens samtal, om det ens kommer....

Puss från Tuss!

This part of me

Jag vet ingenting just nu, varken ut eller in, min hjärna går time out. - Det enda jag vet är, att mitt hjärta klarar inte av att bli dissad mer nu, av någon!



This is the part of me, that you´re never gonna ever take away from me. I just wanna throw my phone away, find out who is really there for me. - Låten säger liksom allt.


Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, jag är ledig idag. Vilket jag vill njuta av lite grann. Nu vet jag inte hur, när det jag längtat så himla mycket efter, inte står där och vill möta mig. Känner mig så otroligt dum, hur kunde jag tro att detta skulle vara ömsesidigt. Speciellt nu när singellivet verkar spela in så stort.... och jag trodde jag njöt av dagarna, men det gör jag inte, utan Dig. - Saknar dig som ett jävla sepe varje dag som går.  Men just nu, till vilken nytta då?

Jag får liksom inte ut någonting utav att känna som jag gör, att älska någon så sjukt starkt och saknan äter mig innifrån. - Betyder inte ett skit för dig tydligen. Nej istället ska vi döda mina känslor för att man vill vara ifrån en.... Varför vill man vara ifrån nån man älskar så djupt? - Jag ställde mig själv den frågan, men jag fann mitt svar i att jag behövde det för mig själv, för att man kan inte starta något stort på en guppig väg. Man måste kunna stå på båda fötterna. Och nu när jag äntligen gör det (eftersom jag trodde att jag var problemet), så verkar det som allt skiter sig.... jag kan inte sånthär med att vänta in nån....speciellt inte med mina otroligt STARKA känslor, det ger bara fel effekt och jag är livrädd att det ska gå åt skogen. :(

Vi har gått igenom allt tillsammans, men detta är det svåraste testet av alla, och jag blir nog underkänd. För kroppen kryper och hjärtat slår utanför kroppen, UTAN dig, UTAN att veta att det blir du och jag. </3

Klarar inte av att älska någon så djupt och inte få älska 100% ut. :/

Förvirrad och rätt förstörd just nu. Men fan bryr sig egentligen. - "Det går ju över"
Men jag gör det jag brukar göra när saker är tunga, jag biter ihop, sväljer allt och ler, försöker göra det bästa av allt.

Puss från Tuss!




Dags att uppdatera.

Nu kände jag att det var dags att skriva lite.

Har haft jättemånga härliga veckor nu av jobb, och fler kommer... Tror inte att nån förstår hur mycket jag älskar mitt jobb och mina vänner på jobbet. Fast folk borde förstå, för det är allt jag pratar/skriver om. Det är min drivkraft, det är min trygghet, det är stället jag mår bra av att vara på. Allt för mig!

Sen är det ju saker vid sidan om, i mitt liv som jag önskar vore bäst i världen, men jag har lite turbulens just nu. Men jag tänker längta till dagen då det är han och jag, och då för alltid. Vill verkligen leva mitt liv med honom! <3

Vet att det är många som inte förstår det där, hur vi bollar fram och tillbaka. Men kärleken är svår, ibland. Det vi har gått igenom, har de flesta inte gått igenom på ett helt liv tillsammans, äkta kärlek rostar aldrig. Eller hur var det?

Igår vet jag inte vad det var med mig, kände mig helt speedad (på ett dåligt sätt) hade panikångest och ville gråta, kändes konstigt i hela kroppen, sådär från ingenstans! Vet inte alls vad det handlade om. Sen kom jag på att det är 3 år sedan mammas farbror dog. Hoppas det inte var nått andligt med mig.... Men idag mår jag bättre, och som vanligt (förrutom att jag idag är ovanligt trött) längtar jag ner till jobbet och mina älskade kollegor! <3

Önskar att mina vänner utanför jobbet kunde höra av sig nångång, men som vanligt... så fort jag slutar höra av mig och tjata så är det tyst.... jättetyst. :/

Puss från Tuss!

Åh, jag blir så less!

Jag är så förbannad just nu, och så sjukt jävla less på alla så kallade "vänner". Jag anstränger mig, försöker ta kontakt, försöker få oss att ses, försöker höra av mig, försöker vara social och kommer med förslag... alla bara rådissar mig!!! Vad är det jag gör för fel?! Är jag för på, är jag otrevlig, är jag jobbig?

Kan någon bara svara på vad fan jag gör för fel?!




Nu sätter jag fan stopp för detta, för jag pallar inte bli nekad och dissad gång på gång, att höra den ena bortförklaringen efter den andra! Sick of this!

Om någon nu bryr sig på riktigt om mig, så hör man av sig, och jävligt snart. Annars skiter jag i er......


Nu ska jag snart ner till det enda stället i världen som jag känner mig värd nått på, som jag mår bra av att vara och som gör mig till den glada positiva tjej jag alltid vill vara. Mitt andra hem, mitt jobb. Och mina kollegor som jag bara tokdiggar så mycket! <3

Om nån har problem med mig, - Säg det, istället för att dissa.

Puss från en arg Tuss!

RSS 2.0