VÅRSTÄDNING!

"Nu räcker det!" kände jag när jag vaknade.

Idag sker en VÅRSTÄDNING, både i min lägenhet (en grovstädning) och även i mig själv och jakten att hitta tillbaka till Josephine... Vart hon nu tog vägen?.. Men jag vet att jag ska lyckas.

Tänker sätta mig ner idag när jag har städat hemma och åkt till affären och storhandlat, att jag ska rensa mina media och networks. Både på MSN, FACEBOOK, TWITTER, och i MOBIL. Allt som inte får mig att må bra eller är bra för mig ska jag nu radera bort, och det finns nog inte ett återvändo är jag rädd.

För jag brukade älska mitt liv, och jag ska fan tillbaka dit!
Orkar inte med saker som sliter i mitt psyke, eller i min själ.

Puss från Tuss!

:/

Jag gillar inte den jag är nu.... hemska tjej. Usch.. kan man sova bort det?

Vet inte vad jag sysslar med faktiskt. Om jag ska vara ärlig.

Nåja, sängdags.
Puss från Tuss!

:(

Jag var helt dum i går :(

Fuck it.

Jag blir rädd.

Idag har det hänt en hel del sjuka grejer, och jag blir nästan tokig på det. Helt plötsligt fick ALLA för sig att skriva till mig just idag, och då menar jag fan nästan alla. - Det känns inte ens kul! fick lite panik där ett tag! :S

Har tyckt det började bli lite läskigt till slut... och jag tänkte jag skulle kolla om jag kunde få nån hjälp av mitt personliga horoskop och blev fan rädd när jag såg vad det stod där....

"Det blir ingen vanlig dag. Du gör en ny bekantskap. Underliga händelser kantar också din tillvaro."


Tackar mamma och pappa för livet.

Idag är det tisdag och vet inte riktigt varför, men jag känner att jag mår otroligt bra idag! Det är inte speciellt fint väder, jag har inte precis gjort nått kul än idag, och jag har inte ens ätit nått än. Men jag längtar ner till mitt jobb som fan och till mina brudar! Folk kanske undrar varför mitt jobb är så jävla bra hela tiden, men det ni inte vet är att tjejerna som jobbar där är helt fantastiska, man får alltid fina komplimanger och kärlek från dem, man känner sig uppskattad och viktig. Och så gör vi ju det vi alla älskar på det där stället <3

Mobilen har plingat hela natten och hela morgonen nu, av alla mina älskade vänner... Ni är så jävla underbara! <3



Nu blir det att äta lite lunch och gå ner på stan. I morgon ska jag jobba och träffa en vän på fika, ska bli så kul att träffa folk man inte träffat på länge. Vi har nog mycket att prata om. Ser fram emot morgondagen!

Puss från Tuss!


Motgångar svider.


Jobbig känsla, när man känner att man bara vill vara med sig själv, för sig själv, helt själv.

Dessutom har jag haft huvudvärk i flera veckor nu och den upphör inte. Nått är ju fel. Börjar göra mig lagom galen inombords, för jag orkar ingenting längre liksom, taack vare dumma huvudet. Sen idag har jag ont i ryggen och jag är helt slut i kroppen, orkar inte ens vila mig i soffan liksom. illa.

Hoppas jag kan få lite inre lugn snart. Bara jag får vara med mig själv, så ska det gå!

Jo, och en sak till. - Fyfan vad jag hatar när folk ska läsa mellan raderna, istället för att läsa/lyssna det jag säger och ta det efter det.


Puss från Tuss

Grejer i luften.

Nu händer det mycket.

- Födelsedag (Göteborg hos Emma)
- Student, Jobbet.
- Italien med mamma, syster, moster och kusinerna.
- Jobba mer timmar över sommaren

Spännande.

Ikea västerås

Idag vaknade jag rätt tidigt, blev inte så mycket sömn i natt... Men gick upp och började plocka i ordning och fixade frukost och tog bort tvättställningen och inväntade målaren, han kom runt halv 11 och var färdig 12:15 ungefär.

Blev jättefint med de nya tapeterna i köket, och jag är sååå tacksam och glad för att han hjälpte mig!

Min bror kom över och åt pannkakor med mig, det tyckte jag var mysigt. Och så tittade han på mina fina nya tapeter i köket, och han tyckte det var jättefint och vi konstaterade att vi gjorde ett jävla bra tapetval där alltså! Fick dock vädra lite då det luktade lite väl mycket svett, hihihihihi och tapetlim! hihi!

Idag har det varit jättefint och varmt väder ute, ca 17grader ute, man märker nu att våren verkligen är på ingång och att kunna använda solbrillor och skinnjackan igen, en helt underbar känsla. <3




Har inte mått så bra idag, så att åka till IKEA tillsammans med mina älskade syskon och mamma, var precis vad jag behövde kände jag! Vi drog och tankade bilen och åkte mot västerås! Köpte tyg på metervara och ska sy gardiner till köket, tänkte sy en kappa denna gång, och jag gillar inte gardinkappor ALLS egentligen, men jag tror det passar där inne faktiskt. Blir ljusare och finare då. Tyget kostade bara 32 kr! Rena rama fyndet måste jag säga!


I morgon är det redan FREDAG! (herregud vad fort veckorna går!) Då är det min gud-dotters födelsedag! <3 Det ska vi fira!

Nu ska jag ta min huvudvärk som jag haft nu i ett par veckor och lägga ner huvudet en stund.
Puss från Tuss!



Mitt liv kraschar, och jag kan inte stoppa det.

Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv, ibland önskar jag att jag verkligen kunde hoppa ur min kropp och bara springa för livet. Det är verkligen inte lätt att vara jag, även om folk tyckts tro det.

Är det inte från ena hållet, så är det från andra som allt skiter sig för mig,  deras jävla idéer och hur jag är trött på att folk ska ändra mig, påverka mig på sätt jag inte känner mig bekväm i och ingen nånsin förstår att jag inte riktigt är "där" än.

Det jag försöker skriva är att jag inte mår bra just nu pga folk i min omgivning som inte tycks vilja mitt bästa. Det är himla svårt att försöka dela på sig, göra alla personer välmående och ha en bra naturlig stämning i livet, men det ska alltid komma folk som ska vända uppochner på ens liv.. och just nu är detta fallet.

Jag skiter just nu i vem som läser eller fattar vad jag snackar om, jag får inte leva mitt liv med vem jag vill, hur jag vill och göra vad jag vill. kortfattat. Och jag har vänner som betyder allt för mig som jag vill ha vid min sida... Hur vet man vad som är rätt och fel? Och ibland kanske man tillochmed behöver en knuff för att förstå att det man håller på med är helt fel. Kanske behöver man höra en vän´s version av situationen för att förstå att den är helt jävla fucked up och att jag inte kan ha det så?

Men när psyket rasar förstår man själv, då har det gjort sitt... :(



Hursomhelst trots detta så hade jag en jättehärlig dag igår när jag hälsade på hos systrarna bäckman och när jag fick gosa med världens bästa Triton! Märktes mycket mycket myyyycket att han hade saknat mig precis lika mycket som jag saknat honom! Han gosade med mig hela tiden, satt och tryckte huvudet mot mitt knä och lämnade inte min sida! Sån kärlek, jag började nästan gråta av saknan och lycka, och det var så skönt att sitta och prata med "familjen" ett tag. Så naturligt och skönt, prata om allt och inget och bara umgås. <3

Nu ska jag gå hem till mamma och umgås, vi var förresten hos Systers svärmor igår och fikade lite, det var trevligt. Och så var pappas vän här och vi bestämde att jag ska få nya tapeter på torsdag! Ska bli awsome!

Puss från Tuss!


my fucked up brain.

Hjälp, jag vet inte riktigt vad jag ska känna, tycka, tänka, tro.

För det första; jag tycks inte få prata med vem jag vill tydligen.
För det andra; jag tycker det är sjukt irriterande när man inte får skriva med vem man vill, när man vill, vad man vill, för att folk är svartsjuka.

För det tredje;
jag ogillar när folk attackerar mig med PM på fb med elakheter, när man inte ens gjort nått fel.
För det fjärde; det är sjukt jobbigt att älska nån som mår dåligt av saker jag gör och har gjort. Och det gör ont i mig att inte kunna ha möjligheten att göra vad jag vill längre, när jag inte har något faktiskt förhållande.

För det femte; Valet mellan vänner och partners, att bli tvungen att välja, alltså jag förstår det inte. Har dock varit i situationen förrut, men då var det lite annorlunda. Sååå frustrerande. Tycker synd om folk som blir utsatta för sådant. Vänner är alltid vänner, partners byter man några gånger i sitt liv (tyvärr), men vänner är liksom inget man byter ut, iallafall inte om det är såna man kan lita på, såna man tycker om och som bryr sig om en... Hm.

Ja, jag säger då det.... *luften åker ur mig*

Kunde inte sova speciellt bra i natt. Tankarna svepte kring i hela huvudet. Tårarna upphörde inte på hela natten, och huvudet värker idag.

Att MINA val ska göra så förbaskat stor förändring, när det liksom inte GÅR att lösa! Så frustrerande.

Ska sluta älska folk, det blir bättre så!

Puss (från en förtvivlad) Tuss!

inte sjuk tack.

Hoppas med allt jag är att jag inte blir sjuk nu. Har haft huvudvärk 3 kvällar i rad nu, och idag när jag skulle laga mat efter att jag kommit hem från jobbet, så trodde jag seriöst att jag skulle somna (när jag stod och stekte köttfärs) läskigt.

Huvudvärken har jag försökt bota nu och jag hoppas jag klarar mig.

Mitt kyss-abstinens-besvär är kvar... och jag vill inte ha det så.

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morrn.

Natti.

Ärenden - CHECK!

Hej hopp bloggen!

Idag har jag hunnit med en hel del. Vaknade i morse och tänkte "jag ska nog ringa hyresvärden och iallafall frååååga om jag kan få kvittera ut tapet till köket" och så gjorde jag det, och fick JA! så jag och lillebror var och hämtade ut (och valde) jättefina kökstapeter. Pappas vän, målaren ska hjälpa mig få upp dem sen också! :)

Fyndade två stolar till balkongen idag också, 99kr st. Billigt och bra, och så har jag ju ett balkongbord redan! Ska fixa med det på fredag kanske, efter jobbet. Om det är fint väder dvs.

Lunchen är i magen, och jag sitter och inväntar att det är dags att åka ner till jobbet. Tiden och dagarna går så himla fort, det är otroligt... helgen kommer snart! Men jag har planer för dem också.

Fan vad taggad jag är nu, kring allt!

Känns bra!

Det var allt, for now.

Puss från Tuss!

Inte nuu!

Crap, vaknade av att jag hade slem i halsen och i bihålorna! Tog snabbt vitaminkur och Sinova forte! Hoppas det kan hjälpa, för jag vill inte bli sjuk nu! Jag har klarat mig så bra över hela julen och allt.

Peppar peppar!



För övrigt är jag ledig idag, och det är fint väder ute. Ska ta en promenad med mamma nu, men sen blir det mest att hålla sig inomhus. Vill inte råka bli sämre! Det har jag inte tid med!

Pusspuss från Tuss!

Fan då!

Jag mår inte bra. Inte i psyket.

Tjockis </3

Hemmafru-söndag!

Idag har jag varit flitig måste jag säga.

I morse kände jag inte för att göra ett dugg idag. Tänkte att denna dag skulle bli asdålig, men jag klädde på mig och så såg jag det fina vädret, skivade ner mitt torra bröd och tog en trevlig vår-promenad ner till ån och matade änderna (som jag är livrädd för) först kom det bara en och åt, sen helt plötsligt var ALLA där framför fötterna på mig, dessutom följde de efter mig en bit när jag skulle hem, jag fick lov att springa!

Gick hem till kära moder och blev bjuden på lunch. Sen åkte jag iväg och träffade några jag inte träffat på länge, och det var jättekul måste jag säga, vilken skön känsla! När jag kom hem så pratade jag ut med R (på datorn) som jag har varit himla osams med, vi blev sams och nu är vi äntligen vänner igen, känns skönt. Vill aldrig förlora mina vänner igen! Inte när det är RIKTIGA vänner! Aldrig mer!

Efter det samtalet bestämde jag mig för att baka lite, så jag bakade mig en rulltårta och gjorde en bakelse av det och gick till broren och fikade med honom.


Mums vad gott, såna brukade mormor göra. <3

Var och umgicks lite med broren och sen gick jag hem för att invänta Big Brother LIVE. Under tiden så tog jag tag i det som jag verkligen inte kände att jag orkade med. Jag har ju nu bott här i en månad och tre dagar och hade fortfarande kartonger och stök överallt, och nu har jag tagit tag i det.

Har hunnit städa hallen, packa ur kartonger och plocka in i byrån, dammsuga golvet och tvätta det, lägga på en ny matta och sätta upp tavlor på väggen (i hallen).  passade på att diska undan i köket, städade upp och dammsög golvet och tvättade det. Och letade fram all tvätt för att jag hade gått ner tidigare idag och bokat tvätt tid till i morgon. - Ordning och reda!

Känns så skönt att äntligen fått lite saker gjort idag!

Nu har jag tittat på BB live och nu ska jag bara ta det lite lungt, titta lite på bb 24/7 och sen krama kudden och invänta morgondagen! Älskar verkligen varje dag i mitt liv och är tacksam för alla dagar jag får.

Puss från Tuss!

Våren i luften!

Våren är här och det känns helt underbart. I dag har jag hunnit göra en hel del! Bilder kommer upp i bloggen!

När jag kom hem med tåget så kom lillebror och hämtade upp mig och vi åkte till våran kolonilott och hämtade lite grejer, och gud vad fint det var ute, dock lite kallt.. men vi fick oss en trevlig vårpromenad fram och tillbaka, och så stannade vi förbi på chop chop för jag var hungrig, och jag hade aldrig ätit där förrut så jag tog mig an detta nu, och det var helt okej, men lite för dyrt för en så liten portion. Men men... nu har jag testat det. :)


Vi krossade ett stort isblock som låg på marken, och kastade så det gick sönder.


Våren är verkligen på ingång! Vårtecken! :)


Mums på chop chop, fick dessutom en fortune cockie :P


Efter det åkte vi hem och så såg vi att målarfärgen han hämtat hem var helt skum så vi åkte till rusta och köpte en ny och då passade jag på att handla hårfärg, som jag ska färga mitt hår med i morgon!

Vi köpte med oss lite morötter, gurka, dipp osv hem för att ha lite lördagsmys till melodifestivalen, och det var jättemysigt! Hihi..

Nu är jag himla trött och ska väl snart gå och lägga mig.

Puss från Tuss!

RSS 2.0