Björn äger! <3

Har haft den bästa kvällen på länge ikväll! Åbryggan tillsammans med Ebba, Andreas, Mattias, Janne, Bettan, Jocke, och Rickard. För höjdpunkten, som också gjorde precis det som var förväntat! - Björn Rosenström!!! <3<3<3



Folk betedde sig ju som vanligt som svingrisar, eller alkisar såklart, men vad ska man förvänta sig liksom på "krogen"? Jag och Ebba skulle absolut stå längst fram och det fick vi ju också eftersom vi ställde oss där 40minuter innan han skulle spela. Bäst liksom... nackdelen var ju den, att när han väl sjöng "kända" låtarna så tryckte folk på som bara den, så jag och Ebba blev nästan mos framme vid stängslet. Janne och Andreas försökte typ rädda oss... Var nära flera gånger att gallret skulle välta framåt.... vi gick och ställde oss vid trappen när han spelade sista låten... när han kom ner så fick jag och Ebba varsin stooor vaaarm KRAAAAM av självaste Björn Rosenström <3 <3 <3 <3 <3 häääärligt! 



... inte nog med det, nu har jag en sådan också! Senaste plattan, med autograf på, såklart.. speciellt till mig <3 Är jag mallig nu eller vaaad? Och Ebba fick en autograf hon med. Hihih.. kände mig som ett barn på julafton <3

Nu har jag sprängande huvudvärk, så nu ska jag krama kudden och sedan upp och jobba i morgon. 11-16 Asbraa!
Puss från Tuss!

En lyxig slappa dag!

Måndag, en mulen sådan, hänger lite regn i luften ser jag. Har bara tagit det lugnt hela förmiddagen, tagit mig tid till att faktiskt slappa. Vaknade och låg kvar och drog mig tills jag inte kände att jag ville ligga kvar längre. Gick upp och gjorde toast, och mjölk. Tittade lite på nyhetsmorgon, knäppte sen över till Rachel Ray som lagade mumsig mat, sen började mitt älskade Våra bästa år... blev helt mätt av mina tre toast. Fortsatte slappa i soffan och tittade på både Tyra Banks show och Operah. Och nu är det nått hundprogram på tv...

Känner att jag inte vill ligga här hemma och dega bort hela dagen även fast vädret är tråkigt. Så jag har städat lite och nu känner jag för att göra någonting annat. Satt i morse och kämpade med att få igång internet och efter mycket om och men så fick jag äntligen igång det. Tänkte då citera lite Maria citat, då jag såg att min kära syster hann före.. haha. Roligt att man kan tänka samma sak, så jag slängde in hela videon istället. Hihih ;)

Nu ska jag diska lite, sen göra någon mat. Sen får jag se vad denna trista dag blir av.
Hatar att grannen röker så det stinker här inne!

Nåja.

Puss från Tuss!

Can the can do it? Yeah it ´"can" ;)

Igår var Jag, Ebba & Andreas på 40års fest, eller sk. Garden party hos våran Lotta! Vi köpte med oss en stor blomma och en massa tian och femmanlotter! Hon blev glad, och hon skrattade även gott när hon fick syn på min fina huvudbonad som var... ja ni ser på bilden nedan....



grejen var att man skulle klä sitt huvud med någon rolig huvudbonad och jag gick in för det 100%. Hihihi, och Anders som var domare i bästa huvudbonad sa att jag helt klart vann den, och skrattade! Hihihi!

Det var dock pinsamt att gå in på Coop med en massa burkar i huvudet, tur att Ebba hade sina öron på sig! Folk tittade ju inte liite och jag kände mig obehagad av det, men samtidigt var det lite kul. Haha! Sen vare två på parkeringen utanför som vågade kommentera..  - Bjuder på den!

Känner mig helt depp idag. Det är söndag och ingenting att göra, är jättefint väder men jag har liksom ingen att göra nått med! Ebba jobbar och min bror är tråkig, brukar inte umgås med så många andra, och hemma vill jag inte vara för jag har ändå inget internet, då det inte går att koppla upp. Är väl dags att tanka på nytt... och då har jag inget internet förens när lönen kommer nästa vecka. Oh my... Blir till att låna mammas dator lite mer då! (Eller?! ;);) haha.. )

Känner hur mitt humör börjar svika, men det kan vara de konstiga pillren jag äter och som även ger mig blödningar, men det ska tydligen vara så! Hm... skumt.

Snart ska jag äntligen få panta mina tomflaskor och burkar så jag blir av med dem och så jag kan handla hem lite mjölk och pålägg. Fattiga tider hos mig nu, och lönen ligger inte på kontot förens på Torsdag!! Tänkte ta mig upp på vinden senare också och leta fram min toaster, så jag kan göra lite smarriga mackor att äta ikväll framför tvn! Myspys! <3

Tur att jag har en sån underbar storasyster som kan tänka sig att låta sin lillasyster få handla och må bra, och då får jag iallafall umgås med någon som vill ett tag iallafall. <3 KÄRLEK PÅ HENNE! DAGENS BÄSTA; HELT KLART!

Hoppas det kommer nått skoj på tv ikväll. Igår kväll blev det att sitta framför tvn och titta på film, läskig var den. Jag blev rädd massa gånger och så hade jag gjort mysigt med gurkbitar och chips för att doppa i vitlöksdipp <3

Nu ska jag vänta in min syster som förhoppningsvis hör av sig snart! Och jag ska rycka upp mig och tänka "det blir vad man gör det till"

Puss från Tuss!



A rainy day.

Så sant så... -  "om du inte är nöjd med vad du får, fundera på vad du ger"

Idag regnar det... gör ju ingenting bättre. Ska ner till jobbet och sätta in burkar i håret, då vi ska klä våra huvuden och gå på Lottas garden party eftersom hon fyllt 40år. :) Ska bli kul!

Har onti hela kroppen och blöder hela tiden. Börjar bli tröttsamt.

Puss från Tuss!

I´m a killerbee

Baby leave it all up to me! Before you know it you´ll be beggning me on your knees!

Anouk in my heart <3



Splitter...

</3 Varför? Jag har inte gjort någonting fel?! :'(


För övrigt idag har jag umgåtts med min familj. Eller de flesta av dem...  Jag och mina syskon åkte till IKEA tillsammans med pappa (som aldrig varit där) och det var ju trevligt.

Senare blev min bra dag, ett helvete....

Kämpa kämpa kämpa snälla Josephine, du måste!! - säger rösten inom mig.... Men jag orkar ju inte?

Födelsedagar... veckan lång.

Augusti är månaden jag känner flest som fyller år! I veckan fyllde Pontus 25år, Julia 18år, Amanda 17år, Elin fyller år idag och hon blir 22år! Och nästa vecka fyller Emmie 17. OMG!

Men det är skoj! Igår jobbade jag till kl fyra sen åkte jag hem och bytte om och följde med mamma och lillebror för att fira min äldsta kusin, Amanda som fyllde år. 17 år! Och morgonen var jobbig... för jag tror att en viss mormor ville visa vad hon kände....

Hursomhelst.. var riktigt trevligt där borta, dock blev Elvira lagom irriterad på mig, men det blir hon alltid. Vet inte hur man ska nå fram till den där tjejen egentligen... svårt. :/ Ville ju bara ta lite fina bilder?!

Idag ska jag jobba igen :) Dock bara 4 tim, och det brukar gå himla fort... tänkte ta med mig lite bilder som jag i värsta fall kan pyssla lite med, om det skulle bli dölugnt. Sen när jag slutat så hämtar mamma och bror upp mig och så åker vi till Torshälla för att fira Emils lillasyster som har fyllt 18år! :) meeeer fika! Ojojoj!

Fint väder idag... har hunnit med rätt mycket måste jag säga. Vaknade först runt 6:30 tiden, och somnade om... sen vaknade jag 9:00 och somnade om... gick upp 9:30 och var utvilad. Konstigt för jag brukar aldrig kunna sova när det är fullmåne. Gick upp och gjorde matlåda idag ist för att köpa mat (som jag tänkt igår kväll) måste snåla på varenda krona jag har kvar nu...

Blev mycket mat för inga pengar alls! Asbra!! :)

Det var allt, for now.

Puss från Tuss!

Godaste saften, i mitt liv.

Tvätten är på tork, jag sitter hos mamma (som nyss kokade världens godaste saft!) Jag har aldrig druckit så god saft som nyss. Jisses! <3 och jag fick en flaska som jag ska ta hem! Muuums!

Sitter och kikar runt på nätet efter en ny laptop, då min dator börjar svika mig rejält... får bli någonting att spara ihop till, först och främst ska jag betala min del av Ungernresan först, sen så ska jag börja spara! De brukar ha otroligt bra priser på laptops närmare mot jul och så... och då hinner jag nog spara massa pengar tills dess.

Fick ett jättefint inbjudningskort idag btw av min söta kusin, som fyller 17 år (!) på lördag! Herregud vad tiden verkligen GÅR FORT! Hon var nyss en bebis och gick i gåstol och lekte med mig, på västeråsvägen! Jisses! Nu känner man att man själv är gammal! Ja, nästa år är hon 18 år och jag fyller fasen 25 då! Men jag tycker att jag har hunnit en hel del i mitt liv ändå. Och mer kommer...

Bästa känslan i livet är... att resa! Upptäcka världen och skapa minnen och lära sig nya saker!


Nu ska jag titta lite på tv, innan jag ska gå och hämta tvätten om en timme!

Btw, jag har världens bästa mamma <3

Puss från Tuss!

Jag faller...

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu, att det börjar bli lite kaos... eller mycket kaos. ( Så mycket kaos att jag blev tvungen att rensa hjärnan med att skriva upp allt som kretsar där inne)

Vet inte om det hjälper, men jag tänker inte på det längre nu iallafall och det är skönt. Stressen försvann... Idag är det fint väder och ska nog följa med mamma och lillebror till landet och sedan till affären och handla, behövs. Hoppas jag hinner färga min utväxt också, börjar se för taskigt ut nu...

Den här veckan alltså... rörigt och otryggt. I förrgår visste jag inte hur jag skulle reagera när det stod en tom påse polly fylld med urin utanför min dörr. Moget beteénde, verkligen.... eller?! Plus två andra traumatiska händelser som hänt senaste tiden... Jag tror att jag måste lagas?

Hursomhelst så bokade vi resan till Ungern igår! Så nu blir den av, det enda tråkiga är att min syster inte kan/vill/ska följa med på resan :( Men vi åker säkert dit fler gånger! Hihi!

Jag har lite jag måste städa.... både hemma, i mig själv och runtomkring.
För jag faller...


Puss från Tuss!

Städat och donat.

Idag har jag och min bror varit duktiga och varit ute vid kolonistugan och fixat lite. Jag fick städryck och gjorde lite fint, så gott det gick alltså. Men det finns ju saker att göra så det räcker året ut. Och helst göras innan hösten kommer! Var i förrådet idag, fysjutton vad äckligt med määäängder av mössbajs... usch!

Nu är jag hos min älskade mamma. Jag är dock lite ledsen, återigen ska det upprepas, vad gör jag för fel? Jag är den som MEST vill åka ner till min släkt i Ungern och hälsa på, och JAG är den som inte kan/får följa med. Och istället för att boka en resa där ALLA KAN följa med så tar de för givet att jag inte kan och skiter i mig.... Idioter...

:(

tror jag ska gå hem strax och städa lite, och sen bara ta det lungt eller ta en kvällspromenad med mamma. Vi får se hur det blir.

I morgon ska jag äntligen jobba igen. Hoppas bara det känns bättre... det gjorde det sist iaf så jag hoppas. <3

Godkväll..

Och hjärtat mitt.... Jag älskar dig! Tack för allt.

Puss från Tuss!

Åland - med familjen!

Igår åkte jag och hela min familj till Åland! - Och alla som känner mig, vet att jag inte är en morgonmänniska för fem öre! Men jag gick upp 5:45 och vi åkte 6:35. bilresan dit gick väl bra, trots att jag "hade vissa behov" sådär tidigt på morgonen och mensvärk som heter duga samtidigt som jag bllev stressad då vi körde vilse och förlora massa tid på det. Tur att vi hittade rätt till slut, tror dock min familj blev lite irriterade på mig.

Väl framme vid båten så var det en otroligt tight och lång bilkö... och våran bil blev varm och började koka! Så det kom en hel del rök från motorhuven, ... gjorde ju inte mig MINDRE stressad och nervös!! Vi var inte nog med det SISTA bilen ombord på färjan också. Sjukt nervryckande!! Vill jag aldrig vara med om igen! :(


På båten ville jag och lillebror spela på banditerna på en gång och jag satsade med mina småpengar som var 15-16kr... av dessa kronor vann jag sammanlagt 140kr på samma maskin! Imponerande av mig va? ;) Så jag löste in dem i informationsdisken! :) Sen gick vi in och kollade vad som fanns i taxfreen men det var ju tokmycket folk där och jag fick nästan panikångest så vi gick ut, fort som fan!

Väl framme skulle vi fylla på koppen med vatten i bilen, och vem fick springa och hämta vatten? - Jo jag såklart. Stressad som jag blev... och de andra vet att jag inte fixar stress men ändå fick jag..... :(

Vi kom iallafall av båten och åkte till Mariehamn, där vi gick ner till båtarna och tittade, sedan gick vi och åt. Pappa jag och lillebror åt mat och Lizzah och mamma gick och fikade... sen köpte jag en jättefin Barbie-rosa väska! för 174 (SEK) Vilket fynd.... och jag hade vunnit pengar ju så den blev typ gratis ;)

På hemresan (på båten) köpte jag lite godis på taxfreen och spelade bort 30kr i Banditen :(
Men resan var himla lyckad... för någon skötte sig ÖVERASSKANDE bra! <3 Stolt jag blev!

***

Idag har jag varit på jobbet och haft askul! Och innan det var jag hos Kicki och fikade lite, det var trevligt!

På jobbet kom det in ett jättegulligt par, de skulle byta rulle och den hade råkat dra ut sig så den gick inte att använda, så jag hjälpte dem och de tackade mig och sa att jag var en riktig ängel. Hihih Det var kul!
Sen började de fnissa... jättesöta!

Mannen: Hhihihi ser att du har en fin blomma på armen.. hihihi
Frun: hihihih jaa många blommor!
Jag: Haha, ja tack tack, den är fin den.
Mannen: jaa.. jättefin... hihihi... den vissnar aldrig!!
Jag: Nej den gör ju inte det, den sitter där för alltid!
Frun: och inte behöver du vattna den heller! hihihih....
Jag: Haha nej det är sant, praktiskt!
Mannen: ja och så luktar den inget heller! Kanske också bör ha en?
Frun: Jag med när vi ändå är i gång.. hihihi


sen gick dem.. hahahahaa men de verkligen var assöta och fnissade hela tiden.. <3<3<3
nu sitter jag hos mamma och har setat på hennes balkong ett tag nu. Framkallade bilderna idag på jobbet, från Ålandsresan!

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma tillbaka från sin dejt.

Puss från Tuss!

RSS 2.0