Tuna park, gudbarnsmys och fika. <3

Drog till Tuna park med min syster idag, för att hon ville byta skorna jag köpte åt henne igår. De var lite knöliga innuti. Slutade med att hon tog ett helt annat par som vi båda tyckte var mer hennes stil och som var skitsnygga! Så sen gick vi in i andra delen av varuhuset och där möttes jag av en springandes Thias som kastade sig runt halsen på mig, för att sedan möta blicken av min bästis, hennes andreas och lillgosan, Agnes som skrek "jottan jottan" ;) LYCKA!

vi gick lite och kika... sen drog jag med systeryster hem till henne och fikade. Mumsigt! Sedan tog jag bussen till jobbet och har jobbat klart. Blev sedan bjuden på middag och har matlåda fixad. Toppenbra!

Nu är jag trött och ska lägga mig och sova. Upp tidigt i morgon. <3

Puss från Tuss!

Blandade känslor i en liten kropp.

Gårdagen var hemsk.  Gjorde någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Och jag hade inte liiiite illamående och magsmärtor efteråt! Åt inte förens sent på kvällen, men vad ska man göra? En hel del tårar rann längst mina kinder och idag faller dem ner, inombords.

Idag ska jag åka på äventyr med mina syskon innan jag ska åka till jobbet. :) Vi funderar på att åka till karlssons, vill ha mina fina ramar! Tänker på dem hela tiden. - Jag längtar efter min flytt, som fan! Det kommer bli så bra för mig att bo där borta, och dessutom kommer jag ha den finaste lägenheten i stan! <3 Har lagt undan pengar till soffa och vitrinskåp också! Duktig jag är! Nåja nu måste jag sminka mig så vi kan dra.


Sen går tankarna mycket kring vad som ska hända härnäst, på mina kärlekskänslor och annat som just nu är "jobbigt" att tänka på. Det är inte så som jag vill ha det. - Vet inte riktigt vad som hände där.....?!

Längtar som en tok till jobbet! <3

Puss från Tuss!

Soft Söndag

Vaknade i morse av en söt liten vovve som låg och gnodde sig mot min rumpa med sin rumpa.. haha! Gick upp och tog med den lilla sötsaken ut på en kissrunda, som råkade bli en 30min lång sådan. Kände mig så avslappnad och utvilad, var helt underbart. Det enda dåliga är att jag har yrsel hela tiden. Igår kväll kände jag mig så totalt utsliten, trött mörbultat trött... Jag och triton var i Strängnäs och gick en jääääääävla lång promenad. Haha!

Sen på kvällen igår tittade jag på film och tog det lugnt. Skönt!

Nu har jag varit och jobbat, var en skoj dag. Och jag fick tid till att skriva ut en bild till mig själv och köpte även ram och satte in och betalade och gick hem innan slutet på dagen! Så nu har jag en helt fin tavla på väggen. I love it! <3

Nu ska jag unna mig en pizza, sedan åka till mamma och bada, färga håret om jag pallar. Fyfan vad jag är yr! Och huvudet .. ja vi ska inte ens prata om det...

Puss från Tuss!

Tired...as hell.

Det skär i mitt hjärta. Så fruktansvärt.
Jag är förvirrad.


Och jag är trött på att folk ska bråka över henne hela jävla tiden. Låt mig få lägga ner min tid på vem fan jag vill, och jag tänker ALDRIG ge upp om personen som behöver mig mest just nu... oavsett vad ni säger!



Nu mår jag piss.
Puss från Tuss!

Inget-vettigt-dag.

Snoozarn. Fan vad jag har sovit i dag... men ändå trött. Vad har man gjort idag? Inte så mycket faktiskt. Jo jag cyklade faktiskt bort till min kurator som hjälpte mig oerhört mycket idag! Tack för det! Sen så känns det faktiskt lite sjukt och ensamt och tomt att mamma och pappa är i ett annat land. Hm. Vänjer mig kanske vid tanken?

Ska ta mig en funderare kring det vi pratade idag om, hos kuratorn. I morgon blir det sånglektion, sen jobba.

Nu blire filmtajm. Sen sova!

Puss från Tuss.

Kallsvettningar är inte trevliga.

Vaknade runt nio i morse, åt frukost och tittade på tv en stund tills jag sen somnade på soffan och vaknade runt 11. Tog mig en dusch och satte mig vid datorn... har precis lagat mat. Idag blev det kyckling och stekt potatis... orkar inte laga nån avancerad mat idag.. kallsvettas?! Undrar om det är mens? Sjuk på g? eller stressen?

Hm... orkar inte spekulera ska ta alvedon vilket fall som helt. Det funkar alltid. Och jag brukar inte ta tabletter för allt möjligt. Bara mina lugnande.. haha! Skrattretande.

För övrigt är jag stolt över min "sis" som gjorde mig stolt av en anledning igår! Fortsätt så! <3

Nu ska jag äta. Sen kila iväg. Ska jobba 16-19 idag och sedan hämtar föräldrarna mig och jag följer med dem till skavsta och vinkar hejdå! De ska åka till Ungern. I wanna goooo. :/

Tävlade idag om två biljetter till Wien, KATY PERRY LIVE! dem är mina!!!! <3<3<3

Puss från Tuss!

Take what you want. Do what you feel like.

Idag har det inte hänt sådär jättemycket. Umgåtts!  - Har varit och fikat hos mamma också... mumsigt! Sen tittat på New york fruar och haft tvättid med min lillebror!

Det tråkiga var att jag fick cykla hem (med tvätten i en papperspåse) på pakethållaren I REGNET! inte ok!

Men men, nu är jag hemma och nu ska jag (och magvärken) sova. MYYYYSIGT!

Puss från Tuss!

Emil blir gammal gúbe! =D


Jag vaknade 14:10 idag! OHMYGOD! WHAT! tittade på klockan och var helt förvirrad. Normalt en lördagså har jag slutat jobba vid den tiden, jag var helt groggy och borta när jag vaknade. Hm... åt en TORR macka och det var inte gott. Hm... någon lunch får jag inte i mig. Har en känsla av att min mage kommer att kriga ikväll när den inte får rutin. Men jag orkar inte...


Idag fyller min storasysters gubbe. 25 år... vilka gamlingar de är! haha! Vi ska dit och fika alldeles strax. Ska vara där klockan 17.00. Innan dess ska jag, mor och bror åka till landet och sedan fixa en grej innan.

Förövrigt... Jag tänker på DIG idag. Saknar dig!


Min mediala intuition säger allt!

Jag hade återigen RÄTT! När Kicki sökte ett jobb för ett antal veckor sedan sa jag till henne "det där jobbet kommer du att få, så sök det" (för hon visste inte först om hon skulle söka). Kände redan då hur "ödet" redan hade givit henne det. Dessutom slutade hon röka också. Häromdagen fick jag "info från ovan" att "på fredag kommer de ringa henne och säga att hon fått jobbet" - Se där ja, vilken dag är det idag? FREDAG -  Vem fick jobbet? - Hon!

FAN VAD JAG ÄR BRA! Kul att veta nått innan alla andra vet... hihi.
Ska fortsätta tro så starkt på min intuition. <3


Ska snart åka ner till jobbet och jobba! Ska fanimej ha 20 streck på det där pappret idag! HAHA! =D Min Ebba och Annelie ska åka på Ladies night i västerås i kväll. Kul tycker jag! <3

Nu ska jag kila.

Puss från Tuss!

Skratt i magen

Igår kväll innan jag skulle sova så hade jag skratt i magen, det bubblade för fullt för en viss person är så himla rolig som ska skratta åt min dialekt. DET VAR INTE ENS KUL! Haha! ;)

I morse var jag fruktansvärt trött men jag vaknade till rätt fort ändå. Lika taggad som vanligt på jobbet när det kommer till tävlingar! 14 streck hade jag idag! Känns jättebra! Inte nog med det så fick jag ta emot en beställning av (håll i er nu!) julkort!!!! Jätteskoj!

Min pappa kom in på jobbet idag och ville göra bilder av dia. Så det har jag pysslat med idag. Han var ovanligt trevlig och gullig och det gillar jag. Tillochmed Annelie reagerade =D Blev jätteglad utav det och sålänge han beter sig bra så kan jag inte annat än älska honom! <3

Jo justja, på min lunch idag fick jag en vattenflaska! Hihihi...  TACK TILL HANDELS! Mitt fack. <3
Vad har jag mer att berätta om idag? - Jag åkte hem till mamma efter jobbet och åt och tittade på Idol, sen smakade jag en bulle av min syster som bakade bullar hos mamma, sen cyklade jag hem runt nio tiden och har efter det bara setat under filten i soffan och mumsat macka/varmchoklad och tittat på PATRIOTEN<3

Just nu tittar jag på val-debatten och sen ska jag nog sova tror jag =D Har precis dödat en insekt, bara att jaga den tog väl en kvart. - Nej, mer!

För övrigt har jag gått omkring med ett leende idag och bara mått bra över att jag tar hand om mig själv så bra, det går framåt, bättre än jag trodde! Tummen upp för mig! - Även om saker gör ont.

Pussar från Tuss!

Light a candle for me baby.

Nermysad i soffan med en mugg varm chokla´och en varm mysig filt omsvept kring kroppen med tända ljus och tystnad, framför tvn är bland det mysigaste man kan ha. Det enda jag saknar är Du, här hos mig. Bredvid mig! Det är så jobbigt att vara ensam igen. Jag vill aldrig mer vara ensam, men jag är det. Kanske slipper vara snart?! <3 Näe, vissa människor njuter av lite ensamhet, jag mår dåligt av ensamhet. Men för stunden ska jag vara ärlig och säga att, fyfan vad det är härligt att sitta här och bara vara och ta hand om sig själv och inte behöva bry sig mer än så. A lovely feeling, - som jag sällan unnar mig själv.

Men jag har så mycket tankar i huvudet just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Hur jag ska släppa ur mig det, och saker blir inte bättre när jag läser någons ord i en blogg. - Jag är ledsen men jag vet inte vad jag ska säga.

Tänkte försöka vara lite aktiv i min bilddagbok insåg jag nu när jag tittade på bilder i min kamera. Vi får la se om jag har någon ork.

Prioritering 1 i mitt liv nu: Ta hand om mig själv!

JAG SAKNAR DIG! detta är inte lätt.
Vill inte sakna mer...

Puss från Tuss!

Light a candle for me baby.

Nermysad i soffan med en mugg varm chokla´och en varm mysig filt omsvept kring kroppen med tända ljus och tystnad, framför tvn är bland det mysigaste man kan ha. Det enda jag saknar är Du, här hos mig. Bredvid mig!

Jag har så mycket tankar i huvudet just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Hur jag ska släppa ur mig det, och saker blir inte bättre när jag läser någons ord i en blogg. - Jag är ledsen men jag vet inte vad jag ska säga.

Tänkte försöka vara lite aktiv i min bilddagbok insåg jag nu när jag tittade på bilder i min kamera. Vi får la se om jag har någon ork.

JAG SAKNAR DIG! detta är inte lätt.
Vill inte sakna mer...

Puss från Tuss!

Blandade känslor

Idag har jag vaknat upp hemma hos mamma. Sov inte sådär jättemycket i natt då jag blev smsbombad halva natten när jag sov som skönast. Men skitsamma! Hahaha! Gick upp och kikade på Våra bästa år med mamma och min tatuering var inte glad på mig kan jag säga. Fyfan vad det kliade och sved på kroppen. Fick smörja in den igår kväll med handkräm för det var det enda jag hittade hos mamma eftersom jag inte tänkt sova där egentligen och inte tagit med min helosan.

Fixade käk och drog hem. Fixa tatueringen och tog en promenad med K och Triton för att sedan vandra vidare hem till Ebba för en kopp kaffe och lite snicksnack. Mysungarna värmer mitt hjärta. Självklart Ebbis också <3 Sedan tog jag mig till närmsta buss och åkte ner till jobbet och har jobbat 3 timmar för att sedan åka och handla och komma hem, ätit mackor och nu är det Idol på tv.


Gud vad jag saknar Emelie.
Finns någon annan jag också saknar...

Nu ska jag kolla om jag vunnit någonting på tottohästarna eller om jag bara ska ge upp drömmen om att vinna.

Puss från Tuss!

Cuts like a knife.

All min underbara energi har bara runnit ur mig. I går kväll fick jag den värsta panikattacken jag någonsin upplevt och det slutade inte så bra. Dessutom bröt jag ihop och min hjärna fick frux. Hur länge ska jag vara såhär?

Det är så svårt att göra något när ingen förstår en.
Det är så svårt att berätta hur det är, när det inte går.
Det är så himla svårt att älska någon när man inte vet hur mycket man vågar.


Det värsta av allt är, att jag behöver laga mig själv innan jag kan gå nånstans.
Deppig dag, idag. Orken är helt slut. Sov inte mycket i natt. Känner mig som en trasig zombie.
Finns en låt som beskriver hur jag känner just nu. - Avril Lavigne - Take me away!

Jag vill ha min mamma här hos mig.
Den tryggaste trygghet en människa kan ha.
Gud vad jag önskar att jag kunde följa med dem till Ungern.

:'( </3

Puss från Tuss.

Crush and Burn

Just nu är det fruktansvärt rörigt i mitt söndergråtna huvud. Tusen tankar svävar omkring överallt och jag kan till slut inte ens tänka längre! Vad ska man göra när folk provocerar en när man berättar vad man faktiskt känner? När man öppnar sitt hjärta och blottar sig och bara får tillbaka.... ingenting?!

Jag vet inte vad jag ska känna, är så rädd att låta hjärtat krossas igen. Är så rädd att låta någon såra mig, leka med mig, ändra på mig eller trycka ner mig. Ska ta en promenad.... behöver rensa tankarna, om nu detta går.


ÅT HELVETE MED ALLT!

Vafan ska man ha mig för om man inte kan ÄLSKA mig, och göra ALLT för mig, och HJÄLPA mig i jobbiga situationer istället för att STJÄLPA mig!

:'( My heart is broken.

Puss från Tuss.

Mysiga Måndag

I dag är jag ledig, det är Måndag och jag har haft en underbar dag idag änsålänge! <3 Jag förstår inte hur man kan känna såhär som jag gör just idag.

Just nu sitter jag vid min dator och känner hur jag skulle behöva vila lite, men jag har bara i tankarna hur mycket jag vill åka till Jysk och köpa mig en pläd. Ingen vill ju göra mig sällskap. Inte kul att åka dit ensam.

Saknar någon ganska mycket just nu. Dessutom läste jag en blogg förrut idag som berörde mig oerhört mycket! Jobbigt det ska vara!


Vila, äta, lata, sova?

Puss från Tuss!


Freaky Sunday

Idag är det redan söndag. Guudars vad dagarna passerar fort förbi. Var nyss lördag och vi sjöng Singstar här hos mig. Fast det var förra helgen. Sjukt! Nåväl...

Jag ska snart cykla ner till jobbet och jobba 4 timmar, sedan cykla vidare till gudsonen som fyller 6 år! Jag är riktigt stolt över mig själv som lärt mig hantera tiden bättre. Inte ett dugg stressad idag, och jag har hunnit med en (jävla) massa saker! Det ger mig ett leende på läpparna! Och det är ett positivt bevis.

Snackar med Mathias på MSN nu. Han påstår att jag är ... ja... men det är jag ju inte?! ;)

Nu ska jag faktiskt börja röra mig, klockan tickar...

Puss från Tuss!

Skratt förlänger livet, jo visst.

Idag har jag jobbat,var rätt lite folk på stan så vi gjorde allt som fanns att göra och dagen gick rätt fort.

Efter jobbet cyklade jag hem till Marielle och umgicks lite. Fyfan vad vi skrattade! hahaha! - Marielle tyckte att jag skulle ha lite ensamtid ;) eftersom att alla andra var upptagna i kväll. Blev lite fel i talet sen så vi skrattade en hel del och det är helt underbart att skratta! Ni som känner mig vet ju hur jag tolkar allt som sägs när jag är trött! ;)

Drog hem och har degat i soffan sedan dess. I morgon ska jag jobba igen, sedan blir det barnkalas då min älskade gudson fyller 6 år, och sedan ska jag iväg igen! Underbar dag i morrn! <3

Vill tacka min syster för att hon har gjort om designen på min blogg! Kände att det var dags att använda den igen och skriva dagligen. Den behövde en liten make over. TACK SIS <3 I LOVE IT!

Puss från Tuss!

M-m-m

Vaknade väl ganska nyligen, har tittat på våra bästa år och ätit lite frukost. Känner mig inte direkt sådär jätteglad och så idag, lite nerekänsla i kroppen. Sitter och lyssnar på mina underbara countrylåtar jag fått av en raring! Gör mig lite lugn iallafall.

Om man kanske skulle klä på sig nu, och cykla bort till Tuna park. Ska jobba klockan två sen så jag måste hinna köpa present till Mathias innan jag drar till jobbet. Annars kommer den stressen ligga i kroppen hela dagen, och då blir det bara pannkaka ikväll! Hm...

Min kloka vän Andreas sa precis till mig att Inget kan smärta så väl som kärlek. Och det är fan sant!

Nåja...
Kanske skriver lite blogg ikväll.

Puss från Tuss!

My day, my life...

Var längesen jag verkligen la ner tid på att skriva i min blogg. Så nu kände jag att det var dags att visa er att jag fortfarande lever! - Idag har jag varit på äventyr lite överallt känns det som, ätit korvsås och makaroner till lunch och jobbat tre timmar! Haha!

Hade mycket att göra på jobbet, och det är dem dagarna som är roligast! Efter jobbet cyklade jag hem på min nystyle:ade cykel... stekte pannkakor och har tittat på både Idol och film, samtidigt som jag hunnit sitta vid internet en stund. Min dator är dock inte världens snabbaste... märks att den är lite gammal nu. Måste börja kika på om jag har råd att köpa mig en ny! Det skulle ju inte sitta helt fel. Kanske skänka denna till mamma?

Veckan ser ut som så, att jag jobbar hela helgen denna vecka. Skoj skoj! Sen ska jag umgås lite tänkte jag. Hihi! Plus att min underbara gudson fyller 6 år! Så i morgon ska jag ta mig till Tuna park och shoppa lite födelsedagspresenter! Hoppas att jag kan hitta någonting som kan göra honom glad! =)

Vad har mer hänt? Vi hade singstarkväll hos mig med jobbet i Lördags, efter det drog vi ner till Nisses och fortsatte sjunga lite grann, tills jag tog en promenad hem och somnade? Tror jag.. Har fått en hel del panikångest-attacker senaste tiden också. Kanske ingenting man pratar om sådär öppet, men jag har insett att jag måste börja tänka mer på mig själv och rensa bort lite energitjuvar som jag ändå inte kan hjälpa eller göra någonting åt/för.

Det svåraste med mig är att jag vettefan hur man säger ifrån. Det är liksom inte min grej,  och när jag väl gör det, så märks det. Dags att börja bygga på en bättre värld (för mig!) Dags att renovera mig. Rensa bort sådant som inte är bra för mig, och börja om...

En annan sak som jag nyligen gjort är att jag var och tatuerade mig igen, hos Andreas i tisdags. Vet att det är många som har åsikter och jag har varit riktigt kluven kring det där ett tag nu. Mår inte hela tiden så bra nr jag tänker på det jag gjort, eftersom jag vet att det finns EN person som mår dåligt över mitt "dåliga val".

Dock är jag nöjd med den, det enda som jag kanske kan tycka var lite onödigt var väl sjävla storleken på tatueringen och det jag kan hata är att höra folks versioner om det jävla tjatet kring BRUDKLÄNNINGAR osv.... Orkar inte höra om sådant mer...GAH! Man kan inte gå hela livet och strunta i att göra saker som man känner att man brinner för, bara för att det ska komma en dag i ens liv som man "måste" vara så himla stilren och vacker... jag kan vara vacker ändå! Man lever bara en gång, glöm inte det! Och jag vill känna att jag har levt!

Mitt val.  - Men nu blir det inga fler! Så ni behöver inte oroa er! =D

***

Jag har en sån längtan inom mig... jag vill gå framåt. Jag vill veta hur min framtid kommer att se ut. Det skulle vara så himla intressant att se hur allting kommer att utspela sig längre fram!

Just nu dock vet jag att jag ska ta en dag i taget och idag (eller det lilla som är kvar...) ska jag duscha, tvätta min tatuering och smörja in den.. sen krypa ner i sängen under täcket och titta på tv tills jag slocknar. Hatar ensamheten, den gör så ont. Jag vet inte hur man gör....


Singelliv är ingenting för mig.
Nu ska jag sova! Godnatt allesammans!

Puss från Tuss!






PANIK!

Återigen dessa panikattacker som kommer. Jag orkar verkligen inte med dem! Jag känner mig som en så värdelös människa. Orkar inte sitta på golvet och skaka och vara panikslagen och inte kunna använda hjärnan till att tänka "lugna ner dig"... Jag orkar inte!

Just nu mår jag helt konstigt! Vet inte vad jag ska känna. Varför känns det såhär?! vad är det som "känns"? Lägger mig och sover istället... hoppas att den p-å attack som är på g låter mig slippa.

Hade tänkt skriva och berätta om min roliga singstarkväll med jobbet igår, men nu orkar jag verkligen inte. Var jättetrevligt iallafall! <3


Puss från Tuss!

RSS 2.0