Det var en gång en flicka som hette Josefiiiiin.

Sitter hemma hos mamma och lyssnar på löjliga låtar, haha! Bland annat den kända hejkån bäjkon - Josefin

Har haft en jättemysig helg måste jag säga, kalasandet blev ju alla tiders, precis vad jag önskat mig, och kvällen blev asbra den med.

Tack för alla fina presenter!




Presentkort, parfym, mixer/blender, morgondrink bok, arvgods från farmor, våffeljärn <3 Och att fira med de bästa människorna! både hemma och sedan ute på krogen på kvällen.

Idag är jag ledig och jag längtar till helgen, för på fredag kväll ska jag ut på krogen på en "after work" tillsammans med världens finaste Caroline! Åh, vad vi har mycket att prata om... kommer bli askul!

Puss från Tuss!

Dont fall inlove with me.

Sitter och funderar lite kring saker och ting. Just nu på hur konstigt det känns att inte ha öppnat ett enda paket... Speciellt när jag inte förväntat mig det, så känns det extra skumt på nått sätt. Det tillhör födelsedagar, även om man inte "behöver" ha det. =/ Så nu längtar jag till lördag!



I morgon är det fredag igen... tiden går så fort! Då blir det möte på arbetsförmedligen och sen iväg och handla med familjen inför 25års kalaset som blir på lördag! <3 Sen lite jobb i 3 timmar för att sen stänga och dra hem och städa lägenheten och förbereda! Kommer bli så himla mysigt! hihihihi!

Saknar min släkt och familj. Ska bli så underbart att umgås med dem. Sen saknar jag en till person som jag önskar var med då :(

Fick veta en rätt tråkig grej idag. Det har berört mig hela kvällen :( Varför ska bra personer få straffas?! - Det gör ont i hjärtat... jag vill typ gråta.

Puss från Tuss!


Min 25årsdag!

Självklart måste jag skriva ett blogginlägg på självaste födelsedagen!

Vaknade i morse rätt tidigt av att Emmas katt busade med en grej som klirrade på golvet och sedan satt och pratade med mig med sin pipiga stämma... hihihi!  Han kanske grattade mig! :P

Gick upp och smetade in en ansiktsmask av choklad och cacao. Den var himla bra måste jag säga men jag såg ju ut som att jag hade stoppat huvudet i bajs...


bjuder på denna!

Efter ansiktsmasken, åt jag och Emma lite frukost och fixade oss... jag lockade håret på mig och sedan på henne, sen drog vi till bussen för att ta oss till IKEA göteborg.



På ikea! :) Var jätteskönt att gå runt där i lugn och ro :)

Efter att vi gått omkring där ett tag så tog vi oss en paus med korv och dricka, sen handlade vi färdigt och betalade och skulle åka hem. Men det gick inte att få nån smsbiljett för min mobil började krångla, så jag åkte typ gratis.. hihihi, kändes lite läskigt.



Lyckan för dagen är på topp kan jag konstatera! Ångrar inte för en millisekund att jag åkte hit istället för att vara hemma idag, och ikväll ska vi gå på bio hela gänget! Kommer bli helt awsome! Lycka! En 25årsdag att minnas kan jag ju lungt säga! (Tack själsyster för att du är precis helt jävla underbar!)

The hungergames ikväll! Och i morgon blir det hemfärd, men innan dess... KLADDKAKA!

Puss från Tuss


Fuck...it!

Varför utsätter jag mig för det här när jag vet att jag inte klarar av det?! Det sticker mig i hjärtat som en kniv.

Åh, vad jag önskar ibland att det aldrig hade hänt. Hela alltihopa! </3

Tiden går så fort...

Var längesen jag skrev ett blogginlägg. Det har varit rätt mycket.... jag har varit förkyld och det verkade gå över efter 4 dagar men så kom det tillbaka igen, och just nu har jag världens huvudvärk.

6 dagar kvar tills jag blir 25 år, och då är det inget återvändo. Shit vad åren har gått fort! Blir lite rädd att tänka på det faktiskt, (inte ett dugg nojig för att få rynkor yadayada) åren går så himla fort...

Har hunnit med påskfirande och förkylningar och att jobba. Kortfattat.

Nu ska jag titta färdigt på 3e filmen av Änglagård! I morgon väntar jobb och på fredag också, sen är jag ledig helgen och åker till Göteborg i tre dagar, sen jobba igen!

Puss från Tuss!

Vår och förkylning!

Jag måste säga att den här dagen har varit skön, jag har varit ledig och vilat upp mig så gott jag har kunnat. Känns dock mycket bättre idag än vad det gjorde igår, fast jag känner mig fortfarande "sjuk"... i halsen och näsan, men det brukar gå över rätt fort berättade mamma för mig, hon känner mig väl ändå bäst, och så var det jättelängesen jag var förkyld sist.

Jag och min bror har varit och köpt blommor och jord, planterat lite fina blomarragemang och jag har fått ut massor utav dagen, var skönt att få ta det lungt och samtidigt få lite frisk luft.


Nöjd är jag, nu fattas bara sommaren och värmen, att kunna sitta på balkongen!



Har legat i soffan och ätit min middag som blev korvstoganof och makaroner, under täcket och tittat på Cast away på dvd. Nu är det big brother och snart ska jag sova, för i morgon jobbar jag ensam, som en söndag... jobbar hela helgen och jag vägrar stanna hemma.... jag ska ha dessa röda dagar!

GLAD PÅSK önskar jag alla!

Puss från Tuss!

Fan INTE OK!

Nej nej nej!!! Detta är bara inte tillåtet! Jag kan inte gå och bli sjuk NU! Nej nej.. bort bort!

Har tagit just nu.... alvedon, vitaminbrus, nässpray, halstabletter, kamomillte, halstabletter.. känns inte så kul faktiskt, och halstabletten jag hade varit inte ens från apoteket... Jag har ont i halsen, näsan har iallafall slutat rinna, men jag har ont i öronen!!! - "Vila dig!" Mjo det gör jag ju hela tiden, men jag har en jobb-vecka att ta itu med, PLUS att jag måste få i mig lite mat, och det orkar jag inte ens laga!

Jag kan inte vara sjuk nu ju, denna vecka ska jag ju tjäna guldkovan! Ffs!

ÅåÅÅh vad jag INTE tycker detta är OK! :'(

Puss från Tuss!


What a wonderful day.

Ny vecka och nya tag. Har börjat att radera bort förra veckan, förrutom fredagskvällen hos Ebba! <3

Började denna vecka med att ta tag i tvätten, (vilket självklart skulle börja krångla) sen bestämde jag mig för att göra någonting jag inte gjort (bra) sedan farmor fanns i livet. Tänkte ta hennes recept och försöka mig på "ungerska kuddar" som hon lärde oss och bjöd oss på när vi var små. Vi älskade det så mycket, och ville alltid ha det när vi hälsade på hos farmor och farfar.

Hoppas mina blir goda nu och inte för tjocka. Känner att jag har lite presentationsångest, men det ska nog gå bra.


*

Känner att jag (genom att radera bort allt dumt som hänt) börjar få nya tag nu. Känner mig gladare, mer som den "normala" jag brukar göra. Älskar livet och allt som finns i det. Och vad jag har konstaterad nu är, att jag är nykterist. för alkohol gör inte mig till någon bra person har jag märkt.

Lyssnar på en rätt bra låt just nu, det är in this together med Apoptygma Berzerk

Ser fram emot så himla mycket nu! Två veckor ca tills jag blir 25 år gammal, och då befinner jag mig i göteborg, hos min kära vän, Emma! Det ska bli så mysigt! Har alltid velat göra nått annorlunda när jag tänkt på min 25årsdag, något jag tänkt på sedan jag var 13-14år gammal.... att den dagen ska jag göra nått kul!

Sen kliver ju sommaren in med storsteg, snart är det studenten, och det innebär en massa studentskyltar på jobbet och monteringar, askul! =D Sen är man ju bjuden på studenten också! Sen är det dags att åka till Italien med världens bästa brudar! <3 Ska bli en resa jag aldrig i mitt liv kommer att glömma, den ska memoreras väl.

Så om jag blir deppig nåndag nu, så ska jag påminna mig om dessa saker, så blir jag glad.

Puss från Tuss!

Vårens första dag.

1 April har ramlat innanför dörren. Sjukt hur tiden tickar förbi med en himla fart.

Har inte mått så bra den senaste veckan, den gick väl inte som jag ville precis, och jag tänkte avsluta den genom att glömma bort totalt ALLT och börja om nästa vecka helt nytt och rensa bort ALLT som får mig att må dåligt JUST NU och ALLMÄNT....

Men det känns jobbigt och skönt inom mig nu, ska försöka rensa bort det jobbiga så det bara blir det sköna kvar.

Trevlig Söndag

Puss från Tuss!

RSS 2.0