Härliga fredag!

Idag har jag jobbat, var rätt lugnt idag men ändå fanns det nått att göra hela tiden. Slutade fyra idag så efter jobbet drog jag till American pizza today och köpte med mig en liten kebabpizza hem, det är ju ändå fredag och jag har för övrigt inte ätit där på ett halvår minst. Cyklade hem och åt min pizza, sen kom mamma & syskonen över en stund och invigde både min balkong och min nya tassimo maskin, på fikastund. Jättemysigt måste jag säga.

Det är inte ofta jag får besök, men när jag väl får det så njuter jag till tusen. När vi fikat färdigt gick vi in och bänkade oss i soffan för att kolla in en grej på mitt band (dvd) från barndomstiden. Vi skrattade en hel del, och insåg att det är verkligen stor skillnad från då och nu. På alla sätt...

Efter det åkte jag och min bror över med min magtränare till en tjej som ville köpa den, skönt tyckte jag, för nu har jag mer plats hemma. Och några hundralappar rikare!

Sen blev det hem till mamma, och hon bjöd tillochmed på mat. Vi tittade på tv och sedan OS-invigningen. Tittar fortfarande på den nu och kommer att göra tills jag somnar.

I morgon väntar ännu en jobbdag, så kanske bör sova rätt rimlig tid.

Puss från Tuss!

Korvbitar på kvällstid.

Dagen har varit rätt skön måste jag säga, har tagit det lugnt idag och vilat upp kroppen, inte gjort så mycket faktiskt om jag ska va ärlig. I morgon väntar en arbetsdag, och en på lördag till tidigeftermiddag, då jag drar till Mathias över helgen. :)

Gör lite matlåda nu, såhär klockan elva på kvällen, ALLTID JAG och göra sådant så himla seeent. :P

Orkar inte skriva mer för ikväll, snart ska jag krypa ner i sängen, men först ska maten bli färdig.

Puss från Tuss!

Castle Walls

Vaknade och insåg att jag sovit på tok förlänge idag. Det känns direkt i huvudet. Och jag som är ledig, ville ju må bra idag, men det kanske kommer.



Det verkar vara helt okej väder ute idag, men jag har inte ens dragit upp persiennerna än.

Väldigt mycket i tankarna, börjar fundera på... kan en människa verkligen ändra ett beteende som man haft i hela ens liv? Jag blir lite rädd när jag tänker att det inte går... man vill så gärna, men går det inte så går det inte. Känner mig lite kluven när jag tänker på en viss grej. Tänker ju inte leva med det hela mitt liv, för det klarar jag aldrig av.

Dags att göra nått av dagen.

http://www.youtube.com/watch?v=qjY3LfHbdL0


Puss från Tuss!

Kaffe och Blingbling!

I dag har jag jobbat hela dagen, och jag märker rätt fort när jag inte dricker kaffe, hur trööött jag blir under dagen. Tror att jag måste dricka kaffe på morgonen nu för att orka med dagarna, och gör jag inte det så måste jag ha det under dagen.

Hursomhelst, i dag köpte jag ursnygga örhängen, "måste-ha" örhängen... (alla örhängen är det för mig!)


Och vad passar inte mig bättre än ett par kamera- örhängen? ;)

För övrigt har jag haft askul på jobbet idag, har tältat och gjort ett jätteroligt fotojobb. (dum kommentar; jag har alltid roligt på jobbet!)


Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova, men först ska jag koppla av lite framför tvn. Fixa lite saker jag inte gjort på länge och ladda upp inför morgondagen! På torsdag är jag ledig, då blir det ladda batterierna som gäller! Och snart kommer helgen, då ska jag jobba och träffa Mathias.

Detta blir najs.

Puss från Tuss!

I thought I packed it all, but i forgot my heart.

Är lite kaos inombords känner jag. Inte mycket till sömn i natt och idag har jag tur nog träffat min helt fantastiska M. Hon och jag tog en lunch och sedan lite kaffe, det behövdes måste jag säga, för jag vaknade till slut.



Efter det drog jag hem till pappa, vi pratade lite om döden och det som hänt. Kändes skönt, men jag insåg rätt fort att jag är yberkänslig idag... hoppas jag inte ska vara det nu framöver, för jag hatar när jag är det.

För övrigt känns det jobbigt just nu, dels för begravningen, och dels för att jag hatar att älska någon ibland. Det gör så ont inom mig... för jag vill så mycket, men det kommer inte framåt på nått sätt. Och jag vet inte riktigt VAD jag ska göra för att få den där kärleken jag en gång var van vid att känna, av denna person. :( Känns så tungt nu bara... vet inte vad jag ska göra eller säga.... för det finns inget jag KAN göra heller.... :/

Bara bita ihop, och gilla läget helt enkelt. :(

Tror det blir dags att sova snart. Jobbet kallar för morgondagen och efter det ska jag sälja min träningsmaskin.

Puss från Tuss!

Vila i frid, Laci.

Idag har jag druckit lite kaffe med mamma på morgonen, sen cyklade jag hem till älsklingsbästis och umgicks lite med mina älskade gudbarn och bästis <3 Efter det drog jag ner till jobbet och jobbade fram till klockan sju.

När jag kom hem efter jobbet så fick jag det sorgliga beskedet att våran äldsta generation Lakatos har insomnat. Det trodde jag faktiskt inte skulle beröra mig så starkt som det faktiskt gjorde. Men det känns... :'( 

Skulle verkligen vilja prata om det, och krama någon. Men det är snålt på kramar och sympati just nu.

förövrigt, detta stämmer jävligt bra på killar alltså.





Puss från en ledsen Tuss!

Sjukt trött!

OMG vad är det för feeeeeel? Jag är så sjuuukt trött idag, och ändå sov jag mina timmar som jag brukar?! Måste vara vädret som gör det! När inte ens bra musik kan göra mig pigg och glad så är någonting fel. Får ta min sista lösning på problemet och dricka en vitaminbrus. Egentligen skulle jag behöva kaffe nu!

Känner mig helt tung i hela kroppen, orkar inte ens le!!!!

Hoppas det går över fort! För jag vill inte må såhär hela dagen idag på jobbet.

Kollar klockan och ser att det är dags att förflytta sig ner till jobbet. Så bara hoppa på cykeln och rulla ner! :)

Puss från Tuss!

Regnet det bara öser ner...

Har varit i Strängnäs i helgen, umgicks med fina Mathias och tanken var att jag skulle hinna umgås med veronica också, men så blev det inte denna gång, tråkigt men det kommer fler gånger!

Ett helvetes jäkla regn har ramlat ner från skyarna, men det var lite väntat måste jag säga. Igår var det oerhört kvav luft ute... så det var väl bara rätt.

Trött idag måste jag säga, kom hem och orkade knappt ens laga mat, men jag åt lite grann och sen däckade jag i soffan, behöver dammsuga och damma av hemma, tillochmed tvätta golvet, men jag har inte riktigt den där orken som jag behöver... hoppas den kommer lite senare! Känner att jag skulle vilja göra om hemma. Sälja lite grejer och fixa så det blir ännu mer hemtrevligt, sen ska jag skaffa mig en ny soffa! <3

Orkar inte riktigt skriva så mycket mer idag, mer än att jag haft en jättetrevlig dag idag och igår med fina Mathias!

Puss från Tuss!

What a lovely day!

I dag fick jag en jättemysig morgon, Anki köpte frulle åt oss och vi hann väl precis dra upp gallret då min gullis kom in på jobbet och gjorde mig till världens gladaste tjej idag! Kände mig som en sol! Underbar känsla, det är när nån man bryr sig om kommer hem från en resa som man inser hur mycket man saknat den. Jag fick present tillochmed. Vad var det där i, om inte en jättefin hårklämma och ursnygga örhängen <3 såååå jag! LYCKA!


I love it! <3

Efter jobbet stannade jag kvar två timmar och sen cyklade jag hem till mamma, tog med mig broren och åkte på en liten tripp till Västerås. Köpte ett USB minne och kikade runt på grejer, blev jättesugen på att köpa en kaffemaskin, och jag tror att jag ska unna mig en sådan någon dag snart! Hittade en tassimo maskin som jag vill ha som bara kostar 500kr nu. Vilket fynd!

När vi skulle åka och tanka på tillbaka vägen fick vi för oss att åka mot hälla och tanka där, tji fick vi,... vi glömde för en sekund (hur vi nu kunde glömma det) att det var power meet där borta, så vi missade infarten och åkte vidare, vi kom nästan bort till enköping, där vände vi och åkte tillbaka, jag ska erkänna att jag blev lite nervös faktiskt. Och under dagen har jag blivit nästintill svimfärdig på riktigt, armarna värker, händerna svullnar upp och jag har ont i alla skelettben i kroppen?! Blir faktiskt lite rädd, börjar tro att jag kanske andades in farlig rök i natt som fick mina organ att påverkas. Det brann ändå gummi.....?

Ska försöka kyla ner händerna i vatten nu så kanske det går över? Hoppas.

I morgon ska jag jobba till 14, sen ska jag åka tåg till Strängnäs för att umgås lite med Mathias, och med Veronica också om jag hinner! Myspyshelg <3

Puss från Tuss!

Varma dagar!

Idag vaknade jag upp och kände hur det verkligen är sommar nu, var helt varm hela jag. Tog det lite lugnt i morse, och gick hem till mor för en kopp kaffe. Vet inte vad det är med mig, men jag har verkligen börjat dricka kaffe mycket på senaste tiden, blir helt beroende av det. (har inte kunnat dricka det pga min mage tål det inte i mängder) Kände mig en aning deppig i morse, det var rätt jobbigt att INTE vara på topp. Som jag brukar vara! Tur att det gick över rätt fort och jag blev snabbt pigg och glad igen! Kom ju ner till jobbet, - stället där jag lever <3



Jobbade från två till sju idag, gick ju galant (precis som alltid), jobbigt bara att det blir för varmt där inne bland maskinerna, men man står ut, hihihihi! Fyndade ett jättefint armband idag för 17 kr inne på glitter, jag älskar det a lot! Plus att jag inte kunde motstå det jag är mest beroende av i hela världen - NYA ÖRHÄNGEN! <3<3<3<3


handlade allt detta för ca 60kr!


Justja! framkallade en bild till min käre far idag också som han jättemycket ville ha förstoring på. Åkte sedan och lämnade den till honom efter jobbet. Oj vad han blev lycklig! Det märktes verkligen.... att en BILD på mig kan göra någon glad, haha, det visste jag inte!

Vi hade rätt trevligt hos pappa, han och jag tittade igenom mitt usbminne med alla gamla bilder som jag så snällt har scannat in, bilder från när han var liten och nu vet jag vem som är pappas farmor och farfar också, hihi.. vi tittade på bilderna från när syrran var liten och pappa blev nästan gråtfärdig... "vilken nostalgi" sa han.

Cyklade sedan hem i det sköna vädret, vilken härlig cykeltur det var, jag bara liksom rullade fram i vinden! Kom hem och bestämde mig faktiskt för att INTE hänga hos mamma hela tiden utan gick raka vägen hem istället och började städa lite smått, såg disken och fick smått panik, bara att diska bort det och fixa käk. Insåg att jag är dålig på att äta upp maten jag har i kylen, gjorde ont som fan i mitt hjärta att behöva slänga mat. Men man ska gå efter datumen och är det gammalt så är det. :/

Har setat och pratat med Veronica hela kvällen. Blir verkligen glad när mina vänner tar sig tid för mig <3 Vi ska eventuellt ses nån stund i helgen om det blir av, vore jättemysigt. Ska även träffa fina Mathias då också, vad trevligt vi ska ha! Längtar redan till helg! Snart så! :)

Nu blir det att avsluta detta inlägg och förbereda mig för att gå och sova.
Frukostkaffe med bästaste Anki i morgon <3

Puss från Tuss!

Känslan....

Känslan av känna sig speciell är borta.
Känslan av en famn som får allt annat att försvinna, är långt borta.
Känslan att känna mig som den viktigaste i nåns liv, verkar avlägsen.

Mitt inre skriker i ren panik, efter en varm famn som vill ta bort allt dumt runtomkring.

Sitter med tårarna i hela ansiktet, känner verkligen hur det skär inom mig, efter ett samtal som jag både ville ta och samtidigt inte. Känslan att inte längre vara nummer 1, känslan att känna sig oälskad, icke omtyckt, känslan att känna sig ensammast i världen....

Var är min trygga famn? Som jag kan gråta ut i, som jag kan känna kärlek i, som jag kan känna mig hel i?


Jag orkar fan inte snart.

ingen bryr sig om vad Jag BEHÖVER.

Tuss

RSS 2.0