Hotell Statt i lågor!

Vaknade i morse av att jag kände hur hela rummet var helt kvavt och varmt. Kände mig berörd av andar. Många sådana, som att de verkligen ville väcka mig. Men jag var självklart trött och ville bara öppna fönstret, vilket jag också gjorde. Sen vände jag mig om för att kolla vad klockan var, då den var strax efter fyra. Somnade om och vaknade igen runt sju. Då jag också satte på tvn och var vaken. Sen kom mamma in i mitt rum runt åtta och sa åt mig att sätta på datorn för att det brann på hotell statt. Jag trodde hon skojade, och frågade henne om hon drev med mig. Men icke. Vi tittade på ekurirens hemsida och hela statt står i lågor. Helt sjukt.

 


 


Jag förstår inte hur någon kan göra sådär. Det är ju helt klart anlagt och klassas som mordbrand, då idiotfanskapen förstört brandlarmet inne i statt´s delen. Det var inte förens det andra larmet gick som folk fick lämna hotellet, i sina morgonrockar, om ens det. Mitt i natten liksom. Fyfan :(

Jag förstår inte hur man kan göra sådär... oavsett anledning så kan den inte varit tillräcklig. Hoppas den/de straffas rejält, och åker fast. Är snart rädd för att bo kvar här. Ska det vara så? Vad kommer härnäst? Vad ska mer förstöras? Statshuset? Vilken krog har de glömt? Börjar bli så förbannat less. Seriöst. Pissed off!

Var nere på stan idag och såg det med mina egna ögon. Hur hela allt bara var sönderbränt. Ser ut som att vi varit med om krig. Ingen vacker syn. Det där hotellet förde mormor och morfar samman, och mamma och pappa. Nu är det borta för alltid. ;/ Jag är ledsen.

Fortfarande sjuk.

Bleh. I dont like this, not at all. Mina lungor är fulla med slem, och halsen värker.
Och jag bara klagar...

Saknar min älskling som fan! Vill bli frisk nu!

Dunderförkylning.

Hej! Idag mår jag inte alls bra kan jag ju berätta. Vaknade i morse med världens ont i halsen, i näsan och otroligt jobbiga hostningar. Då förstod jag; jaha, jag är förkyld. Fan också! - Livet är inte så kul när det ständigt är krämpor kring mig. Men men, livet går ju vidare såklart! Så pappa fick åka till apoteket åt mig idag och köpa halstabletter! Och mina planer för dagen gick åt h*lvete... inte så kul.  Men jag och älsklingshjärtat spelade våran v75 tillsammans idag,och hon åkteut på landet med sin familj och jag sitter hemma (snarare ligger, som jag gjort hela dagen) och är sjuk. Usch.

Nåväl, tittade på dokumentären om Britney Spears idag. Intressant faktiskt! Sen tittade jag och lillebror på travet, åt mat som jag lagade, spelade en omgång Buzz och sen tittade vi på postkodsmiljonären och sen melodifestivalen, och nu går hot chick på tvn.

Saknar min älskade flickvän så himla mycket idag! Skulle göra vadsomhelst för en enda liten puss och kram. GAH! Så dumt att jag inte kan träffa henne nu när jag är sjuk. Vill inte smitta ner henne! SAKNAA! <3 (om du läser älskling, jag tänker på dig och jag saknar dig som faaaan!)

Nu ska jag ta en kopp honungsvatten sen titta klart på filmen, sen sova.
Godnatt.

A day.

Igår kväll hjälpte min älskling mig att fatta ett beslut och verkligen hjälpte. Det kändes så otroligt skönt! Tack älskade hjärtat för det, du anar inte hur mycket det betydde för mig! - Så idag gjorde jag det vi pratade om. Känns bra nu.

Tog bussen ner på stan idag och gjorde mina ärenden, sen gick jag hem till min älskling <3. Vi tog bilen och åkte ut på landet för att umgås en stund med Anette, Robert och Linus. Vilket var väldigt kul idag, hihi.  Vi fick mat också, och det var kalasgott, jag lovar. Muuums. Älskling, vi måste också göra så gott kött?! Sen åkte vi till Ica Ekängen och handlade och så fick jag skjuts hem.

Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Vann plats på 7an i sista DDloppet. Hihi. Nu sitter jag och toksaknar min älskling och jag vet att hon gör samma sak. Jag längtar tills min onda cirkel försvinner så jag kan må bra igen. Jag ska bryta den, jag lovar.... en vacker dag så.... snart förhoppningsvis. Är så less på att det är som det är med mig nu. Hoppas jag blir bättre snart. I need it!

Nu ska jag ladda ner nått kul. Sen ska jag väl så småningom (när halsbrännan är borta och magen slutar retas) kan sova.

SAKNAR MIN ÄLSKLING! <3 ÄLSKAR DIIIIG! 

Fett uttråkad.

Idag har jag inte gjort så mycket. Men mer än vad jag trodde iaf. Var på stan med mamma och syster idag. Mamma hade varit hos frisören idag och hon blev jättefin i håret. Myyyycket finare än innan! Sen bjöd hon mig och syrran på lunch. Mumsigt. Efter det gick vi runt och letade födelsedagspresent till kusin Martin som fyller 7 år på söndag. Sen åkte vi hem.

 

 

 


Nu ska jag krypa ner i sängen och vila, eller titta på en film.
Saknar Dig, Sandra <3

Tjao.

Taco paco.

Ikväll blir det tacoskväll med Mamma,Syrran, Emil, & lillebror. <3 Sen ska vi mysa vid tvn och titta på Lets dance och skratta åt Carl Jan när han dansar! Haha. Jag längtar dock efter min fina älskling som ska sova på landet i natt.


OMG, jag lever! Trodde inte jag skulle överleva det där. Men jag är starkare än jag tror. Eller så är någon stark ÅT mig. Nu ska jag snart käka. Ha en fin kväll ni andra.

I morgon är det dags att visa era nära och kära att ni älskar dem. På alla hjärtans dag.  <3

New things can happen.

Vaknade och tog medicinen som jag skulle, käkade frukost och tittade på tv, på en dokumentär som var himla intressant. Sen plockade jag fram skokartongen och plockade fram löshåret. 

Nyss spelade jag en LD. Hoppas den går in! Hihi.  Hmm, fredagen den 13e. Vad ska man säga? Blä. Hoppas det inte händer någonting tråkigt idag! Satt och tittade på några skivor, jag saknar min Em. =/

Nu ska jag fixa käk, och hoppas på att min älskling loggar in på msn.
Puss.

Duktig AB

Var duktig idag. Sov hos älskling också! Hihi. Åkte till tandläkaren och jag hade inga hål! Wiihoo! Blev skitglad över det! Sen åkte jag hem, spelade på mitt atg konto och sökte ett jobb. Duktig jag var igen! Hehe. Sen tog jag min cykel och drog iväg till vårdcentralen och träffade kuratorn! Fick ur mig en del. Skönt..


För övrigt... Jag älskar dig S-sweetie. - Hoppas de inte blev alltför sura på mig. Eh.

Baii.

Sådärja.



Nu har jag sökt jobb.
Duktig jag var.


Städnoja.

Bara för att ingen umgås med mig idag så tänkte jag städa min garderob, och det är vad jag precis har gjort. Tack vare min älskade mamma! Då hade vi någonting att göra tillsammans! Blev lite roligare då. Dessutom har vi lyssnat på både Katy Perrys skiva och Agnes nya... 

Tack mamma<3

Johanna hörde inte av sig, och inte pappa heller. Plus att min älskade flickvän inte heller hade tid med mig idag. Men jag måste vänja mig.... Hm vänja mig?.... jag är ju ändå alltid ensam.




NEW SONG!

Drömde att jag värsta rockstar i natt, och låten jag uppträdde med var värsta bra. Så jag tvingade mig själv att vakna för att memorera låten, visst blev det inte exakt lika bra som i drömmen, för det fattades ju massa. Men jag spela in det jag kom ihåg och fan... det kan bli nått! ^^, hihi.

Idag ska jag ner på stan med älskling, hon ville inte riktigt göra nått på stan mer än hämta sin post, och jag vill gå runt på stan så jag kan ju iallafall träffa henne en stund. =) Sen väntar jag på att pappa ska höra av sig. Och så väntar jag på sms från Johanna ifall hon skulle komma hit eller ej. 

You cant read on my...... pokerface.

En promenad skulle sitta fint nu. Yeeah. =) Saknar min baby.

 

 


 Hade fel. För hon hade andra planer tydligen och missförstår mig. Så nu sket sig hela min dag, och humöret sjönk. Mysigt värre.

GAH! Får jag skrika nu?


Skit också!

Den här dagen är inte min bästa vän! Trots det har jag gjort en del bra saker. Jag har tränat mig svettig idag! Go ME! Och så har jag gjort andra bra saker, så jag klädde mig ovanligt fint idag, för att jag kände att jag var värd det. Men det gjorde ju inte mig gladare idag för det. Följde med Sandra till landet för att lämna av bilen, och så åkte vi in igen, så jag hann inte äta någon lunch idag, (vilket är katastrof för mig!) så jag fick slösa mina sista pengar åter igen på att köpa en Pizzajävel! Jag är så jävla less på att ständigt få gå och köpa mat för mina sista pengar, alla pengar jag äger! Det känns inte så himla kul. För det är aldrig någon annan som lagar mat, och är jag hos Sandra får jag köpa pizza varje gång! Känns så jävla surt alltså, börjar tröttna som fan på det! 

Jag försökte komma iform, äta nyttigt  äta regelbundet osv... men inte fan går det nu, när det är såhär. Gosh... är så irriterad.

dessutom är det iskallt ute. Och jag har för lite kläder på mig, och det får jag GÅ hem i, för jag var snäll nog och följde med älskling hem till henne. Hade ju gärna sluppit behöva gå hem, men å andra sidan är det en promenad i plus. Så... det kan jag väl lika gärna gå med på!

usch vad jag låter gnällig idag, men jag är inte på humör. inte ens idag, kunde jag vinna på DD. SUR JAG BLIR!
Så.. Bajbaj.

Like before.

Fick dessa fina rosor idag av min älskling.



Jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Allt känns bra nu. Som det ska göra, och det borde göra. Det känns som det var förra året, idag... och jag var sådär nykär i Sandra som jag känner mig ett år senare. Som om vi spolat tillbaka tiden, bara skillnaden är att vi är starkare som ett par nu, än vad vi var då. Och hon känner som jag. <3

Jag är lycklig. Även fast mycket svek har funnits bland oss, så kan jag inte annat än le just nu. För jag har allt jag någonsin behövt. - Min flickvän. <3 Jag tycker det är tråkigt att det finns folk som inte verkar kunna acceptera att vi är tillsammans och att livet är som det är nu...  =/

Jag lever dagen som den kommer. Nu ska jag sova. Ville bara skriva av mig lite.

Godnatt allesammans, och älskling; Jag älskar dig med heeela mitt hjärta <3 Tack för att vi har det så bra som vi har!

RSS 2.0