Jobb:ig dag.

För det första. FÖR mycket andlighet i min omgivning, runt omkring, kring mig... jag blir galen! Kan man inte få vara ifred någon gång? Just nu håller morfar på att spöka hemma hos oss, skrämmer mamma, skrämmer mig, river ner grejer i köket, river ner saker i mitt rum, sen drar på min ryggrad som när han levde. Blev faktiskt ganska rädd denna gång, var inte alls beredd på det! Schysst av morfar att ge mig två siffor (2-4) som sedan visades skulle vara tvärtom på tottohästarna idag... taskigt.

Dagen på jobbet var jättetuff idag, men vi fixade det som alltid. Jag älskar mitt jobb, det är synd att vissa kunder måste sprida sin negativitet över en bara. :( Stängning idag... var ett tag sedan, men det gick väl.."bra". Jag längtar just nu bara efter att få vara ledig EN HEL dag! Sen är jag nöjd, sen kan jag jobba i evigheter utan ledighet, jag känner bara att jag börjar tappa krafterna nu, som jag behöver. Min kropp börjar säga ifrån, kan inte äta längre.... men jag vågar inte säga någonting till nån.

Nu ska jag ÄNTLIGEN få gå och sova. Har längtat efter sängen hela dagen!
Får hålla tummarna på att morgondagen blir bättre!



-Jag saknar dig!!!!!!!!

Puss från Tuss!

hurtful.

Jag kom precis innanför dörren, helt slut. Fryser & är helt snurrig huvudet, trodde jag skulle däcka när jag hade nått fram till café Sylvia typ. Innan dess bjöd jag Ebba på lunch på papas tapas och gick runt lite på stan. Nu har jag äntligen handlat min mascara och eyeliner så nu kan jag vara lugn igen. Hatar när såna saker tar slut!

Dagen är rättså jobbig och tung idag för mig. Hjärnan arbetar inte som jag "behöver" och tankarna kretsar på sånt jag inte borde tänka på just nu. Gör ont i hjärtat. - Du kommer alltid ÄGA mitt hjärta ;( <'3

Fyndade två par nya örhängen också. Jippie. - Nu blir det annat för sig.... vila kanske?

Funderar på att åka till Tuna park.
Någon som vill hänga med?


Puss från Tuss!



working 9,45 to 4 ;)

Idag har jag varit på jobbet. Jobbade med Ebba idag! Nya datorn hade kommit när jag öppnade butiken i morse, och för första gången på länge gick det rättså snabbt och smidigt att öppna idag! YEEEY! 

Gick bra med allt idag, jag jobbade ovanligt snabbt, vet inte varför men fick massor av saker klart idag, som inte ens behöver vara färdigt idag. Kanoners. Lekte lite med datorn på jobbet också, måste ju testa alla nya grejer som kommer in. Touchscreen på datorn också, sådärja! Hahahaa.. coolt!

Fredag idag ja, vad händer ikväll då? Fredagsmys med familjen kanske... mamma har lagat jättegod mat (kan jag känna på lukten) nu innan jag ens har ätit. I can tell! hehe... så vi ska väl äntligen äta god middag tillsammans ikväll, sen kommer ju lets dance och massa roligt. Får se helt enkelt vad som händer...

Jag vet en person som jag saknar enooooormt mycket just nu och som jag inte kan sluta tänka på! Och det är "min" älskade Sandra Marie Berglund! Saknan är oendlig! 

För er som undrar varför jag inte ringer er, jag har 0kr på mob, kan dock smsa i 5 dagar till så ni vet.
Nu ska jag gå och äta för maten är färdig.

Ha en underbar helg!
Puss från Tuss!

Tröttast.

Idag har jag varit på Vårdcentralen ganska så länge. Var hos kuratorn och efter det, sjukgymnasten. Nu undrar ni väl om jag är värsta sjuk? - Well, vill inte precis se det så kanske... behöver komma i form. Var asjobbigt med alla tyngder och övningar... men jag fixade det och fick hemläxa.

Sen efter att ha tränat hade jag ju självklart ont i hela kroppen, kände mig som överkokt spagetti. Bror min kom och hämtade mig och vi åkte ner på stan för att plocka upp mamsen och åkte och handlade på MAXI. Sen kom jag hem, lagade wok och käkade, sen fick jag skjuts till Vårdcentralen igen... Då skulle de kolla mitt "sår" på ryggen efter att jag (i måndags) fick mitt födelsemärke på ryggen borttaget. Det såg fint ut. Skönt det!

Åkte hem och nu väntar jag på att få äta kladdkaka. Jag är så obeskrivligt TRÖTT idag... vill typ verkligen sova nu. Men klockan är bara sju på kvällen... får nog vänta lite till.

Usch jag mår verkligen inte så bra just nu. Har hänt så mycket saker, (inget jag känner för att skriva för allmänheten) och det knäcker mig rejält. Men alla är vi människor.. vi hittar ett överlevnadssätt till slut.


Jag saknar...ehm, Dig. <3

Puss från Tuss!

Bra då.

Det gick bra att passa barnen idag. Hur snälla som helst. Nu är jag jättetrött och ska sova.

 
Förövrigt... fan vilken jobbig dag.

Bara DU <3 Alltid! - Jag kommer alltid vara Bling.

- Tuss

Barnvakt åt mina gudbarn!

Söndagen blir till att åka över till Ebba och passa mina små älskade gudbarn. Hon skulle jobba 4 timmar idag och självklart ställer man upp! Och jag ska hitta på massa bus med dem idag, om jag har energi till det! Hihihi...



Sen ska jag hem och bara ta det lungt, får se om en annan raring dyker upp hemma hos mig sen då? Vore ju trevligt, saknar galet mycket!! <3

Att vakna i morse var ingen höjdare. Har aldrig känt mig så fruktansvärt tom och ensam i hela mitt liv. Tårarna föll ganska rejält. Varför, tänker jag inte skriva i bloggen... Mår inte så bra bara just nu. Och då passar det inte bättre än att träffa de små solstrålarna som får mitt hjärta att smälta!

Nu ska jag dra. Ebba har satt på kaffet redan!
Ni får ha en sån bra dag ni kan på en sån här tråkig SÖNDAG!


Puss från Tuss!

nattblogg

Klockan är 00:04 och jag kan inte sova. Borde dock lägga mig nu så jag är pigg i morgon. Ska passa gudbarnen i 4 timmar typ... och då krävs energi från min sida. Men ska bli kul, blir glad av dem. Vill ingenting just nu... är så himla less på allt... mår asdåligt. Men men... Skulle bli glad om jag fick jobba, så man kunde tänka på annat.

Har en fruktansvärd huvudvärk, och inte går den över heller. Känns som att jag är i det tillståndet nu att om någon säger minsta lilla fel sak till mig så bryter jag ihop. Vill inte ha det så.

Nu sviker ögonen. Godnatt!
Puss från Tuss!

=(

How do you love someone without getting hurt? how do you love someone?
Whats the point?

Hata allt och alla just nu.......


"du har ett öra på ryggen"

HAHAHA... jadu, kanske har jag det? Idag har dagen gått bra. Jobbade tillsammans med A idag! Tiden går alltid så fort då, har kommit in både jobbiga och trevliga folk idag. Spela roll om jag skriver det här, ingen vet vart jag jobbar ändå.. hihihi...

Mår inte sådär jättebra just nu. Men men... Jobbigt... I morgon kan jag inte ens spela tottosar, då lär jag få in min rad, bara för att jag inte KAN spela. Brukar va så. - Idiotiskt!

Fick min helt perfekt underbara julklapp av moster idag! (TACK!!!!) provade den nyss, i love it! Hihi! Nu saknas bara en del. Men den kan jag köpa själv eller önska mig i födelsedagspresent.

För övrigt så saknar jag Sandra just nu. Kanske dags att sova?

Puss från Tuss!

Jobb, presenter & rånförsök

Drog till jobbet i morse och var jättenära på att komma försent, jäklar vad det ska va mysigt på morgonen att man inte vill lämna sängen! I morgon ska jag gå upp tidigare, om jag orkar... när jag kom till jobbet så var Annelie där, brun som en pepparkaka och jätteglad, härligt att hon var tillbaka tycker jag! Inte nog med det, så fick jag presenter utav henne från Thailand också!!! Värsta sött ju! Fick ett armband och en sjal, jättefin. (TACK!!)

Det gick jättebra på jobbet, värmen var tillbaka också. Allt gick bra, tills jag var på väg hem och en utlänsk kille ville prova att råna mig, dock tog han ingenting, men jag har aldrig varit så chockad, rädd och ledsen på samma dag (!) förstår vissa personer nu, det är fan inte så jävla lätt när man blir helt paralyserad. Aldrig gå ensam i nyfors igen!

Sen har jag varit i lagersberg på besök. GICK hem sen, för jag missade bussen och orkade ändå inte åka ner på stan först och sen byta buss. Skönt efteråt att ha gått, men badet som jag ville ta fick jag inte ta, dumma rygg.

Hursomhelst, sov så gott alla! Så skriver jag mer i morgon!

Puss från Tuss!

hm?

Seriöst, vafan är det här?! Här skriver man fan blogg och inte en jävel kommenterar, är det sååå jobbigt att skriva en liten kommentar eller sitt namn så man vet att det finns folk som faktiskt läser vad man skriver?

Menar, annars känns det ju jädrligt onödigt att fortsätta... Men mitt liv kanske inte är så intressant?

WHATEVER... (som allt annat från och med nu...)

-Tuss

Landet



Idag har det inte hänt så mycket precis. Jag & Sandra följde med Anette ut på landet en stund. Så vi har typ varit där hela dagen, jag städade lite, som vanligt... hihi, och nyss kom vi "hem" igen, tittade nyss på Det okända.



I morgon blir det jobb, vettefan vad jag ska äta bara... ska jobba 6 timmar. Och är pank.
Och i morgon blir det väl inte roligare med klump i magen hela dagen. =/ Life sucks.


Nåja... det löser sig.
Puss från Tuss.

2 år




Idag är det min och Sandras två års dag. Tänk vad tiden går fort, det var min första tanke i morse när jag vaknade. Dessutom blev jag otroligt ledsen när jag trodde att jag hade min älskling vid min sida men när jag öppnade ögonen och ville hålla om henne, så var det ingen där, mer än en kudde...

Ska ju få träffa henne idag, och det kommer kännas helt underbart. Hoppas vi kan hitta på någonting trots att vi inte har så mycket pengar. Hade jag haft det idag så vet jag vad jag hade gjort... men det skriver jag inte här!

Kvart i ett ska jag först och främst till vårdcentralen och få ett födelsemärke bortplockat, sen måste vi ta oss ner till arbetsförmedligen för att få underskrift på våra papper. Jag är sugen på att gå ut på restaturang och moffa god mat med min älskling idag, men vet inte om hon känner för det. Skulle vara mysigt som satan.

Hursomhelst.... Tack mitt hjärta för att jag har fått uppleva 2 år med dig, fulla med allt möjligt. Motgångar, medgångar, skratt, gråt, galenskaper, utflykter, mysiga stunder och mycket mer! Jag ÄLSKAR DIG! <3

Nu ska jag äta mat. Sen blir det vårdcentralen om inte arbetsförmedligen före.
Puss från Tuss! (på hjärtat idag!)

"Paper Jam"

Usch vad dåligt det har gått idag på jobbet. Iskallt, och både jag och Ebba ville dra ner gallret och åka hem! Men vi klarade det... som alltid. Men motgångar som fan idag.. inte kul. Inte nog med det så är det iskallt ute och att gå en promenad så kort bit som från stan till nyfors är inte kul.

Nu ska jag koppla av med en dusch, sen blir det chipsätande framför tvn och "Let´s Dance".

Puss från Tuss!

Pissdag!

- Det är allt jag säger idag.
Men vi gjorde så gott VI kunde.


Har längtat så mycket efter min älsklings famn idag! Guuud vad härligt att krama om henne! <3

Hoppas ni haft en bra dag.
Puss från Tuss!


nightblogg.

Nu var jag tillbaka, kände för att skriva ett kvällsinlägg. Funderade ett tag och nu känner jag att det är dags att jag skaffar mig en almanacka så jag kan hålla ALLA saker samlade på samma ställe, och en bra idé ifall att mobilen inte vill fungera längre.  Sen vill jag tänka över min ekonomi, det måste jag vilket fall som helst göra när jag ska flytta, vill ha ett nytt konto, måste skaffa nytt visakort, för mitt går ut i april... och lite sånt. Det finns en grej till som jag vill göra klart, och de som känner mig vet vad jag menar då. Säger inget, så blir det inget pushande från olika håll. My buisness.

Jag ska snart gå och lägga mig, (såfort grannen över oss slutar ha sex med sin brud som stönar så högt), så man kan få lite sovro! Ska upp och jobba i morgon, både öppnar och stänger! Ska bli skojs! En utmaning! yeey!

Har uppdaterat bilddagboken lite grann, ska försöka bli bättre på det i år!
Godnatt folks.

Puss från Tuss!

Frozen!

I morse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar... hjärtat mitt hade dragit till jobbet och jag var tvungen att gå upp för att ta medicin. Kände verkligen en känsla utav "fan idag vill jag hitta på nått skoj" och precis samma känsla hade svärmor. Så vi funderade först på att dra ner på stan men sen kom hon på den braiga idén att dra till IKEA, så vi ringde M och frågade om han ville åka dit och det ville han. Sen drog vi dit.... och min svärmor har varit en riktig liten piplisa idag! Hahahah.... fyfan hon är ju värre än Sandra när hon gnäller och piper.. hahahhaah fan vad jag skrattade!

Hon fynda saker och jag köpte bara min mat. Har inte så mycket pengar precis... men jag hade kul ändå. Fy satan bara vad kallt det är ute. Trodde mitt huvud skulle frysa ihjäl. Ont i pannan, kinder... öron. GOSH! Nej fy för att vara ute, hellre inne. Blev jätteglad över att träffa mitt älskade hjärta idag, saknat henne som fan! Är så kär så kär! <3 lööööv! <3

Har fortfarande ont i magen nånstans, nästan så jag vill ringa vådcentralen igen, men i morgon ska jag öppna och stänga så då hinner jag inte, måste hinna ringa sjukgymnasten iallafall!

Nu ska vi käka tacos och glo på tv. Myspys.
Men jag vill helst av allt ta ett varmt bad med min älskling. :(

Hoppas att ni haft en bra dag, trots den hemska kylan!

Puss från Tuss!

Nyårsafton / Nyårsdagen!

Nyårsafton firades ute i hällberga svedet tillsammans med min älskade flickvän och hennes familj. Även Roberts kompis George var där. Vi drack lite och spelade kort, sjöng wii´s "singstar" och roade oss. Det roligaste med hela kvällen var att Linus skulle skjuta raketer & fyrverkerier redo 00:00, men tio i tolv stod han i duschen! Vilken lustigkurre verkligen! Så vi andra sprang ut för att önska varandra gott nytt år! Han kom kanske 3 minuter över tolv och började skjuta... fett kul!
Vi var väl där till halv två (trodde vi) det var då M kom och hämtade oss. Grejen var bara det att hans bil körde ner i en snöhög och vi kom typ ingenstans, så det var bara gå ut ur bilen och börja skjuta på bilen och det tog ungefär en timme. Jisses. Ett minne man inte glömmer.... fan vilken början på det nya året... hahaha men nykter blev man iaf.



Sov hemma hos mig inatt, med min älskade vid min sida. Härligt, helt underbart! Åt frukost och sen blev vi upphämtade av Robert som skulle hem efter stan. Anette var bakis så hon var rätt trött, jag städade bort nyårs-stöket och plocka i orning lite där, och så gick jag och älskling ut med hundarna på promenad. Shit vad det var kallt. Sen borstade jag av hennes bil och skrapade rutor. Vilken energi man fick.. hahaha

Har nyss ätit god mat hemma hos Kicki, tittat på film, och nu ska vi välja ut vinnar-raden till V75 i morgon!

Det var min lilla uppdatering. Har ETT nyårslöfte i år, men det håller jag helt för mig själv.

PUSS från Tuss!



RSS 2.0