Irritation.

Förlåt, men vad håller Du på med? Ska du försöka vara som mig nu? Varför kan man inte bara vara sig själv och att det räcker så? När började vi härma varandra, är det nån tävling? -  Jag börjar seriöst bli irriterad nu.

Men det kan man inte heller säga... får hålla det här eller för mig själv.

Oh my sweet lord. Skakar bara på huvudet och vet inte vad jag ska säga....

Puss från Tuss!

Andas, och räkna till tio.

Ibland är det svårt att vara stark och svälja allt, när man egentligen bara vill säga vad man känner, gråta ut och låta sig själv "vara jobbig". Känns inte som jag riktigt KAN göra så. Det är bara att bita ihop när det blir jobbigt och låta det passera. Hoppas jag klarar av det bara i längden.

Tror inte att jag har tillåtelse längre att "reagera".

Puss från Tuss!

Mitt humör skrämmer mig ibland.

Vet inte vad det är med mig. PMS utbrott brukar jag inte få speciellt ofta, och jag känner mig bara så lättretlig, känslig och irriterad just nu. Jag är uppsvullen i magen efter medicinen och fömodligen för att jag ska ha mens, och känner mig som en ful jävla kossa.

Vill bara sätta mig i ett rum där jag är helt jävla ensam där jag inte kan "störa" någon överhuvudtaget.

Crap, vad jag hatar att känna såhär. Hoppas som fan att det går över SNART!

Puss från Tuss!

Ojoj, vilken dag!

Kan ju inte påstå att jag tycker att torsdagen varit på min sida idag... maskinen bråkade på jobbet idag och sen börjar det brinna i huset jag jobbar i så alla var tvugna att utrymma! Det var läskig och obehagligt samtidigt som jag faktiskt tycker att jag hanterade det väl. Synd bara att vissa i huset inte verkar ta ett brandlarm seriöst utan mer som en övning. :/

Usch vad det där var otäckt. Men det löste sig  och alla mår bra och det är det viktigaste.

Sen är det fruktansvärt irriterande att min uvi inte är på bättringsvägen alls. Medicinen funkar inte så bra som jag hade hoppats. Och detta gör mig till en tråkig person för det smittar av sig till slut med det jävla tålamodet som inte finns. Crap... Måste ringa vårdcentralen i morgon och försöka få tag på en ny medicin... och bara det kostar ju massor. Fyfaan. :(

Orkar inte äta massa jävla skitmedicin hela tiden, det är inte så jävla kul! Förlåt men jag måste få spy galla på nått.....

Hoppas på en bättre dag i morgon! Nu börjar snart fråga olle och det har jag väntat på.

Puss från Tuss!

Vad nu?!

Vaknade upp nu på morgonen med världens snuva. Och jag har ju redan varit förkyld i år, och haft det ena och det andra, men det står i biverkningarna på min nya medicin att man kan få sån känsla.. av att man är sjuk. Usch jag vill bara att våren ska komma nu så man får vara frisk och må bra och njuta av lite varmare dagar!

I går skrev jag hur jag trodde dagen skulle bli så himla bra, men väl på jobbet så började maskinen dumma sig typ hela dagen, men jag tycker ändå att mot slutet av dagen så gick allt precis som jag sa att det skulle, dvs bra.

Hoppas att denna dag blir myyycket bättre! Jag längtar till i morgon! Kommer bli en jätterolig fredag!

Nu ska jag ta och klä på mig lite och fixa mig tror jag. För jobbet väntar!

Puss från Tuss!






Dumma baciller och årstid.

Dumma dumma UVI. Nu är jag så himla förbannat trött på baciller, bakterier och virus!!! och denna hemska månad också, vill ha vår! - Jag förstår inte vad jag har gjort för att behöva ha det här nu också. Känns som året börjar bra verkligen, med halsfluss (antibiotika som sen lämnar hemska biverkningar) sen åker jag på magsjuka som jag typ aldrig haft förr, och nu UVI som jag brukar få, men nu var det fan längesen sist. På med nästa antibiotika kur, kan inte va så bra det här!
 


Känner mig trött idag, men det måste vara pga medicinen. Och så känner jag mig lite snuvig och "förkyld" typ, men jag vet inte om jag är det egentligen. - Längtar tills veckan är slut och jag slipper äta mer medicin!!!  Känner mig bara besvärlig och gnällig, och det är iiiiinte nått jag ÄR! :(


Nu ska jag göra mig i ordning för att snart ta en kall promenad i den äckliga snön ner till jobbet och vara där till ikväll. Hoppas att det känns bättre efter jag tagit medicinen senare idag, annars får jag fan panik.

Tittar jag ut, så drömmer jag om sommaren 2013.

p.s. Andreas, du är så underbar! Jag älskar dig! <3

Puss från Tuss!


48 timmar

Då var det dags att skriva ett nytt inlägg då! Var ett tag sen jag använde denna blogg, men funderar på att använda den igen då det ibland är skönt att skriva av sig när man inte vill belasta andra med all sin skit eller roligheter.

Idag vaknade jag otroligt ensam. Eller ja, sen iaf. Så himla svårt att somna om när man vet att man låg brevid världens mysigaste bara några minuter innan... men jag lyckades på nått sätt somna om. Har inte gjort speciellt många knop idag änsålänge och klockan är snart två. Mitt hjärta är påväg till andra ändan av landet och jag saknar honom väldigt mycket!




Sitter här just nu och funderar på om man nu klarat av de "hemska" 48 timmarna. Dock tycks jag inte ha smittat ner någon än så jag lär väl inte göra det heller kanske...  Hoppas.

Känns lite jobbigt att alla åker iväg nu.. "frugan" drar till finland, min älskling är långt nere i landet och en annan är i spanien... vart ska jag ta vägen då?:/


Bla bla bla.... skriver av mig lite senare när jag gjort nått med mitt liv (läs. dag) hihi.... nu ska jag försöka göra nån mat och sen blir det nog dra av en rad olika filmer, för gå ut tänker jag inte göra! Om jag inte matar änderna.

Depp....


Hör senare!
Puss från Tuss


alla hjärtans dag.

I torsdags var det Alla hjärtans dag! Och den dagen började bra...
<3
Tog en promenad ner till jobbet med min "fruga" och sen tog vi en lunchdejt på bk. Det var otroligt roligt! Hihi.. vi hittade jättefina kronor att ha på huvudet också. Barnsligt? - Jag vet! :)

Efter jobbet fick jag skjuts av min älskling hem till honom. När jag kom in så fick jag världens finaste bukett rosor med liljor av min fina. Sen hade han städat och gjort fint. Var hur mysigt som helst, och han började tillaga maten vi skulle äta, sen ramlade det fram en flaska bubbel också. Så romantiskt! Efter våran middag flyttade vi oss in i vardagsrummet och skålade med varandra, tills jag helt plötsligt fick världens frossa, blev blek och mådde illa.

Tog väl bara några minuter tills jag insåg att "shit, jag kommer kräkas". Rusar in på toaletten och där tar jag och toaletten ett snack...  så romantisk kväll hade jag... för detta fortsatte sen hela kvällen och natten, och morgonen därpå också. Så igår var jag däckad i soffan och försökte få i mig vätska och vila.

Usch vad jag känner mig misslyckad som först lyckas bli magsjuk/matförgiftad och sabba allt mysiga, sen känna mig ivägen men min älskling VILLE ta hand om mig. Och den kärleken jag känner när han finns där hela tiden, tar hand om mig och pysslar om mig är värd så mycket för mig. Känner mig trygg och lugn av honom. <3

Tack för att du värmer mitt hjärta, älskling!

Nu ska jag ta det lite lungt, mysa ner i min soffa. de 48 timmarna är ju inte över än...

Puss från Tuss!

and then there is you <3

Kan inte beskriva känslan jag känner inom mig. Det jag längtat så länge efter har egentligen funnits så himla nära mig hela tiden och nu är den här, känslan, lyckan inom mig.

Vi har moffat en hel del, vi har byggt koja och vi har tagit en massa härliga och mysiga promenader i snövädret. Vi har skrattat så vi fått ont i magen (iaf jag) och vi har pratat om allvarliga saker. Och i helgen var det melodifestivalen och då drack vi bubbel och hade det mysigt i soffan och hejade på Sean banan. Hihi. Sen har jag träffat "släkten".

Jag kan inte klaga på nånting. Livet och alla pusselbitar faller på plats där de ska vara. Och jag hoppas och tror att ännu fler bitar snart kommer falla på rätt plats. Känner lugnet inom mig och hur allt bara känns så jävla bra.

Ingenting ska få förstöra detta.

Lyckan är du.

Puss från Tuss!

RSS 2.0