I´ll fix it, but you wont. - Trevlig valborg btw!

Dagens fråga: Hur många är vakna klockan 7:00 på en lördagsmorgon? Speciellt efter en utekväll med jobbet på "krogen"? Jo, JAG! Och jag är pigg som en lärka idag! Igår var vi ute med jobbet och tackade av Helena, våran praktikant som hade sin sista dag på praktiken. Vi gick och bowlade först och sedan satt vi kvar där ett tag, när vi skulle dra så slutade det med att jag, helena och alle gick ut och satte oss på Grappa en stund. Mycket trevligt! <3

Idag känner jag för att dra ut på landet och fortsätta förfina våran kolonilott! Gjorde ett himla jobb igår! Idag åker jag ut ensam. Ska först ta en promenad ner på stan för att hämta min cykel, äta lite frukost på McD och sedan cykla ut ääända ut dit! Men det kommer bli lovely! <3 Började morgonen med att öppna mina fönster och njuta av morgonsolen, så jag satt där och solade en timme, nu ska jag vidare känner jag... måste hinna i kapp en viss person i att få färg.. haha!;)

I eftermiddag/kväll firar jag valborg ute i skogstorp(?) tillsammans med ett himla stort glatt roligt gäng! Ska bli kanonroligt, verkligen!! =D Bäst att ha kameran med sig! Hihihi!

Nu ska jag slita ur mobilen ur laddningen och börja vandra, magen börjar kurra! Hihi.

Trevlig valborg, alla! 

Puss från Tuss!

Inte långt kvar nu...

Snart 11 dagar kvar tills vi ska resa iväg! Ska bli jättetrevligt! :)

För övrigt ser jag ut som en höggravid fet kossa, och det känns inte alls speciellt kul! Men jag får snällt acceptera att jag har magsjukdom, en kronisk sådan som jag kommer ha hela livet... jobbigt bara.

Nu är jag himla trött så jag ska strax sova, idag har jag jobbat hela dagen, har varit riktigt skoj, har gjort himla många studentskyltar! Och nu tar jag helg och är ledig fram tills på tisdag!

Puss från Tuss!

12 dagar....

Allt är förvirrande, rörigt... jobbigt. Lämnar det lite åt sidan så jag kan andas tror jag. Hur länge kan man trycka bort det för att sedan bearbeta det?

Gudars... psyket och jag är inte bästisar nu känner jag, och inte jag och min kropp heller för den delen. Hatar allt med mig själv just nu. Hoppas att det vänder...

12 dagar kvar tills vi ska åka iväg, och jag ser fram emot det. Samtidigt är det askul på jobbet nu! Damn...

Nu blir det iallafall sängen, om jag nu lyckas somna, mår apdåligt nu. Vill typ gråta!

Men men!

Puss från Tuss!

Landet!

Idag har vi varit på våran kolonilott hela familjen och fixar och donat inför sommaren! Tyckte det var himla trevligt! Sen blev vi lata och tog matpaus.... Får lite dåligt samvete nu i efterhand att jag åt där... jag som är så tjock!

Nu sådär efter halva dagen så känner jag mig oerhört trött...

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi åker iväg till hemlig ort. Eller hur var det nu v ä n n e n min? ;)

Puss från Tuss!

Pink Legend

I dag började dagen med mulet och tråkigt väder... jobbat =D <3 och det var väl tur det, så slapp jag tänka på det hemska vädret. Efter jobbet åkte jag till tuna park och lite så... på jakt efter bikini (även fast jag inte hade någon lust då min mage blir större hela tiden och mina bröst börjar svika mig) hittade en jättefin på gina tricot (city). Skulle vara fint säkert... om man vore smalare. men men... but dream on.



Såhär ser dem ut: Från Bikbok (den första)  från Gina Tricot (den andra) Vilken ska jag ha?





Bestämde mig för att unna mig ett skal till min nya telefon, så jag beställde denna! Nu får ni ju bortse från att mobilen på bilden är röd, (dvs där det är rött kommer det vara svart).




Nu är det big brother på tv. Sen ska jag krypa ner i sängen och sussa, för i morgon är det heldag på jobbet! <3

Puss från Tuss!


HTC Legend black

Så var det dags att uppgradera sig lite. Blev en HTC Legend Black.


Idag ska jag leka med Triton innan jag ska iväg till jobbet :) kommer bli himla mysigt.

Puss från Tuss!

Veckorna går så fort...

På söndag fyller jag 24år! Omg.. minns när man var liten och tänkte på den åldern och stämplade den som att man värsta vuxen då! Jag känner mig dock inte ens nästan vuxen! Inte i sinnet...

I veckan har jag gjort min (årets, för mig) första studentskylt på jobbet, var himla skoj, veckan har varit fylld med solsken och glädje förrutom att jag åkte på urinvägsinfektion samtidigt som jag åkte på "röda veckan" ingen rolig kombination kan jag ju lova er... men snart är medicinätandet slut. Jippi!!

Idag tog jag mod till mig efter att ventilationen inte verkar ändras... att starta och värma upp min ugn för första gången sedan jag flyttade in här. Den är helt ny så man måste förvärma den i 45 min och sedan 15 till.... men det gick bra... så nu kan jag använda den. Känns bra... bra steg jag tog. (Tog bara 5 månader typ!)

Idag ska jag iväg och gosa lite med Triton en stund, sen ska jag hem till min syster på fika och sedan får vi se vad dagen har att bjuda på. Underbart ute... 16 grader varmt nu... bra.. nu kommer våren/sommaren!

Längtar efter min födelsedag.... det jobbiga är att man inte vet om jag får köpa mobil själv eller om man kan hoppas... skulle vara himla skönt att veta. Den börjar nämligen gå sönder REJÄLT nu den jag har. Orkar inte!


Ha en underbar dag!
Puss från Tuss!


Min parfym är slut...

Lite ledsen över att min parfym slutat tillverkats. Jag visste ju att den skulle göra det nångång men inte så snart! Så nu måste jag försöka hitta en annan doft istället. Surt. Hoppas att den nya parfymen "rose" luktar nästan likadant.

Idag ska jag och brorsan på utflykt. Ändrade planerna för dagen efter att jag vaknade i morse och läste ett meddelande som fick mina känslor att stanna för ett ögonblick. Nej... då kände jag plötsligt inte för att göra ett jäkla skit....

På måndag ska jag ner och byta efternamn.

NU ska jag dra.
Puss från Tuss!

RSS 2.0